Dodaj do ulubionych

zniżki !!!!!

20.01.06, 15:40
Znowu można ubiegać się o zniżkę na abonament telefoniczny.Nie chciałam
wieżyć ale już dzwoniłam i to rzeczywiście prawda.Zniżka nie obowiązuje tylko
na plan "darmowe wekendy" a wynosi 50%.Należy wysłać pismo na adres
korespondencyjny i przesłać ksero orzeczenia o niepełnosprawności.
Zawsze to coś !!!

--
Aga,mama Michałka(23.04.05)UP 80db,ULbrak reakcji Oticon sumo DM od 5,5mż
i Grasia(15.03.98)UP,UL 60-70db Widex bravo od 4,5rż
Obserwuj wątek
    • e-tron Re: zniżki !!!!! 23.01.06, 07:11
      My dostalismy ciekawą ofertę, ponieważ mamy 50% znizkę, prawie od 3 lat,
      zaproponowano nam, za dodatkowe 3 złote w abonamencie,60 darmowych minut z
      sekundowym naliczaniem. Jest mały haczyk, po przekroczeniu darmowych minut (tak
      na marginesie - nie mozna sprawdzić ile ich się wykorzystało)za każdą rozpoczetą
      rozmowę, na starcie, nalicza się 20 groszy.
    • dalmag Re: zniżki !!!!! 23.01.06, 11:51
      No proszę!
      Jak się, bez mała, rok temu dowiadywałam o to, to nie było takiej możliwości.
      Dzisiaj znalazłam nawet takie informacje na stronie TP-sy, co ciekawe data
      zamieszczenia informacji jest z 2001r. Wkleili na nowo, czy co? wink
      www.tp.pl/prt/pl/o_tp/serwis_prasowy/informacje_prasowe?_a=504441
    • dorjula Re: zniżki !!!!! 24.01.06, 22:28
      witajcie,
      dzisiaj pofatygowałam sie do naszego lubelskiego Biura Obsługi Telekomunikacji
      i bardzo miła pani pokazała mi pismo, że owszem zniżki są ale tylko dla
      niepełnosprawnych powyzej 16 roku życia lub ich opiekunów. Pozostał mi w takim
      razie sposób z adresem korespondencyjnym. Zobaczymy jak potraktują tą samą
      sprawę w innym miejscu!!!

Pozdrawiam CIEPLUTKOsmile

Dorota mama Julii(ur.15-02-2005)Lublin,UP110dB,UL90dB,Oticon Sumo DM od 4,5mż
      • agapati1 Re: zniżki !!!!! 26.01.06, 11:32
        A to ciekawe czyżby w każdym mieście inne przepisy ,to przecież nie możliwe.Po
        pierwsze zmieniłam abonament z socjalnego na ten z 60 min i naliczaniem
        sekundowym i nic mi nie wiadomo o dodatkowej opłacie 3 zł do abonamentu a
        abonament ze zniżką to 25zł brutto.A jeśli chodzi o tą panią z punktu obsługi
        to chyba jakaś nie douczona bo ja dzwoniłam na 9393 i wszystko wypytałam i nie
        ma żadnego ograniczenia wiekowego.No chyba że mi źle powiedziano.

--
        Aga,mama Michałka(23.04.05)UP80db,ULbrak reakcji Oticon sumo DM od 5,5mż
        i Grzesia(15.03.98)UP,UL60-70db Widex bravo od 4,5rż
        • e-tron Re: zniżki !!!!! 26.01.06, 13:43
          Kiedy my dostaliśmy zniżkę na abonament, a było to w roku 2003, mozna ja było
          otrzymać tylka w abonamencie standard, a więc 35 zł netto. I teraz zaproponowano
          jego zmianę na ten , o którym piszę wyżej. Nie wiem tylko, czy jak sie skończy
          ważność orzeczenia, a więc takze dobiegnie końca okres obowiazywania znizki, czy
          czasem nie zamienią nam tej oferty na abonament normalny (chypa 50 zł).
        • mab5 Re: zniżki !!!!! 27.01.06, 12:36
          hehehe smile))
          Ja też dzwoniłam wczoraj na 9393....
          dowiedziałam się, że ulga owszem- jest- ale powyżej 16 roku życia... i ze jak
          mam dziecko trzyletnie z orzeczeniem to ulga mi się nie należy smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka