adik.01 19.11.08, 15:54 My tu gadu gadu a admin jakoś milczy. Bywa tu czasem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qrnamol Re: Ametyst2 tu bywa?:) 19.11.08, 15:59 Dobrze sobie radzimy bez niego to whatever Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst2 tu bywa?:) 19.11.08, 18:51 jak jest potrzeba to bywa a jak coś potrzeba to pisz na skrzynkę Odpowiedz Link
dunka76 Re: Ametyst2 tu bywa?:) 19.11.08, 19:43 Z tego, co pamiętam pojawił się na wezwanie forumowicza jakoś wczesną wiosną. Chodziło o zbanowanie jednego nicku. Wtedy się pojawił. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Ametyst2 tu bywa?:) 19.11.08, 21:32 dobre pitanko, tez o tym myślałam czasem )) Odpowiedz Link
adik.01 Re: Ametyst2 tu bywa?:) 20.11.08, 00:18 dzieki ze sie pojawiles 'dyskretny' aniele adminie tego forum ciekawe ile osob polaczylo juz to twoje forum.. Tyle wpisow swiadczy tez o tym jak wielu z nas w pewnym momencie zycia czulo sie samotnymi opietymi sieciami samotnosci Odpowiedz Link
salsa13 Ametyst:) 20.11.08, 07:15 Daj znać jak to jest u Ciebie samotność i nieśmiałość pokonana? Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Ametyst:) 20.11.08, 21:45 salsa13 napisała: > Daj znać jak to jest u Ciebie > samotność i nieśmiałość pokonana? > Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Ametyst:) 20.11.08, 21:56 salsa13 napisała: > ech życie... > odezwij się czasami do nas hihihi,już sie odezwałem nie słychać Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst:) 20.11.08, 22:01 hahaha nawet nie wiesz jaką radość sprawiłeś niektórym ujawniając swą płeć proszę wejdź na @ Odpowiedz Link
adik.01 Re: Ametyst:) 25.11.08, 08:54 A może któraś z dziewczyn umówi sie z Ametystem na randkę skoro on nadal samotn i niesmiały? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst:) 25.11.08, 08:58 adik.01 napisał: > A może któraś z dziewczyn umówi sie z Ametystem na randkę skoro on > nadal samotn i niesmiały? > adik!!! Jesteś niemożliwy Odpowiedz Link
adik.01 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:01 > > > adik!!! > Jesteś niemożliwy > > Ooo salsa juz sie z nim umówiłas? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:03 adik.01 napisał: > > > > > > adik!!! > > Jesteś niemożliwy > > > > Ooo salsa juz sie z nim umówiłas? o taaa przecież ja to się ze wszystkimi umawiam > > Odpowiedz Link
adik.01 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:07 > o taaa > przecież ja to się ze wszystkimi umawiam > Wszyscy to nie ametyst. Pomyśl..ten dreszczyk emocji towarzyszacy piciu kawy z samym adminem, co ma byc chlopak samotny niesmialy i smutny, poszedlbym z nim na randke no ale na moje portasy nie poleci, a twoj usmiech otworzy mu serce Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:11 adik.01 napisał: > > > o taaa > > przecież ja to się ze wszystkimi umawiam > > > > Wszyscy to nie ametyst. Pomyśl..ten dreszczyk emocji towarzyszacy > piciu kawy z samym adminem, co ma byc chlopak samotny niesmialy i > smutny, poszedlbym z nim na randke no ale na moje portasy nie > poleci, a twoj usmiech otworzy mu serce > ale skoro Miałbyś ochotę, to może admin się zgodzi Poprosić Go? Nieśmiali i samotni, to nie tylko pary kobieta i mężczyzna)) Co kto lubi. Mamy wolność!!! Ja jestem teraz pociągająca bardzo, zresztą ze mną i tak nikt nie umawia... Odpowiedz Link
qrnamol Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:14 > Nieśmiali i samotni, to nie tylko pary kobieta i mężczyzna)) > Co kto lubi. Mamy wolność!!! Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka - raz chłopaczek! Odpowiedz Link
adik.01 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:15 salsa13 napisała: > adik.01 napisał: > > > > > > o taaa > > > przecież ja to się ze wszystkimi umawiam > > > > > > > Wszyscy to nie ametyst. Pomyśl..ten dreszczyk emocji towarzyszacy > > piciu kawy z samym adminem, co ma byc chlopak samotny niesmialy i > > smutny, poszedlbym z nim na randke no ale na moje portasy nie > > poleci, a twoj usmiech otworzy mu serce > > > > ale skoro Miałbyś ochotę, to może admin się zgodzi > Poprosić Go? > Nieśmiali i samotni, to nie tylko pary kobieta i mężczyzna)) > Co kto lubi. Mamy wolność!!! > > Ja jestem teraz pociągająca bardzo, zresztą ze mną i tak nikt nie umawia... > > Nie dzieki za inicjatywe zartowalem sobie Poza tym zmien sposob myslenia Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:18 adik.01 napisał: > Poza tym zmien sposob myslenia hahaha adik to ja się umawiam z nimi, bo tak naprawdę sam Wiesz jak jest: mężczyzna wybiera ale kobieta decyduje Odpowiedz Link
adik.01 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:20 salsa13 napisała: > adik.01 napisał: > > > > > > Poza tym zmien sposob myslenia > > hahaha > adik to ja się umawiam z nimi, bo tak naprawdę sam Wiesz jak jest: mężczyzna > wybiera ale kobieta decyduje > > zalezy kiedy > Odpowiedz Link
salsa13 Re: Ametyst:) 25.11.08, 09:29 adik.01 napisał: > > zalezy kiedy faktycznie odwrotne przypadki też znam Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Ametyst:) 25.11.08, 23:04 Widze wątek sie rozwinął...ktoś tu o mnie myśli.....wielkie DZIĘKI Odpowiedz Link
smack5 Re: Ametyst2 tu bywa?:) 21.11.08, 15:32 Ametyst2 podobno 'dyskretny' aniele a niech Ci będzie. Pociesz samotnych bo piątek jest i weekend się zbliża i dołek ogromny... Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Ametyst2 tu bywa?:) 25.11.08, 23:03 I jak po weekendzie,minął....minie i następny Dołki też są po to żeby były i po to ,żeby je pokonywać Tylko lepiej jakby nie w samotności..... Odpowiedz Link
dona_76 Re: Ametyst2 tu bywa?:) 26.11.08, 08:26 Witaj Ametyście Weekend spędzony w miłym towarzystwie w rodzinnej atmosferze minął bardzo szybko, tylko powrót do codzienności był później trudny. Zawsze tak jest, jak spędzam weekendy u rodziców. Co do dołków, to na szczęście są tu ludzie, którzy pomagają je pokonywać i przynajmniej w moim przypadku są też prawdziwi przyjaciele, na których zawsze mogę polegać, bo pokonywanie dołków w samotności jest bardzo trudne. Środę już mamy, więc kolejny weekend blisko. Pozdrawiam) Odpowiedz Link