barbara.kl 15.04.05, 18:29 Poszukuję diagramu "Omega star" - model przestrzenny. Jesli ktoś zna link z tym diagramem, proszę o jego udostępnienie. Będę wdzięczna. Basia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudlis Re: Omega star 15.04.05, 22:24 www.raviapte.com/gallery/Omega-Star życzę przyjemnego składania. Irena Odpowiedz Link
barbara.kl Re: Omega star 15.04.05, 22:37 Dziękuję bardzo. Widzę, że łatwo nie będzie, ale spróbuję. Pozdrawiam. Basia. Odpowiedz Link
graz.ka Re: Omega star 17.04.05, 11:01 Basiu - pochwal się, strasznie mi się ta gwiazda podoba, ale ciągle brak czasu na spokojne składanie :) A w ogóle to może przyjedziesz na spotkanie majowe? Poznałybyśmy się wreszcie :) Odpowiedz Link
barbara.kl Re: Omega star 17.04.05, 17:29 Grażynko, gwiazdy jeszcze nie zrobiłam ze względu na brak czasu (tak jak u ciebie). Wiesz jak to w szkole, a szczególnie pod koniec roku - pracy od groma. A odnośnie spotkania majowego, to nie wykluczam przyjazdu do was, ale nie jestem pewna. Porozmawiam jescze z Asią i może mile cię zaskoczę (mam nadzieję):))) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Omega star 09.11.07, 06:50 rudlis napisała: > Gwiazdki dobry temat przed świętami :)))) Też tak myślę :) Odpowiedz Link