Dodaj do ulubionych

Chleb od O. Hryńkiw

IP: *.play-internet.pl 09.11.11, 20:15
Gdzie, Drodzy Forumowicze, można kupić chleb od byłej redaktor Olgi Hryńkiw i za ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: 83.1.239.* 10.11.11, 19:13
      w Liberze w kawiarni, chyba o 13-tej codziennie, ale najlepiej sobie zamówić dzień wcześniej. Dowóz do wybranego miejsca przy stalych dostawach, min.5 sztuk. Cena chyba 6zl.
      • Gość: e Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.11, 22:30
        a czy wydaje paragony z kasy fiskalnej ?
      • Gość: wątpiąca Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.11, 12:25
        jeśli to takie same gnioty jak jej artykuły to ja dziękuję ...
        • Gość: Wojtoniewski Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.przemysl.hypnet.pl 28.12.11, 17:15
          Zawiść i łajdactwo. Czemuż tak. W co wątpisz"wątpiąca"? Wątpij w siebie. Napisz mi na czym polega ten jej gniot, jak piszesz. Że styl nie taki, że ortografia nie daj niby Boże, że temat niewygodny, że nienawiść twoja, że jesteś "gniotem" i ona ci dokucza? NAPISZ i popiszemy. A teraz spadaj tam gdzie brakło grzybów tego lata.
          • Gość: antywątpiąca Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.tktelekom.pl 28.12.11, 19:52
            "wątpiąca",jedyny gniot który jestem sobie wstanie wyobrazić znajduje się w twej głowie-i to jedyna rzecz która tam jest
    • Gość: q Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.tktelekom.pl 13.11.11, 21:25
      o co chodzi z tym chlebem ???????
      • Gość: ziom Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 22:03
        zazwyczaj jak posmarujesz kromke masłem to zawsze spadnie tą strona posmarowaną
        • Gość: xxx Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.tktelekom.pl 13.11.11, 22:25
          smaruj tylko z jednej strony-masz wtedy 50% szans
          • Gość: yyy A jak przywiążesz kromkę kotu do grzbietu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 00:05
            posmarowaną częścią na zewnątrz i zrzucisz kota z dachu to otrzymasz perpetuum mobile - kot dąży do spadnięcia na cztery łapy, kromka chce spaść posmarowaną stroną w dół i układ się bez końca kręci.
    • Gość: ja Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 17:11
      a co ona piecze chleb
      • Gość: meko Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: *.play-internet.pl 16.11.11, 18:30
        Misi ciasto, robi zakwas, i piecze. Tak się kończy jak sie pracuje kilka lat w ŻP.
        • Gość: xxx Re: Chleb od O. Hryńkiw IP: 82.160.30.* 16.11.11, 21:25
          co to znaczy meko "tak się kończy"-uważasz że pieczenie chleba to urągająca praca,dzięki takim jak my masz co jeść.
          • fanka_online Re: Słusznie...;) 16.11.11, 21:31
            Julian Tuwim

"Wszyscy dla wszystkich"

Murarz domy buduje,
            Krawiec szyje ubrania,
            Ale gdzieżby co uszył,
            Gdyby nie miał mieszkania?

A i murarz by przecie
            Na robotę nie ruszył,
            Gdyby krawiec mu spodni
            I fartucha nie uszył.

Piekarz musi mieć buty,
            Więc do szewca iść trzeba,
            No , a gdyby nie piekarz,
            Toby szewc nie miał chleba.

Tak dla wspólnej korzyści
            I dla dobra wspólnego
            Wszyscy muszą pracować,
            Mój maleńki kolego....;)
            • Gość: stefan burczymucha Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.przemysl.hypnet.pl 21.11.11, 21:05
              A może ktoś wreszcie napisze jaki to chleb i gdzie ,za ile można go kupić? Gdyby to był chleb wiejski, upieczony wg starej tradycyjnej receptury w piecu chlebowym to chętnie kupię.
              • Gość: aaa Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.tktelekom.pl 24.11.11, 20:25
                Taki własnie jest ten chleb - żytni, na zakwasie, pieczony w tradycyjnym piecu opalanym drewnem ;D
                • Gość: jesli Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 02:29
                  ja bym tam tylko chwalila - z bardaku i kryminalki w ZP przeniosla sie do czystego, pozbawionego toksyn i pachnacego chlebem klimatu. Zdrowy instynkt. Zap....dalac na szemrana spolke na smieciowych umowach, czy robic na wlasny rachunek na wlasne i za wlasne. Taka niekompetentna bande medialna, ktora nas "informuje" trzeba rozpedzic na cztery wiatry, tych naczelnych, wice i prezesow pogonic. Kazdy idiota w Przemyslu dla zabicia czasu kupuje tego cotygodniowego szmatlawca, ktory oczernia, dezinformuje i daje d.... py wladzy. A sklepowe, urzedniczki i taksowkarze powtarzaja glupoty, ktore tam wypisuja. Toz to obraza naszej inteligencji. Narod madrzejszy powinien byc. Jak przyjdziesz z glupota, to wydrukuja, jak masz sprawe, to trzesa portkami, bo trzeba napisac o jakims darmozjadzie, ktory nas okrada. Do d...upy z taka sluzalcza prasa. Wiec dobrze Hrynkiw zrobila, ze walczy na swoim i o swoje. Trzymac kciuki i kupowac, bo chlebek dobry, oj, dobry:))))
                  • Gość: elgo Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.centertel.pl 25.11.11, 07:08
                    Zamiast pieczenia chleba (można to robić hobbystycznie) pani Olga powinna się zająć pisaniem dla własnego tygodnika. Lepiej na tym wyjdzie. Takie coś jak Pogranicze, w którym zresztą kiedyś zaczynała. Są ludzie w Przemyślu (w tym dziennikarze-także chwilowo bezrobotni), którzy chętnie będą z nią współpracować. ŻP istnieje tylko dlatego, że nie ma konkurencji w Przemyślu. W Jarosławiu i powiecie zwykła Gazeta Jarosławska (robiona jak Pogranicze) wymiotła ich z ryku całkiem.

Dziwię się PO lub Regii, że nie chcą mieć własnego tygodnika. To stosunkowo niewielkie koszty, a zyski - nie tylko finansowe - przeogromne.
                    • Gość: nk Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 08:49
                      niewielkie koszty? a ktos to policzyl? jakby byly niewielkie, to juz ze 3 tygodniki bylyby w regionie, bo ZP rzeczywiscie czytac sie nie da. Byla juz kiedys dyskusja na tym forum o zalozeniu tygodnika konkurencyjnego. I co? Nic
                      • Gość: itd Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.19-1.cable.virginmedia.com 29.12.11, 23:47
                        Powiedzmy, że mam wolne 40 tys. funtów, czyli ponad 200 tys. Na założenie gazety wystarczy, ale co dalej? Za te pieniądze mam 4 apartamenty w egipskim kurorcie i na każdym zarabiam na czysto (wynajmując turystom) po 200 funtów miesięcznie, czyli 2400 rocznie, a na czterech - prawie 10 tys., tj. 50 tys. złotych. Stopa zwrotu inwestycji 25 proc. rocznie. Ile mozna stracić na gazecie w Przemyslu? 10 tys. funciaków mogę zaryzykować
                        • Gość: etc Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.centertel.pl 30.12.11, 07:10
                          Nie obraź się, ale nie masz pojęcia ani o zakładaniu gazety, ani o egipskich apartamentach. Chyba, że sam będziesz pisał (na pirackich programach i kompach z komisu), fotografował, składał, odbijał na swoim ksero i roznosił po ludziach, a biuro miał we własnym garażu.
                          Co do Egiptu, to zaręczam Ci, że jakby była tam 25 proc. stopa zwrotu i wszystko było takie piękne to już dawno wszystkie fundusze inwestycje okupowałyby egipskie apartamenty. Trochę się na tym znam, bo na spółkę z rodziną kupiliśmy malutkie mieszkanie wakacyjne w szeregówce w Hiszpanii (za dużo większe pieniądze niż Twoje 40 tys. funtów) i ledwo wychodzimy na zero. Jedyna korzyść to chata na wakacje za darmo. To już nie te czasy, gdy ciocia z Ameryki wysłała 100 dolarów w liście i rodzina w Polsce TAK żyła.
                          • Gość: Tomuś Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.tktelekom.pl 05.01.12, 15:43
                            No to może k...wa ktoś napisze gdzie kupić ten chleb od Pani Olgi . Dyskutujecie , jedni obrażają inni chwalą a ja jestem zwolennikiem zdrowej zywności i chetnie kupię chlebek prawdziwie wiejski i jeszcze moich znajomych poinformuję. Nie wiedziałem że Pani Olga już nie pracuje w Życiu Podkarpackim . Ale jeśli to prawda to życzę jej by zmyła z siebie to bagno i rozpoczęła nowe dobre życie bez TEGO Życia .
                            • Gość: olo Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.toya.net.pl 05.01.12, 17:47
                              Na twoje CHAMSTWO nawet chleb Olgi nie pomoże
                              • Gość: smakosz Re:kilkanaście odpowiedzi i same złośliwości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 20:31
                                Ja też chętnie bym kupił.
                                • Gość: chleb Wilgucki co??? IP: *.play-internet.pl 07.01.12, 20:48
                                  Ciekawe czy Wilgucki redaktor z ŻP kupuje chleb u Olgi?
                                  • Gość: jaka klątwa Re: Wilgucki co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 22:38
                                    Pewnie nie ,boi się że mu Olgi klątwa w gardle stanie.
                                    • Gość: jaka kllątwa Re: Wilgucki co??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 22:57
                                      Jednak upiecze chleb Olga bez wpadek zdradliwych ,dla zdradzających bez powodu ,bo są święta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka