IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 23:58
gospodarka.dziennik.pl/pit/artykuly/334257,prezydent-rozliczyl-pit-bedzie-spory-zwrot-podatku.html
by żyło się lepiej...
Obserwuj wątek
    • Gość: jobrave Re: PIT "bul" IP: *.range109-158.btcentralplus.com 06.05.11, 00:25
      To zajebiście, bo dzięki hojności prezydenta (400 zł) dzieci autystyczne zostaną wyleczone z autyzmu i będą mogły się dowiedzieć, że przestały być autystyczne dzięki Komorowskiemu. Więc dlaczego się czepiasz?
      • Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:31
        to zajebiście, że dzięki hojności podatników Bul-Komorowski będzie miał dodatkowych 15 tysiączków.
        Więc czego się czepiam?
      • Gość: galapagos Re: PIT "bul" IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:34
        Jarek jest dzieckiem autystycznym.
        • Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:37
          mój syn chodzi do przedszkola z dziećmi autystycznymi - naprawdę nie zasługują one na kpiny!
          • Gość: galapagos Re: PIT "bul" IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:41
            One nie.Ty i Jarek Tak!
            • Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:45
              ale dlaczego?
              Co Ci zawinił jakiś "Jarek"?
              A ja - co Ci zrobiłem?
              Dlaczego chcąc wykpić osoby, których nie znasz - wykorzystujesz straszną chorobę?
              • Gość: galapagos Re: PIT "bul" IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:58
                Przyjacielu ,nie każ mi w to wierzyć ,bo obrażasz mą inteligencję! Taki tekst to proszę własnej cioci.Boli cię ,że to nie twój idol Jarek może przekazać te grajcary , lecz Bul Komorowski.Naucz się prowokować.Z czym do gościa?!
                • Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 01:07
                  a czemu "idol"?
                  Gdzie tu prowokacja - to tylko informacja o szczodrości Bula Komorowskiego?
                  A, że dając 400 dostał 15000?
                  Dodam, że dzisiaj ukazała się informacja, że utrzymanie Bula Komorowskiego i Dziadzi kosztuje Polskę więcej niż Zjednoczone Królestwo łoży na HRM Elżbietę. To też moja wina?
          • Gość: jobrave Re: PIT "bul" IP: *.range109-158.btcentralplus.com 06.05.11, 00:42
            Nie kpię z niczyich nieszczęść, lecz z Komorowskiego i jego czterech stówek.
            • Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:48
              drogi Jobrave - jestem z Tobą!
              A na marginesie - to są cudowne dzieciaki, szkoda, że traktuje się je instrumentalnie. Chociaż z pewnością cztery stówki się przydadzą...
              • jobrave Re: PIT "bul" 06.05.11, 01:11
                Wiem, że cudowne - moja matka miewała w poradni kontakt z takimi dziećmi i sporo mi o nich opowiadała i o tym jak próbowała do nich dotrzeć i jak - czasami - jej się to udawało.
                No, a te cztery stówy - pewnie, że tak, na ulicy nie leżą, ale ja uważam, że powinien cały odpis przeznaczyć na ten cel i to po cichu, wtedy byłby prawdziwym hrabią.
                • Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 01:16
                  i o to chodzi!!!!!
                  Czy możemy przejść na "ty"? Jestem Paweł.
                  • jobrave Re: PIT "bul" 06.05.11, 01:30
                    Oczywiście - Januszek jestem :)
                    • jobrave Re: PIT "bul" 06.05.11, 01:32
                      "Bardzo miło" - zapomniałem dodać na początku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka