geforc 15.03.08, 16:14 był ktoś z was w tym mieście ?? co myślicie o nim , jak się podobało , a może ktoś mieszka ?? :] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
howyouseeyourself Re: WROCŁAW 15.03.08, 16:51 najpiękniejsze miasto na świecie! bez dwóch zdań )) Odpowiedz Link
alexanderson Re: 15.03.08, 17:32 Potwierdzam bez cienia wątpliwości! Mieszkam 30 km od Wrocławia i marzę, by właśnie tam się przenieść... Odpowiedz Link
asaleb Re: WROCŁAW 18.03.08, 23:16 WROCŁAw jest piekny ,szczegolnie rynek czy ostrow tumski,to miasto ma swoja niesamowita atmosfere ,warto je zobaczyc Odpowiedz Link
0.mmarilyn Re: WROCŁAW 16.03.08, 00:46 Korki, korki, korki, rozkopane ulice, korki, rozkopane drogi, korki, ciągłe zmiany trasy tramwajów i autobusów, korki, korki, rozkopane ulice, korki, problemy z parkowaniem, korki, problemy z parkowaniem, korki, korki Odpowiedz Link
limoo Re: WROCŁAW 16.03.08, 00:57 Studiowałam tam, więc obiektywna nie będę - bardzo lubię to miasto i jeśli tylko mam okazje, wracam tam - mmm... Ostrów Tumski, Rynek i Starówka, Ogród Japoński (przepiękny na przełomie kwietnia i maja kiedy kwitną magnolie), wrocławiskie krasnale i mosty. Mmmmmm.... rozmarzyłam się )) Odpowiedz Link
elfi13 Re: WROCŁAW 17.03.08, 16:41 dla mnie to miejsce niebanalne...gorąco polecam jesli ktoś zamierza się tam osiedlić...jak dla mnie to moje miejsce na ziemii... pozdrawiam E. Odpowiedz Link
0.mmarilyn Re: WROCŁAW 17.03.08, 17:51 Tak, Wrocław jest piękny. I przyjechać do niego na weekend to na pewno fajna sprawa. Ale mieszkać... Jeszcze parę lat temu dobrze się tu mieszkało. Ale ostatnio jest nie do życia. Ciągłe korki i wiecznie zamykane jakieś ulice i objazdy. Oraz te koszmarne problemy z parkowaniem. Dla osób, które na codzień poruszają się po Wrocławiu, szczególnie samochodem, w różne miejsca Wrocławia, wiedzą o czym mówię. Co z tego, że piękny, jak żyć tu ciężko. Lepiej kupić sobie fototapetę z Wrocławiem, ale miszkać w małej miejscowości. Odpowiedz Link
geforc Re: WROCŁAW 17.03.08, 23:27 marilyn zgadzam sie z toba , nie lubie wroclawia , i do tego te korki , dziury , objazdy itd , tragicznie jest , szczegolnie w godzinach szczytu Odpowiedz Link