Dodaj do ulubionych

Europa śmierdząca polakami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 18:59
Ale jak w pociągu, w wagonie restauracyjnym, usłyszałam jak Polacy
rozmawiają z kelnerem po angielsku to zaczęłam się zastanawiać kto z
kogo robi idiotę. Gdy przyszła moja kolej z premedytacją zapytałam
po polsku o kawę, czy mogę ją wziąć na wynos, czy mogę zapłacić
częściowo koronami a częściowo złotówkami i poprosiłam o dodatkową
śmietankę. A kelner odpowiadał na to z dużym uśmiechem ku
konsternacji moich przedmówców.
misscrisis.blox.pl/2009/06/Praga-Polakami-smierdzaca.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Mykola Re: Europa śmierdząca polakami IP: 79.139.112.* 21.02.10, 19:57
      Basiu -z nieba spadlaś na to forum -niczym Anioł.
      Bardzo doby artykuł dla pouczania o Polakach i jak nas postrzegaja
      w UE . Gorąco polecam ten materiał dla forumowiczw takich jak
      min. Pysio ,lechowski,valmont80 ,Fania, bialo czerwony i inni do
      nich podobni.
      Cudze widzą lecz na siebie nie patrzycie - Drzazgę w oku barata
      widzi a kłody i to super wilekiej klody we wlasnym nie postrzega .
      Może w/w wypowiedzą sie na temat jak to ucza kultury innych czy
      tez tą kulturę wpierw muszą się od innych -wyższej rasy ludzi
      nauczyc .
      A może Czech to tez sam zbrodniarz , glupek ,bandyta , oszust ,
      klamca , świńtuch ,brudas ,sepetlawuch a tak wogóle to zabrał
      Polsce Zaolzie i trzeba mu za to Wpier .... ć, a nawt za Niemca był
      w SS i kolaborował z Hitlerem . Co za chamy c czesi - patrzcie
      ludzie ,każa sobie placic za chleb i smaec a tutaj w Polsce darmo
      to dostaja nie mowiąc o Ukrainie gdzie im sie nalezy a do tego
      jeszcze szklanka bimbru i pokłon do samej ziemi . Taką filozofie
      prezenytuja moi w/w oponenci na tym forum . Dzięki że Jobravo jest
      innym Polakiem - tym Europejczykiem ( ale to i tak do tut. Chamów
      nie dociera bo go niecnie zaszczuwaja i opluwaja )
      Basiu - Jestes OK i jak Jobravo -Europejką i swiatowejklasy
      kobieta - tak trzymać i wytykać przywary Chama skoro jest tym
      Chamem i nie potrafi zmienić swojej chamskiej metalności .
      Ale Basia dowaliła - że HEJ -OK !
      • Gość: czak Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.tktelekom.pl 21.02.10, 20:10
        Mykola idz się lecz , bo ty nienawidzisz wszystko co polskie
      • miss_crisis Re: Europa śmierdząca polakami 26.02.10, 00:19
        czy ja dobrze rozumiem, że Pani Basia jest chwalona za mój tekst o
        Polakach-turystach w Pradze? Bo to są moje obserwacje dotyczące
        naszych rodaków, którzy nie umieli się się zachować - w restauracji
        krzyczeli na kelnerkę a w pociągu mówili po angielsku do obsługi, a
        przecież jest oczywiste, że Czesi nas rozumieją. Więc z jednej
        strony nie umiemy się zachować a z drugiej chcemy pokazać jakimi
        poliglotami jesteśmy. Nie generalizuję - po prostu tacy ludzie
        wystawiają nam wizytówkę poza granicami kraju.
        • Gość: niuniu Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 02:11
          nie przejmuj się misska
          twój blog posłużył grupie ukraińskich nacjonalistów do opluwania Polski
          ich bohater bandera też tak robił
    • Gość: QDFG polskie drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.10, 20:35
      www.youtube.com/watch?v=YTc5DIG7ie4
      • Gość: pysio Re: polskie drogi IP: 213.25.24.* 21.02.10, 21:05
        Basiu; najgorsze co cię mogło spotakać to cię akurat spotkało. Pochwała z ust
        takiego znawcy obyczajów i etyki jak mykoła! Popatrz ile on potrafił wyciągnąć
        polskiego chamstwa z niewinnej historyjki.
        • Gość: jobrave Re: polskie drogi IP: *.range86-132.btcentralplus.com 21.02.10, 21:52
          To nie mogli być Polacy. To spisek żydowski!
          • Gość: pysio Re: polskie drogi IP: 213.25.24.* 21.02.10, 22:16
            raczej ukraiński bo zabrał głos mykoła!
            • Gość: jobrave Re: polskie drogi IP: *.range86-132.btcentralplus.com 21.02.10, 22:23
              Albo ukraińsko-żydowski, których wspomagają tchórzliwe Pepiczki.
              • Gość: pysio Re: polskie drogi IP: 213.25.24.* 21.02.10, 23:00
                Pytanie brzmi kto z kogo robi idiotę? Chyba mykoła sam z siebie!
                • Gość: Mykola Re: polskie drogi IP: 79.139.112.* 22.02.10, 09:27
                  Mykola kochal ,kocha i bedzie kochal Polske bo Mykola to też
                  POLAK ale patrzy realistycznie wokół siebie i na to co dzieje się
                  w Polsce i wokół tej Polski .
                  Mykoła kocha Polakow ale nie kocha zwykłych grubiańskich CHAMÓW i
                  nie ważne z jakiej nacji oraz kim są te Smierdzące " CHAMY "
                  Zawze jak udezrysz w stół to nie nozyce a CHAM sie ODzywa.
                  Tak jak na tym forum .
                  Pani Basia grzecznie i kulturalnie przekazala swoje uwagi wobec
                  riodaków za granicą i to w dobrej wierze aby nie popełniali takich
                  gaf oraz bledow majacych szkodzić wizerunkowi Polaka . TO zaraz
                  jakiś CHAM ( pewnie pokroju tego o ktorym pisze Pani Basia) krzyczy
                  że to opluwanie i szkalowanie ze strony takich ludzi jak Pani Basia
                  Jobravo lub Mykla bo prawda dla nich nie wygodna - POLAK to Nad Pan
                  i trzeba koło niego chodzić i nisko sie klaniać zwlaszcza glupim
                  Czechom ,Słowakom Ukraińcom nie mowiąco iemcu czy Angliku bo
                  przecież ta biedota nie chodzi po resturacjach i nie zna manier co
                  komu i za co sie należy zaplacic lecz sam Polak -a tutaj -
                  patrzcież to Polaka po Chamsku i niegrzecznie traktują.
                  Na to zwrocila Pani Basia uwagę i ztego powodu oglaszna jest
                  wrogiem tego forum i pewnie wrogiem Polski ( a może jeszcze na
                  dokladkę Rusinka albo Czeszka - Oj oj - ale zbrodnia)
                  • Gość: czak Re: polskie drogi IP: *.tktelekom.pl 22.02.10, 16:30
                    Chłopie czy ty czasem nie czujesz, że siedzisz w szambie, które sam
                    sobie stworzyłeś. Miałeś jak widać trudne dzieciństwo i daję głowę
                    jeśli nie masz rudych włosów. Wycisz się bo zyjesz w ogromnym
                    napieciu. Każdego obrażasz i masz mentalnośc ormowca. Wystarczy
                    poczytać twoje wypociny i odrazu można cię rozgryśc.
                    • Gość: bambus Re: polskie drogi IP: 213.251.189.* 22.02.10, 21:57
                      a Ty czak kim jesteś, że śmiesz innych krytykować? Nieukiem zapewne,
                      chronionym od zgiełku wielkich miast wrodzonym lenistwem, które nie
                      pozwalało Ci skończyć dobrej uczelni , wyrywasz sie na znawce
                      zachowań a swoim wpisem dajesz dowód na swoją małostkowość
                      • Gość: Tak Tak Re: polskie drogi IP: 79.139.112.* 22.02.10, 22:21
                        Tak tak - -bambus super temu czakowi przywalileś . Pewnie czacha mu
                        sie zagotowała jak dla Czaka Norisa jądra po kopniaku od
                        przeciwnika.
                        Jak trzeba to mu dołóż a ja poprawię bo CHAM CHAMEM BYŁ i CHAMEM
                        JEST dlatego Chamów trzeba uczyć kultury co czyni Pani Basia oraz
                        ty Bambusku . Ja to potwierdzam krótko mowiąc -
                        TAK TAK - CHamów nalezy odchamić bo ponoć Chama z chlewu
                        wyrzucisz ale Chlewu z Chama nie wyrzucisz - O!
                        Oczywiscie słowa te kieruje tylko do Chamow a przecież jest to
                        mniejszość w Polsce -ale jest i nalezą im sie bez sprzecznie prawa
                        mniejszościowe - zgodnie z ustawa O oświacie i nauce kultury "
                        HOP KOP " z dnia 22 luty 2010 r. !
                        • Gość: bambus Re: polskie drogi IP: 213.251.189.* 22.02.10, 22:45
                          słuchaj niezrównoważony dziwaku, Twoje posty to nawet nie DNO , styl
                          w jakim piszesz nie jest ani smieszny ani straszny, poczytaj troche
                          literatuty, nadrób stracone lata, masz ambicje coś napisac ale Ci
                          nie wychodzi, nie masz warsztatu bo jesteś poprostu LEŃ
                          • Gość: Tak Tak Re: polskie drogi IP: 79.139.112.* 22.02.10, 23:22
                            Tak Tak - zloty bambusku -dowal coś jeszcze tym leniom co nie
                            szykuja przeciw powodziowych worków z piaskiem albo tym co nie
                            potrafia zachowac sie i śmierdzą w Europie jak to pisze Szanowna
                            Pani Basia. Nie badź tym Chamem - lecz ucz kultury ,taktu ,
                            zachowania i stosownego podziekowania dla wszystkich forumowiczow
                            którzy zwalczają chamstwo bo przecież wspólnie możemy zaradzić
                            temu panoszącemu sie złu- NO NIE ?
                            Tak Tak -zło oraz chamstwo się bardzo rozpanoszylo i trzeba to
                            zwalczać wszelkimi sposobami oraz metodami ( oby nie chamskimi lecz
                            kulturalnymi)
                            A propos
                            Bambus to od czeg i dlaczego taka ksywa -jakoś nie po naszemu
                            i nie po europejskienu ?
                            • Gość: :) Re: polskie drogi IP: 94.254.229.* 22.02.10, 23:26
                              Mykoła, przestań bredzić, bo Cię do Media Markt nie wpuszczą ;D
                              • Gość: Szyderca Re: polskie drogi IP: 82.132.248.* 23.02.10, 03:36
                                To samo mozna napisac o anglikach i niemcach ktorzy przyjezdzaja na wakacje do Turcji, Grecji itd.
                                W kazdym narodzie znajda sie jakies zakaly, nic nowego ta dziewucha z blogu nie wymyslila.
                                Wiec nie wiem czym sie podniecacie.

A ty mykola poczekaj do wakacji. Przyjade przeprowadzic akcje nr.2 o nazwie rzeki.
                        • Gość: czak Re: polskie drogi IP: *.tktelekom.pl 23.02.10, 07:15
                          Naraziłem się rudzielcom i wiedziałem , że ostro zaatakują
    • Gość: e Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.xdsl.centertel.pl 23.02.10, 08:32
      Zastanawia mnie gdzie kto tak nienawidzi Polaków??? Polak
      złodziej,Polak alkoholik,Polak bandyta.Mieszkałem trohę w
      różnychkrajach Eropy i uwierzcie mi tam też byli i bandyci i pijacy
      i złodzieje i to wcale nie polskiej narodowości.
      • Gość: Mykola Re: Europa śmierdząca polakami IP: 79.139.112.* 23.02.10, 11:42
        e- a wiesz że ja cały czas to samo tumaczę na tym forum - TŁUKOM,że
        nie tylko w jednej nacji są bandyci ,zodzieje , szubrawcy ,
        brudasy ,smierdziele ,oszusci itd. lecz w kazdej nacji sa tacy
        ludzie w polskiej TEŻ - i nie ma co sie tym przejmowac ani tak tego
        mocno przezywać że w polskiej nacji TEŻ są bandyci i szubrawcy -
        urodzili się tacy .lubich takimi uczyniono - i nic CHAMOM na TO nie
        poradzisz !
        Dzięki za wsparcie w tej żarliwej dyskusji - to ogromnapomoc z
        twojej strony w tych dyskusjach -tego FORUM !
        Pozdrawiam !
        • Gość: Czak Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.tktelekom.pl 23.02.10, 13:09
          Ja na tym forum jestem okazjonalnie bo nie mam na to
          czasu.Przewertowałem niektóre tytuły i widzę, że niedouczony
          pseudohistoryk Mykoła występujący też jako Tak Tak reprezentuje
          tutaj banderowski punkt widzenia.Jest ograniczony nie tylko w
          temacie historii. Niech sobie policzy ile razy używa słowa cham .
          Wygląda na to, że sam z sobą prowadzi dyskusję. Ludzie mają go już
          dosyć o czym świadczą wpisy. Wskocz wreście do szamba jakie lubisz a
          nie pisz tutaj na tym forum głupot.
          • Gość: Miki Re: Europa śmierdząca polakami IP: 79.139.112.* 23.02.10, 13:31
            Fiki Miki
            Uderz w stół a Cham sie zawsze odezwie -O!
            Niemiec do Polaka zawsze mówił - jak ?a no tak jak sie chrumie !
            Czy nalezy sie tym przejmować - NIE -nalezy jedynie udowadniać że
            nie kazdy Polak to chrumek i że wśród Niemców te ż sa chrumki z
            podwinietymi ogonkami !
            Tak Tak - chrumek to tez oznacza Świnia - ale dlaczego tak nas
            okreslaja jako Polaków -NIE WIM ?, ale troche Pani Basia mi
            naswietliła tym śmierdzeniem w Europie. Przecież Miki sam tego nie
            wymyślił ( pewnie za głupi ,nie zna sie na niczym i jest peudo
            banderowskim historykiem bo tak macie go odbierać ).
            Szkoda że Miki nie jest polskim hydraulikiem we Francji - ale
            bylby POLAK - że hej -OK i też by POTRAFIŁ !
            Motto !
            Niemoralny i niegodziwy jest ten Polak co osądza innych a na
            siebie nie patrzy -co tez zauważyła Pani Basia i podzielila sie
            odczuciami w dobrej nie zlej wierze !
            Jak MIKI dzieli sie z wami tj. w dobrej nie złej wierze -O!

• Gość: miss_crisis Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.10, 23:34
              nie bardzo rozumiem o co tutaj toczy się dyskusja i skąd tyle jadu w
              wypowiedziach? a czy ktoś z Szanownego Państwa przeczytał całą notkę
              z mojego bloga? bo ten mały fragment przytoczony przez Panią Basię
              niewiele mówi.. i nie wiem dlaczego w ogóle został tu przytoczony???
              • Gość: Fiki Miki Re: Europa śmierdząca polakami IP: 79.139.112.* 25.02.10, 08:20
                Pani miss - kriss tutaj mowimy o ludziach-polakach, ktorzy nie
                zachowuja sie odpowiednio poza granica Polski tworząc wizerunek
                Polaka jako zwyklego Chama .
                Ten wizerunek bije w nas wszystkich bo przeciez nie kazdy Polak
                to Cham lub zwykla Świnia - i o tym wlasnie chciala powiedzieć Pani
                Basia .
                I to potwierdza Fiki Miki - że nie Każdy Polak to Cham i Świnia
                lecz sa ludzie ,którzy godnie nas Polaków reprezentuja za granica
                Polski chociażby z tego forum jak np. Pan Jobravo w Londynie czy
                nawet Pani Basia w Pradze ,którzy zwracaja na to uwagę ,że należy
                zachowywac się godnie i z kultura pomimo, że czasem i tam spotykamy
                sie ze zwykłymi Chamami i świniami ,których nie brakuje w żadnym
                spoleczeństwie -nawet tym bardziej cywilizowanym.
                Lecz generalnie jako polacy mamy za granica bardzo negatywna
                opinie z odniesieniem do zachowania .
                • Gość: podróżnik Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.xdsl.centertel.pl 25.02.10, 16:14
                  tym bardziej sami się przyczyniając do tego widząc to i nie reagujac.
                  Jak jestm za grfanica to zawsze takich polaków sprowadzam do pionu.
                  • Gość: jobrave Re: Europa śmierdząca polakami IP: 77.89.146.* 25.02.10, 19:46
                    I znów generalizowanie, tym razem w drugą stronę. Buractwo i
                    chmastwo nie ma narodowości. Nie widzę róznicy między burakiem
                    francuskim, niemieckim, angielskim, czy włoskim.
                    • Gość: Mykola Re: Europa śmierdząca polakami IP: 79.139.112.* 25.02.10, 19:51
                      Mykola - popiera w tym poglądzie Jobravo .
                      Chamy i świnie są w każdym narodzie tak jak ze zbrodniarzami
                      złodziejami a także szubrawcami !
                      ( nie wspominam juz o głupich i głupszych o czym pisano już na tym
                      forum)
                      • Gość: student Re: Europa śmierdząca polakami IP: 64.120.174.* 25.02.10, 21:25
                        dlaczego tak nie nawidzisz innych? moze masz jakis defekt? moze to
                        sie da wyleczyć , wieć wiecej wiary chopie, skoro musisz tutaj na
                        forum pluć zółcą to rób to , krzycz głosno, takie twoje prawo natury
                        człowieku chory
                        • miss_crisis Re: Europa śmierdząca polakami 26.02.10, 00:20
                          czy ja dobrze rozumiem, że Pani Basia jest chwalona za mój tekst o
                          Polakach-turystach w Pradze? Bo to są moje obserwacje dotyczące
                          naszych rodaków, którzy nie umieli się się zachować - w restauracji
                          krzyczeli na kelnerkę a w pociągu mówili po angielsku do obsługi, a
                          przecież jest oczywiste, że Czesi nas rozumieją. Więc z jeden strony
                          nie umiemy się zachować a z drugiej chcemy pokazać jakimi
                          poliglotami jesteśmy. Nie generalizuję - po prostu tacy ludzie
                          wystawiają nam wizytówkę.
                          • Gość: jobrave Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.range86-141.btcentralplus.com 26.02.10, 01:49
                            Ja akurat nie twierdzę, że ty Ty generalizujesz, opisujesz po prostu pewien
                            niemiły fakt. Nie są to przypadki nagminne, ale rzucają się w oczy, więc łatwo
                            je zapamiętać, ponadto przebywając za granicą jesteśmy wyczuleni na zachowanie
                            się naszych rodaków. Nie jest to pocieszenie, czy usprawiedliwienie, ale
                            pogłowie buractwa nie jest u nas jakoś znacząco większe. Żeby przekonać się ile
                            np. angielskiego buractwa jest w samym Londynie wystarczy przejść się w weekend
                            do byle pubu - narąbane, klnące zarzygane laseczki, skorzy do bójki wulgarni,
                            chamscy faceci. Natomiast mogę stwierdzić pewną rzecz - rzeczywiście w Czechach
                            niektórzy Polacy, głównie ci, którzy pracują tam na kontraktach, jak tylko się
                            napiją, zaraz pokazują Czechowi kim on jest, ano, że jest tchórzem i głupkiem,
                            bo on nie walczył z Niemcem, tak jak Polacy, bo nie powstawał i tylko siedział
                            cicho, no i Czech jest gorszy, bo do kościoła nie chodzi, a jak chodzi, to
                            rzadko i nie do takiego "prawdziwego" jak Polacy. w 1986 roku przebywałem kilka
                            miesięcy w Czechach, dokładnie w Brnie, gdzie miałem okazje zaprzyjaźnić się z
                            Peterem Oslyzlym, b. dyrektorem tamtejszego teatru zwolnionnym w 1968 roku,
                            pózniejszym ministrem kultury w pierwszym,niekomunistycznym rządzie, wielkim
                            miłośnikiem naszego kraju i Polaków, spotkałem też wielu Czechów, ktorzy , choć
                            mieli nie za ciekawe doświadczenia z Polakami, to jednak z szacunkiem odnosili
                            się do nas i do naszego kraju. Niestety zdarza się tak, że dla niektórch Czechów
                            Polak, to synonim prymitywnego cepaka, ale tylko dlatego, że miał biedak pecha
                            naciąć się właśnie na takiego, być może spotka kiedyś innych i zmieni zdanie.
                            • Gość: pysio Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.alfaks.com 26.02.10, 07:13
                              Jak ten mykoła nienawidzi polaków.W tym swoim zacietrzewieniu nawet nie
                              zauważył że IP jobrave jest inne od stosowanego przez prawdziwego jo.Wg niego
                              prawdziwa kultura jest dostępna tylko dla ukraińców a Polacy to najgorszy
                              przyklad chamstwa stosowanego.Nie mam pewności czy on czasem nie jest tu służbowo?
                          • Gość: bbb Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 07:11
                            raczej pani Basia chwali twój tekst :))))))))))))
                            • Gość: jobrave Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.range86-141.btcentralplus.com 26.02.10, 11:20
                              Pysio, jak się przemieszczam pracuję na laptopie i wtedy moje IP, to 77 coś
                              tam, jak w domu, to wtedy range BT coś, tam, a jak w pracy, to 8 coś tam.
                              • Gość: pysio Re: Europa śmierdząca polakami IP: 213.25.24.* 26.02.10, 12:18
                                Ale to jest Ip podobne do mojego i wyrażnie przemyskie!
    • Gość: e Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.10, 14:11
      ropa śmierdzi takimi opluwającymi Polaków Baśkami
      • Gość: trąba jeryhonska Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 18:08
        nie Polaków! - tylko polskich śmierdzieli
        • Gość: Polak Re: Europa śmierdząca polakami IP: 79.139.112.* 26.02.10, 18:21
          Massz racje śmierdzi polskimi zwyklymi:
          Chamami ,brudasami ,złodziejami ,szubrawcami
          oszukańcami ,klamcami , tchurzami ,leniami -ześwininymi nie
          ludzkimi stworami bo przecież to dziki kraj jak ocenil to minister
          tego polskiego kraju.
          Dla Tak Tak- takich jak Polacy mozna znaleść również wsród innych
          nacji i Tak Tak nie może pogodzić się ze słowami miistra RP że
          Polska todziki9 kraj .
          Polska to bardzo miły cywilizowny i kulturalny kraj beż Chamow i
          świń ( to wyeksoporyowano do Europy i Ameryki ) Polska to przyklad
          wspólzycia i przystosownia zycia w Europie oraz w świecie. przoduje
          w tej nauce zwlaszcza we współzyciu ze swoimi sąsiadami
          czechami ,Slowakami Ukraińcami Niemcami Rosjanami Białorusinami a
          nawet Szwedami bo Polacy
          umieją PRZEBACZAĆ I PROSić O PRZEBACZENIE , narazie poprosili o to
          Niemców lecz w najblizszym czasie uczynią to wobec innych - bO
          Polacy są wspaniałomyślni i POTRAFIĄ !
          Wierzę w Polskę i wierzę w BRACI Polakow !
          Myslę ze Pysio lechowski,valmnt Pysia ,. biało czerwony i inni
          TEŻ !
          ZGODA - TAK ZGODA - powtarzac za mna ZGODA ZGODA ZGODA........ po
          100 -kroć zgoda !
          Zgoda Buduje, Nie zgoda Rujnuje !
          • Gość: trąba jeryhońska Re: Europa śmierdząca polakami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 19:59
            to co ty nazywasz przebaczeniem w tym kraju nazywa się po prostu
            KAC, po którym przychodzi na jakić czas otrzeźwienie :)
    • Gość: mirox kraj dzikusów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 19:56
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7603800,Drzewiecki__Polska_to_dziki_kraj__Gardze_polityka.html
      • Gość: pysio Re: kraj dzikusów IP: 213.25.24.* 26.02.10, 21:00
        Widzę że oszołomy zrobili mobilizację. Ciekawe który to kureń jest taki aktywny?
        Widzę IP z różnych stron. Życzę wypucowanym i czyściutkim jak łza banderowcom
        powodzenia. mam prośbę; od czasu do czasu odżałujcie tą złotówkę i nie
        obsrywajcie Przemyśla dosłownie.Wystarczy jak to robicie na tym forum!
        • lechowski51 Re: kraj dzikusów 26.02.10, 21:23
          Dzisiaj dyzur na przemyskim forum ma krajowy prowydyk.Wczoraj grasowali tutaj
          bojowcy z kureni w USA,Kanadzie i w Niemczech.
          • Gość: Dedal1 Re: kraj dzikusów IP: 79.139.112.* 27.02.10, 00:20
            ...wracając kilkanaście pięter w górę : nie każdy Polak jest Mykołą....-bez dalszego wnioskowania, choć się nasuwa wielotorowo...
            • Gość: Tak Tak Re: kraj dzikusów IP: 79.139.112.* 27.02.10, 08:12
              Tak Tak -Mykola ma rację !
              Polska to bardzo kultyralny i cywilizowany kraj. Tutaj w tym kraju
              jest jak w Raju
              Nie ma brudu, nie ma smorodu ,nie mordow ni złodziejstwa -nawet w
              sklepach nie ma ździerstwa.
              Jak tu czysto i jak pięknie - Niemiec Czech z zazdrości
              pęknie !( albo ze śmiechu- tak tutaj wesoło w koło)
              Odrażający, źli i brudni -nie wiem za co są Paskudni
              dla Anglika Niemca Czecha - Polak to straszna Pociecha
              Polska jest BEST ( czysta, miła ,sprawiedliwa , bardzo bardzo
              kraina uczciwa )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka