Gość: magik IP: 80.85.226.* 20.05.04, 00:44 Witam chciałbym kupic komputer jestem z okolic przemyśla prosze powiedzcie gdzie powinienem sie udac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacyk Re: sklepy komputerowe 20.05.04, 08:03 kolego, w każdym sklepie potraktują cię jak "przyjaciela" którego należy odpowiednio nastawić do cen oferowanych przez konkurencję i sloganu : u nas najtaniej!!! Jeżeli nie wiesz co chcesz kupić to wcisną ci największe badziewie. ogólnie to mamy w przemyślu sklepy "mięsne" a nie komputerowe... pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Infor-matior Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 08:39 Infores na mickiewicza i 3 maja polecam zestawy firmowe Optimusa bo maja 2 letnia gwarancje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijentbezkrawata Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:14 Na 3-go maja masz jeszcze koło Optimusa blisko BioBit i w Szpaku Vobis. Najlepiej pozbieraj cenniki i pokaż je sprzedawcom, może któryś zmięknie i zaniży cenę kompa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
jacyk Re: sklepy komputerowe 20.05.04, 11:29 raz jeszcze, okolice DH Szpak to była do niedawna tak zwana 'dolina krzemowa' bo obok siebie w promieniu 100 metrów mieliśmy aż 5 sklepów - teraz zostały 3 (infores, biobit, vobis) - czyli brutalne prawa rynku dały znać o sobie (olwit-oskar i systemx zniknęły). nie polecam inforesu ;-((( pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijenbezkrawata Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:37 OlwitOskar jest dalej, ale na Borelowskiego. Fakt, prawdziwa "dolina krzemowa" to była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzytX Re: sklepy komputerowe IP: *.comnet.krakow.pl 20.05.04, 14:13 Mam mile doswiadczenia w sprawach komputerowych jesli chodzi o BioBit. Mam nadzieje, ze nic sie nie zmienilo. 3-Maja Rulez ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: sklepy komputerowe IP: 195.150.164.* 20.05.04, 19:18 ...szfagier jacyk nie wspomniałeś z jakich względów rozpier...lił się systemx. A powinieneś bo obaj wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
jacyk Re: sklepy komputerowe 20.05.04, 22:03 no cześć szfagier tira-rira, systemx wypadł bo był za 'słaby' a tu jeszcze się czepili internetu radiowego no i dobrze znany w 'pewnych kręgach' connector ich wyruchał na całej linii - ale żeby było sprawiedliwie to teraz znaleźli się TACY co mają chrapkę na niesławnego connectora... i oby im się udało przejęcie. macie moje poparcie! PS (sic!) [...a wątek zaczął się od kupna zestawu komputerowego] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.255.* 21.05.04, 00:08 A mozna wiedziec kim sa ci tajemniczy TACY? Odpowiedz Link Zgłoś
jacyk Re: sklepy komputerowe 21.05.04, 11:17 Gość portalu: Kuba napisał(a): > A mozna wiedziec kim sa ci tajemniczy TACY? nie potrafię powiedzieć na ile to jest pewne ale podobno firma TelEnergo chce działać w Przemyślu: www.telenergo.pl/jsp/dokument.jsp?id=70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:36 Haha ;-> Nieźle tu macie. Powiem Wam (ale tak między nami), że sytuacja wygląda zupełnie inaczej niż się Wam wydaje ;-)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jacyk Re: sklepy komputerowe 21.05.04, 20:17 cze Radoos, jak już zacząłeś to dodaj coś więcej na ten temat... 'the truth is out there' jacyk@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: sklepy komputerowe IP: *.connector.net.pl 21.05.04, 23:23 Hej, Ok, skoro checie wiedzieć jak jest naprawdę, to mogę Wam powiedzieć conieco: SystemX nie 'odpadł bo był za słaby', zaważyły inne kwestie, o których nie tu dyskutować. Connector nikogo 'nie wyruchał'. Nikt (przynajmniej z tego co mi wiadomo) nikt nie ma zamiaru zrobić tego Connectorowi. Telenergo mogło być od dawna w Przemyślu... pojawiło się teraz, ponieważ są klienci, których stać na telenergo. Jeżeli sądzicie, że Telenergo przyjdzie do Was z internetem za parę złotych to muszę Was rozczarować. Jeszcze wiele wody w Sanie upłynie.... :-) To tyle, więcej nie powiem... bo nie ;-> PS. Skąd bierzecie takie ploty? Rozbawiły mnie do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
jacyk Re: sklepy komputerowe 21.05.04, 23:44 cze, jak to mówią w każdej plotce jest ziarenko prawdy... coś się szykuje bo dzisiaj widziałem jak remontują były lokal systemx i była jakaś kartka o otwarciu nowego sklepu... czyżby to był zapowiadany ptr.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: sklepy komputerowe IP: *.connector.net.pl 22.05.04, 00:18 > jak to mówią w każdej plotce jest ziarenko prawdy... Z przykrością stwierdzam, że te plotki są stekiem bzdur i niczym ponadto :-) > coś się szykuje bo dzisiaj widziałem jak remontują były lokal systemx > i była jakaś kartka o otwarciu nowego sklepu... czyżby to był > zapowiadany ptr.pl? Raczej mało prawdopodobne... Dowiem się w poniedziałek ;> Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: sklepy komputerowe IP: 80.85.226.* 22.05.04, 22:44 Sferis (dawny PTR) otwiera się w środę w centrum echo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: sklepy komputerowe IP: 80.85.226.* 20.05.04, 14:06 jak dowiedziałem się kilak godziń temu w przemyślu w najbliższą środe rusza SFERIS ptr.pl goście mają profesjonalną obsługe, najnizsza cene i aż pięć lat gwarancji !!! znam te sklepy z rzeszowa i tarnowa serdedznie polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hotest Re: sklepy komputerowe IP: *.range81-155.btcentralplus.com 29.05.04, 15:38 Chcac wyjasnic pewna sprawe .... systemx nie rozlozyl sie bo jak to ktos powiedzial "byl za cienki" po prostu zmienil sie wlasciciel i podjete byly glupie decyzje, a na pewno juz nie padl przez radiowke bo ta wlasnie dzialala bez wiekszych problemow - wrecz przeciwnie do sieci conectora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: sklepy komputerowe IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:51 PTR jest w porządku, składałem komputery dwóm znajomym w Zamościu właśnie w PTR i gdy w jednym z nich padł HDD pokazali pełny profesjonalizm:archiwizacja danych, odzyskiwanie danych, dysk zastępczy do czasu odpowiedzi od producenta i potem montaż nowego wraz z postawieniem systemu (wraz ze sterownikami) i td. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś