Dodaj do ulubionych

na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców

IP: *.cdma.centertel.pl 23.06.10, 22:01
na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców, piszą pod róznymi nickami ale mają kilka wspólnych cech: albo biorą kasę (co w jakiś sposób usprawiedliwiałoby ich działania albo mają sieczkę w głowie, na co już nie ma usprawiedliwienia
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 23.06.10, 22:11
      Sztab Bronka ponoć płaci 8 groszy za posta, sztab Jarka - 5 groszy.
      Myślę, że dużo to mówi o inteligencji płatnych zwolenników tych
      kandydatów oraz tłumaczy dlaczego jedni mają tanie i wolne łącza, a
      inni lepsze.
    • common-sense-ltd Re: Kiedy rozum śpi.... 23.06.10, 23:34
      ....na forum hulają sprzedajne wampiry, jesssuski i tabuny ich klonów.
      Te same nicki wspierały Mękołę w jego nacjonalistycznej krucjacie, a przez
      następne kilka miesięcy obrzucały błotem niewygodną Mękole osobę.

Odrażające jest nie tylko to, co tutaj piszecie i jakie są wasze motywy, ale
      przede wszystkim to, kim jesteście.
      • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 23.06.10, 23:46
        Ktoś kiedyś napisał, że inni ludzie i książki to lustra, w których
        się przeglądamy, bo pokazują nam ciągle inną naszą twarz. Hmmm...

Co do Mykoły to On był na tym forum chłopcem do bicia, gdy znów
        zacząłem je czytać, a ja już tak mam od czasu, gdy czytałem o
        Nemeczku, że podobają mi się tacy chłopcy.

Miło jednak, że jest na tym forum i ktoś idealny. Co ja bym bez
        Ciebie zrobił...
        • Gość: Dedal 1 Re: Kiedy rozum śpi.... IP: 79.139.112.* 24.06.10, 00:23
          Jaruva,qtafonic give do sobaku excite padaj fhole und davaty wnizu (dałn, dałn)i wsie will da paroll biez aszibki a to intuitio być probably found wmiestie z intelligenige und snopp (zwyczajny, sienny, po procesie gnilnym - howgh).Ecce dedicatione Dla Snobauciljiom et delirium cromaniensis.Jestem z okolic Venus (wieś) i mam gdzieś, czy będę na jowiszu, w dniu rozp..... się Słońca
        • Gość: wolyniak2 Re: Kiedy rozum śpi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 21:16
          Mykoła to raczej Anty-Nemeczek z Placu Obłudy i Fałszu. Pluje na wszystkich i wszystko, dodając do tego wyświechtane frazesy o wzajemnym przebaczeniu.
          • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 24.06.10, 21:28
            Gość portalu: wolyniak2 napisał(a):

> Mykoła to raczej Anty-Nemeczek z Placu Obłudy i Fałszu. Pluje na
            wszystkich i w
            > szystko, dodając do tego wyświechtane frazesy o wzajemnym
            przebaczeniu.

Nie jest jedynym na tym forum specjalistą od wyświechtanych
            frazesów. Nie wiem, czy jest obłudny, bo nikt z tych którzy na niego
            pluli, nie spróbował z nim nigdy porozmawiać.
            • Gość: wolyniak2 Re: Kiedy rozum śpi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 12:16
              Ja próbowałem dawano, dawno temu, i żałuję tych prób. Ale nadal jestem
              zwolennikiem dialogu, tylko, że nie ze wszystkimi da się rozmawiać.
              • common-sense-ltd Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 12:29
                Jednym z tych, z którymi się NIE DA i NIE WARTO jest psychodeliczny wampir, więc
                nie licz na zrozumienie.

P.S. Pozdrawiam;)
              • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 16:35

> Ja próbowałem dawano, dawno temu, i żałuję tych prób. Ale nadal
                jestem
                > zwolennikiem dialogu, tylko, że nie ze wszystkimi da się
                rozmawiać.

A ja sobie dzięki Mykole podumałem o Austro-Węgrach. I przypomniał
                mi się prapradziadek - dworski kucharz, który wracając z roboty po
                pijaku wpadł do studni i się utopił. Z metryk rzymsko-katolickich
                dzieci jego wynika, ze nazywał się Nicolaus Bezpałko. Metryki pisano
                kiedyś po łacinie. Dzieci było pięcioro i wszystkie z tą samą
                kobietą, o nazwisku Ioanna Rudnicka. Wynika stąd, że żyli
                szczęśliwie bez ślubu. Może dlatego, że byli dwóch różnych wyznań?
                Może dlatego, że do zawarcia związku małżeńskiego były jakieś
                przeszkody, np. rozwód? Może jeszcze z innego powodu? Nie wiem i
                zapewne nigdy się nie dowiem. Mój prapradziadek mógł mieć na imię
                Mikołaj lub Mykoła. Obstawiłem Mykołę, bo tak.
                • common-sense-ltd Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 16:43
                  Choroba psychiczna też jest realną przeszkodą do zawarcia sakramentalnego
                  związku;)))

P.S. Historie twoich dziadków są daleko ciekawsze od twoich własnych opowieści
                  durnej treści....jeśli masz jeszcze kilku dziadków w zanadrzu, dawaj...mała pysiu;)
                  • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 16:51
                    common-sense-ltd napisała:

> Choroba psychiczna też jest realną przeszkodą do zawarcia
                    sakramentalnego
                    > związku;)))

Ja tam w kościele ślub brałem, jako że sie z katoliczką ożeniłem i
                    jej zależało na tym. Z wyłaczeniem taki. O unieważnianiu go ani też
                    o cywilnym rozwodzie nie pomyślała mimo, że zachorowałem, bo mnie
                    kocha i już.

> P.S. Historie twoich dziadków są daleko ciekawsze od twoich
                    własnych opowieści
                    > durnej treści....jeśli masz jeszcze kilku dziadków w zanadrzu,
                    dawaj...mała pys
                    > iu;)

Mam wielu bardzo przodków, potrzebuję jednak inspiracji, by ich
                    historie opowiedzieć. Ty mnie nie inspirujesz.
                    • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 17:03
                      Ps. Dla Cypisa o Gunnarze Thorgilssonie (1816-1879)

Pamięć czasu
                      Pełna jest mieczy i okrętów
                      I pyłu imperiów
                      I dźwięku heksametrów
                      I wysokich koni wojny
                      I zgiełków i Szekspira.
                      Ja chcę pamiętać o tym pocałunku
                      Który mi ofiarowałaś w Islandii.
                      • common-sense-ltd Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 17:08
                        Kiedy rozum śpi, wampir pisze wiersze sam do siebie.....:(
                        • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 17:13
                          common-sense-ltd napisała:

> Kiedy rozum śpi, wampir pisze wiersze sam do siebie.....:(

Wampir jest narcystyczny. Zawsze uważał, że warto głównie dla siebie.
                • Gość: wolyniak2 Re: Kiedy rozum śpi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 21:59
                  ...bo tak... Taka odpowiedź coś w sobie ma... Bo tak....
                  • wampir-wampir Re: Kiedy rozum śpi.... 26.06.10, 22:26

> ...bo tak... Taka odpowiedź coś w sobie ma... Bo tak....

To rgument uniwersalny, na który nie da się odpowiedzieć
                    kontrargumentem innym niż "bo nie".
    • Gość: e Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.xdsl.centertel.pl 24.06.10, 06:23
      to nie są bojówkarze PO to są dyzurni SBecy broniacy ustaleń
      okrągłostołowych gdzie zagwarantowano im nietykalnośc a Donek to
      potwierdził.
      • Gość: pysio Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: 213.25.24.* 24.06.10, 07:35
        Ale a za to jest wesoło. Czy to nie piękne gdy ktoś mający o sobie wysokie
        mniemanie wypisuje teksty pozbawione sensu bez jakiejkolwiek wartości i na
        dodatek pisze to w super poważny sposób. Tutaj widać jak niejednemu słoma wyłazi
        z butów.Czytanie tego to świetna zabawa a obserwowanie tej degrengolady postaw
        to prawdziwe cacuszko literatury forumowej.
        • Gość: Jur@ Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.10, 08:41
          A ile jest PiS_dzielczych bojówkarzy ??? :)))
        • wampir-wampir Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 24.06.10, 11:50
          Gość portalu: pysio napisał(a):

> Ale a za to jest wesoło. Czy to nie piękne gdy ktoś mający o
          sobie wysokie
          > mniemanie wypisuje teksty pozbawione sensu bez jakiejkolwiek
          wartości i na
          > dodatek pisze to w super poważny sposób. Tutaj widać jak
          niejednemu słoma wyłaz
          > i
          > z butów.Czytanie tego to świetna zabawa a obserwowanie tej
          degrengolady postaw
          > to prawdziwe cacuszko literatury forumowej.

CACUSZKO

Degrengolada, degrengolada
          W New Yorku, Rzymie, Moskwie, Londynie
          Tamta kultura z trzaskiem upada,
          nasza rozkwitnie gdy zamęt minie.
          Słusznie się kończy epoka -
          Arystokraci, dziwki i pedzie!
          Róże i wino to nie jest pokarm,
          O wiele zdrowsza żytnia i śledzie!

Naszych pradziadów szczątki kopalne
          Z wolna próchnieją w dziejowej trumnie,
          My społeczeństwo postindustrialne
          Jak rzekł Mc Luhan, czy może Szurmiej?
          Trochę secesji, więcej procesji,
          Ogromnie dużo habilitacji,
          Gucio co prawda pierdnął na sesji,
          lecz w politycznie słusznej tonacji!

Nas także kiedyś ogarnie przesyt,
          Nas także czeka dziejowy schyłek -
          Whisky z Pewexu, ikony z Dessy
          I stewardessy upojny tyłek,
          Światły hedonizm, cynizm rozumny,
          Dyskretny urok i czar salonu....
          Jeśli runiemy - to jak kolumny!
          ... ale kolumny z gazobetonu.
    • Gość: mała pysia Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 21:05
      I na dodatek wróciła mała pysia, a ona to najokropniejsza jest ;)
      • wampir-wampir Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 24.06.10, 21:14
        E tam, najokropniejsze to są ekonomistki z poetycką weną ;-)))
        • wampir-wampir Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 24.06.10, 21:51
          A co, nie będę gołosłowny ;-)))

forum.gazeta.pl/forum/w,62,113311249,113352759,Re_Trafila_kosa_.html
          • Gość: jobrave Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.range81-159.btcentralplus.com 26.06.10, 13:10
            Heil Bronek, heil PO, heil Tusk, heil jego dziadek! PiS piss off!
            • lechowski51 Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 26.06.10, 17:09
              POjebaniec chyba jeszcze nie wytrzezwial......
              • common-sense-ltd Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 26.06.10, 17:21
                Lechowski, już kiedyś prosiłam Cię, abyś nie schodził na dno rozpaczy schamiałej
                inteligencji.
                Ilekroć piszesz podobne posty taplasz się z nimi w ich własnym bagnie.
                Chciałabym, abyś pisał tak, jak niegdyś...:)
                • wampir-wampir Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 26.06.10, 17:25
                  Nie umi. Łuni prowokujom tylko, a łun taki jest.
                  • Gość: jobrave Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.range81-159.btcentralplus.com 26.06.10, 21:17
                    I co tchórzliwy burku z podmieleckiego sioła, wystrzelałeś się z amunicji? Nic
                    nie jesteś w stanie sam wymyślić? Jednak nie potrafisz debilu obronić swego
                    pana, resztki mózgu pozwalają ci jeszcze zastanowić się nad tym, co z tą teczką
                    Jotkacza, dlaczego nie był represjonowany i dlaczego za Bieruta i później
                    Rajmundowiczowie żyli jak bąki w kobylej du.pie? Porządni akowcy, którzy nie
                    poszli na układ gnili w kryminałach, albo wegetowali na marginesie
                    społeczeństwa? I ty szmaciarzu masz czelność mnie obrażać, mnie człowieka, który
                    nigdy nikogo nie sprzedał i sam się nie sprzedał? Mnie, karaluchu nadbajakalski,
                    mendo z lasowiackiego łona, hemoroido w kaczej du.pie, nazywasz mnie byłym
                    esbekiem?!
                    A "Chamka on line" alias "szangrilijna Lady Pospolita - Wołyniak (od kiedy to
                    Pnikut leży na Wołyniu?) daje kolejny dowód, że można upaść nawet poniżej dna,
                    dowodem na to jest sojusz arcydebilem podkarpackich forów, megachamem -
                    KLechurwiszonem. Jak widać, wieści o jej inteligencji były mocno przesadzone.
                    • Gość: jobrave Re: autokorekta IP: *.range81-159.btcentralplus.com 26.06.10, 21:24
                      sorry, znak zapytania po "kobylej du.pie" dałem z rozpędu, podobnie stało się w
                      innym zdaniu - "(...) na marginesie społeczeństwa". Generalnie chodziło o to, że
                      KLechurwa nie wie co odpowiedzieć, bo widzi, że coś jest nie halo.
                      • lechowski51 Re: autokorekta 26.06.10, 21:37
                        Niezle jak na londynskiego pismaka z brukowca dla polskich gospodyn domowych.
                        • Gość: jobrave Re: autokorekta IP: *.range81-159.btcentralplus.com 26.06.10, 21:47
                          Najpierw katociulu poczytaj gdzieś, co to jest brukowiec, później się tchórzu
                          przedstaw, a dopiero na samym końcu mogę z tobą dyskutować. wolę sobie być
                          pismakiem nawet gminnym brukowcu niż mendą forumową - jak np. ty.
                          • Gość: fan seriali Re: autokorekta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 22:22
                            jobrave lepiej napisz, co słychać u twojego kumpla staszka kiślaka, co na grunwaldzkiej w rotacyjnym mieszka, a jego baba w szpitalu na monte cassino się kuruje
                            może to okaże się pomocne w zrozumieniu stanu twojego (pięknego) umysłu
                            • polak_katoliklive Re: autokorekta 26.06.10, 22:51
                              a skłond jubrawy morzy wiedzić co si u Staszka Kiślaka dzieji jak un gu nie zna.
                              Stachu już si cieszył rzy mu baba umarła jegu co poszła du szpitalu bu hora była
                              ali to był pumyłka bu tu inna baba umarła ali pudobna i pielengnjarky siem
                              pomylili dali jom du luduwki rzeby ni zgniła bu tera starszny goronc w szpitalu
                              był. My przyszli i trochem pijane my byli i Stachu gada: ta una wyglonda jak
                              moja ali palca sy uciunć nie dam. A doktur si pyta: ali trochu pudobna du
                              pańskiej baby? Ta tak trochu to una je pudobna to prawi rzy moja baba, tylku, ży
                              moja była niższa i huda. A doktur mówi rzy ni szkodzi bu w szpitalu je dobry
                              jidzeni i witaminów dużu dajom i una trochu pudorosła i przytyła. I stach i si
                              zgodził ali temczasym inna baba si w ludówcy ubudziła i het zaczyła krzyczyć i
                              przyklkinać i kopać wy drzwi i ten co trupy pilnuji utowrzył a tam Staszka baba
                              , ta prawidziwa wylazła, cała goła a wkurwjona ży szok, ży jej zimnu i nawyt jej
                              do ty ludówki nie ubrali a wiedzili ży tam zimnu jak skurwesyn a nic jej ni
                              dali. Baba puwiodziela Staszkowi, zy pujutrzy wraca du hałupy i dła mu par
                              pininendzy rzeby coś kupiuł du jidzenia, ali my chet wszystko przepili i tylku
                              jidzenia som cukeirki z ch...inki co na świenta była ubrana co bańki na nij
                              wisieli i śwaityłka siem palili rzeby ładni byłu.
                  • Gość: wolyniak2 Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 22:46
                    Taki ludowy wampir. Nie poznaję Cię Wampi, czy ty jest jesteś ten facio z
                    Wesela? Co to miał copkę i snur? Czapkę na łeb włóż, a sznur...?
                    • wampir-wampir Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 26.06.10, 22:49
                      Ja jestem Żyd Ahaswer. Po hebrajsku słowo phenim - twarz występuje w
                      liczbie mnogiej. Piąta gęba Światowida i te rzeczy.
    • Gość: wolyniak2 Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.10, 22:51
      Szanowny Neo,
      jestem zwolennikiem PO, i w związku z tym mam pytanie, kto realnie zapłaci z
      marzenia prezesa PIS i Pis...dzielców i Pis...dokratów? Bo ja nie mam zamiaru
      (podejmuję w tym celu określone i skuteczne działnia)! Ot takie prawo liberała!
      • polak_katoliklive Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 26.06.10, 23:01
        Pan PRędęt KAczyjski został zamurodowany i dubity z piastuletu co mu rusi
        sczylały prostu w głowy i gu wewiezły na Sybier i un tam siedzi w ubozie
        łegierski co tam Pulaków trzymią a muwiom rzy ich tam nima. I tera trza głusować
        na PAna Jarosławia Kaczyjskiegu bu jak un wygra tu pujedzie na Sybjer i wyzwoli
        Pan Pręzęta KAczyjskiegu co jegu bratem pudobnym do niegu jest i żony też bu je
        una w innem ubozi. A te bobry co ruskie zżucili na Polske rzeby uni w tamach
        dziury wygryźli rzeby siem wody nalału to oni wczesnij siedzieli na hmurach i
        pierdzieli i z du.pów jemn smugi lecieli i tych smugów siem robili deszxczy co
        spadli i zalali a uni wtedy wały przegryzali i het zalału wszysku.
        • jesus33 Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 26.06.10, 23:05
          O jagżem ja siem cieszum, rze Pun Pulak nawidził naszum cudownem forum i
          barzdzom dubrze!
          • polak_katoliklive Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 27.06.10, 00:21
            Pewni ży dobrzy bu prafdziwyh Pulaków partulików żemskich cu w Papirża Jana
            Pawła drógego wirzom cora mnij. Ty bandytu jedyn ty, ty bandytu francuwatyj ty!
            • drugi_upior_w_moherze Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 27.06.10, 00:31
              Upiur si cieszy tyrz, bu un ni ma z kimgadać tera jak gu pani taki
              jedna Joanna przegnała het z lubelskigo foruma, bu jej si gwara nie
              podoba taka i upiur jurz tylko u tych wariatek z Szczura zrozuminia
              jakiego murze liczyć, a i une nie widzom co upiorowi na te trampki
              powidzić, cu ji wampir nakupił na allegrze jak un durny w psychozi
              taki był i tera upiorowi pozwala w nich hodzić bo mu tyle nie trza i
              w gaciach tyrz. Mudlić si trzeba do Papiża naszego JP2, bu tyn drugi
              czyli szesnasty tu Nimiec jezd i ciule do nas gada. Wy bezbużniki
              bandyty jedne wy!
              • polak_katoliklive Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 27.06.10, 00:39
                PamBuk Frystus Jeżus miłosiernyj je i jej tak mordy puruzbija ży wsztski zemby
                jij wypadnom za ty grzychy i tak jij mordy skopi butyma narcierskiemi co Małysz
                Adam ma cienżkie ży jij w szpitalu nawet najlipszy logupedy ni puskładajum. Ty
                bandytu jedyn ty, ty bandytu francuwatyj!
                • drugi_upior_w_moherze Re: na forum jest ok 5 bojówkarzy POpapranców 27.06.10, 00:45
                  Ali una ta pani Joanna to fajna kobita jest i komunistka ideowa i
                  ateistka i una upiora to nawyt lubi, tylko ud jegu gwary tu jom
                  bolom zemby czasem. Tak una muwi, rzy cu za durz to ni zdrowa. A ta
                  druga co po szafach chłopskich grzebi to durna je i tyli. Ty
                  bezbużniku jedyn ty!
                  • wampir-wampir Modlitwa modlitwą a tu trzeba brzytwą 27.06.10, 03:48
                    Albo jeszcze gorzej sprężynowym nożem...

w821.wrzuta.pl/audio/0IxSam6Yvqf/jan_krzysztof_kelus_-_polski_broadside
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka