magda30-3 16.11.08, 20:08 Witam cieplutko! Mam 30 lat. Szukam mężczyzny z województwa świętokrzyskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adik.01 Re: samotna 30 16.11.08, 21:57 Panowie przed wami magda ze swietokrzyskiego szukajaca fajnego mezczyzny. Świetokrzynianie, i inne województwa stancie do walki o ta kobiete ktora wyciaga do was dlon z cieplym sercem. Magdaleno niedlugo nie bedziesz juz samotna bo oto to foro zadziala jak magiczna rozdzka dajaca milosc Odpowiedz Link
ivone7 Re: samotna 30 16.11.08, 22:03 jestes wspanialym specjalista od pr....ciekawe ile masz sukcesow na swoim koncie...? trzeba by zrobic statystyke..a potem rozreklamowac uslugi....moze znajde sie na liscie oczekujacych...? Odpowiedz Link
marianinho Re: samotna 30 18.11.08, 13:08 moze i tak ale czytajac takie komentarze pod kazdym watkiem, gdzie osoba opisuje swoje pragnienia/potrzeby jest z lekka irytujace...przynajmniej dla mnie takie to jest moje zdanie Odpowiedz Link
aniab1311 Re: samotna 30 18.11.08, 13:14 Czy ja wiem - to co Adik pisze jest nawet pokrzepiające.. to chyba zależy - ja jako kobieta romantyczna czytając takie wpisy, mam wrażenie że cieplej koło serducha mi się robi, bo to napawa jakąś nadzieją - może złudną, ale jakże czasem potrzebną Odpowiedz Link
marianinho Re: samotna 30 18.11.08, 13:32 Kazdy ma inne podejscie do zycia i raczej to respektuje ale zdanie musialem swoje powiedziec Odpowiedz Link
adik.01 Re: samotna 30 18.11.08, 15:06 szanuje twoje zdanie kolego,spoko nie musi ci sie podobac to nie rozkladowka "playboya" Odpowiedz Link
qrnamol Re: samotna 30 18.11.08, 15:08 Adik masz błąd w stopce, powinno być: "What can i do to make love with you" Tak bardziej po męsku i z rymem Odpowiedz Link
adik.01 Re: samotna 30 18.11.08, 15:10 qrnamol napisał: > Adik masz błąd w stopce, powinno być: > "What can i do to make love with you" Tak bardziej po męsku i z rymem noubadys perfekt Odpowiedz Link
qrnamol Re: samotna 30 18.11.08, 15:14 > noubadys perfekt True Nobody is perfect. I am nobody. Therefore, I am perfect Odpowiedz Link
adik.01 Re: samotna 30 18.11.08, 15:14 qrnamol napisał: > > noubadys perfekt > > True Nobody is perfect. > I am nobody. Therefore, I am perfect > Woow . Odpowiedz Link
aniab1311 jejku jejku !!!! 18.11.08, 13:00 Własnie sobie uświadomiłam że ja to powinnam napisać... "samotna 30+" ) 30 i "+" - ależ mam fart - takiego sędziwego wieku dożyłam ))))) Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: jejku jejku !!!! 18.11.08, 15:27 sędziwego?! co ty piszesz aniu! ty kokietko ;-P Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 18.11.08, 15:29 No to mnie Księżniczko rozpracowałaś, no... ))))) Ostatnią tajną broń na facetów mi wyrwałaś Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 18.11.08, 15:31 To nie sędziwy wiek kokietko, tylko kwintesencja kobiecości )) Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 18.11.08, 15:36 Ofc że działa Tylko pamiętam jak moi rówieśnicy oglądający się za 10 lat młodszymi gimnazjalistkami śmiali się ze mnie kiedy oglądałem się za 10 lat starszymi 30+ Np. "no co Ty, zgłupiałeś? przecież to 5 do 40" Ale ja tam swoje wiedziałem i wiem )) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 10:44 qrnamol napisał: > Ofc że działa Tylko pamiętam jak moi rówieśnicy oglądający się za 10 lat mł > odszymi gimnazjalistkami śmiali się ze mnie kiedy oglądałem się za 10 lat stars > zymi 30+ Np. "no co Ty, zgłupiałeś? przecież to 5 do 40" Ale ja tam swo > je wiedziałem i wiem )) > > Mój Drogi )) nas (znaczy się kobietek 30+) jest tu dużo.... więc do dzieła... do dzieła... )) Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 10:57 Nie kuś kusicielko, nie kuś Już mnie jedna niedawno tak kusiła, i zostawiłem dla niej właśnie taką 30stkę że do dziś nie wiem jak to się stało... Piękna, kobieca, w łóżku marzenie każdego faceta, a mi w głowie zawróciła 25'rka która wygląda na... 16 Chyba faceci tak mają od pewnego wieku, coś im się przestawia i zamiast pięknych, dojrzałych, emanujących kobiecością kobiet, szukają sobie takich dzieciaków. Ale ciągnie wilka do lasu, oj ciągnie, i czuję że trzeba będzie jednak znowu za jakąś 30+ się rozejrzeć Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:33 qrnamol napisał: > Nie kuś kusicielko, nie kuś Już mnie jedna niedawno tak kusiła, i zostawiłem > dla niej właśnie taką 30stkę że do dziś nie wiem jak to się stało... Piękna, k > obieca, w łóżku marzenie każdego faceta, a mi w głowie zawróciła 25'rka która w > ygląda na... 16 Chyba faceci tak mają od pewnego wieku, coś im się przestawi > a i zamiast pięknych, dojrzałych, emanujących kobiecością kobiet, szukają sobie > takich dzieciaków. Ale ciągnie wilka do lasu, oj ciągnie, i czuję że trzeba bę > dzie jednak znowu za jakąś 30+ się rozejrzeć > > Achhhhh - będę Cię kusić i uwodzić - mam to w genach ;* ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:41 > Achhhhh - będę Cię kusić i uwodzić - mam to w genach ;* > ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A ja w genach mam, jak to słusznie zauważyłaś, rasowego samczyka, także be careful Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 10:57 łeeee, to ja pewnie mieszczę się w przedziale gówniarzerii ale jakieś tam atrybuty kobiecości też mam ;-P Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:29 No ja właśnie myślę że mnie te "atrybuty kobiecości" tak urzekły że nie mogłem się opamiętać, bo jeszcze taaaaakich nie widziałem z bliska Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:31 qrnamol napisał: > No ja właśnie myślę że mnie te "atrybuty kobiecości" tak urzekły że nie mogłem > się opamiętać, bo jeszcze taaaaakich nie widziałem z bliska > Hahahahahaha - no rasowy samczyk no Odpowiedz Link
adik.01 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:43 aniab1311 napisała: > qrnamol napisał: > > > No ja właśnie myślę że mnie te "atrybuty kobiecości" tak urzekły > że nie mogłem > > się opamiętać, bo jeszcze taaaaakich nie widziałem z bliska > > > > Hahahahahaha - no rasowy samczyk no > . Chłop jak dąb więc nie czekać dziewczyny tylko brać go póki jajka nie żołędzie Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:46 adik.01 napisał: > aniab1311 napisała: > > > qrnamol napisał: > > > > > No ja właśnie myślę że mnie te "atrybuty kobiecości" tak urzekły > > że nie mogłem > > > się opamiętać, bo jeszcze taaaaakich nie widziałem z bliska > > > > > > > Hahahahahaha - no rasowy samczyk no > > > > . Chłop jak dąb więc nie czekać dziewczyny tylko brać go póki > jajka nie żołędzie > Hahahahahahaha Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:50 > . Chłop jak dąb więc nie czekać dziewczyny tylko brać go póki > jajka nie żołędzie Spokojna Twoja rozczochrana Jeszcze 30'stki na karku nie ma więc jest dobrze Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:51 qrnamol napisał: > > . Chłop jak dąb więc nie czekać dziewczyny tylko brać go póki > > jajka nie żołędzie > > Spokojna Twoja rozczochrana Jeszcze 30'stki na karku nie ma więc jest dobrze > > > A ja myślałam że przejmowanie się wiekiem to domena kobiet ))) Chociaż - mła ) - nie narzekam Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:54 > A ja myślałam że przejmowanie się wiekiem to domena kobiet ))) > Chociaż - mła ) - nie narzekam \ Ależ ja się nie przejmuję Facet jest jak wino - im starszy tym lepszy No, może w granicach zdrowego rozsądku, bo potem to już tylko na ryby sobie można chodzić... Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 11:56 qrnamol napisał: > > A ja myślałam że przejmowanie się wiekiem to domena kobiet ))) > > Chociaż - mła ) - nie narzekam \ > > Ależ ja się nie przejmuję Facet jest jak wino - im starszy tym lepszy No, > może w granicach zdrowego rozsądku, bo potem to już tylko na ryby sobie można > chodzić... > Wiesz mój Drogi ))) to wszystko zależy jaką kobiete u swego boku ten dziadziusiowaty rybołówca ma Odpowiedz Link
qrnamol Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 12:03 No racja moja Droga Ale nie oszukujmy się, żadna kobieta nie będzie z dziadziusiowatym rybołówcą któremu tylko gawędzenie zostało, jeśli ten dziadziuś nie będzie miał innych... aututów $-) Odpowiedz Link
aniab1311 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 12:16 ooooooo nie kazda kobietka leci na $ wystarczy że mężczyzna przy mnie będzie i czasem przytuli no dobra często przytuli ))))))))))) Odpowiedz Link
adik.01 Re: jejku jejku !!!! 19.11.08, 12:25 qrnamol napisał: > > . Chłop jak dąb więc nie czekać dziewczyny tylko brać go póki > > jajka nie żołędzie > > Spokojna Twoja rozczochrana Jeszcze 30'stki na karku nie ma więc jest dobrze > > Moja łysa rozczochrana jest spokojna o ciebie przed 30 o ciebie po 30, nawet bedzie spokojna o twojego ehm kulaska przy nodze po osiagnieciu przez ciebie drugiej młodości czyli po 95 bo wtedy to dopiero spoko poszalejesz spłodzisz syna zasadzisz drzewo postawisz 3 piętrową kamienicę Odpowiedz Link