Dodaj do ulubionych

nędza, ubustwo i porażka..

13.02.04, 20:33
Tak sobie dziś szedłem przez ten nasz piękny Gród, mróz szczypał w policzki.
Na ulicach ludzie. Biedni , podążający przed siebie, zamyśleni, zatroskani,
znieczuleni.... Wszedłem do pierwszej, lepszej knajpy, chyba był to "DUDEK",
zamówiłem 50, potem znowu 50 i jeszcz raz 50.... i wyszedłem. I znowu ci
sami ludzie .... biedni, idący do nikąd, zatroskani i zamyśleni..... i ja już
też byłem znieczulony - BO NIE MOGĘ JUŻ NORMALNIE PATRZEĆ JAK TO MIASTO
UMIERA W POWOLNYM KONANIU!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • rapapo Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 07:58
      CZERWONO MI, LA LA LA LA, CZERWONO MI ...
      • juchoo03 Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 11:21
        Czerwonym spada,somoobronie rośnie,oj co to będzie,oj co to będzie,tylu
        złodziei mamy wszędzie!
    • Gość: Misiek z herbu Re: nędza, ubustwo i porażka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 13:06
      Może to przez tą porę roku tacy wszyscy przybici.
    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 13:30
      Boże ... dobrze, że nie zapiłeś więcej, bo jeszcze przypadkiem ujrzałbyś ubóstwo ;>
      • Gość: Misiek z herbu Re: nędza, ubustwo i porażka.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 17:14
        Eeeeeee no co jest? Chyba się nie łamiecie?
        • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 22:01
          Misiek !
          Uwierzyłbyś w to, że promilek się łamie ???
        • juchoo03 Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 22:18
          Wchodzę do sklepu Julius M.Obok wejścia,przy automacie tel.stoi facet ok.35l
          pyta;czy kupi mi pan coś do jedzenia? Kupię.Wziąłem chleb,jakąś konserwę,coś
          tam jeszcze,na koniec przed kasą piwo puszkowe.Wychodzę,podaję gościowi mówiąc
          wziąłem panu też piwo,wypije pan? A on do mnie:panie,spełnił pan moje
          marzenie,jedzonko i piwo.
          Od dwu dni myślę o ludzkich marzeniach;jakie są różne,o biedzie:jaka jest
          różna,o ogólnym dziadostwie;jakie jest podobne. Podobne do czego?
    • cien_arcynaczelnika Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 23:29
      Znow jade ostatnia 9 z Medyki. Zaj...sty snieg. Pełny autobus tzw. "mrówek".
      jedni dziekuja Bogu ze dzis im sie udało, inni złorzeczą celnikom ze nie. Kazdy
      narzeka, głównie na panstwo, złodziei (czytaj: tych u władzy).
      Większość młodzi - granica to jedyne zródło kasy, niektorzy mają rodziny na
      utrzymaniu.
      żal sie tych ludzi robi - zwłaszcza ze duma nie pozwala im stanąc przy wejsciu
      do marketu i poprosic o chleb, jakiekolwiek wsparcie.

Przy tych wszystkich zmarzniętych , ubranych w szmateksie ludziach jest mi
      wstyd...ze mam prace tam gdzie mam.
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: nędza, ubustwo i porażka.. 14.02.04, 23:44
        Nie muszę mieć aż takich przykładów ...

Mi robi się głupio z podobnego powodu .. po podliczeniu dochodów całej rodziny,
        zarabiam więcej, niż wszyscy pozostali razem wzięci ... jest mi głupio wobec
        nich ... a niektórzy mają kilkadziesiąt lat pracy na koncie i wychowanie min
        mnie ...

Ale co robić .. y świata nie zmienimy .. Pomożesz jednej osobie .. 10 .. 100 ? ? ?

Ale nie zbawisz miasta, kraju , świata ... Poczujesz się lepiej .. jesli
        zbawisz miasto ... ale pojedziesz do miasta obok , i zdasz sobie sprawę ,.. że
        nic tak naprawdę nie zrobiłeś .. bieda jest była , i będzie ...
    • xpiesx LUDZIĄTKA>>>> SPOKO!!!! 15.02.04, 00:05
      Ludziątka moi kochani!!! Ale najważniejsze w tym wszystkim jest to, że macie
      jeszcze odrobine sumienia!! Naprawde!! Napisałem ten wątek bo musiałem się z
      kimś podzelić swoim żalem. I naprawde się mile zaskoczyłem że wy też to
      widzicie!!
      Promilek spox - nie martw sie, że za dużo zarabiasz bo fiskusik Ci i tak
      up...doli tyle ile trzeba, zanim nastanie podatek liniowy to jeszcze troche
      wody w Sanie upłynie!! pozdrawiam - PIES
      • rapapo Re: LUDZIĄTKA>>>> SPOKO!!!! 15.02.04, 08:04
        JA NARAZIE STUDIUJĘ, DZIĘKOWAĆ MAM ZA CO BOGU I TO ROBIĘ. MIEKSZKAM SOBIE W
        CIEPŁYM MIESZKANKU W KRAKOWIE, CODZIENNIE CHADZAM PO RYNKU, ODWIEDZAM KINA,
        TEATRY, RAZ NA JAKIŚ CZAS KUPIE SOBIE JAKIŚ LEPSZY CIUCH, NIEJADAM COPRAWDA U
        HAWEŁKA ALE GŁODNY TO JESZCZE CHYBA NIE BYŁEM WIĘCEJ NIŻ GODZINĘ. JEŻELI CHODZI
        O BIEDĘ TO W PRZEMYŚLU WOGÓLE JEJ NIE WIDAĆ (PRZETO NIE MÓWIĘ ŻE JEJ NIE MA),
        TUTAJ JEST TRAGEDIA!!! DUŻE MIASTO, A I TAK CAŁA BIEDA SKUPIA SIĘ W OKOLICACH
        RYNKU, CODZIENNIE STARAM SIĘ BYĆ W NA MODLITWIE W KOŚCIELE MARIACKIM, WYSTAJE
        PRZED NIM KOBIETA, W WIEKU 35 LAT, JAK TWIERDZI JEST MATKĄ 5 DZIECI, UTRZYMUJE
        SIĘ ZA 600 ZŁ., STARAŁEM SIĘ DAWAĆ JEJ ZAWSZE COŚ BO NIE WIEM KIEDY JA BĘDE
        POTRZEBOWAŁ POMOCY, ALE OSTATNIO ZAPYTAŁEM JĄ O PRACĘ I OTRZYMAŁEM ODPOWIEDŹ
        KTÓRA ZWALIŁA MNIE Z NÓG: JESTEM KRAWCOWĄ, ZARABIAŁAM 800 ZŁ. ZA 10-12 GODZIN
        DZIENNIE, NIE OPŁACAŁO MI SIĘ!!! NO PSIA KREW!!! JA NIE CHCE SIĘ WYMĄDRZAĆ ALE
        OBAWIAM SIĘ ŻE SPEŁNIANIE SNÓW O PIWIE NIE JEST NAJLEPSZĄ FORMĄ USZCZĘŚLIWIANIA
        LUDZI, UWAŻAM ŻE WIELE Z TYCH OSÓB, WSZAK POTRZEBUJĄCYCH, ALE MOGŁOBY SOBIE
        POMÓC SAMEMU. INNI TO PRZEDSIĘBIORCZY PANOWIE Z NOWEJ HUTY, "TELEKOMUNIKANCI",
        CI TO JUŻ WOGÓLE DOSKONALE SOBIE RADZĄ... CO DO MRÓWEK TO POPIERAM, MIMO ŻE
        OKRADAJĄ PAŃSTWO, UWAŻAM TO ZA MNIEJSZE ZŁO, CI LUDZIE O CZYM DOSKONALE WIEM Z
        TEGO MAJĄ NA CHLEB, A NIE NA KAWIOR I NOWE KOŁA DO MESIÓW. GORZEJ Z TYM
        CO "MRÓWKUJĄ" BUSAMI ALE TO INNA SPRAWA. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ PRZEDSIĘBIORCZOŚCI
        I ZARADNOŚCI, RÓWNIEŻ W POMOAGANIU, BO POMAGAJĄC TEŻ WARTO WIEDZIEĆ KOMU...
        • Gość: aaa > SPOKO!!!! ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 09:05
          nędza, ubustwo i porażka..
          Autor: xpiesx

W przypadku xpieska jego nędza -umysłowa, "ubustwo" - takież samo /plus
          ortograficzne/ a porażka - z pewnością nauczycielska.
          Okazuje się że byle tuman może klikać w klawiaturę.
          Biedni mieszkańcy grodu nad Sanem.
          Ta joj jak biedni
          TE STUDENCIK -wyłącz se Caps Lock - bo krzyczysz jak cholera !!!
        • juchoo03 Re: LUDZIĄTKA>>>> SPOKO!!!! 15.02.04, 13:16
          Nie wnikałem,nie pytałem,miałem ochotę i możliwość to pomogłem.Chociaż bywam w
          tym sklepie często,tego gostka widziałem po raz pierwszy,lecz na członka mafii
          żebraczej(bo i takie są)nie wyglądał.Tak na zakończenie:nie uważam,by
          poczęstowanie piwem kogokolwiek było złe;ale cóż syty i najedzony nigdy nie
          zrozumie głodnego i spragnionego. :-(
          • Gość: RAPCIO Re: LUDZIĄTKA>>>> SPOKO!!!! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 15.02.04, 13:26
            Kuzyn z miasta odwiedza bardzo zaniedbane gospodarstwo rolne Antka.
            - Nic na tej ziemi nie rośnie?
            - A no nic - wzdycha Antek.
            - A jakby tak zasiać kukurydzę?
            - Aaa... jakby zasiać, to by urosła.
            • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: LUDZIĄTKA>>>> SPOKO!!!! 15.02.04, 17:19
              Rotfl ;)
              • Gość: aaa Przemyśl to nędza i ubóstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:50
                To chyba nie powód do żartów. :(
                • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Przemyśl to nędza i ubóstwo 16.02.04, 16:25
                  A co ? Mamy się ciągle załamywać i ryczeć po kątach ?

A właśnie ,że będę się śmiał ;) .. Nie popadnę w jakąś psychoze ;)
                  • Gość: aaa : Przemyśl - taniec na śmietniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 17:06
                    Żartujcie, bawcie się,śmiejcie - bowiem wkoło jest wesoło.
                    Myśle że dla słabszych głów , już po trzech pięcdziesiątkach Przemysl jawi sie
                    metropolią turystyczną i bramą do Europy.
                    A jest - tylko niewielkim kopcem "mrówek" :(
                    • rapapo Re: : Przemyśl - taniec na śmietniku 17.02.04, 18:10
                      Tak jest, śmiejemy się! I dobrze, a co kopców to już wiele razy pokazano że
                      można zbudować wielkie i trwałe, to zależy przede wszystkim od pracowitości
                      mrówek (proszę o rozwagę przy rozszyfrowywaniu metafory).
    • Gość: grypsio Re: nędza, ubustwo i porażka.. IP: *.visp.energis.pl 17.02.04, 20:26
      Popatrz.... popatrz dookoła.
      Ile brudu na ulicy.
      Jacy ludzie są zniszczeni,
      jacy oni umęczeni.

A nocami, pod domami
      stoją brudne prostytutki.
      Boję chodzić po nocy,
      tyle teraz jest przemocy.

Te kobiety co pracują
      dnie i noce po fabrykach.
      Ci mężczyźni, którzy topią
      swoją rozpacz w tanich winach.

Niewidzący ładnych rzeczy.
      Dla nich nie ma ładnych rzeczy.
      Popatrz, popatrz dookoła
      i nie staraj się zaprzeczyć.

Te parkingi hotelowe
      z żebrzącymi dzieciakami.
      Szczęściem ich jest
      umyć auto z niemieckimi numerami

Taksówkarze w samochodach
      grają w karty za pieniądze.
      Wyczekują całe życie
      na swojego dobroczyńcę.

Te widoki nienormalne
      dla nas przecież są normalne.
      Już jesteśmy nienormalni.

COŚCIE SKURWYSYNY UCZYNILI Z TĄ KRAINĄ!!
      POMIESZANIE KATOLIKA Z MARIĄ POSTKOMUNISTYCZNĄ

(Kazik............czyżby śpiewał o Przemyślu)
      • Gość: aaa a może by tak bilancik + - IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 16:54
        A może jednak nie jest tak aż źle, może są i plusy i minusy,może jest między
        nimi jakaś równowaga,może nie należy wpadać w skrajności,gdzieś tam po kątek
        tla sie ślady swietności,może jest jakaś nadzieja wynikająca z hiperoptymimu
        Rycha ??????
        Skoro byli świetni przemyslacy-wojacy- abośmy toś jacy tacy,może by tak
        podkasac kiece i rękawy i zrobić z tego Przemysla cóś dla ludzi i do życia
        • rychu_z_przemysla Re: a może by tak bilancik + - 18.02.04, 17:35
          Nie wiem na podstawie których postów wywnioskowalas o moim hiperoptymizmie...

• Gość: aaa No jak gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 19:51
            rychu_z_przemysla napisał:

> Nie wiem na podstawie których postów wywnioskowalas o moim hiperoptymizmie...

No jak -sam gadasz : tysiącletnie tradycje, twierdza, brak kruczka/..ów/w
            życiorysie,zaproszenie do poznania tychże trad. /no chyba do poznania tradycji
            śmietnika po historii byś nie zapraszał co...:)
            Ni wycofuj sie .....
            • rychu_z_przemysla nie rozumiesz... 18.02.04, 20:16
              Najwyraźniej mnie nie rozumiesz...
              Reklamowanie miasta, twierdzy itp. nie jest hiperoptymizmem.
              Jest to reklama mająca pomóc memu miastu.
              A ten śmietnik po historii obraża moje miasto, choć zapewne zaraz napiszesz że
              nie to mialaś na myśli itp.
              Wujek Dobra Rada: najpierw myśl, później stukaj w klawisze.
              • rapapo Rada!!! 18.02.04, 23:16
                I to jest bardzo dobra rada!!!
                • Gość: aaa bida z nędzą.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:45
                  czyli Don Rycho i jego sanczo- rapaport ;)..
                  Siedzicie na smietniku historii,pięknym,ż tradycjami.
                  A teraz idźcie przez miasto, jak wam kto nie da w mordę to sie udusicie smrodem
                  z czadu wiszącego nad ulicami, wszak wiekszość kamienic jest w centrum P.
                  opalana węglem,ludzie żyją w tych domach pozbawionych kanalizacji, ze sraczami
                  na klatkach schodowych... mam lecieć wymienianiem ulic????

Z ciemnych bram, odrapanych i rzadko kiedy rozświetlonych choćby jedną żarówką
                  wyzierają czary-mary mordy ,te same które od rana oblegają wyłamane ławki na
                  reprezentacyjnych placykach "miasta-żywej historii" - z tymi samymi
                  tekstami " "ta panie pan da disienć groszy na bułeczke,ta nie bonć pan żyła..."

miłego samozadowolenie i wincej dobrych rad wójowie!!!!

• juchoo03 Re: bida z nędzą.... 20.02.04, 00:25
                    Gość portalu: aaa napisał(a):

> czyli Don Rycho i jego sanczo- rapaport ;)..
                    > Siedzicie na smietniku historii,pięknym,ż tradycjami.
                    > A teraz idźcie przez miasto, jak wam kto nie da w mordę to sie udusicie
                    smrodem
                    >
                    > z czadu wiszącego nad ulicami, wszak wiekszość kamienic jest w centrum P.
                    > opalana węglem,ludzie żyją w tych domach pozbawionych kanalizacji, ze
                    sraczami
                    > na klatkach schodowych... mam lecieć wymienianiem ulic????
                    >
                    > Z ciemnych bram, odrapanych i rzadko kiedy rozświetlonych choćby jedną
                    żarówką
                    > wyzierają czary-mary mordy ,te same które od rana oblegają wyłamane ławki na
                    > reprezentacyjnych placykach "miasta-żywej historii" - z tymi samymi
                    > tekstami " "ta panie pan da disienć groszy na bułeczke,ta nie bonć pan
                    żyła..."
                    >
                    > miłego samozadowolenie i wincej dobrych rad wójowie!!!!
                    >
                    >
                    >

Razisz niewiedzą,kanalizacja w naszym mieście istniała nim wybudowano Rzeszów.
                    Natomiast twoje wypowiedzi trącą tanim populizmem prosto od Don Leppera!
                    • xpiesx Re: bida z nędzą.... 20.02.04, 03:30
                      Widzisz Juchoo03, ta gnida aaa (absolutnie anonimowy alkoholik) nie zdaje sobie
                      sprawy z tego, że kanalizację w Przemyślu założył Franciszek Józef. W
                      kamienicach w centrum Przemysla idzie się do ubikacji na balkonie , a fekalia
                      zap********a prsoto do CK kanału i alej na pola lagunowe do Siedlisk, gdzi
                      następuje ich rozklad i skierowanie do oczyszczali ścieków.
                      AAA - głąbie jeden - zmień sobie forum, bo co niektórym chce się rzygać na
                      widok twojego wpisu!! Popisujesz się znajomością ortografii, nie bacząc na to,
                      że czasami błąd ortograficzny odzwierciedla nastruj, a wręcz wskazuje na
                      odczucie danego zagadnienia.
                      Najlepiej popisuj się na wojewóCKIM ( ma być wojewódzkim - tak jak byś
                      chciał) forum, bo tam chamownia z Kraczkowej, Budziwoja i innych gęsich zagonów
                      uważa się za ELYTE POKURWPACIA!!!!!!!
                      AAA - H*j ci w d***ę głąbia pało!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • sex_uczy_i_bawi Re: bida z nędzą.... 20.02.04, 09:25
                        Co to, Psie? Na pieszczoty Cię zebrało? Z alkoholikiem? Z dekoracją z c.k.
                        fekaliów?
                        A fe!
                      • Gość: PromilekNieLogowan Re: bida z nędzą.... IP: *.ultimo.masq / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 12:54
                        Się porobiło ... kolejny wszechidiota ... Głupich nie sieją ...

pozdr.
                    • rapapo R A P A P O 20.02.04, 15:38
                      Ale ja R A P A P O, a nie jakiś tam port...
                      Wiesz co aaa, radziłbym się zaszyć albo po spożyciu nie zasiadać za klawiaturą
                      bo głupoty wypisujesz, wiesz mogę polemizować ale z osobą inteligentą, z Tobą
                      jest to Acan nie możliwe... Powodzenia w walce z nałogiem AAA. Pozdrawiam
                      swojego Dona
                      • Gość: aaa sfora w akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:33
                        Widze że jeden piesek pociągnął za sobą całą sforę kundelków. To mi sie podoba-
                        ot solidarność kundelków przemyskich, jak srać we własne gniazdo to dobrze ,
                        ale gdy próbuje ktoś spoza - uj będziem rżnąć :0
                        Piesek napisał ;
                        "Kanalizację w centrum Przemysla załozył Franciszek Józef.
                        W kamienicach w centrum Przemyśla idzie sie do ubikacji na balkonie, a fekalia
                        płyną prosto do CK kanału i dalej na pola lagunowe do siedlisk, gdzie następuje
                        ich rozkład i skierowanie do oczyszczalni ścieków"

Tu mam pytanko, czy ta oczyszczalnia to też z czasów frańciszka Józefa- pytam
                        ot tak bez cienia złośliwośći- zwykła ciekawość.
                        Być może była ona bardzo ważnym elementem obronnym twierdzy Przemyśl ;P
                        A już wiem co tak w przemyślu śmierdzi - to zapewne te pola lagunowe zapach
                        fiołków po okolicy roznoszą.
                        Jeden z was napisał ;
                        "Na "darze Przemysla" mozna było jeszcze nie jedno osiągnąć, gdyby banda
                        nieudaczników nie osadziła tego pięknego pełnomorskiego jachtu na rafie u
                        wybrzeża Kuby"

Grubo wcześniej bo w 1976 roku inna banda nieudaczników /po tragifarsie jaką
                        było utworzenie woj. przemyskiego/ osadzila na rafach okręt- miasto Przemysl,
                        no a obecni następcy robią wszystko aby na tych rafach pozostal.

Ps Co do polemiki to na nią nie licze wszak "gdy nie ma silnych argumentów, to
                        pozostaje argument siły" - wyzwiska, kurwowanie, nabijanie sie z nicku
                        • Gość: Misiek z herbu Re: sfora w akcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 18:10
                          aaa weź s.....alaj, bo jak ci z mojej łapy pociągne to nic po tobie nie
                          zostanie ;).
                          • Gość: aaa Re: sfora w akcji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 18:15
                            Jeszcze jeden psi synek- nie słyszałem o mieszance kundla z miskiem.
                            Gówniażu- ubież se puzdro na pysk bo brzydko pyskujesz :-)/to taki żart po
                            przemysku/
                            rzeczywisćie- ide na sanki - gnijcie se w tym przemyskim g-wnie
                            • rychu_z_przemysla Do aaa! 20.02.04, 19:32
                              Drogi(a) aaa!
                              Za bardzo się denerwujesz. Nie warto.
                              Widać, że celem byla prowokacja z twej strony. Musisz poprawić sobie
                              sampopczucie? Wyżyć się? Zapewne w gazeta.pl są fora psychologiczne, na których
                              możesz dużo pisać o gnębiących cię problemach i dyskutować z ludźmi.
                              Zastanawiam się czy nie jesteś sam(a) w "trudnej sytuacji lokalowej". Miasto
                              nie przydzielilo mieszkania? Ale idziesz na sanki, więc pewnie to problem
                              twoich rodziców/ opiekunów.

Piszesz o kanalizacji.
                              Pierwszy wodociąg w P-ślu powstal na początku XVIw.
                              Wejdź na stronę przemyskich wodociągów:www.pwik.przemysl.pl/
                              Ostatnio Przemyśl dostal 35 mln zl dotacji z Unii na modernizację oczyszczalni
                              ścieków (50% kosztów inwestycji). Jest to największa kwota jaka trafila z Unii
                              do woj. podkarpackiego.
                              Jeśli bardzo cię interesują te zagadnienia, to poczytaj sobie książkę Macieja
                              Daleckiego:
                              "Przemyśl w latach 1918- 1939. Przestrzeń, ludność, gospodarka". Jest tam
                              obszerny rozdzial o przemyskiej gospodarce komunalnej międzywojnia.

P.S. Milego saneczkowania!
                              • Gość: aaa Re: Do aaa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 22:50
                                dziekuję za info.
                                A ciebie nawet lubie i nie zaliczam do sfory- widzę jak czasem obszczekują Cię
                                na twoim podwórku i jest mi Cie żal.
                                A Przemysl i jego historię bardzo lubie i cholernie żal mi tego miasta.

Pozdrawiam Ciebie i Juchoola - jesteście goście w porządku.
                                Jutro kontynuuje sanki ;-) dzieki za życzenia
                                Czym byłobu forum bez prowokacji - bajorem z mydlinami, a tak dorzuca sie
                                trochę fetorku i ..... łubudu!!1
                                • rapapo Re: Do aaa! 21.02.04, 09:51
                                  No tak aaa, tylko krowa nie zmienia poglądów (a raczej tchórze tak)...
                                  • Gość: grypsio Re: Do aaa! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.02.04, 14:14
                                    a czym byłoby forum bez lub z pomiorową?
                                    • ares19 Sranie na balkonie :))))))))))))) 21.02.04, 17:49
                                      czytam i oczom nie wierze:
                                      "W kamienicach w centrum Przemysla idzie się do ubikacji na balkonie , a
                                      fekalia
                                      zap********a prsoto do CK kanału i alej na pola lagunowe do Siedlisk, gdzi
                                      następuje ich rozklad i skierowanie do oczyszczali ścieków. "

Jeeezu - w Przemysli srają po balkonach :)!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))
                                      Co na to straż miejska, sanepid,rada miasta. zabronić!!! rozdać nocniki!!!
                                      przecież unia da na nie pieniązki, napewno da!!!!!!!!!!!
                                      Biedne przemyślanki!! No bo faceci-obszczymurki jakoś sobie dadzą rade:)))))

ares-ka

• juchoo03 Re: Sranie na balkonie :))))))))))))) 21.02.04, 20:50
                                        ares19 napisała:

> czytam i oczom nie wierze:
                                        > "W kamienicach w centrum Przemysla idzie się do ubikacji na balkonie , a
                                        > fekalia
                                        > zap********a prsoto do CK kanału i alej na pola lagunowe do Siedlisk, gdzi
                                        > następuje ich rozklad i skierowanie do oczyszczali ścieków. "
                                        >
                                        > Jeeezu - w Przemysli srają po balkonach :)!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))
                                        > Co na to straż miejska, sanepid,rada miasta. zabronić!!! rozdać nocniki!!!
                                        > przecież unia da na nie pieniązki, napewno da!!!!!!!!!!!
                                        > Biedne przemyślanki!! No bo faceci-obszczymurki jakoś sobie dadzą rade:)))))
                                        >
                                        > ares-ka
                                        >

Pójdziesz do nieba,gdyż "błogosławieni którzy nie widzieli,a uwierzyli",czy
                                        jakoś tak ?
                                        Młody aresie,gdy dorośniesz i przestaniesz wierzyć w pierwsze lepsze
                                        pierdoły,to mogą być z Ciebie jeszcze ludzie. :)))
                                        • Gość: wesoły :))))))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 10:51
                                          > Pójdziesz do nieba,gdyż "błogosławieni którzy nie widzieli,a uwierzyli",czy
                                          > jakoś tak ?
                                          > Młody aresie,gdy dorośniesz i przestaniesz wierzyć w pierwsze lepsze
                                          > pierdoły,to mogą być z Ciebie jeszcze ludzie. :)))

:))))))) fajnie napisane :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka