Gość: Cypis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.10, 16:03 Osiedla pod lupą - zycie.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solist Re: Osiedla pod lupą 09.10.10, 19:40 Wybory się zbliżają i trzeba wesprzeć Chomę. Młodzież pijąca i awanturująca się gromadzi się już długo i stale w tych samych miejscach. Wielokrotnie wzywałem SM i policję do hołoty, która klnie i wrzeszczy nocami i tylko przy okazji wyborów SM robiła pokazówki. O policji szkoda w ogóle mówić, bo przyjeżdżają na sygnale po to żeby wszyscy zdążyli pouciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Osiedla pod lupą IP: 213.25.24.* 09.10.10, 19:52 Solist, ty nigdy nie byłeś młody? Odpowiedz Link Zgłoś
solist Re: Osiedla pod lupą 10.10.10, 01:40 Byłem, ale nigdy nie rozwalałem aut w nocy, nie dewastowałem klatek schodowych, nie startowałem do starszych tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleon Re: Osiedla pod lupą IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 10:47 Kapusta wyborcza.Żenada, przez ostatnie lata wzywana SM ignorowała lub przyjeżdżała na sygnale by uciekli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 14:47 Podobno najgorszy jest jeden starszy gość, który permanentnie chodzi z psem bez kagańca i smyczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: Osiedla pod lupą IP: *.toya.net.pl 10.10.10, 18:23 Mówisz o tym właścicielu yorka??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 19:00 Kolejna ściema SM i komendanta kolegi z podwórka Prezia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysio Re: Osiedla pod lupą IP: 213.25.24.* 10.10.10, 20:19 Może to prawda że kumendantowi przeszła kynofobia i przerzucił się na dzieciaki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 21:50 Pokazówka i nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Osiedla pod lupą 10.10.10, 22:39 Wybory tuż, tuż. BTW może by SM zrobiła wreszcie porządek z pijanym bydłem na Gubałówce? Ile razy można zgłaszać i słyszeć, że SM nic nie może, bo nie wiadomo kto konretnie z tej zgrai wył pod oknem po północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Osiedla pod lupą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.10, 18:50 Trzeba się wyprowadzić pod miasto i problemy znikną a wybierać będziesz WÓJTA ..... Odpowiedz Link Zgłoś