Gość: hej IP: *.play-internet.pl 05.05.11, 23:58 gospodarka.dziennik.pl/pit/artykuly/334257,prezydent-rozliczyl-pit-bedzie-spory-zwrot-podatku.html by żyło się lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jobrave Re: PIT "bul" IP: *.range109-158.btcentralplus.com 06.05.11, 00:25 To zajebiście, bo dzięki hojności prezydenta (400 zł) dzieci autystyczne zostaną wyleczone z autyzmu i będą mogły się dowiedzieć, że przestały być autystyczne dzięki Komorowskiemu. Więc dlaczego się czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:31 to zajebiście, że dzięki hojności podatników Bul-Komorowski będzie miał dodatkowych 15 tysiączków. Więc czego się czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galapagos Re: PIT "bul" IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:34 Jarek jest dzieckiem autystycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:37 mój syn chodzi do przedszkola z dziećmi autystycznymi - naprawdę nie zasługują one na kpiny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galapagos Re: PIT "bul" IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:41 One nie.Ty i Jarek Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:45 ale dlaczego? Co Ci zawinił jakiś "Jarek"? A ja - co Ci zrobiłem? Dlaczego chcąc wykpić osoby, których nie znasz - wykorzystujesz straszną chorobę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galapagos Re: PIT "bul" IP: *.pools.arcor-ip.net 06.05.11, 00:58 Przyjacielu ,nie każ mi w to wierzyć ,bo obrażasz mą inteligencję! Taki tekst to proszę własnej cioci.Boli cię ,że to nie twój idol Jarek może przekazać te grajcary , lecz Bul Komorowski.Naucz się prowokować.Z czym do gościa?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 01:07 a czemu "idol"? Gdzie tu prowokacja - to tylko informacja o szczodrości Bula Komorowskiego? A, że dając 400 dostał 15000? Dodam, że dzisiaj ukazała się informacja, że utrzymanie Bula Komorowskiego i Dziadzi kosztuje Polskę więcej niż Zjednoczone Królestwo łoży na HRM Elżbietę. To też moja wina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jobrave Re: PIT "bul" IP: *.range109-158.btcentralplus.com 06.05.11, 00:42 Nie kpię z niczyich nieszczęść, lecz z Komorowskiego i jego czterech stówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 00:48 drogi Jobrave - jestem z Tobą! A na marginesie - to są cudowne dzieciaki, szkoda, że traktuje się je instrumentalnie. Chociaż z pewnością cztery stówki się przydadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: PIT "bul" 06.05.11, 01:11 Wiem, że cudowne - moja matka miewała w poradni kontakt z takimi dziećmi i sporo mi o nich opowiadała i o tym jak próbowała do nich dotrzeć i jak - czasami - jej się to udawało. No, a te cztery stówy - pewnie, że tak, na ulicy nie leżą, ale ja uważam, że powinien cały odpis przeznaczyć na ten cel i to po cichu, wtedy byłby prawdziwym hrabią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: PIT "bul" IP: *.play-internet.pl 06.05.11, 01:16 i o to chodzi!!!!! Czy możemy przejść na "ty"? Jestem Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: PIT "bul" 06.05.11, 01:32 "Bardzo miło" - zapomniałem dodać na początku. Odpowiedz Link Zgłoś