Gość: wacław IP: *.barn.cable.virginmedia.com 09.01.10, 22:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szyderca [...] IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.01.10, 01:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witos Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 10:37 Taaakkkk????? Jak cię wykiwa M Ś i będziesz finansowo na czysto, to zmienisz zdanie. A z twojego komentarza wynika że jesteś pewnie bratem M Ś. Bo kogo stac na takie słownictwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: 82.132.139.* 10.01.10, 20:54 Witos patrz na IP %-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 12:27 Witam Jestem od lat właścicielem warsztatu samochodowego w Żurawicy, miałem w ubiegłym roku Klienta Wojciecha J. , który wyjechał swego czasu za granicę po plajcie swoich sklepów. Pan ten zlecił mi usługę w czyimś imieniu, na której chciał zarobić krocie, jednak nie on figurował jako właściciel i nie on zapłacił za fakturę. Od pewnego czasu próbuje wyłudzić dodatkowe świadczenia w ramach poprzedniej usługi nie mając ku temu żadnych podstaw. Wybrał obecnie metodę dochodzenia swoich "praw" przez oczernianie na forum (ale niezbyt czytelne) mojej osoby. Proponuję mu by zaprzestał pomówień, a jeżeli sądzi że IP komputera w Anglii jest nie do ustalenia to jest w wielkim błędzie. P.S. Nie mam brata (szkoda)-ale nawet gdybym go miał nie on by musiał mnie bronić przed pomówieniami na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witos Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 16:12 Hmmm, a to ciekawe.. Byc może masz rację. To co piszesz, to chyba znam Twój zaklad i znam Wojciecha J. To do Wojciecha J. podobne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.toya.net.pl 11.01.10, 18:46 Tak przy okazji. Dzisiaj,dobry,rzetelny i niedrogi mechanik samochodowy to skarb. Może znacie takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 08:05 skarb udostępnione wszystkim przestają być skarbem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 08:37 tak, a ja też byłem kiedyś klijentem Pańskiego "warsztatu". Katastrofa, więcej tam nie pojadę nawet gdyby był Pan ostatnim mechanikiem na podkarpaciu. Nie polecam nikomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: nie uczciwy zakład mechaniki samochodowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 09:45 Klijenta to miałem jednego, a po za tym odwiedzają mnie sami klienci, których serdecznie zapraszam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re:Do spokojnego! IP: *.toya.net.pl 12.01.10, 09:46 Ale czy ów "skarb"(mechanik)podziela twoją opinię? Im więcej klientów "skarb" jest większy,ma lepszy warsztat,usługi są na wyższym poziomie.Nie bądż psem ogrodnika. Odpowiedz Link Zgłoś