Dodaj do ulubionych

sklepy komputerowe

IP: 80.85.226.* 20.05.04, 00:44
Witam

chciałbym kupic komputer jestem z okolic przemyśla

prosze powiedzcie gdzie powinienem sie udac
Obserwuj wątek
    • jacyk Re: sklepy komputerowe 20.05.04, 08:03
      kolego,
      w każdym sklepie potraktują cię jak "przyjaciela" którego należy odpowiednio
      nastawić do cen oferowanych przez konkurencję i sloganu : u nas najtaniej!!!
      Jeżeli nie wiesz co chcesz kupić to wcisną ci największe badziewie.
      ogólnie to mamy w przemyślu sklepy "mięsne" a nie komputerowe...

pozdrowienia
    • Gość: Infor-matior Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 08:39
      Infores na mickiewicza i 3 maja polecam zestawy firmowe Optimusa bo maja 2
      letnia gwarancje
      • Gość: Klijentbezkrawata Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 10:14
        Na 3-go maja masz jeszcze koło Optimusa blisko BioBit i w Szpaku Vobis.
        Najlepiej pozbieraj cenniki i pokaż je sprzedawcom, może któryś zmięknie i
        zaniży cenę kompa ;).
        • jacyk Re: sklepy komputerowe 20.05.04, 11:29
          raz jeszcze,
          okolice DH Szpak to była do niedawna tak zwana 'dolina krzemowa' bo obok siebie
          w promieniu 100 metrów mieliśmy aż 5 sklepów - teraz zostały 3 (infores,
          biobit, vobis) - czyli brutalne prawa rynku dały znać o sobie (olwit-oskar i
          systemx zniknęły).
          nie polecam inforesu ;-(((

pozdrowienia
          • Gość: Klijenbezkrawata Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 12:37
            OlwitOskar jest dalej, ale na Borelowskiego. Fakt, prawdziwa "dolina krzemowa"
            to była ;)
        • Gość: CzytX Re: sklepy komputerowe IP: *.comnet.krakow.pl 20.05.04, 14:13
          Mam mile doswiadczenia w sprawach komputerowych jesli chodzi o BioBit. Mam
          nadzieje, ze nic sie nie zmienilo. 3-Maja Rulez ;)
      • Gość: tira-rira Re: sklepy komputerowe IP: 195.150.164.* 20.05.04, 19:18
        ...szfagier jacyk nie wspomniałeś z jakich względów rozpier...lił się systemx.
        A powinieneś bo obaj wiemy.
        • jacyk Re: sklepy komputerowe 20.05.04, 22:03

no cześć szfagier tira-rira,
          systemx wypadł bo był za 'słaby' a tu jeszcze się czepili internetu radiowego no i dobrze znany w 'pewnych kręgach' connector ich wyruchał na całej linii - ale żeby było sprawiedliwie to teraz znaleźli się TACY co mają chrapkę na niesławnego connectora... i oby im się udało przejęcie.
          macie moje poparcie!

PS (sic!)
          [...a wątek zaczął się od kupna zestawu komputerowego]
          • Gość: Kuba Re: sklepy komputerowe IP: 80.51.255.* 21.05.04, 00:08
            A mozna wiedziec kim sa ci tajemniczy TACY?
            • jacyk Re: sklepy komputerowe 21.05.04, 11:17
              Gość portalu: Kuba napisał(a):

> A mozna wiedziec kim sa ci tajemniczy TACY?

nie potrafię powiedzieć na ile to jest pewne ale podobno firma TelEnergo chce
              działać w Przemyślu:
              www.telenergo.pl/jsp/dokument.jsp?id=70
              • Gość: Radoos Re: sklepy komputerowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:36
                Haha ;->
                Nieźle tu macie. Powiem Wam (ale tak między nami), że sytuacja wygląda zupełnie
                inaczej niż się Wam wydaje ;-))

Pozdrawiam.
                • jacyk Re: sklepy komputerowe 21.05.04, 20:17
                  cze Radoos,
                  jak już zacząłeś to dodaj coś więcej na ten temat...

'the truth is out there'
                  jacyk@NOSPAM.gazeta.pl
                  • Gość: Radoos Re: sklepy komputerowe IP: *.connector.net.pl 21.05.04, 23:23
                    Hej,
                    Ok, skoro checie wiedzieć jak jest naprawdę, to mogę Wam powiedzieć conieco:
                    SystemX nie 'odpadł bo był za słaby', zaważyły inne kwestie, o których nie tu
                    dyskutować. Connector nikogo 'nie wyruchał'. Nikt (przynajmniej z tego co mi
                    wiadomo) nikt nie ma zamiaru zrobić tego Connectorowi. Telenergo mogło być od
                    dawna w Przemyślu... pojawiło się teraz, ponieważ są klienci, których stać na
                    telenergo. Jeżeli sądzicie, że Telenergo przyjdzie do Was z internetem za parę
                    złotych to muszę Was rozczarować. Jeszcze wiele wody w Sanie upłynie.... :-)

To tyle, więcej nie powiem... bo nie ;->

PS.
                    Skąd bierzecie takie ploty? Rozbawiły mnie do łez.
                    • jacyk Re: sklepy komputerowe 21.05.04, 23:44
                      cze,
                      jak to mówią w każdej plotce jest ziarenko prawdy...

coś się szykuje bo dzisiaj widziałem jak remontują były lokal systemx
                      i była jakaś kartka o otwarciu nowego sklepu... czyżby to był
                      zapowiadany ptr.pl?
                      • Gość: Radoos Re: sklepy komputerowe IP: *.connector.net.pl 22.05.04, 00:18
                        > jak to mówią w każdej plotce jest ziarenko prawdy...

Z przykrością stwierdzam, że te plotki są stekiem bzdur i niczym ponadto :-)

> coś się szykuje bo dzisiaj widziałem jak remontują były lokal systemx
                        > i była jakaś kartka o otwarciu nowego sklepu... czyżby to był
                        > zapowiadany ptr.pl?

Raczej mało prawdopodobne...
                        Dowiem się w poniedziałek ;>

Pozdrawiam.
                        • Gość: ciekawski Re: sklepy komputerowe IP: 80.85.226.* 22.05.04, 22:44
                          Sferis (dawny PTR)
                          otwiera się w środę w centrum echo

• Gość: ciekawski Re: sklepy komputerowe IP: 80.85.226.* 20.05.04, 14:06
      jak dowiedziałem się kilak godziń temu w przemyślu w najbliższą środe rusza
      SFERIS
      ptr.pl

goście mają profesjonalną obsługe, najnizsza cene i aż pięć lat gwarancji !!!

znam te sklepy z rzeszowa i tarnowa

serdedznie polecam !!!
      • rychu_z_przemysla Re: sklepy komputerowe 24.05.04, 11:15
        www.ptr.pl/
        • Gość: Hotest Re: sklepy komputerowe IP: *.range81-155.btcentralplus.com 29.05.04, 15:38
          Chcac wyjasnic pewna sprawe .... systemx nie rozlozyl sie bo jak to ktos
          powiedzial "byl za cienki" po prostu zmienil sie wlasciciel i podjete byly
          glupie decyzje, a na pewno juz nie padl przez radiowke bo ta wlasnie dzialala
          bez wiekszych problemow - wrecz przeciwnie do sieci conectora
        • Gość: Michał Re: sklepy komputerowe IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 31.05.04, 16:51
          PTR jest w porządku, składałem komputery dwóm znajomym w Zamościu właśnie w PTR
          i gdy w jednym z nich padł HDD pokazali pełny profesjonalizm:archiwizacja
          danych, odzyskiwanie danych, dysk zastępczy do czasu odpowiedzi od producenta i
          potem montaż nowego wraz z postawieniem systemu (wraz ze sterownikami) i td.
          Polecam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka