jason_bourne 01.06.06, 17:49 To chyba jedna z najpiękniejszych chwil w zyciu czlowieka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o_kropka Re: Pierwsze pocałunki... 01.06.06, 17:52 jason_bourne napisał: > To chyba jedna z najpiękniejszych chwil w zyciu czlowieka Tak, jeśli w parze z pacałunkiem idzie uczucie. Odpowiedz Link
wesola_kicia Re: Pierwsze pocałunki... 01.06.06, 19:26 chyba nie najpiękniejsze skoro nie pamiętam kiedy to było ale ostatni był :d Odpowiedz Link
kruz7 Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 18:52 Najpiękniejsze jeśli idzie w parze z uczuciem. Ja bardzo miło wspominam sam fakt, partnerkę i miejsce - siano w stodole. Ach!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:00 też miło wspominam ale kiedy to było ... wieki temu Odpowiedz Link
kruz7 Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:07 Ja nie powiem, że wczoraj. Było to w roku 1990. Ach, wspaniałe wakacje. Miło powspominać sobie. Człowiek uświadamia sobie dzięki temu, że jeszcze kiedyś może spotka go coś podobnie przyjemnego. Nie polecam natomiast miejsca ze względu na zbyt dużą ilość osobników tam przeróżnych. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:10 U mnie to był rok 1998 a to prawda, ze tych pająków, myszy i zaskrońców chyba nigdzie nie ma więcej niż w stodole Odpowiedz Link
kruz7 Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:13 Skoro pierwsze pocałunki były wieki temu, to mam czuć się podstarzałym ... Odpowiedz Link
kruz7 Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:23 Tak sobie pomyślałem, może zbyt pochopnie. Niektórzy pierwsze pocałunki mają w różnym wieku. Nie ma jednak sensu śpieszyć się ze względu na mijające lata. Im dłużej czekasz na coś, tym lepiej smakuje. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:26 Jak dobre wino im starsze tym lepsze Odpowiedz Link
turhotel Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:31 Wina reńskie są najlepsze jak są młode. A najlepszy pocałunek to jest ten ostatni. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 19:35 Każdy ma prawo do własnego zdania Ja pamiętam kilka pocałunków z dawien dawna i wspominam lepiej niż te z kilku ostatnich miesięcy Odpowiedz Link
turhotel Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 20:15 To ja Wasm coś powiem: nie żyję wspomnieniami bo ważne są tylko te dni korych jeszcze nie znamy la la la la la. Ważne sa tylko te pocałunki na ktore czekamy la la la la la. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 20:17 a ja mysle, ze wspomnienia są bardzo ważne To część nas, naszej osobowości Moze masz jakieś niemiłe wspomnienia dlatego nie są one dla ciebie ważne? Odpowiedz Link
turhotel Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 20:18 Nie, wręcz przeciwnie. To było tak dawno i to było takie szczeniackie, że nie warto wspominać. Teraz jestem podlotkiem podlatującym pod 50-tkę więc sam rozumiesz. Co innego gdybym miał 20 lat. Odpowiedz Link
zyxwuts Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 20:24 po pierwsze nie sam tylko sama ale to drobiazg po drugie hmmm czyżbyś szukał drugiej młodosci? chyba nie w tym rzecz Odpowiedz Link
turhotel Re: Pierwsze pocałunki... 31.12.06, 20:48 Nudne to forum w sumie. Jestem tu pierwszy raz i ostatni. Łykasz wszystko jak pelikan, można tu każdą ciemnotę wcisnąć i dlatego mi się to nie podoba. Spadam na Sylwka bo lastka mi stygnie. Najlepszego. Odpowiedz Link
etenka Re: Pierwsze pocałunki... 01.01.07, 14:27 jason_bourne napisał: > To chyba jedna z najpiękniejszych chwil w zyciu czlowieka Szkoda, ze jeszcze tego nie przezyłam... Odpowiedz Link
mseth Re: Pierwsze pocałunki... 23.01.07, 23:57 etenka napisała: > Szkoda, ze jeszcze tego nie przezyłam... A ja owszem ... we śnie Odpowiedz Link
tapatik Re: Pierwsze pocałunki... 24.01.07, 11:50 Cicho... wszystko jeszcze przed Wami )) Odpowiedz Link