Dodaj do ulubionych

jedzie ktos jutro do Kajetan na wszczep implantu??

10.06.12, 13:23
witajcie, dawno tu nie zaglądałam, sporo czasu minęło odkąd wszczepiono Hani implant i teraz nadszedł ten moment że jedziemy jutro na wszczepienie drugiego, minął rok od kwalifikacji nie mogliśmy jakoś się zebrać, ale jutro już to się stanie wiem że to słuszna decyzja, ale panicznie się boję, może ktoś z Was jutro tez się wybiera???????
Obserwuj wątek
    • lenka1403 Re: jedzie ktos jutro do Kajetan na wszczep impla 11.06.12, 06:42
      Powodzenia, trzymamy za Hanię kciuki.
      Lenka też jest w szpitalu. Ale ma tylko drenaż
    • Gość: Kasia . IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 21:21
      Chciałam zapytać jak wygląda Wszczep Implantu Slimaczkowego w Kajetanach? Byłam z synkiem w styczniu w szpitalu na Banacha ale wszczepy zostaly tam zawieszone. Postanowilam wiec wyslac skierowanie do Kajetan i mam nadzieje ze szybko do nas zadzwonia. Dlugo trwa pobyt w szpitalu po operacji?
      • mamafifi77 Re: . 23.06.12, 20:18
        Witam, jeżeli nie ma komplikacji to 4-5 dni po operacji wypisują do domu. A co się stało na Banacha , ze zaprzestali zabiegów??
        Pozdrawiam
        • gojapio Re: . 23.06.12, 20:25
          "Banachowi" skończyła się umowa na wszczepy w Dziekanowie, a w warszawskim szpitalu nie ma warunków do hospitalizowania i operowania (głównie u usypianie chyba chodziło) dzieci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka