Gość: n/tx Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 14:33 rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34975,7965941,Sledztwo_ws__ksiedza__Internauci_dostana_zarzuty_.html Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: groźby na forum 02.06.10, 15:06 Jak to tak, karać prawdziwych katolików za obronę księdza pedofila? S K A N D A L!!!:)) I to wszystko dzieje się na naszych oczach prawdziwi katolicy biorą w obronę pedofila i jeszcze się martwią tym, że go ktoś wydyma, kontakty cielesne to przecięż grzech, no chyba, że służą prokreacji! Dzisiaj pomodlę się najżarliwiej pod słońcem o sprawiedliwość, tak żeby w pierdlu Zed zszedł. Takie życie najpierw ksiądz dymał, a teraz podymają księdza! www.youtube.com/watch?v=IwrOpZ7v45c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n/tx Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 15:46 Koniec chamstwa na forach gazety? - Przyjęliśmy, że takie komentarze noszą cechy gróźb, są zmuszaniem pokrzywdzonych dziewczynek do wycofania złożonych przez nich zeznań. Na nasze polecenie policja dotrze do autorów komentarzy. Ich nazwiska ustali na podstawie adresów IP komputerów. Internauci będą przesłuchiwani. Nie wykluczamy, że przedstawimy im zarzuty - mówi "Gazecie" Zygmunt Zięba, wiceszef ropczyckiej prokuratury. A może administracja powinna zacząć odpowiadać za to co sie dzieje na ich forum na tym forum też? Gdyby administratorzy reagowali na zgłoszenia policyjne kartoteki nie musiałby się zapełniać kolejnymi nazwiskami przestępców którym wydaje sie że są anonimowi. W internecie można zniszczyc każdego tylko nie każdy jest chamem. Z rejestrów policyjnych wynika że to problem kultury i wychowania a nie cenzury ale chorych psychicznie musi sie cenzurować. Inna rzecz że internauci którzy nie godzą sie na chamstwo powinni sami działać. Przed przestepcami trzeba sie bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:01 psychole wracać na odział zamknięty i będzie porządek na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: groźby na forum 02.06.10, 16:05 Nie denerwuj sie tak Najdroższa, bo znów Ci ciśnienie podskoczy. Poszukaj dobrego ginekologa, zapisze Ci tabletki hormonalne i wszystko wróci do normy. Nie Ty pierwsza przechodzisz klimakterium. Odpowiednia terapia i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:12 nie wiem świrze do kogo piszesz ale tobie nawet ginekolog nie pomoże kiedy kończy ci sie przepustka z żurawicy bo jesssuska właśnie wypuścili na chwilę i jak stachanowiec wyrabia normę deblilizmów Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: groźby na forum 02.06.10, 16:19 Bardzo się cieszę, że Policja zaczyna robić pożądek w internecie i pozamyka tych co to na Polaków mówią, że są faszystami, gnidami, kanaliami, judaszami, kundlami, psycholami, esbekami, alkocholikami itp.! Brawo Panie Lechowski! forum.gazeta.pl/forum/w,48782,110469458,110755282,Re_Stanmy_wszyscy_przy_krolu_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:26 nie wstydź sie odmiennej orientacji to teraz modne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:33 a polskiego kto cię uczył na oddziale zamkniętym les jesssssusku-walmont? Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: groźby na forum 02.06.10, 16:45 Pulka katuliczka cudna Prófesurka cu tu w Miszczańskiej dórzo alkocholu pijó i fajkuw mnóstwo puli przyz cu ma seksji zahrypłu głus, wabik taki! O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:49 ty lesbo jedna! miałaś iść podrywać nad sanem blondynki! paszła won! Odpowiedz Link Zgłoś
jesus33 Re: groźby na forum 02.06.10, 16:51 ...i tylku głos mu seksji, jak Puni Ela Ficgeralt i rubi kic kic gud najt! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden taki Re: groźby na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 17:09 mówią że zboczenia można leczyć ale zboczone pewnie psychole mają gorzej idź nad san bo ci blondynka ucieknie. papa maglaro! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Do stalkera Jb 03.06.10, 08:16 Ponieważ po raz kolejny bezpodstawnie oskarżasz mnie o wysyłanie Ci rzekomych pogróżek, informuję że oba maile wraz z Twoją odpowiedzią przesłałam do wglądu Twojego brata (tego, któremu kazałeś do mnie pisać na priv i wyłudzić fotkę) oraz kolegi Mat120. A jeśli nadal zamierzasz mnie fałszywie oskarżać o "pogróżki", mogę równie dobrze wspomniane maile opublikować. Si vis pacem....a teraz możesz sobie pisać o "istotach ludzkich fałszywie oskarżających forumowiczów", nikczemny przedstawicielu najobrzydliwszych gadów tego świata(!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Do stalkera Jb IP: 213.25.24.* 03.06.10, 09:36 Cześć fanka! Dawno cię nie było i trochę się na tym forum zmieniło. Już nie ma rzeczowych dyskusji tylko bełkot w którym za chiny nie można się połapać. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: ;) 03.06.10, 09:45 Witam Cię Pysiu serdecznie i równie serdecznie pozdrawiam, życząc miłego, spokojnego weekendu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: ;) IP: *.range86-146.btcentralplus.com 03.06.10, 12:40 Ja również serdecznie cię witam i pozdrawiam, choć nie zagdzam się z Pysiem, że dawno cię nie było, bo byłaś cały czas pod różnymi nickami. Jeszcze serdeczniej cię proszę,żebyś opublikowała, te maile, zamiast wysyłać je do Aaa, ponadto niesłychanie serdecznie informuję, że masz odjebkę chronica sive vera. Odpowiedz Link Zgłoś