matula-tutka 13.06.11, 19:22 SamiWiecieKto zapowiedziała że od dzisiaj będą z forum znikały wątki personalne. No to na dobry początek dla Znikacza.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Wątek personalny 13.06.11, 19:27 "Sami Wiecie Kto" nic nie zapowiedziała, tylko WYRAZIŁA NADZIEJĘ. A jeśli nie rozumiesz różnicy między poczuciem humoru, a chamstwem, czyli poczucia wszelkiego brakiem, to radzę omijaj moje posty, bo szkoda twojego cennego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
matula-tutka Re: Wątek personalny 13.06.11, 19:41 Omijanie wątków z twoim udziałem jest niemożliwe . Wyrastasz jak perz w każdym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: Wątek personalny IP: *.ostnet.pl 13.06.11, 19:57 Drogie Panie. Mogłybyście spotkać się przy kawie lub w wannie kisielu i wyjaśnić sobie nieporozumienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiel Re: Wątek personalny IP: 94.76.216.* 13.06.11, 20:41 Rurku ja sobie wypraszam. Co ja Ci złego zrobiłem ze mnie chcesz czymś takim uraczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jobrave Re: Wątek personalny 13.06.11, 20:46 Bez względu na to, czy adminem jest obrośnięta, czy ktokolwiek inny ustanowienie admina jest genialnym posunięciem, niebawem przekonacie się dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś