Dodaj do ulubionych

"Jedwabne" było potrzebne Mr. darino z birczy

12.07.10, 22:32
Darino, nie przeginaj pały! Jedwabne było nauczką dla twoich ziomków z Ukrainy
i należał im się ten łomot. POLSKA była górą i "tryzubom" z pod znaku bandery
nigdy się nie da. Trupy matek z dziećmi już nie będą płynęły Sanem jak na za
czasów UPA. Wiem, że ci się to marzy...

"Bądź uroczy dla swoich wrogów - nic ich bardziej nie złości"
Obserwuj wątek
    • jesus33 Re: "Jedwabne" było potrzebne Mr. darino z bircz 13.07.10, 02:14
      A Ty jesteś potrzebny Oleszkom do wygranej! Pamiętam jak dziś, jak w 70-tą rocznicę Katynia na cmentarzu wojskowym nie pojawił się NIKT żeby zapalić świeczkę (Jobrave nie śmiej się, czasami dogaduję się prędzej ze zmarłymi, niż żywymi). Gdy rozbił się samolot pod Smoleńskiem, dwa dni później na placu przed pomnikiem JPII pojawiła się gromada przemyskich pseudo polityków (to się tyczy Wszystkich), rozglądających się nerwowo za fotografami i pojawił się min. tandem Bracia Oleszkowie, czyli flaki z olejem po przemysku, radni rady miejskiej którzy razem z Panem Prezydentem Chomą zapomnieli o Katyniu nr 1!!!!
      • demon1903 Re: "Jedwabne" było potrzebne!!! 15.07.10, 12:06
        Kim Ty jesteś i skąd taki nick.Obrażasz Boba choć w niego nie wierzysz. jesteś
        następnym fanem Bandery i nie ucz mnie kogo mam popierać tryzubie. Owszem
        Oleszków popieram i będę popierał a ty będziesz całe życie robił loda Martyniukowi.
        Pamiętaj Polska dla Polaków a swołocze Won na wschód.
        • wolyniak2010 Re: "Jedwabne" było potrzebne!!! 16.07.10, 14:04
          kretynka z jarosławia na przepustce
    • darino w ferworze przypominania ... 13.07.10, 03:14
      W ferworze przypominania lipcowych rocznic postanowiłem i ja dorzucić mały
      kamyczek do ogródeczka ...
      • Gość: gość Hutman schudnij !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 07:23
        jw.
        • darino dużo pływania i jazda rowerem :))) 13.07.10, 09:15
          j.w.
          • lechowski51 Re: dużo pływania i jazda rowerem :))) 13.07.10, 09:49
            Moze wiec Rajd Rowerowy Sladami Bohaterskich Walk Chrina albo Rena?
            • Gość: Jur@ Re: dużo pływania i jazda rowerem :))) IP: *.toya.net.pl 13.07.10, 12:10
              w życiu się nie pogodzicie - nawet jako "bracia chrześcijanie"
              A dlaczego???
              Bo POLITYKA i CHISTORIA (dla głupków podpowiadam,że w "chistorii" celowo
              zrobiłem błąd jest dla was ważniejsza niż wiara, niż "10 przykazań", niż
              biblijne "miłuj bliźniego jak..."

W dalszym ciągu twierdzę, że zgoda nastąpi: podczas kataklizmu, który zniszczy
              90 % "chrześcijan" albo zdechną staruchy, wychowane
              w tej ideologii.
              • lechowski51 Re: dużo pływania i jazda rowerem :))) 13.07.10, 14:21
                O Boze!.To dopiero dopiero bedzie Nowy Cudowny Swiat.Sami piekni i
                mlodzi,plasajacy w pochodzie ku czci Bogini Milosci.Juz tacy jak Ty oblakancy
                chcieli go zbudowac no i wymordowali 140 mln i niestety pozostaly po tym
                wszystkim tylko zgliszcza.
                • Gość: Jur@ Re: dużo pływania i jazda rowerem :))) IP: *.toya.net.pl 13.07.10, 15:07
                  Widzisz klechurwo:)) swoim debilowatym wpisem potwierdzasz tą teorię.
                  A idź ty w PiS_du
                  • Gość: wołyniak2 Jurowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.10, 21:44
                    Jur, z tym zdychaniem przesadziłeś, to jest wielka niewiadoma, piszesz i ludzi
                    obrażasz, a jutro możesz w wypadku samochodowym zginąć, albo dowiesz się, że
                    piękny rak płuc daje ci tylko kilka tygodni życia, ostatecznie rak wątroby albo
                    trzustki (podstępne chłopaki, chodzisz, klepiesz w klawiaturę, a oni robią
                    swoje). Mądrości i zdrowia ci życzę, na przekór wszystkim!
                    • Gość: Jur@ Re: Jurowi IP: *.toya.net.pl 16.07.10, 14:11
                      a skąd wiesz, że akurat nie zdycham?
                      • Gość: wołyniak2 Re: Jurowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 22:43
                        Jestem katolikiem, czas niedzielnej modlitwy poświęcę Tobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka