krzysztof.r.m 20.02.02, 12:35 przeciez jestem. Dzien dobry...... krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: Może późno, ale... 20.02.02, 12:53 Witaj, dzieki. Jakos sie z czasem wszystko pewnie ponaprawia. A co dobrego slychac? Popiwniczne reminiscencje jeszcze gdzies tam drgaja cicho czy pracy nawal juz sobie z nimi poradzil? Dzis jest wyjatkowo paskudna aura. Pada, sypie na zmiane i jest zwyczajnie zimno i szaro. I zupelnie do dupy, ale i to minie. Pozdrawiam i milego dnia. krm Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Może późno, ale... 20.02.02, 13:07 W Warszawie też bez sensu - pada jakiś śmieszny śnieg, szaro wietrznie. Miałem niesamowite szczęście z tą pogodą w weekend, było rewelacyjnie. Pracy mam od metra i trochę, bo wszyscy są na jakiś zwolnieniach i zostałem sam na placu ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Może późno, ale... 20.02.02, 13:09 ale powiało krakowskim pesymizmem... proponuje - znielubić Krzyśka na dziś! a ewidziałeś dziś kartki Pirrelli, mogłabym Ci powiedzieć, która jest najładniejsza... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Może późno, ale...to racja. Znielubic! 20.02.02, 15:34 Moze nawet nie tylko na dzis. A co , niech sobie nie mysli. Pesymizmu mu sie zachciewa, jakby juz naprawde nie mozna bylo nic innego wymyslic. Zgadzam sie i sam tez przestaje go lubic. K. oswiadczam Ci, ze Cie znielubilem i czesc! Pa Twoj , dotad oddany Ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Może późno, ale...to racja. Znielubic! IP: 195.205.73.* 20.02.02, 15:41 mój czy tego znielubionego K.? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re Znielubic! Ale czy az tak? 21.02.02, 08:41 To jest az tak skuteczne znielubienie? Dzien dobry i tutaj... krm Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Re Znielubic! Ale czy az tak? 21.02.02, 08:51 witaj Krzysiu! zycze przyplywu zdrowia i wypieknienia pogody. tej ducha tez! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Re Znielubic! Ale czy az tak? 21.02.02, 09:00 ...nie to było chyba tylko wczorajsze znielubienie... Odpowiedz Link Zgłoś