Dodaj do ulubionych

Nie tylko dla lemingów

05.05.11, 19:59
"W tym wiekopomnym dziele Seaman wprowadził do nauki odkryty przez siebie gatunek „leminga polskiego”, charakteryzując go jako niebezpiecznie zapóźnioną w rozwoju grupę osobniczą z rodzaju homo polonicus, której do życia wystarcza, że „raz w miesiącu zjada sobie suszi, uczęszcza do SPA, pryska się masumi, a w domu ma plazmę(...)
Seaman akcentuje również, że leming polski „żyje wyłącznie w stadzie, tylko ze stadem się liczy i jeśli się zmienia, to wraz ze stadem, a naczelną w jego życiu domeną jest zasada nie odstawiania ani trochę ponad szereg i przed szereg...”.
Reasumując, obserwacje Seamana prowadzą do zdawałoby się oczywistego wniosku, że leming polski osiągnął nieprzekraczalnie niski poziom intelektualnego upośledzenia, poniżej którego jest już tylko czarna dziura."

salonowcy.salon24.pl/303965,quo-vadis-homo-polonicus#comment_4358901
Poziom skretynienia w tym narodzie mierzony był zapewne przez S. na tutejszym forum, więc zamiast dedykacji co-niektórym tutejszym polecam komentarz nr 3.
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 20:18
      Listę jamochłonów należy koniecznie uzupełnić o wymierający w stanie upojenia nieustannego gatunek jamochłona emigracyjnego, oraz biseksualną formę zamieszkującą szamba miejskie, jamochłona rudego oraz innego rodzaju hybrydę pis-leminga współpracującego z wyżej wymienionymi, czasowo w spa lub u spowiedzi (niepotrzebne skreślić)
      • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 20:50
        Gorzałę pijałem, fantazje homoerotyczne po My Own Private Idaho miewałem, ale w spa nigdy nie byłem. Co tam się robi i czy to jest przyjemniejsze od świecowania uszu?

;-)))
        • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 20:53
          Zapytaj pis-leminga.

Jesteś wampirem, jamochłonem czy małą pysią?;)
          • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 20:55
            Wampirem. Tylko i wyłącznie :-)))
            • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 20:58
              Mała pysia to siostra-bliźniaczka? Rozumiem i współczuję, czemu dawałam wyraz wielokrotnie:(
              • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:03
                fanka_online napisała:

> Mała pysia to siostra-bliźniaczka?

Dlaczego tak myślisz? Przecież ja jestem zachwyconym użytkownikiem wyciągu w lecie, stoku w zimie, a lokalną polityką mało się interesuję, bo tu nie głosuję. Fakt, oboje lubimy miśkę i drzewa w Rynku, ale to jednak trochę mało.
                • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:05
                  Najwyraźniej jesteście....dwujajowe;)
                  • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:09
                    fanka_online napisała:

> Najwyraźniej jesteście....dwujajowe;)

Z jaj za 50 groszy, czy za zeta? I końcówka jednak inna, byłoby nas w końcu dwoje ;-)))
                    • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:26
                      Wampir, powiedz temu matołowi poniżej, że najlepiej mu wychodzą dialogi z nieobecnym Pysiem;)
                      • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:33
                        fanka_online napisała:

> Wampir, powiedz temu matołowi poniżej, że najlepiej mu wychodzą dialogi z nieob
                        > ecnym Pysiem;)

Czy moglbyście nie mieszać mnie do swoich przepychanek? Ładnie proszę. I bardzo Ci dziękuję za poradę w sprawie spodni, przyszły dzisiaj - super :-))) Szkoda, że się tak zimno zrobiło, brrrrr...
                        • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:36
                          Sorry, mówiłeś że lubisz;)

P.S. Teraz musisz poszukać do nich trampki;)
                          • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:43
                            fanka_online napisała:

> Sorry, mówiłeś że lubisz;)

Mieszać się w nie swoje konflikty? O nie, wtedy się od obu stron obrywa ;-)))

> P.S. Teraz musisz poszukać do nich trampki;)

Trampków ci u mnie dostatek ;-))) Nie zapomniałem spakować adidasów.
                            • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:46
                              Ty nie obrywasz z żadnej.;)
                              Miałam dla Ciebie mnóstwo wyrozumiałości jeszcze zanim znałam Twoje ID.
                              • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:49
                                fanka_online napisała:

> Ty nie obrywasz z żadnej.;)

Bo jestem dyplomatą ;-)))

> Miałam dla Ciebie mnóstwo wyrozumiałości jeszcze zanim znałam Twoje ID.

A nie mogłaś po prostu zapytać mailowo? Podałbym Ci swoje dane przecież.
                                • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:52
                                  wampir-wampir napisał: Bo jestem dyplomatą ;-)))

Chyba jednak przypomnę Ci Twoje posty.....

P.S. Nie wierzę wampirom;)
                                  • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:56
                                    fanka_online napisała:

> Chyba jednak przypomnę Ci Twoje posty.....

Nie przypominaj, proszę.

> P.S. Nie wierzę wampirom;)

Bo nie lubisz wampirów?

www.youtube.com/watch?v=AkHd9oBGx4Q
                                    Ps. Ja Ci tego już kiedyś nie grałem?
                                    • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 22:00
                                      Nie lubię prymitywów.

Wampir grzeczny wirtualnie bywa zabawny.
                                      • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 22:04
                                        fanka_online napisała:

> Nie lubię prymitywów.
                                        > Wampir grzeczny wirtualnie bywa zabawny.

Gdy mnie nikt nie kopie... Nie rób tego, to będę zabawny :-)))
                                        • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 22:09
                                          Nie kopię i nie kopałam.

Bywasz zabawny....mimochodem;)
                                          • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 22:12
                                            fanka_online napisała:

> Nie kopię i nie kopałam.

Ech, Fanka, Fanka. Czy Ty myślisz, ze mnie nigdy nie bolało to, co pisałaś?

> Bywasz zabawny....mimochodem;)

To niech tak zostanie ;-)))
                                            • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 22:21
                                              Obrona konieczna. Kiedy atakujesz, musisz się spodziewać kontrataku. Stado wspiera w nienawiści, ale nie chroni przed bólem.

A za przykrości jakich zaznałeś z mojego powodu, szczerze przepraszam raz jeszcze.
                                              • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 06.05.11, 07:28
                                                fanka_online napisała:

> Obrona konieczna. Kiedy atakujesz, musisz się spodziewać kontrataku. Stado wspi
                                                > era w nienawiści, ale nie chroni przed bólem.

Więc to ja zacząłem? Dobrze, niech Ci będzie.

> A za przykrości jakich zaznałeś z mojego powodu, szczerze przepraszam raz jeszc
                                                > ze.

Ja też Cię bardzo przepraszam i nie wracajmy już do tamtego, oki?
                          • Gość: errata Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.11, 03:23
                            trampek*
                            • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 06.05.11, 07:29
                              Gość portalu: errata napisał(a):

> trampek*

Nie, nie, nie. Trampków :D :D :D
          • Gość: polak.katolik_live Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.range109-157.btcentralplus.com 05.05.11, 21:16
            Ta ty sama jak leming, ty bandytu wunsaty, ty bandytu jedyn ty!
        • jobrave Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 20:55
          Ładnie z Twojej strony Wampirze , że się zlitowałeś nad jamochłonem wąsatym i podlałeś wątek, żeby nie zwiądł.
          • Gość: polak.katolik_live Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.range109-157.btcentralplus.com 05.05.11, 21:00
            Stachu Kiślak gadał, ży zara tu przyjdzi, ali wpjerw musi zjeść ty truskawku zy śmitanum co mu Kryśka wyrychtuwała. Ta czekajci spukojni, ta zara bedzi inu pysk ubetrzy, pupatrzy du łykipedii co tu som ty flymingi i bedzi.
            • Gość: Kiślak.Stanisław Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.range109-157.btcentralplus.com 05.05.11, 21:06
              Szukał'ym i nic'ym ni znaszył i weźci si k... uspukujci i muwci pu polsku a nie wymyślajci jakiś hajdamacki słowa bu wam wąsy na łokciach bendum rośli.
              • Gość: Zdzichu.bin.Mietek Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.range109-157.btcentralplus.com 05.05.11, 21:07
                Ta pewni, ży tak.
                • baraniocha Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:38
                  Ta ja wam gadam,ży taki stary jamochłun tu un by chciał wchłonunć jakiś młody ciału jamisty.Inu pani żadyn si nie pcha w taki jamy cu gu moży wchłonuńć.Na dudatyk z taki stary jamy jedzi jak z jakiś beczki pu śledziach ud Faryniaka.
                  • fanka_online Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 21:41
                    Faza nr 2....zazdrość!
                    • Gość: Kiślak.Stanisław Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.range109-157.btcentralplus.com 05.05.11, 22:13
                      I czegu ci ma zazdraszczać - wonsów. Ta idy! Ta nima gurszegu sztempy jak żyby baba wunsy mjała!
                      • jesus33 Re: Nie tylko dla lemingów 05.05.11, 23:40
                        Ale się pięknie wściekłaś! :-))) Za szpinak, szczawiany i chore stawy, czy może za wątek filmowo-erotyczny?
                        • Gość: galapagos Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.pools.arcor-ip.net 05.05.11, 23:51
                          Dżeesus ! Nie podchodz z otwartym ogniem do Starej Prochowni !
                          • lechowski51 Re: Nie tylko dla lemingów 06.05.11, 09:14
                            ..nastepny "dzentelmen inaczej".
                            • Gość: Zenek Re: Nie tylko dla lemingów IP: *.przemysl.hypnet.pl 06.05.11, 09:52
                              jaki mi się qrva dżentelmen spod mielca znalazł. ktoś prochownię ruszy to od razu biegnie na pomoc. jebnij się w łeb bucu!
                              • jesus33 Re: Nie tylko dla lemingów 06.05.11, 11:45
                                Wampirku w SPA jest bardzo przyjemnie :-) Piękne Panie Cię masują, pieszczą i gilgotają, nacierają, a potem ścierają różne paćki. Ja byłam ostatnio w Dźwirzynie polecam ośrodek Senator, świetny basen i można na miejscu zrobić kurs nurkowania, a do tego cztery sauny dwie parowe i dwie tradycyjne, mi najbardziej do gustu przypadła parowa z aromatoterapią, super! Ja do lemingów się nie zaliczam, nie mam plazmy i nie psikam się wodą, którą wymienił guru wąsatej i nie lubię przebywać w stadzie, za to uwielbiam swoje towarzystwo. Pani Wąsatce polecam SPA tam Panie od kosmetyki estetycznej zrobią z nią porządek za jednym pociągnięciem plastra z woskiem.
                                • wampir-wampir Re: Nie tylko dla lemingów 06.05.11, 14:20
                                  Eee, żadnej magii. Wolę świecowanie uszu, też u ładnej pani ;-)))
                                  • baraniocha Re: Nie tylko dla lemingów 06.05.11, 16:28
                                    Depilacja brazylijska to jest to.Dla kogo? Wiadomo.Zaraz się mielecki obrońca odezwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka