Dodaj do ulubionych

Osiedla pod lupą

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 16:03
Osiedla pod lupą - zycie.pl
Obserwuj wątek
    • solist Re: Osiedla pod lupą 09.10.10, 19:40
      Wybory się zbliżają i trzeba wesprzeć Chomę. Młodzież pijąca i awanturująca się gromadzi się już długo i stale w tych samych miejscach. Wielokrotnie wzywałem SM i policję do hołoty, która klnie i wrzeszczy nocami i tylko przy okazji wyborów SM robiła pokazówki. O policji szkoda w ogóle mówić, bo przyjeżdżają na sygnale po to żeby wszyscy zdążyli pouciekać.
      • Gość: pysio Re: Osiedla pod lupą IP: 213.25.24.* 09.10.10, 19:52
        Solist, ty nigdy nie byłeś młody?
        • solist Re: Osiedla pod lupą 10.10.10, 01:40
          Byłem, ale nigdy nie rozwalałem aut w nocy, nie dewastowałem klatek schodowych, nie startowałem do starszych tego świata.
      • Gość: kleon Re: Osiedla pod lupą IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 10:47
        Kapusta wyborcza.Żenada, przez ostatnie lata wzywana SM ignorowała lub przyjeżdżała na sygnale by uciekli.
        • Gość: strażnik Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:47
          Podobno najgorszy jest jeden starszy gość, który permanentnie chodzi z psem bez kagańca i smyczy....
          • Gość: psiarz Re: Osiedla pod lupą IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 18:23
            Mówisz o tym właścicielu yorka??? :)))
    • Gość: Mieszkaniec Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 19:00
      Kolejna ściema SM i komendanta kolegi z podwórka Prezia
      • Gość: pysio Re: Osiedla pod lupą IP: 213.25.24.* 10.10.10, 20:19
        Może to prawda że kumendantowi przeszła kynofobia i przerzucił się na dzieciaki?
        • Gość: darek Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 21:50
          Pokazówka i nic więcej
          • wampir-wampir Re: Osiedla pod lupą 10.10.10, 22:39
            Wybory tuż, tuż. BTW może by SM zrobiła wreszcie porządek z pijanym bydłem na Gubałówce? Ile razy można zgłaszać i słyszeć, że SM nic nie może, bo nie wiadomo kto konretnie z tej zgrai wył pod oknem po północy.
    • Gość: spokojny Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:50
      Trzeba się wyprowadzić pod miasto i problemy znikną a wybierać będziesz WÓJTA .....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka