Dodaj do ulubionych

Najczęstsze przyczyny impotencji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 08:12
Nie warto bagatelizować
Impotencja to zaburzenie dotykające najczęściej starszych mężczyzn. Polega
na braku erekcji, czyli wzwodu bądź, ejakulacji (wytrysku), pomimo stymulacji
seksualnej.
Problem ten, pojawia się jednak coraz częściej u młodych osób.
Zaburzenie tego typu prowadzi do dezorganizacji życia seksualnego, może
sprawić, że osoba nim dotknięta, ogranicza kontakty z płcią przeciwną bądź
całkowicie ich zaprzestaje. Może to mieć bardzo ciężkie powikłania
psychologiczne i medyczne. Choroba powodująca impotencję czasem okazuje się
czymś znacznie groźniejszym (np. guz mózgu). Natomiast brak sprawności
seksualnej przyczynia się do rozwoju kompleksów, spadku poczucia własnej
wartości, odcięcia od życia towarzyskiego, a nawet nerwic.
Nie tylko psychika
Do lat 80 dwudziestego wieku panował powszechny pogląd, że główną przyczyną
impotencji są zaburzenia natury psychologicznej. Na szczęście w dzisiejszych
czasach mamy dostęp do zaawansowanej aparatury, która dowodzi, że zdecydowana
większość problemów tego typu ma podłoże organiczne. To znaczy, że źródłem
zaburzeń erekcji stają się choroby dotykające całego ciała lub jego
fragmentów. Znaczną część tych chorób można leczyć. Konieczne staje się też
zaznaczenie, że każdemu zaburzeniu erekcji towarzyszą pewne niekorzystne
zmiany w psychice. Ważną rolą lekarza staje się upewnienie się, czy impotencja
jest wynikiem choroby organicznej czy może czynnik sprawczy kryje się w
psychice mężczyzny.
Diagnostyka chorób towarzyszących
Ponieważ impotencja może być wywoływana przez szereg chorób, bardzo ważne
staje się szybkie ich rozpoznanie.
Cukrzyca – częsta choroba zwłaszcza u ludzi starszych, powoduje między
innymi zmiany w naczyniach krwionośnych prącia, może być więc przyczyną
impotencji.
Rozpoznajemy ją na podstawie badań stężenia glukozy we krwi.
Choroby serca – członek jest organem hydraulicznym i jak każde tego typu
urządzenie musi być wsparte potężną pompą. Jeśli serce jest niewydolne,
powoduje to osłabienie wzwodu.
Diagnostyka chorób serca jest skomplikowana, czym zajmują się kardiolodzy.
Nadciśnienie – może prowadzić do zmian w naczyniach prącia, a co za tym idzie,
utrudnienia przepływu i wypełnienia krwią. Nadciśnienie może zdiagnozować
każdy lekarz.
Depresja – głębokie zaburzenie psychiczne. Wymaga interwencji psychiatry.
Osoba w stanie depresji wśród szeregu zaburzeń może cierpieć również na
impotencję.
Stwardnienie rozsiane – choroba dotykająca nerwy. Jeśli penis przestaje być
połączony z mózgiem (podobnie jak przy uszkodzeniu rdzenia kręgowego),
doznania czuciowe nie wywołują podniecenia, a zatem i wzwodu. Diagnostyka tej
choroby jest dosyć trudna, opiera się na badaniach molekularnych.
Schorzenia mózgu – różne zmiany w obrębie czaszki mogą doprowadzić do
uszkodzenia ośrodka odpowiedzialnego za funkcje seksualne lub dróg, po których
impulsy czuciowe docierają do tego ośrodka.
Takie zaburzenia mogą
powodować np. wylewy, krwiaki, udary lub guzy mózgu. Czasem pierwszym objawem
rozwijającego się w czaszce nowotworu są zaburzenia erekcji.
Obserwuj wątek
    • Gość: pysio Re: Najczęstsze przyczyny impotencji IP: 213.25.24.* 13.05.10, 08:33
      Może bys coś napisał o impotencji politycznej. Na pewno ciekawszy temat.Takie
      stwierdzenie; chciałem ale mi nie dali, czy można uzasadniać psyche? Jak
      rozpoznać impotenta pchającego się do koryta?
      • Gość: shangri-la Re: Najczęstsze przyczyny impotencji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:00
        Soma i psyche to jeden organizm i niedomagania fizyczne skutkują poważnymi
        dolegliwościami typu halucynacje, mania prześladowcza oraz skrajny mizoginizm.
        Jako osoba niegłupia, doświadczona i niezwykle życzliwa ludziom, chcę wyrazić
        swoje najgłębsze współczucie tym forumowiczom, u których nieleczony alkoholizm,
        nikotynizm, nadużywanie środków odurzających oraz hulaszczy tryb życia
        doprowadził do rozwinięcia się ostrej cukrzycy, uniemożliwiając im
        satysfakcjonujące życie seksualne, a brak głębokich przeżyć natury fizycznej
        zdegradował ich intelektualnie.

Pragnę jednak przypomnieć, że GW oferuje szerokie spectrum różnych forum
        specjalistycznych, na których mężczyźni wymieniają się doświadczeniami w
        leczeniu tej niezwykle krępującej przypadłości starszych panów i tam należy się
        udać po dobre rady w rozwiązywaniu problemów psycho-somatycznych.
        GW daje też możliwość odreagowania głębokiej traumy impotenta na forum
        towarzyskich, gdzie zaniedbane i znudzone gospodynie domowe, na które mąż patrzy
        już tylko z odrazą, chętnie zaspokoją minimalne, bo wyłącznie wirtualne potrzeby
        tragicznie dotkniętych impotencją tzw mężczyzn.
        • Gość: pysio Re: Najczęstsze przyczyny impotencji IP: 213.25.24.* 13.05.10, 09:11
          a ja jestem zwolennikiem takiego twierdzenia; nie pij i nie pal a zdrowszy
          umrzesz! Czy ascetyczne życie ma jakikolwiek sens?
    • Gość: lechujski15 Re: Najczęstsze przyczyny impotencji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.10, 09:15
      Czytanie postów klechowskiego. Po lekturze brak wzwodu gwarantowany.
      • jesus33 Re: Najczęstsze przyczyny impotencji 13.05.10, 09:43
        Gość portalu: shangri-la napisał(a):

> Soma i psyche to jeden organizm i niedomagania fizyczne skutkują poważnymi
        > dolegliwościami typu halucynacje, mania prześladowcza oraz skrajny mizoginizm.
        > Jako osoba niegłupia, doświadczona i niezwykle życzliwa ludziom, chcę wyrazić
        > swoje najgłębsze współczucie tym forumowiczom, u których nieleczony alkoholizm,
        > nikotynizm, nadużywanie środków odurzających oraz hulaszczy tryb życia
        > doprowadził do rozwinięcia się ostrej cukrzycy, uniemożliwiając im
        > satysfakcjonujące życie seksualne, a brak głębokich przeżyć natury fizycznej
        > zdegradował ich intelektualnie.
        >
        O dzięki Ci Boże!!!
        Zsyłając na Jesusa impotencję uchroniłeś go tym samym, przed Fanką Lewynsky grasującą na tym forum, która przy każdej nadarzającej się okazji chwyta za rozporek, a jak ten nie daj Boże się zatnie, to nieszczęśliwca spotyka natychmiastowa kara w postaci lamentów Fanki Lewynsky na FP!
        Panie, od dzisiaj modlę się żarliwie o to by na Przemyśl spadła plaga impotencji, przynajmniej do wyjazdu Fanki!
        • Gość: jobrave [...] IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 10:32
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • jesus33 Re: Najczęstsze przyczyny impotencji 13.05.10, 10:49
            W zasadzie to wszystko by się zgadzało, ten ciągły brak zrozumienia i akceptacji naszej forumowej Drag queen idzie w parze z nasilającymi się przejawami ekscentryzmu, tylko dokąd ją to zaprowadzi?! Nie wiem jak Lechowski, ale Jesus jest gotowy Cię kochać mimo wszystko:)))
            Z dedykacją dla naszej Prisclli :)))
            www.youtube.com/watch?v=0DJC-ECU8IE
            • jesus33 Re: Najczęstsze przyczyny impotencji 13.05.10, 11:03
              A tu jeszcze tylko film instruktażowy, będzie na pewno pomocny:)
              www.bacfilms.com/site/transamerica/
              ...i dla otuchy miła piosenka!
              www.youtube.com/watch?v=mx_I-byng78
          • Gość: shangri-la Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 11:16

Badania wykazały, że palenie papierosów sprzyja impotencji. Wszystkiemu winna
            jest nikotyna, która według dr Brauna powoduje zwężenie naczyń krwionośnych, co
            uniemożliwia erekcję. Poza tym, także wdychanie dymu tytoniowego hamuje erekcję
            poprzez blokowanie całkowitego rozluźnienia tkanki, dzięki czemu wzwód jest
            zaburzony. Tak wiec pierwszym zaleceniem jest rzucenie palenia a także unikanie
            miejsc, które są pełne dymu papierosowego.

Zaleca się również nie korzystnie z innych środków uzależniających, które także
            negatywnie wpływają na sprawność seksualną mężczyzn. Wśród zakazanych substancji
            znajdują się: kokaina, opiaty, heroina, marihuana, morfina, amfetamina i
            barbiturany.

Kolejnym uzależniającym środkiem, który powoduje impotencję jest alkohol o
            destrukcyjnym działaniu na układ nerwowy. Według dr Bergera, hamuje on wszystkie
            odruchy i wytwarza stan czuwania ( czyli stan przeciwstawny pobudzeniu). Alkohol
            jest w stanie nasilić pożądanie, natomiast działa destrukcyjnie na jego skuteczność.
            www.walka-z-impotencja.pl/tag/impotencja/
            • Gość: shangri-la Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.10, 11:39
              Impotencja - wymagające kobiety

Niekiedy zaburzenia wzwodu są spowodowane przez nieprzychylne reakcje kobiet,
              kiedy stawiają mężczyźnie nierealne wymagania seksualne, porównują go z innymi,
              wyśmiewają się z wielkości lub kształtu jego członka. Takie zachowania nie
              należą wcale do rzadkości.

Równie negatywny wpływ na sprawność seksualną mężczyzn mogą mieć konflikty z
              partnerką i świadoma lub nieświadoma rywalizacja z nią. Charakterystyczny dla
              tego rodzaju problemów jest zanik erekcji pomimo dużego podniecenia seksualnego.
              Zdarza się to przy próbach podjęcia stosunku płciowego w określonych
              okolicznościach, natomiast w innych sytuacjach zaburzeń tych może nie być.
              Dotyczy to zwłaszcza mężczyzn zaangażowanych uczuciowo, a zarazem nadmiernie
              podnieconych seksualnie. Dlatego im bardziej mężczyźnie zależy na partnerce, tym
              słabsze podniecenie seksualne (zastępuje je napięcie nerwowe), czego skutkiem
              jest osłabienie lub brak erekcji.
              www.erekcja24.com/impotencja-potencja-problemy-z-impotencj%C4%85-impotencja.html
              • fanka_online Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave 13.05.10, 12:37
                Zostaw mnie wreszcie w spokoju, nieszczęsna ofiaro wirtualnych ekscytacji(!)
                Nie jestem żadnym "kundelkiem", bo takiego nicku nie przybrałabym z szacunku
                dla samej siebie. Nie jestem też Wołyniakiem, ani żadnym z dziesiątek innych
                osób, których posty usiłujesz mi przypisać.
                Dajesz się podpuszczać wrednym, znudzonym własnym życiem ludziom, dla których
                eskalowanie sztucznego, bo NIEISTNIEJĄCEGO konfliktu między Tobą a mną, jest
                jedynym źródłem emocji i pomimo mojego milczenia, nadal pastwisz się nade mną
                publicznie.
                Nie byłam i nadal nie jestem Twoim wrogiem, a Twoje rozpaczliwe próby skupienia
                na sobie uwagi traktuję jak wybryki niesfornego ucznia, którego należy skarcić ,
                ale traktować wyrozumiale ze względu na jego osobiste deficyty.
                Zarówno Tobie samemu, jak i Twojej, sympatycznej skądinąd, rodzinie, którą
                napuściłeś ostatnio na mnie napisałam, że tutejsze forum monitoruję tylko od
                czasu do czasu, z powodów oczywistych i nie zamierzam wchodzić w idiotyczne
                spory z Tobą, ani żadnym z Twoich wściekłych, niedowartościowanych kundli, bo
                nigdy nie zniżyłabym się do waszego poziomu.
                Nie pozwolę jednak na to, aby ktokolwiek publicznie mnie obrażał, oczerniał,
                szkalował i wyśmiewał, dlatego po raz kolejny apeluję do Ciebie o minimum
                rozsądku i maksimum dobrej woli, czego dowodem będzie dla mnie brak wyrazu
                "Fanka" w Twoich postach.
                Raz na zawsze zapamiętaj, że Fanka nie pisze tu od tygodni i nie ma zamiaru
                pisać w miejscu, w którym chamskie teksty i prymitywne rozgrywki personalne
                zastąpiły rzeczowe rozmowy i inspirujące dyskusje.
              • Gość: pysio Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave IP: 213.25.24.* 13.05.10, 12:38
                A jak na impotencję wpływa nadmierny wysiłek? Czy po dwudziestogodzinnej
                harówie bo trzeba dbać o to by zer na koncie przybywało, pociąg seksualny spada
                do zera czy wręcz przeciwnie? Czy siedząc godzinami na jakichś nasiadówkach
                miażdżąc sobie narządy przy okazji nie grozi impotencja choćby czasowa? Albo jak
                wpływa na to zrośnięcie się z samochodem?
                • fanka_online Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave 13.05.10, 12:47
                  "Zrośnięcie się" z laptopem chyba też jest niebezpieczne;)
                  Wsiadaj na rower, Pysio....piękna pogoda!;)
              • Gość: jobrave Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 13:20
                Nie wiem czy celowo, czy przez roztargnienie, ale Fanka pisząc o przyczynach
                impotencji u mężczyzn, nie podała jeszcze jednej, ale w tym przypadku musiałaby
                dołączyć swoją fotkę. Niejako przy okazji chciałbym dodać, że miałem żadnych
                cielesnych kontaktów z osobą, która mi tak wiele miejsca poświęca na tym forum.
                • Gość: jobrave Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 13:28
                  Przeczytałem właśnie dementi Fanki, że te wszystkie posty skierowane do mnie nie
                  są jej autorstwa, że ona nie uprawia "wielonickowości". W zw. przyjmuję jej
                  oświadczenie za zgodne z prawdą i od tej pory inne zaczepiające nicki, traktuję
                  jako odrębne byty. "Trzeba wierzyć w człowieka" - jak mawiał nieodżałowanej
                  pamięci Zbigniew Cybulski w "Pingwinie".
                  • fanka_online Re: do nieszczęśliwego forumowicza Jobrave 13.05.10, 13:38
                    Widzę, że nadal nic nie zrozumiałeś...
                    Zapewniam Cię, że czyjekolwiek "cielesne kontakty" bądź ich brak, a także
                    mentalne "cierpienia podstarzałego Wertera" nie są tematem wartym uwagi
                    dziesiątek ludzi czytąjacych to forum(!)

Prosiłam, aby wyraz "Fanka" zniknął z Twoich postów!
                    • fanka_online Re: Jobrave? 13.05.10, 17:00
                      I cóż? Chyba jesteś zadowolony z efektu....posłuszne, a bezdennie głupie i
                      prymitywne narzędzie znów udało Ci się wykorzystać.
                      Ono nawet nie jest świadome, jak bardzo się kompromituje i jednocześnie naraża
                      na konsekwencje własnej głupoty i agresji.
                      Coraz bardziej jej współczuję.
                      Tobie trochę też...
                      • Gość: aaa Re: Jobrave? IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.05.10, 17:05
                        Nie moglibyscie sobie pisac maili?
                        • fanka_online Re: Jobrave? 13.05.10, 17:13
                          Taaa....."wysyłaj, choć puste koperty"
                          Przecież jemu właśnie chodzi o to, aby na forum robić show.

I przepraszam Aaa, że nie odpisałam na Twój post poniżej, ale unikam truizmów, a
                          za naiwniaka Cię nie uważam:)
                          • Gość: aaa Re: Jobrave? IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.05.10, 17:18
                            Nie wiem, kto zglasza i kto kasuje posty ale jak juz to chbya prosciej byloby
                            caly watek usunac?
                            • fanka_online Re: Jobrave? 13.05.10, 17:23
                              Tych postów ja nie skasowałam, ale na wszelki wypadek skopiowałam ich treść,
                              więc ewentualne odszukanie na serwerze nie będzie stanowiło problemu.

A co do wątku....przecież opisuje męskie problemy, ich przyczyny i ujawnia
                              skutki. Może Ciebie akurat to nie interesuje, ale sadzę, że są tacy, dla których
                              będzie cenną wskazówką:)
    • jesus33 Do Drag queen! 13.05.10, 13:48
      fanka_online napisała:

> Zostaw mnie wreszcie w spokoju, nieszczęsna ofiaro wirtualnych ekscytacji(!)

Biedna , biedna Fanka! :))) To wszystko tak za darmo, biedne niewiniątko z czarcim ogonem!

i nie zamierzam wchodzić w idiotyczne
      > spory z Tobą, ani żadnym z Twoich wściekłych, niedowartościowanych kundli, bo
      > nigdy nie zniżyłabym się do waszego poziomu.

Nazywając drugiego człowieka "kundlem" zniżasz się do poziomu rynsztoka, ale takie lafiryndy jak ty to miejsce bardzo lubią! Jesteś żenująca, już nawet nie śmieszna, tylko właśnie żenująca!

> Nie pozwolę jednak na to, aby ktokolwiek publicznie mnie obrażał, oczerniał,
      > szkalował i wyśmiewał, dlatego po raz kolejny apeluję do Ciebie o minimum
      > rozsądku i maksimum dobrej woli, czego dowodem będzie dla mnie brak wyrazu
      > "Fanka" w Twoich postach.

Przypominam Ci, że to ty właśnie poza forum szkalujesz i pomawiasz, jeżeli ładnie Wszystkich przeprosisz to możesz liczyć na łaskę Jesusa!
      • wampir-wampir Re: Do Drag queen! 13.05.10, 14:15
        Ja chciałbym powiedzieć, że <kundelek_jobrave> to mój nowy nick i
        reakcja na "wściekłe kundle Jobrave" autorstwa Fanki. Hau Hau Hau
        Hau wrrrrrrrrrrr.....
        • jesus33 Re: Do Drag queen! 13.05.10, 14:22
          Wrrrrrrrrrrrr Hau Hau Hau wrrrrrrr... :))
      • Gość: pysio Re: Do Drag queen! IP: 213.25.24.* 13.05.10, 14:23
        Fanka ja mam taką teorię o impotentach; ponieważ nic już nie mogą to nagle
        przestają szanować płeć przeciwną bo jest dla nich nieużyteczna. Właśnie z tego
        powodu stosują wulgarny język, Niewybredne żarty, głupie domysły i na każdym
        kroku docinki. Żal mi tego ziutka bo ma zaledwie 33 lata. innych też mi żal ale
        myślę nieraz że to ta sama osoba? Sami się pogrążają przez swoje chamstwo i mamy
        do czynienia z syndromem nakręcanej agresji i złośliwości.
        • wampir-wampir Re: Do Drag queen! 13.05.10, 14:26
          Tak, tak... Fanka jest święta. Nikomu nigdy na tym forum nie
          dokuczyła i nigdy nie pisała pod innymi nickami. A co ma Fanka do
          kundli? Takie sympatyczne psiaki wszak :-)))
          • Gość: pysio Re: Do Drag queen! IP: 213.25.24.* 13.05.10, 14:33
            Fanka nikomu nie dokuczała a tylko broniła siebie i swoich poglądów a to
            widocznie nawiedzonym wystarczyło by uznać że są atakowani. Dziwne- nieprawdaż?
        • fanka_online Re: Do Pysia 13.05.10, 14:32
          Podzielam Twoje zdanie, Pysio i stąd mój apel powyżej. Podobnie jak i Ty oraz
          każdy z rozsądnych czytelników tego forum, współczuję tym osobom, ale jeszcze
          bardziej współczuję zaniedbywanym kosztem netu dzieciom i mężowi jednej z nich.
          • Gość: pysio Re: Do Pysia IP: 213.25.24.* 13.05.10, 14:37
            fanka chyba nie masz mnie na myśli? Moje dzieci nie mieszkają już ze mną a
            czasem podrzucą mi wnuczka który bezpardonowo wywala mnie z kompa i sam tam
            urzęduje bo mu w domu nie dadzą bo niby mu szkodzi.
            • fanka_online Re: Do Pysia 13.05.10, 14:48
              Pysio, ale dzieci tej osoby mają 2 i 4 latka a mąż jest bardzo sympatycznym i
              ciężko pracującym młodym człowiekiem, który utrzymuje całą rodzinę, czyli
              również żonę, od pewnego czasu zajmującą się wyłącznie niszczeniem na necie
              innej kobiety.
              • jesus33 [...] 13.05.10, 15:00
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: aaa Re: Do Pysia IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.05.10, 16:19
                  A gdzie dibli wzieli kilka postow?
                  • fanka_online Re:..... 13.05.10, 16:35
                    Ktoś postarał się usunąć haniebne posty swojego narzędzia do publicznego
                    niszczenia Fanki.

Informuję, że WSZYSTKIE posty przez kilka lat są dostępne na serwerze GW i na
                    wniosek wymiaru sprawiedliwości muszą być udostępnione.
                    Nikogo nie wolno niszczyć bezkarnie(!)
                    • Gość: aaa Re:..... IP: *.brnt.cable.ntl.com 13.05.10, 16:37
                      A kto kogo niszczy? (albo usiluje niszczyc?)
          • wampir-wampir Re: Do Pysia 13.05.10, 14:38
            A skąd wiesz, że zaniedbywanym? Poskarżyli Ci się?
            No i dlaczego admilicja postraszyła Cię banem, za niewinność?
            Big Brother is watching You :PPP
            • Gość: jobrave Re: Do Pysia IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 18:47
              Masz rację Pysio, że Fanka się broni, ale nie tylko, ona również atakuje i robi
              w to bardzo brzydki sposób, o czym już na tym forum pisano. Zaczęło się wszystko
              od tego, że w/w porzucił pewien forumowicz i od tej chwili w/w zaczęła kierować
              w jego stronę pełne żalu agresywne posty, ja z w/w nie miałem żadnych bliskich
              relacji, poza korespondencją i rozmowami na gg. Kiedy zaczęły się wątki
              ukraińskie, Fanka przystąpiła do strofowanie mnie i pouczania, jak mam pisac o
              sprawach ukraińskich i co w moich opiniach jest niewłaściwe. Najpierw prywatnie,
              później publicznie. Ponieważ nie skorzystałem z pouczeń, w/w zaczęła poza forum
              rozpowszecjniać wieści, jakobym brał pieniądze od Naszego Słowa, że w ten sposób
              sobie dorabiam, że jestem byłym esbekiem itp., podobnie wyrażała się o osobie
              przez którą została porzucona tzn., że jest eks-esbekiem, z Mykoły zrobiła
              Bohdana Huka, matlaka 2 i licho wie kogo. Wyczytałem to w mailach, które
              przekazała mi Valmont, oraz dowiedziałem się od innych osób. Wkurwiłem się
              oczywiście, ponieważ nie miałem nie miałem z esbecją nigdy nic wspólnego (wprost
              przeciwnie), ani z "Naszym Słowem". W/w próbowała mnie nawet straszyć pisząc,
              żebym zmienił zdanie w kwestiach ukraińskich, bo jak wrócę kiedyś do Przemyśla,
              to będę miał przes.rane. Jak wszyscy zapewne pamiętają Fanka nie ograniczyła się
              do pomówień poza forum, lecz również o moim rzekomym dorabianiu napisała równiez
              na forum. W tej sytuacji straciłem nawet resztki szacunku do tej osoby.
              Antyukraińską retroryką Fanka chciała wywalczyć sobie dobrą pozycję startową w
              działaności politycznej, w tym celu również, tworzyła mit, że na forum działa
              zorganizowana grupa b. esbeków powiązanych z banderowcami, również Valmont -
              poprzez swoje koneksje rodzinne - miała być trampoliną dla Fanki. Przypadek
              zrządził, że stało się inaczej. Ponieważ uważam, że oczernianie na forach
              konkretnych, znanych z imienia i nazwiska osób jest skurwysyństwem, uznałem, że
              przed czymś takim można się bronić jedynie tym samym. Wczesniej również nie
              brakowało tu świń, ale były to świnie - efemerydy, teraz mamy do czynienia ze
              świnię permanentną.
              • fanka_online Re: Do Jobrave 13.05.10, 18:53
                W jednym z moich ostatnich maili do Ciebie napisałam....
                niech Bóg Ci wybaczy wszystkie kłamstwa, jakie publikujesz na mój
                temat.
                ...i teraz mogę napisać jedynie to samo.

Brak słów.....
              • wampir-wampir Re: Do Pysia 13.05.10, 18:54
                W księgarni na Dworskiego jest książka Gwen Cooper "O ślepym kocie i
                kobiecie, którą nauczył miłości". Jak ktoś nie lubi Przemisi, kotów,
                psów, to do ludzi też ma dziwaczne i nieuzasadnione wąty.
                Proponowałbym przeczytać i wziąć z Orzechowiec jakąś bidotę. To
                dobrze robi na bycie lepszym człowiekiem.
                • jesus33 Re: Do Pysia 13.05.10, 19:30
                  Fanka dlaczego usuwasz moje posty, przecież nie łamią ani prawa, ani netykiety?!
                  Tylko Tobie mogło zależeć na tym, żeby zniknęły, a i jeszcze jedno, nie mieszaj
                  Boga do swoich świństw wstrętna hipokrytko!
                  Co do zwierzątek to mam w ogrodzie siedem kotów, wszystkie pełnowartościowe mogę
                  Ci jednego odstąpić, będziesz miała zajęcie i kogoś do przytulenia! Jesus
                  pragnie jeszcze dodać, że jak się ładnie pokajasz i będziesz miła dla wszystkich
                  to za jakieś dwa lata zostanie Ci wybaczone:))
                  • Gość: pysio Re: Do Pysia IP: 213.25.24.* 13.05.10, 20:03
                    Ja uważam ze życie jest zbyt cennym darem aby trawić je na kłótniach.Kulisów
                    zatargu nie znam . tyle wiem co było na forum. Uważam że jeżeli fanka popełniła
                    jakąś gafę towarzyską to w dobrej wierze. Ja też robię wszystko co możliwe z
                    mojej strony aby pamięć o zbrodniach upa trwała i przemawiała do wyobraźni.
                    • wampir-wampir Do Jesuska 13.05.10, 20:35
                      You've got a mail :-)))
                      • Gość: pysio Re: Do Jesuska IP: 213.25.24.* 13.05.10, 21:02
                        Wampir pisz po naszemu bo nie wiadomo o co ci chodzi!
                        Pisałem już tyle razy że żaden ze mnie poliglota i znam dość mętnie tylko polski.
                        • wampir-wampir Re: Do Jesuska 13.05.10, 21:06
                          To do Jesuska było, ze ma ode mnie maila. Prywata, Pysiu.
                        • Gość: jobrave Re: Do Jesuska IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 21:11
                          Podaj Pysio swoje imię i nazwisko tu na forum, a ja cię nazwę, szują, byłym
                          esbekiem i banderowskim judaszem, że bierzesz kasę od banderowców i będę o tym
                          mówił różnym ludziom również poza forum, a jak będziesz miał o to pretensję, to
                          ja powiem, że robiłem to w dobrej wierze. Nie rozumiem dlaczego w stosunku do
                          innych nie jesteś tak wyrozumiały, jak dla Fanki.
                          • Gość: pysio Re: Do Jesuska IP: 213.25.24.* 13.05.10, 21:26
                            Bo fanka stała po tej samej stronie co ja. Nie przywykłem do zdradzania ludzi z
                            byle powodu. Jesteśmy po tej samej stronie barykady na dobre i na złe! Dla mnie
                            słowa nie mają takiego znaczenia jak dla ciebie jo, bo ja wierzę tylko w fakty.
                            Oczywiście ty musisz reagować bo masz inną pozycję społeczną a mnie nawet
                            najgorsze pomówienia zwisają. Dla mnie nie ma problemu gdy trzeba powiedzieć
                            przepraszam czy rzucić takie bluzgi że się sam im dziwię. Równocześnie nie
                            ulegam emocjom i nie daję się prowokować. Potrafię też przyłożyć gdy nie ma
                            innego wyjścia. A co najważniejsze to z drobiazgów nigdy nie robię problemu.
                            Rzecz musi być naprawdę wkurzająca abym otworzył mordę.
                            • wampir-wampir Re: Do Jesuska 13.05.10, 21:48
                              Tylko, że Pysiu do Fanki nikt by nic nie miał, gdyby dała spokój
                              głupim zabawom i zaczęła pisać z sensem i o czymś, a nie o innych,
                              wyciągając posty i maile. Potrafi przecież. I wiele razy na tym
                              forum można było przeczytać, że ludzie nie są pamiętliwi i
                              machnęliby ręką na to, co było nie fair ze strony Fanki.
                              • Gość: pysio Re: Do Jesuska IP: 213.25.24.* 13.05.10, 22:47
                                Zwróć uwagę na chronologię. Kiedy fanka się wkurzyła? Naprzód była katodebilką,
                                fałszywą patryjotą, zaściankowa i wręcz wrogiem ludzkości. zwaliło się na nią
                                tyle negatywnych określeń a przy okazji na resztę anty upowców że miała prawo do
                                stosowania podobnej i adekwatnej broni. Takie zarzuty jak kto za tym stoi i kto
                                za to płaci w propagandzie są na porządku dziennym. Są to pytania czysto
                                retoryczne. Zadają je sobie politycy i wszyscy ci , których cierpliwość jest na
                                wyczerpaniu. Ja to bynajmniej uważam za formułki które należy olać.
                                • wampir-wampir Re: Do Jesuska 13.05.10, 23:07
                                  Gość portalu: pysio napisał(a):

> Zwróć uwagę na chronologię. Kiedy fanka się wkurzyła?

No w sumie to nie wiem. Zajrzałem na FP, gdy do Przemyśla
                                  przwędrowała Misia. Nie mam pojęcia co było wcześniej.

>Naprzód była katodebilką
                                  > fałszywą patryjotą, zaściankowa i wręcz wrogiem ludzkości. zwaliło
                                  się na nią
                                  > tyle negatywnych określeń a przy okazji na resztę anty upowców że
                                  miała prawo d
                                  > o
                                  > stosowania podobnej i adekwatnej broni.

Podobnej i adekwatnej może tak. Nie mam nic przeciwko obelgom w
                                  rewanżu za to samo, ale pomawianie to już przegięcie, że o
                                  wyciąganiu prywatnych spraw, w tym korespondencji na publicznym
                                  forum nie wspomnę.

> Takie zarzuty jak kto za tym stoi i kto
                                  > za to płaci w propagandzie są na porządku dziennym. Są to pytania
                                  czysto
                                  > retoryczne. Zadają je sobie politycy i wszyscy ci , których
                                  cierpliwość jest na
                                  > wyczerpaniu. Ja to bynajmniej uważam za formułki które należy olać.

To Fanka jest według Ciebie propagandystką? Ciekawe...

Ps. Z tego co ja zauważyłem najbardziej i najmniej wybrednie
                                  atakowanym forumowiczem był Mykoła, który jednak znosił to zawsze z
                                  niemal anielską cierpliwością.
                              • Gość: jobrave Re: Do Jesuska IP: *.range86-148.btcentralplus.com 13.05.10, 22:51
                                Jestem dokładnie tego samego zdania co Wampir. Natomiast jeśli chodzi o o
                                forumową barykadę, to jest ona dość dziwna, bo "wrogie" strony dość częstą
                                zawieszają broń lub zmieniają pozycje, w zależności od tego na jaki temat toczy
                                się dyskusja. Pisząc: "zmieniają pozycje" mam tu na myśli, fakt, że różnią się w
                                jednej kwestii, w innej np. w pełni się zgadzają. Natomiast wykorzystywanie tego
                                miejsca do załatwiania porachunków i innych spraw osobistych jest delikatnie
                                mówiąc nieetyczne, podobnie rycie pod kimś.
                          • fanka_online Re: Do Jb 13.05.10, 23:05
                            Parafrazując Somozę można jedynie powiedzieć, że obrażają mnie nie tyle Twoje
                            podłe kłamstwa i oszustwa, co Twoje głupie przekonanie, że zdołasz oszukać
                            ludzi, którzy czytali tu setki Twoich obelg pisanych nie tylko pod moim adresem,
                            ale kierowanych do nich samych.

Zapomniałeś, że jeszcze niedawno, przy okazji procesu Martyniaka, obrzucałeś
                            najgorszymi słowami zarówno Pysia, jak i Lechowskiego, a także Mata, Wołyniaka,
                            o Twoim obecnym kundlu nie wspominając?
                            Zapomniałeś, że do v wysyłałeś "ekspertyzy londyńskich psychiatrów", jakie
                            "sporządzili po wnikliwej analizie" postów Lechowskiego, Pysia i moich?
                            Zapomniałeś "katodebili" i "bandy psycholi Lechowskiego"?
                            Zapomniałeś , że kazałeś nam się wynosić z tego kraju albo "strzelić sobie w
                            łeb"? Zapomniałeś, że v opisałeś historię mojego niefortunnego romansu, którą w
                            dobrej wierze opowiadałam Ci kiedyś pół nocy przez telefon?
                            Zapomniałeś, że v przy piwie usiłowała mi wmówić, że Ty jesteś Mykołą i Ty sam
                            nasłałeś na mnie Kota, aby stworzyć na mnie tzw haka?

Postronne osoby informuję, że nigdy Cię nie oskarżałam o esbecję i nie nazywałam
                            "neobnderowcem", ale Ty mnie tak określałeś, dorzucając "szpiega Putina" i parę
                            innych obraźliwych epitetów.
                            Nigdy "nie chodziłam po Przemyślu" i nic o Tobie nie mogłam opowiadać, bo moich
                            znajomych nie interesują takie forumowe kreatury jak Ty. Nigdy, w żaden sposób
                            Cię nie straszyłam i nie szantażowałam.
                            Nigdy nie zamierzałam "robić kariery politycznej", a Twój kundel jako
                            "trampolina" może służyć wyłącznie pchłom.

Twój tekst powyżej jest jedną wielką mistyfikacją i tylko osobnik o IQ Twojego
                            kundla mógłby w te brednie uwierzyć, ale niech Ci się wydaje, że w oczach
                            tubylców odzyskasz wiarygodność....
                            Dotychczas miałam wątpliwości, czy jesteś bardziej chory, czy podły...już ich
                            nie mam.

Nie potrafisz żyć bez wrogów, dlatego wymyśliłeś sobie wroga doskonałego...Fankę.
                            Problem w tym, że ja nie mam ochoty na walkę z Tobą....nie zasługujesz na miano
                            godnego mnie przeciwnika.
                            Zostajesz sam na sam z własnym nieszczęściem i niemocą, utaplany we własnym
                            błocie, trawiony patologiczną nienawiścią, skazany na przegraną.... biedny
                            nieszczęśliwy człowieku.
                            • wampir-wampir Do Fanki 13.05.10, 23:31
                              fanka_online napisała:

> Nigdy nie zamierzałam "robić kariery politycznej", a Twój kundel
                              jako
                              > "trampolina" może służyć wyłącznie pchłom.
                              >
                              > Twój tekst powyżej jest jedną wielką mistyfikacją i tylko osobnik
                              o IQ Twojego
                              > kundla mógłby w te brednie uwierzyć,

Cudowny tekst, pełen miłości bliźniego. Wydrukuję i powieszę sobie
                              nad łóżkiem. A wszystko dlatego, ze nie chciało Ci się odebrać
                              telefonu i powyjaśniać prywatnie, tego co na forum nigdy nie powinno
                              trafić. Zachowujesz się jak wyrośnięta pięciolatka. Dorośli
                              postępują trochę inaczej.
    • Gość: Analityk Re: Najczęstsze przyczyny.. IP: *.toya.net.pl 13.05.10, 22:35
      .. no i właśnie.. najczęstsze przyczyny.. np. nazwania kundelkiem
      Jobrave.. tak może wbiłem sie bez zaproszenia w ten wątek ale
      zauwazyłem dość interesujący come back Głasdki Podkarpacia, będą
      cały czas w pozycji o której niejeden marzy każdy kundelek.. tylko
      że hm.. uzywając określenia Izy Kosmali wizytującej onegdaj domy
      rozkoszy w kraju, na jej widok można dostać gwałtownego przykurczu
      yhyyhy (zakaszlałem ale pysio załapie) więc 3mając się tego
      określenia zasadne jest jednak wbicie sobie (na wszelki wypadek)
      wszelkich uwag aby przypadkiem będąc w trakcie jazdy po dużej
      bandzie mieć przed oczami słowa shangri-la
      liczę się z tym, że moge się załapać na jakieś wiaderko pomyj..
      tak jak Jobrave zauwazył w stosunku do siebie i ja do siebie: nie
      zacząłem pierwszy
      jesus i inni także zauważyli wypierd...olenie
      z centrum uwagi powoduje wygenerowanie w świadomości poczucie
      wszechobecego spisku.. a do czego zmierzam w tym trudnym wywodzie..
      dla tych co nie akceptują toleracji czekają na nich intelektualne
      slamsy!!!!!
      • Gość: pysio Re: Najczęstsze przyczyny.. IP: 213.25.24.* 13.05.10, 23:01
        Jo napisałeś święte słowa. Jestem za tym całą duszą! Gdybym znalazł w swojej
        głowie mocniejsze określenie to bym je z pewnością użył. Forum jest do dyskusji
        i tylko do tego. Tutaj powinna działać siła argumentu, logiki i zdrowego
        rozsądku. Przepychanki niczemu nie służą. A jak się trafi młot intelektualny to
        wszyscy solidarnie powinni mu dać łupnia.
    • Gość: Analityk Najczęstsze przyczyny prostutucji IP: *.toya.net.pl 13.05.10, 23:11
      .. to po prostu deszcz, choć w zasadzie to jest plucie lecz w
      prostytucji jest to jednak deszcz..
      • Gość: jobrave Re: Najczęstsze przyczyny prostutucji IP: *.range86-148.btcentralplus.com 14.05.10, 00:14
        Nie jestem kandydatem PiS na prezydenta, więc nie będę się zmieniał, nadal będę
        obrzucał obelgami wszystkich katokiboli, katodebili, katohipokrytów. Wiem do
        czego potrafią być zdolne podstarzałe, nieatrakcyjne kobiety, o wybujałym
        temperamencie, a do tego chorobliwie ambitne, żyjące w przekonaniu, o własnym
        geniuszu. Zarówno poprzednie, jak i ostatnia wypowiedź tej kobiety jest nie
        tylko próbą ratowania utraconej na forum pozycji Ostatniej Instancji, lecz
        również stekiem kłamstw, owszem zgadzają się osoby i fakty, tyle, że wszystko
        jest odwrócone. Mam świadomość, że, to co piszę są to, jedynie słowa przeciwko
        słowom. Mógłbym opublikować maile Fanki do Valmont, na co mam zresztą zgodę
        adresatki, mógłbym nawet wytoczyć proces o naruszenie dóbr osobistych, ale
        napisałem już tej kobiecie, że nie chcę ciągnąć tej kretyńskiej, infantylnej
        pyskówki, którą - przypominam - nie ja rozpocząłem. Mamy tu więc również do
        czynienia z pewną bezczelnością - Fanka wie, że tego nie wyciągnę, więc jeździ
        sobie po mnie, jak po burej suce, ale, tu znów przypominam - nie tylko ja jestem
        w posiadaniu tych maili. Choć przychodzi mi to z trudem przyznam, to jednak
        opuszczam zasłonę miłosierdzia, a zachowanie w/wymienionej pozostawiam do oceny
        forumowiczom. Nawet z ostatniego postu można wysnuć wniosek, że w/w ma jakieś
        poważne problemy ze sobą a kluczem być może jest ten nieudany romans, który od
        czasu do czasu pojawiał się w jej postach.
        • fanka_online Re: Najczęstsze przyczyny głupoty 14.05.10, 00:32
          Jeśli mnie określasz mianem "podstarzałej i nieatrakcyjnej", cóż sądzisz o sobie
          samym?:)
          Maile, które wyłudziłeś od v( nota bene sposób jakim się posłużyłeś celem ich
          zdobycia, był wyjątkowo perfidny) są również moją własnością i to ja mogę
          oskarżyć zarówno ją o udostępnienie Ci, jak i Ciebie o próby szantażu z
          wykorzystaniem, czegoś, co zdobyłeś podstępem. Ale ich treść jest tak banalna,
          że możesz je sobie publikować.....hurtem:)
          "Nieudany romans", bardziej Tobie niż mnie leży na wątrobie, bo tylko dzięki
          Tobie o nim w ogóle pamiętam;)
          A swojego brata nie podsyłaj mi na priv, usiłując wydostać ode mnie kolejną
          fotkę, bo jak sam wspomniałeś, oglądanie moich fotek grozi impotencją, a nie
          zamierzam Cię narażać na kolejną dolegliwość z mojego powodu:)

• Gość: jobrave Re: Najczęstsze przyczyny głupoty IP: *.range86-148.btcentralplus.com 14.05.10, 01:14
            Na szczęście już jestem impotentem, dzięki czemu mogę żyć w czystości.
            A na fotkach i tak nie wiele widać, a na żywo nie polecam.
            Widzę, że dla bycia w centrum zainteresowania jesteś w stanie zrobić wszystko.
            • fanka_online Re: Najczęstsze przyczyny głupoty 14.05.10, 08:08
              "Centrum uwagi" pozostawiam różnym niedowartościowanym gnidom, dla których dobre
              imię drugiego człowieka nic nie znaczy, a ja owszem, "jestem w stanie zrobić
              wszystko", ale walcząc o prawdę i dobro.

Jeśli czytając tu setki moich postów, uważasz że jest inaczej, jesteś nie tylko
              impotentem, ale ślepcem, co w moich oczach uchodzi za większą wadę.

Ciebie polecam wyłącznie "na żywo", ponieważ w przeciwieństwie do netu, w
              kontakcie bezpośrednim potrafisz być bardzo sympatycznym, kulturalnym i
              uprzejmym człowiekiem, z którym rozmowa jest prawdziwą przyjemnością.
          • lechowski51 Re: Najczęstsze przyczyny głupoty 14.05.10, 09:25
            Nie wchodzilem na ten watek....a tu damski bokser,zakompleksiony dziennikarzyna
            dalej leczy swoje fobie,wywlekajac na forum publiczne prywatne rozmowy.Pacan bez
            honoru ktory uzywa kloacznego jezyka,obraza publicznie kobiete,kpi sobie z wiary
            i symboli Polakow jest oburzony ze ludzie nie daja sie bezkarnie obkladac i sie
            bronia.
            Jestes zalosny i smieszny.
    • Gość: Analityk Re: Najczęstsze przyczyny impotencji IP: *.toya.net.pl 14.05.10, 06:31
      Świezy poranek, świeże spojrzenie..świeży cyborg..

Jasio siedzi w kościele i wymachuje, kręci różańcem na palcu.
      Podchodzi ksiądz i mówi:
      - Dziecko moje drogie, nie machaj tym różańcem, bo na każdym siedzi
      mały aniołek.
      Ksiądz odszedł, na to Jasio:
      - No to się, kur**, teraz trzymajcie chłopaki!
    • Gość: Analityk To też.. IP: *.toya.net.pl 14.05.10, 06:34
      ..wprawdzie inny klimat ale przyda się..

Jak donosi TVN24, po tym, jak kot Alik poważnie zapadł na zdrowiu i
      weterynarz podjął decyzję o jego uśpieniu, poparcie dla kandydatury
      Jarosława Kaczyńskiego na stanowisko Prezydenta RP wzrosło o 15%.
    • Gość: Analityk Wskazówka!!!! IP: *.toya.net.pl 14.05.10, 06:37
      Dla czytających inaczej:

Opustoszała knajpa, przy barze siedzi facet i popija piwo.
      W pewnym momencie dosiada się do niego jakaś kobieta.
      -Co pijesz?
      -Magiczne piwo.
      -Jak to magiczne?
      -Patrz więc!
      Za jednym zamachem wypija całe, wyskakuje przez okno, lecz zamiast
      runąć na ziemię wzbija się w powietrze, okrąża knajpę i wlatuje
      przez drugie okno.
      -Barman! Dla pani to samo.
      Babka wypija, bierze rozpęd i wyskakuje przez okno, ze skutkiem
      gorszym- wybija sobie zęby, łamie nos itd.
      Na co barman: Superman, straszny z ciebie ku*as jak sobie popijesz.
      • jesus33 Do Drag queen! 14.05.10, 10:18
        fanka_online napisała:

>
        > Zapomniałeś, że jeszcze niedawno, przy okazji procesu Martyniaka,
        obrzucałeś
        > najgorszymi słowami zarówno Pysia, jak i Lechowskiego, a także
        Mata, Wołyniaka,
        > o Twoim obecnym kundlu nie wspominając?

I co jeżeli chodzi o Ciebie nie miał racji?
        Jesteś 100% HIPOKRYTKĄ, wyzywasz ludzi od kundli, judaszy, a potem
        biegniesz do spowiedzi i pewnie robisz to tak czesto, jak pewnia
        Pani w pewniej fraszce:)

> Zapomniałeś, że do v wysyłałeś "ekspertyzy londyńskich
        psychiatrów", jakie
        > "sporządzili po wnikliwej analizie" postów Lechowskiego, Pysia i
        moich?

Twoje cytaty mają sugerować, że niby Valmont pokazała Ci list od
        Jobrave? Na pewno inni mają to tak odebrać. Nie, nie pokazała Ci, a
        jedynie śmiejąc się w duchu powiedziała mniej więcej, co w nim było
        napisane i co nie sprawdziło się to? Myślę, że w 100%. Zwłaszcza
        ekspertyza psychiatry jest bardzo trafna.

> Zapomniałeś "katodebili" i "bandy psycholi Lechowskiego"?

Pewnie nie zapomniał, ale czy to przypadkiem się nie sprawdza?
        Jesteś hipokrytką i bezkrytycznie bronisz Lechowskiego wbrew własnym
        poglądom, zwłaszcza na Forum Polska-Ukraina, a może to Tobie ktoś za
        to...?!

> Zapomniałeś , że kazałeś nam się wynosić z tego kraju
        albo "strzelić sobie w
        > łeb"?

Hmmmm, brzmi zachęcająco nie uważasz? Z tego, co pamiętam nie pisał
        tego Jobrave.

Zapomniałeś, że v opisałeś historię mojego niefortunnego romansu,
        którą w
        > dobrej wierze opowiadałam Ci kiedyś pół nocy przez telefon?

Jesus sobie nie przypomina, żeby Jobrave mówił o tym Valmont, a Ty
        jak zwykle musisz klepać o tym dziobem na prawo i lewo! Wzruszające,
        ile można klepać na temat głupiego romansu! Sama opowiadałaś Valmont
        o Kocie, że jest byłym SB-kiem, że chodził z Tobą do szkoły, tylko
        nie do tej samej klasy, że przez pewien okres nie mieszkał w
        Przemyślu, podałaś mi jego imię i nazwisko, mówiłaś że jest
        alkoholikiem i seksoholikiem. Tylko to wszystko jakoś wcześniej Ci
        nie przeszkadzało. W rejestrach IPN-u nie ma takiej osoby, kolejne
        kłamstwo!

> Zapomniałeś, że v przy piwie usiłowała mi wmówić, że Ty jesteś
        Mykołą i Ty sam
        > nasłałeś na mnie Kota, aby stworzyć na mnie tzw haka?

Nic takiego Valmont nie mówiła, a głowę ma od Ciebie mocniejszą! Ty
        to masz wyobraźnię, jakiego haka i po co? Jak już to był wątek chyba
        założony przez Kota na Twój temat (okazało się, że miał 100% racji)
        w którym pisał Jobrave, wykorzystał moment bardzo słusznie, żeby
        innych ostrzec przed Tobą!

> Postronne osoby informuję, że nigdy Cię nie oskarżałam o esbecję i
        nie nazywała
        > m
        > "neobnderowcem", ale Ty mnie tak określałeś, dorzucając "szpiega
        Putina" i parę
        > innych obraźliwych epitetów.

Na temat Analityka powiedziałaś Valmont wszystko, łącznie z imieniem
        i nazwiskiem, oraz tym jaki ma interes i dlaczego było mu go łatwo
        rozkręcić. Tak przy okazji to Jesus znalazł wczoraj w ogrodzie
        szyszkę, chcesz? :)

> Nigdy "nie chodziłam po Przemyślu" i nic o Tobie nie mogłam
        opowiadać, bo moich
        > znajomych nie interesują takie forumowe kreatury jak Ty. Nigdy, w
        żaden sposób
        > Cię nie straszyłam i nie szantażowałam.

Chodziłaś razem z Valmont i jej opowiadałaś, zrobiłaś to również już
        w czasie pierwszej rozmowy telefonicznej, podałaś szczegóły z życia
        Jobrave, podałaś również szczegóły z życia jego barci łącznie z
        imionami, tym gdzie są i co robią. Tak się nie robi, może sobie tego
        nie życzyli! Twoje wszystkie rozmowy skupione były wkoło Jobrave,
        więc chyba ta "kreatura" Cię kręci, zresztą podobnie jak kłótnie
        wywoływane na FP, takie zboczenie, no cóż Jesus i tak Cię kocha!

> Nigdy nie zamierzałam "robić kariery politycznej", a Twój kundel
        jako
        > "trampolina" może służyć wyłącznie pchłom.

Nieładnie tak pisać o Valmont, tyle jadu jeszcze ktoś pomyśli, że
        zazdrosna jesteś, a jesteś?! Pewnie tak, ta Valmont to fajna laska i
        przede wszystkim ma jeszcze dwadzieścia lat, by nie stać się taką
        zrzędą jak ty!:)

>
        > Twój tekst powyżej jest jedną wielką mistyfikacją i tylko osobnik
        o IQ Twojego
        > kundla mógłby w te brednie uwierzyć, ale niech Ci się wydaje, że w
        oczach
        > tubylców odzyskasz wiarygodność....
        > Dotychczas miałam wątpliwości, czy jesteś bardziej chory, czy
        podły...już ich
        > nie mam.

Biedna, biedna, biedna Fanka i śmieszna :)))

> Nie potrafisz żyć bez wrogów, dlatego wymyśliłeś sobie wroga
        doskonałego...Fank
        > ę.

Tak, nie potrafimy wszyscy bez Ciebie żyć, jesteś taaaka doskonała:)

> Problem w tym, że ja nie mam ochoty na walkę z Tobą....nie
        zasługujesz na mian
        > o
        > godnego mnie przeciwnika.

Ależ oczywiście, że masz to sens Twojego życia i życia Twoich innych
        nicków!

> Zostajesz sam na sam z własnym nieszczęściem i niemocą, utaplany
        we własnym
        > błocie, trawiony patologiczną nienawiścią, skazany na
        przegraną.... biedny
        > nieszczęśliwy człowieku.

Nie mierz innych miarą własnych nieszczęść!
      • Gość: jobrave Re: Wskazówka!!!! IP: *.range86-148.btcentralplus.com 14.05.10, 10:29
        Wkład KLechosia w walkę z komunistycznym reżimem, o Polskę niepodległą, o
        prawdę, praktyczne realizowanie nauk papieża Polaka Jana Pawła II:
        "damski bokser,zakompleksiony dziennikarzyna
        dalej leczy swoje fobie,wywlekajac na forum publiczne prywatne rozmowy.Pacan bez
        honoru ktory uzywa kloacznego jezyka,obraza publicznie kobiete,kpi sobie z wiary
        i symboli Polakow jest oburzony ze ludzie nie daja sie bezkarnie obkladac i sie
        bronia.
        Jestes zalosny i smieszny."
        Poza tym KLechoś trzy kwestie - to ty wraz z Fanka zacząłeś mnie publicznie
        obrażać, to twoja siostra w wierze, zaczęła wywlekać prywatne sprawy, po
        trzecie: nie kpię z Polaków i wiary, tylko z kato-szalikowców ludzi
        nieszczerych, mitomanów, kłamców,tchórzy i kapusi - czyli typów takich jak ty,
        i doskonale o tym wiesz.
    • Gość: Analityk o śmieciach tych i onych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 17:25
      hm.. jak sądzicie czy słowo smieć można odmienić przez osoby? czyli ten śmieć a
      ta śmieć jest? bo jesli jest to śmieci wrzucamy do śmietnika.. czy to
      jest zgodne z duchem ekologicznym? chyba tak.. choć może ta śmieć się wypowie
      przed utylizacją.. śmieć naturalny to moze też być szyszka.. ale czy szkodzi
      szyszka? czy pomaga? a co ten Jesus33 znalazł w ogrodzie? szyszka? może powstać
      ciekawa konfiguracja.. ale jest jedno ważne rozprawiac o śmieciach można
      długo.. lecz miejscem smiecia będzie smietnik..
    • innomed.pl Re: Najczęstsze przyczyny impotencji 10.06.10, 15:25
      Wszystko to bardzo istotne przyczyny, ale czasami powody są o wiele bardziej
      prozaiczne i łatwiejsze do wyleczenia. Np. zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa mogą
      prowadzić do ucisków na nerwy lub uszkodzeń nerwów dna miednicy a wtedy osłabia
      się siła skurczu mięśni i ich ukrwienie. Ucisk na nerwy czuciowe powoduje
      natomiast ograniczenie skali doznań seksualnych co ma bezpośredni wpływ na
      reakcje organizmu decydujące o stopniu wzwodu. Rozwiązaniem dla tego typu
      problemów jest stymulacja funkcjonalna nerwów wykonywana za pomocą elektrod
      aplikowanych na skórę w odpowiednich segmentach kręgosłupa lub stosowanie
      elektrod PEN nakładanych na prącie 9stymulacja nerwu grzbietowego). Regularne
      (wykonywane w domu) zabiegi prowadzą do regeneracji nerwów i powrotu funkcji.
      Oczywiście to nie jest panaceum i wskazany jest kontakt z lekarzem, aby
      wykluczyć inne przyczyny, ale uszkodzenia neurogenne są niestety rzadko
      rozpoznawane i mimo, że można je skutecznie leczyć, niewielu lekarzy (a co
      dopiero pacjentów)o tym wie. Więcej na stronie innomed.pl
      • Gość: jobrave Re: Najczęstsze przyczyny impotencji IP: *.range86-163.btcentralplus.com 10.06.10, 16:35
        Podłączyłem sobie te elektrody, wytelepało mnie, ale nadal żadnych efektów. :(
        Może wysokie napięcie coś by pomogło?
        • syn_pani_profesurki Re: Najczęstsze przyczyny impotencji 10.06.10, 16:43
          Tobi już nic nie pomoże, chyba że wudu jakie. Jak si raz na moją
          mamcię popatrzy to si bardzo trudno pozbyć ty impontencji, bo una
          taka je szkaradna, ze si za każdym razem przypomina, a tera jeszcze
          pan dohtur jej pozabierał spinki do włosuw, żeby si do netu nie
          włamywała i dopiero okropnie wygląda. Oj bidna una, bidna...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka