molla7 23.11.06, 19:15 wątek informacyjny, gdzie można znależć ciekawe materiały dla niekupujących w sieci i zaopatrujących się w nie tradycyjną drogą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molla7 punchery< prasy< karbownice 23.11.06, 19:20 ksiegarnia NOTABEBE w GALERII ŁÓDZKIEJ Odpowiedz Link
sonatinka Re: punchery< prasy< karbownice 02.12.06, 15:38 Tak, to prawda. W Notabene są oryginalne dziurkacz szczycowe, narożne i borderowe firmy Fiskars. Niestety ceny są uuuuuuuuuuupppppppppppsssssss - szokująco wysokie. O 20 zł taniej można kupić jeden z dziurkaczy w "nowej szkole". Ale niektórych wzorów tam nie ma, więc i tak się skusiłam na to i owo.W końcu i do mnie powinien przyjść jakiś Mikołaj!! Odpowiedz Link
rudlis Re: to i owo, czyli gdzie można nabyć: 24.11.06, 20:09 Podobny wątek jest na forum "sąsiednim" >>Rękodzieło i ozdoby<< czasami tam zaglądam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23390&w=31041702 Odpowiedz Link
graz.ka notesiki kwiatowe i inne 16.03.07, 23:00 te, które miałam na spotkaniu - znów są w Gustpolu. Cena b/z. I karbownice - dwa wzory. Tylko czemu taki plastikowy cud jest tak koszmarnie drogi? I kupiłam ten klej, co Basia z Agnieszką do kwiatów polecały. Odpowiedz Link
allama11 Re: notesiki kwiatowe i inne 18.03.07, 17:32 w Gustpolu to znaczy gdzie? Co to są punchery i jak wymawiać? Ze sprzedawcą trzeba się porozumieć, prawda? Odpowiedz Link
graz.ka Re: notesiki kwiatowe i inne 18.03.07, 17:57 Puncher to ozdobny dziurkacz. Są różne - do pojedynczych motywów, narożników, szlaczków. Największy wybór jest w internetowych sklepach. W Gustpolu - sklep-hurtownia w Łodzi - są ostatnio w niższych cenach, co stanowi okazję. Ale wybór mniejszy :( a mozna kupic np. tu: www.wojtek.com.pl/wojtek/show.php?idg1=18&idg2=114 swiatpasji.pl/sklep/index.php?cat_id=176 Odpowiedz Link