Dodaj do ulubionych

szukam Czlowieka

24.06.09, 09:19
takiego, ktory:
wie czego chce
nie ma zony i kochanki
potrafi okazywac uczucia
szanuje
nie szantazuje
potrafi dac poczucie bezpieczenstwa
mozna mu ufac
jest dojrzaly emocjonalnie

.........ale sobie wymyslilam, co ? ...... czy ktos taki sie
znajdzie....?
Obserwuj wątek
    • timiy2 Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 09:56
      i to ma być jeden człowiek...? wink
      • animistka Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 11:11
        Ze świecą szukaj, któryś z filozofów tak robił, nie pamiętam który.
        Pytanie czy znalazł?
        • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 17:36
          Ja sie poswiece i poszukam smile
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 17:36
        Tak! i to rodzaju meskiego smile)))
        • timiy2 Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 18:29
          to życzę powodzenia, bo jak znajdziesz to będzie znaczyło że nie jest z nami
          jeszcze tak źle smile
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 22:26
            Wierze, że nie jest smile
            • timiy2 Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 22:42
              ja teraz już wiem że nie jest smile)
              • mesgo Re: szukam Czlowieka 25.06.09, 18:41
                Tez to wiem smile
                • timiy2 Re: szukam Czlowieka 25.06.09, 19:16
                  jakie to jest optymistyczne wink
                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 09:59
                    smile)))
                    • timiy2 Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 11:53
                      smile)
                      są tacy na 100% wink
                      • mesgo Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 18:08
                        wiem, że są , tylko ja na takich nie trafiam crying ( partnerow, bo
                        znajomych, kolegow to owszem....)
                        • timiy2 Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 20:27
                          to w takim przypadku trzeba kolegę przerobić na partnera wink)
                          • mesgo Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 20:49
                            Nie moge, bo sa zajeci - musza wiec zostac tylko kolegami .....
                            • timiy2 Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 21:39
                              hmm... to nie ma innego wyjścia jak znaleźć innych kolegów smile... tym razem
                              wolnych...wink
                              • mesgo Re: szukam Czlowieka 27.06.09, 14:34
                                Totez szukam smile))))
                                • timiy2 Re: szukam Czlowieka 27.06.09, 23:23
                                  ale takich jest mnóstwo... wink)
                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 27.06.09, 23:24
                                    tak, ale gdzie smile)))??????
                                    • timiy2 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 08:18
                                      w około Ciebie...smile) i nawet się o tym nie wie...
                                      • mesgo Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 11:44
                                        Oj, nie bardzo, bo wokol mnie sa :
                                        -koledzy z pracy zonaci
                                        - mezowie moich kolezanek
                                        - inni panowie -znajomi z rodzinami,
                                        wszyscy ci czestokros wyrazaja..... "chec zblizenia sie" do mnie ,
                                        romansu itp. ale to nie wchodzi w rachube wiec mowie "papa" a
                                        potem ....rozgladam sie i tych fajnych i przede wszystkim wolnych
                                        brak sad
                                        • timiy2 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 13:36
                                          a ja wręcz odwrotnie, chodząc po ulicy widzę wiele samotnych osób i tak czasami
                                          się zastanawiam, co jest że niemożna na siebie trafić... i czemu czasami ludzie
                                          na dają sobie szansy...uncertain
                                          • mesgo Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 19:54
                                            Tez nie wiem czemu tak jest....jakas ironia losu chyba.....ludzie
                                            potrzebuja bliskosci a nie daja sobie szansy...sad
                                            • timiy2 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 22:34
                                              widocznie bez... chyba jest im wygodniej...
                                              • mesgo Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 22:56
                                                I to jest najsmustniejsze ....jesli to z wygody sad
                                                • timiy2 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 23:04
                                                  a jak inaczej można to wytłumaczyć...?
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 08:52
                                                    Chyba wlasnie tylko wygoda...lenistwem....? Ja mam inne myslenei i
                                                    trudno mi zrozumiec ludzi, ktorzy narzekaja ale nci nei robia zeby
                                                    zmienci swoja sytuacje..Ja probuje, idzie mi lepiej albo raczej
                                                    gorzej wink ale probuje....
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 10:15
                                                    niektórzy narzekają bo po prostu to jest ich takie usprawiedliwienie...
                                                    ponarzekać, ponarzekać i żyć dalej tak samo..., ja trochę też próbuję oczywiście
                                                    z różnym skutkiem i na dłuższą metę to też okazuje się być męczące... ale
                                                    jeszcze się nie poddałem... wink
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 13:03
                                                    i slusznie, poniewaz podac sie to ostatecznosc smile
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 13:29
                                                    ...ale nieuchronnie i tak do tego to wszystko dąży... widocznie nie wszystkim to
                                                    jest pisane... tak czy inaczej nie ma się czym przejmować...smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 18:58
                                                    ...ja sie chyba przejmuje.... hm...
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 19:43
                                                    ...ja też się kiedyś przejmowałem, ale z dużo zdrowia mnie to kosztowało, więc
                                                    stwierdziłem że nie ma sensu... będzie co ma być...tongue_out
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 20:04
                                                    Chcialabmy tak jak Ty, ale nie umiem, widac jakis feler miec
                                                    musze wink .....a tak powaznie to potrzebuje szczescia, nie tego co
                                                    daje wszystko inne niz milosc, ale wlasnie tego ktore daje
                                                    milosc... Szkod aze to takie malo realne sad
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 20:33
                                                    ...mało realne to fakt, choć pewnie jakaś nikła szansa zawsze istnieje... uncertain
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 21:35
                                                    ...nadzieja umiera ostatnia....Chce byc jeszcze szczesliwa!
                                                  • fuks0 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 21:50
                                                    Więc zmień podejście i nie utożsamiaj szczęścia tylko i wyłącznie z
                                                    "posiadaniem" (bądź nie) partnera.
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 22:02
                                                    Nie utozsamiam, po prosut tego potrzebuje, mam dosc samotnego zycia
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 22:00
                                                    ...widzę dużo determinacji w dążeniu do szczęścia... mam nadzieję że Ci się uda...smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 22:02
                                                    Tez ma taka nadzieje smile potrzebuje tego sczescia .
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 22:18
                                                    większość z nas potrzebuje... tylko ilu go ma...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 22:30
                                                    Nawet jesli mniejszosc, to chce do niej nalezec !
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 22:33
                                                    ...ale mi się ta postawa podoba... 'chcę i tak będzie'...wink
                                                    z takim podejściem to na pewno tak się stanie smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 23:10
                                                    smile Trzeba tak, inaczej latwo sie dac zlamac...a poddac sie to
                                                    ostatnia rzecz jakiej chce. Chce byc szczesliwa, poki ten swiat
                                                    jeszcze sie kula smile
                                                    Tylko..... przynaje, ma coraz mniej samozaparcia, energiii
                                                    sily....nie raz sie zawiodlam na ludziach,a to odbiera po trochu
                                                    nadzieje, niestety....
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 23:37
                                                    a gdzie się tą nadzieja naładować???
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 23:53
                                                    ja mam resztki z dawnych lat.....
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 30.06.09, 00:27
                                                    odbiera nadzieję... ale i też uczy, a jak widać na szczęście u Ciebie jeszcze
                                                    chyba sporo tej nadziei pozostało i przy takim podejściu to powinno się jednak
                                                    dobrze skończyć...smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 30.06.09, 00:42
                                                    oj, pokopal mi ktos serducho, pokopal, ale bije wiec.... Czasem sie
                                                    boje ze wiara i nadzieja to za malo, potrzeba troszke szczescia zeby
                                                    znalezc wlasciwa osobe.....a z tmy najgorzej....
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 30.06.09, 16:37
                                                    szczęścia mam tyle ile go sami sobie wywalczymy... dlatego nie ma się co
                                                    poddawać... a powinno być dobrze...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 30.06.09, 23:59
                                                    ....no tak, ale jak ktos jest pacyfista to nie walczy wink a tak
                                                    powazniej...MUSI byc dobrze !
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 00:02
                                                    powalczymy
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 00:23
                                                    Trzeba, samo szczescie sie nie zbuduje, tak mysle...
                                                  • sauber1 Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 09:58
                                                    mesgo napisała:

> Trzeba, samo szczescie sie nie zbuduje, tak mysle...

Same to się dziury w skarpetkach robią najczęściej, a do osiągnięcia sukcesu
                                                    niezbędny jest udział człowieka
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 16:09
                                                    wiem, wiem....o tym tez mowie
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 12:36
                                                    mesgo napisała:

> ....no tak, ale jak ktos jest pacyfista to nie walczy wink a tak
                                                    > powazniej...MUSI byc dobrze !

musi jak musi ale niech będzie...smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 16:11
                                                    prawde mowiac te swoja reszte entuzjazmu i optymizmu dzielnie
                                                    pielgnuje - bo musze, inaczej co? ciemnosc, smutek , zal.... same
                                                    zle emocje....Jesli im sie poddamy to klapa..Nie chce tak, dlatego
                                                    szulam wiatru w zaglach, kogos kto da radosc i szczescie ktore
                                                    odbuduje to co ktos kiedys zrujnowal smile
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 17:35
                                                    mesgo napisała:

> odbuduje to co ktos kiedys zrujnowal smile

ładnie napisane...wink
                                                    ja jakiś czas temu też zgubiłem optymizm... ale od jakiegoś czasu wszystko
                                                    pomału wraca do normy z czego jestem zadowolony... i pozostaje mi tylko mieć
                                                    nadzieję że tak pozostanie...smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 19:03
                                                    dziekuje smile)
                                                    obojgu nam i wszystkim innym w podobnej sytuacji zycze, zeby sie
                                                    udalo - odbudowac i trwac z ta nowa otymistyczna budowla smile))
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 18:00
                                                    Już samo to,że nie jesteśmy sami dodaje siły,mi na pewnosmileNawet ostatnio
                                                    zaczęłam częściej się uśmiechaćsmile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 19:04
                                                    i o to chodzi, choc czasem jest ciezko trzeba trwac i nie dac sie
                                                    losowi, gdy kladzie klody pod nogi smile
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 19:08
                                                    obawiam się że to nie los rzuca nam kłody... tylko ludzie... i to nie obcy...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 01.07.09, 22:48
                                                    to fakt, ze najczesciej nieobcy a ci ...najblizsi, jakkolwiek to
                                                    rozumiec
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 16:33
                                                    ci którzy się stali najbliższymi, ale niestety już nie są... ale w życiu
                                                    człowieka jest tak, że co jakiś czas pojawia się ktoś nowy...
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 16:59
                                                    timiy2 napisał:

> ci którzy się stali najbliższymi, ale niestety już nie są... ale w życiu
                                                    > człowieka jest tak, że co jakiś czas pojawia się ktoś nowy...

...czekam ...kiedy ten ktoś się pojawi
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 20:06
                                                    ja lubie stabilizacje a nei stale ktos nowy...
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 21:14
                                                    może źle to sformułowałem... nie stale a w końcu pojawi się ten ktoś... wink
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 22:10
                                                    Ja też szukam tego jednego na stałe...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 22:44
                                                    i to jest wlasnie trudne - poziom trudnosci max, bo wiekszosc szuka
                                                    przygody chyba...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 22:42
                                                    a ....to zmienia postac rzeczy smile Powiem Ci szczerze, ze wierze w
                                                    teorie polowek jablka wink
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 23:05
                                                    ...ja już chyba nie, bo jak by tak było to pewnie już bym trafił na tzw. tą
                                                    drugą... uncertain
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 15:48
                                                    Ale mozesz trafic jesli tylko zaczniesz sie rozgladac i pomyslisz ze
                                                    nic nei stoi na przeszkodzie zeby ja znalezc smile Tez czasem mam
                                                    chwiel zwatpienia, kiedys nawetmyslalam ze znalazlam taka polowke,
                                                    ale to byla poloka robaczywa neistety i chyba od innego jablka niz
                                                    moje....Dlatego szukam.
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 17:48
                                                    Ja też wierzę w połówki i szukam...Z kiepskim wynikiem,cały czas sama.Przychodzą
                                                    chwile zwątpienia ale nie tracę nadzieji,że w końcu ją znajdę...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 18:59
                                                    Trzeba tak, miec nadzieje, wiare w siebie i probowac .
                                                  • 2oki Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 19:11
                                                    mesgo napisała:

> Trzeba tak, miec nadzieje, wiare w siebie i probowac .

Wiara w lepsze jutro dodaje nam nadzieji,że w końcu trafimy na tę drugą połówkę
                                                    pasująca do nas.I dlatego warto próbowaćwink
                                                  • falleus Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 18:13
                                                    mesgo napisała:

> Ale mozesz trafic jesli tylko zaczniesz sie rozgladac i pomyslisz ze
                                                    > nic nei stoi na przeszkodzie zeby ja znalezc smile Tez czasem mam
                                                    > chwiel zwatpienia, kiedys nawetmyslalam ze znalazlam taka polowke,
                                                    > ale to byla poloka robaczywa neistety i chyba od innego jablka niz
                                                    > moje....Dlatego szukam.

Wzruszyła mnie twoja historia, musisz bardzo uważać na robaczywe i
                                                    niewłaściwe jabłuszka. Szukaj wytrwale..
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 19:12
                                                    Jasne, dzieki za dobre rady wink ( zastanawiam sie tylko....po co i
                                                    dlaczego ten cynizm u Ciebie smile))
                                                  • falleus Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 19:19

Nic nie poradzę, taki już ze mnie cyniczny stary drań (cynizm
                                                    nabyty od ostatniej partnerki, podzieliła sięsmile)

• mesgo Re: szukam Czlowieka 03.07.09, 21:48
                                                    I wyszlo zes pazerny bos wzial wink
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 04.07.09, 13:12
                                                    mesgo napisała:

> Ale mozesz trafic jesli tylko zaczniesz sie rozgladac i pomyslisz ze
                                                    > nic nei stoi na przeszkodzie zeby ja znalezc smile Tez czasem mam
                                                    > chwiel zwatpienia, kiedys nawetmyslalam ze znalazlam taka polowke,
                                                    > ale to byla poloka robaczywa neistety i chyba od innego jablka niz
                                                    > moje....Dlatego szukam.

...każdy z nas może trafić...szczerze mówiąc to ja rozglądam się jak nigdy
                                                    dotąd... ale to wcale nie jest takie proste jak sama wiesz... ważne jest tylko
                                                    to aby się nie poddawać... smile
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 04.07.09, 14:52
                                                    smile no tak...najwazniejsze sa 3 rzeczy - miec nadzieje, wierzyc i
                                                    szukac smile powiem Ci szczerze, ze czasem poapdam w zwatpienie, jak
                                                    dzis....Troche jakby los na opak wszystko mi ukladal w tej
                                                    materii....jak ktos fajny to za mlody albo z bardzo daleka albo tak
                                                    naprawde .....zajety... Dla wielu jestem albo "za madra" tzn. mam
                                                    swoje zdanie,wiem czego chce i bezwolna kura domowa nie zostane. dla
                                                    innich bo czuja ze jestem wrazliwym czlowiekiem latwa zdobycza. A
                                                    ja...Lubie cieplo domowe i nie jestem wyrachowana, ale tez nie chce
                                                    byc popychadlem na ktorym wyzywa sie ktos niespelniony zyciowo....
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 06.07.09, 12:18
                                                    ...tylko ile można mieć nadzieję i wierzyć... ale z drugiej strony mówi się że w
                                                    końcu każdy kogoś znajdzie... tylko czy to się sprawdza w dzisiejszych czasach...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 06.07.09, 18:01
                                                    wlasnie...dzis mam jakis nedzny humor wiec przytakne...ile mozna
                                                    miec nadziei? niestety nie bez dna...ile mozna czekac ? kiedy sma sie
                                                    dosc.... czy zawsze sie znajdzie- niestety nie...
                                                    Tylko ze poddac sie?
                                                    nie mozna....
                                                  • timiy2 Re: szukam Czlowieka 07.07.09, 16:53
                                                    ...widzę że coś za długo masz już nie najlepszy humor... uncertain
                                                    nie wiem ile można mieć nadzieję, sam nie wiem czy jeszcze ją mam czy żyje tak z
                                                    dnia na dzień... i jak się wydarzy coś fajnego to dobrze jak nie to nic się nie
                                                    dzieje... niestety trzeba to zaakceptować inaczej ciągle będzie się miało nie
                                                    najlepszy humor...
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 07.07.09, 17:06
                                                    Mam kiepski humor, prawda..... Czuje sie zmeczona. Chcialabmy zeby
                                                    ktos zainteresowal sie tym co u mnie, zeby mi zaparzyl kawe i zebym
                                                    dla kogos naprawde byla wazna...i zeby dzownili nie tylko wtedy jak
                                                    mnei potrzebuja. Zeby komus tak naprawde NA MNIE zalezalo.
                                                  • jumanji_7 Re: szukam Czlowieka 09.07.09, 02:53
                                                    mesgo napisała:

> Zeby komus tak naprawde NA MNIE zalezalo.

Może i komuś zależy właśnie na Tobie, tylko jeszcze nie wiesz o tym?
                                                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 09.07.09, 10:06
                                                    Moze tak , ale jesli nie wiem, to czuje sie jakby nie zalezalo.

Sorki. Dzis mam kiepski nastroj, mase smutnych mysli i brak
                                                    nadziei , taki dzien. Nawet nie mamaocohty z kolezanka sie psotkac
                                                    po pracy, bo czuje jak ma pelno lez pod powiekami .
    • chrupeks Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 12:17
      A bo ja wiem...wg mnie to nie są jakieś wygórowane wymagania. Po pierwszych 4
      myślałem, że będą większe, ale nie są takie straszne. Pewnie, że się znajdzie.
      Może nie tak od razu na zawołanie, ale cierpliwości.
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 17:37
        Ciezko mi idzie, a cierpliwosc sie konczy ale... SZUKAM smilenie poddam
        sie smile
    • przystanek_forum Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 12:39
      Dodałabym do tego jeszcze kilka punktów... smile
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 17:37
        To jest niezbedne minimum wink
        • blackkocica Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 21:11
          Wg mnie szukanie takiego człowieka płci męskiej na tym świecie to
          jak szukanie igły w stogu siana. Ja też takiego poszukuję. Jakbyś
          znalazła to proszę napisz to ppomoże mi znowu uwierzyć w ludzi.
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 22:29
            W porzadku , dam znac. A tak na marginesie, takich co maja wszystko
            jak nalezy to znam, ale maja zazwyczaj zone i dzieci, rodzine
            o ktorej "pamiętają" lub nie ... A tu warunek jest konieczny - nie
            ma byc ani zony ani innej pani obok smile
          • endywia-44 Re: szukam Czlowieka 25.06.09, 10:43
            blackkocica napisała:

> Wg mnie szukanie takiego człowieka płci męskiej na tym świecie to
            > jak szukanie igły w stogu siana. Ja też takiego poszukuję. Jakbyś
            > znalazła to proszę napisz to ppomoże mi znowu uwierzyć w ludzi.

Znalazłam, możesz spokojnie i z ufnością wierzyć w ludzi. Namiarów nie podam,
            zbyt wiele chętnych widzę.
            • mesgo Re: szukam Czlowieka 25.06.09, 18:44
              Byłby pewnie rozchwytywany smile
    • porando Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 21:42
      No wiec Ci co maja wszystkie wymienione zalety nie maja powodu aby byc "na
      rynku" - tzn wolnymi do wziecia.
      Chyba ze znajda sobie kochanke i zona sie o tym dowie
      Wtedy zona go wykopuje a kochanka bierze w ramiona i poslubia ....
      I znow jest idealnym mezem dopuki nie znajdzie sobie kochanki i zona(byla
      kochanka) nie dowie sie...
      No i kolko sie zamyka..
      Jaki wniosek?
      Jedynym sposobem na to aby takiego "ideala" znalezc
      1. to najlepiej i najpewniej najpierw zostac jego kochanka (jako ze sie go w
      koncu ma szanse dostac w spadku) a potem dac "cynk" zonie no i strac aby kochake
      poslubil a nie rzucil - wtedy przez krotki okres moze byc znow "na rynku"
      2. To wlasnie czekac na "wolnych" i dojrzalych emocjonalnie tzn takich co zona
      jego porzucila a on kochanke ( albo go kochanka nie chciala) Poniewaz wtedy na
      taki "okaz " rzuca sie hurma poniewaz to jest TO wiec zwykle nie jest okres
      dlugi - blysk i znika.

Jak sie juz takiego dostanie to nalezy dbac o to aby nie musial i nie chcial
      kochanki - np wg zasady ze "ta druga Ci pokaze iz ta pierwsza nie byla az taka zla"

Mam nadziej ze to pomoze zrozumiec ten "system"? smile))
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 24.06.09, 22:30
        System zrozumialam wink ale i tak sie nie poddam wink
        • porando Re: szukam Czlowieka 25.06.09, 01:09
          Brawo. Tak trzymaj. Tylko pamietaj ze masz sie nie poddawac szukajac tego
          czego pragniesz i patrzec nie pod nogi ale daleko w przyszlosc poniewaz zwykle
          ladujemy tam gdzie mamy utkwimy nasz wzrok. Zauwaz jak jezdza kierowcy na torze
          wyscigowym - jesli patrza jedynie na najblizszy zakret to zwykle laduja w
          krzakach (czy na poboczu) zaraz po nim...a jesli patrza dalej czy tez poza ten
          zakret tzn "w przyszlosc" to nawet nie zauwazaja kiedy zakret ten i nastepne sa
          za nimi a meta przed nosem.
          Patrze gdzie chcesz byc za rok, 5, 10 a to co bedzie jutro czy zamiesiac jest
          mniej wazne - to tylko droga do celu albo slupki ktore nalezy ominac.
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 25.06.09, 18:43
            Dzieki smile, z tym poddawaniem sie najgorzej, bo czaem los zniecheca,
            ale..... ja wiem czego chce, choc czasem bladze , to jednak wiem smile
            To juz czesc sukcesu.....Tylko jeszcze troche szczescias, pzoa
            cierpliwoscia potrzeba uncertain
            Trzymaj kciuki!
    • taki_nick Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 02:25
      Kręci się tu taki niedaleko smile I nie mówcie proszę, że tacy wyginęli, albo są zajęci smile
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 10:00
        ...a gdzie sie kreci ??? smile))
        • przystanek_forum Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 11:53
          mesgo, czyli jednak jest jakaś nadzieja. Jeden Biały Kruk się objawiłwink
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 18:08
            Nadzieja jest zawsze, ale to ciut za malo , jesli tylko nadzieja wink
        • taki_nick Re: szukam Czlowieka 26.06.09, 23:36
          Ja go widzę codziennie smile
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 27.06.09, 14:35
            Tez bym chciala takiego ( takiego mojego smile ) miec codziennie obok smile
    • sauber1 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 03:57
      mesgo napisała:

> takiego, ktory:
      > wie czego chce
      > nie ma zony i kochanki
      > potrafi okazywac uczucia
      > szanuje
      > nie szantazuje
      > potrafi dac poczucie bezpieczenstwa
      > mozna mu ufac
      > jest dojrzaly emocjonalnie
      >
      > .........ale sobie wymyslilam, co ? ...... czy ktos taki sie
      > znajdzie....?

Ja taki jestem, tylko wśród bardzo wielu zalet mam jedna wadę, na utrzymaniu
      troje dzieci mam, ale za to fajnych i takich kochanychsmile
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 11:50
        Sauber, dla mnie dzieci to nie jest w ogole wada a nawet zaleta.
        Bardzo lubie dzieci. Tym bardziej jesli masz wszystkie cechy o
        ktorych pisalam. Jesli chcesz napisz na poczte gazetowa, bedzie mi
        bardzo milo.
        • sauber1 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 18:02
          mesgo napisała:

> Sauber, dla mnie dzieci to nie jest w ogole wada a nawet zaleta.
          > Bardzo lubie dzieci. Tym bardziej jesli masz wszystkie cechy o
          > ktorych pisalam. Jesli chcesz napisz na poczte gazetowa, bedzie mi
          > bardzo milo.

A mam inne wyjście ?wink
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 19:55
            Zawsze podobno jakies jest wink
            • sauber1 Re: szukam Czlowieka 28.06.09, 22:58
              mesgo napisała:

> Zawsze podobno jakies jest wink

Jak sam często powtarzam, tłukąc się po tym rozległym necie, że z każdej
              sytuacji są co najmniej dwa wyjścia, jedno znamy, drugie awaryjne wink
              • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 08:53
                Ja slyszalam ze czasem sa nawet 3 wyjscia , albo i wiecej, jesli
                ktos je najdzie smile Tylko najwazniejsze jest ich szukac i wierzyc ze
                sa smile
                • sauber1 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 10:14
                  mesgo napisała:

> Ja slyszalam ze czasem sa nawet 3 wyjscia , albo i wiecej, jesli
                  > ktos je najdzie smile Tylko najwazniejsze jest ich szukac i wierzyc ze
                  > sa smile

Czasem wystarczy chcieć tylko, a wiara czyni cuda wink
                  • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 18:58
                    tak mowia smile
    • subtelny77 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 18:47
      To prawie jak idealwink, napewno sie znajdziesmile.
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 18:57
        Nie iedeal , taki normalny facet smile
        • subtelny77 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 19:19
          W sumie wymagajaca nie jestessmile, napewno sam sie zjawismile
          • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 19:28
            Z nieba nie spadnie, na to nie licze, wiec szukam smile
            • subtelny77 Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 19:35
              Ano nie spadnie, Aniola nie szukasz, ale zawsze moze cos tam naskrobac na @wink
              • mesgo Re: szukam Czlowieka 29.06.09, 20:04
                Moze naskrobac,a owszem smile a czy naskrobie, to .......zobaczymy....
    • mesgo i.............. :) 30.06.09, 14:52
      najlepiej zeby
      byl optymista
      nie odpuszczal z lenistwa
      czasem adrorowal wink
      i
      byl z niedaleka smile)))
      • salome87 Re: i.............. :) 01.07.09, 10:00
        a ja szukam pozytywnie nastawionego do życia, kogoś kto da
        nadzieje ,gdy mi jej zabraknie...smile
        • mesgo Re: i.............. :) 01.07.09, 16:08
          to tez bardzo wazne, zgadzam sie
    • drugimisiek Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 20:58
      jest i czeka na Ciebie
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 02.07.09, 22:45
        to chce go poznac smile
    • taros Re: szukam Czlowieka 07.07.09, 01:03
      Ambitnie a co dasz mu wzamian gdy go znajdziesz??
      Wszystko ma cenę zwłaszcza to co jej nie ma bo za to płaci się tym co ma się w
      sobie najceniejsze bo innaczej jesteśmy po prostu podli.
      Sorat
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 07.07.09, 08:50
        Dam to samo i wiecej
    • taros Re: szukam Czlowieka 07.07.09, 01:05
      Ambitnie a co dasz mu w zamian gdy go znajdziesz??
      Wszystko ma cenę zwłaszcza to co jej nie ma bo za to płaci się tym co ma się w
      sobie najceniejsze bo innaczej jesteśmy po prostu podli.
      Sorat
      • mesgo Re: szukam Czlowieka 07.07.09, 08:50
        Zawsze trzeba dac by dostac i owrotnie, ineczej ni dobrego z tego
        nie bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka