Dodaj do ulubionych

KOBIECY PUNKT WIDZENIA

08.03.02, 22:51
... w zwiazku z tym ze niektorzy chca poznac kobiecy punkt widzenia...prosze
bardzo... w jakiej materii?...no chlopaki co was nurtuje? ;)))
Obserwuj wątek
    • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 09.03.02, 08:49
      "chłopaków" nurtuje np. czy kobiety "wolą" mężczyzn z zarostem czy z buźką jak
      pupcia niemowlaka?
      • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 09.03.02, 11:09
        wook napisał(a):

> "chłopaków" nurtuje np. czy kobiety "wolą" mężczyzn z zarostem czy z buźką jak
        > pupcia niemowlaka?

o kurcze... powazna sprawa...i co ja mam byc jednoosobowym srodowiskiem
        opiniotworczym??? wyjdzie wtedy czy ja lubie czy nie...ale dopra...bede
        przeprowadzac babska sonde i informowac, dementowac, potwierdzac i pocieszac :)
        w kwestii zarostu... kurcze... nie wiem... moze tak...jedni wygladaja z zarostem
        ok a z buzka niemowlaka mniej ciekawie i odwrotnie... kwestia tego co kto lubi i
        komu w czym do twarzy ;)
        • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 09.03.02, 11:53
          ok przyjmuję tą dyplomatyczną odpowiedź, ale czzekam cierpliwie na wyniki
          obiecanej babskiej sondy :)))
          • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 10.03.02, 17:58
            łeeee.... a ja myslalam ze dostane juz kolejne zadanie ...;)
            • georghe Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 13:32
              A na klacie jak wolicie ? Z włosem czy bez ?
              ;))
              • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 16:12
                panowie...bo dojde do wniosku ze macie jakies kompleksy....;)
                • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 17:53
                  no dobrze masz następne pytanie, bardzo proste: jacy mężczyźni są bardziej
                  męscy palący czy niepalący?
                  A na wyniki babskiej sondy nadal czekam - może być ciekawie.
                  • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 18:59
                    wiec juz odpowiadam - sonda pokazala ze kazdy lubi to co ma ;) a jesli chodzi
                    o bycie meskim i palenie papierosow....NIE CIERPIE PALACZY!!!! wniosek jest
                    wiec prosty ;)
                    • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:04
                      To jestes jedną z nielicznych które nie cierpia palaczy, bo gdzie się nie
                      popatrzy to kobiety tak dymia jak parowozy pod parą. One raczej palaczy
                      tolerują.
                      • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:08
                        to prawda...ale palacych pan tez nie toleruje...
                        • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:22
                          Jednym słowem palacze to wróg nr 1, hehe ja przynajmniej nie będę Twoim
                          wrogiem.
                          • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:32
                            wow...to super...ja jestem specjalistka od wykrywania dymu
                            papierosowego...wyczuwam na kilometr:)
                            • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:33
                              hehe masz nosa do dymu :))
                              • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:39
                                i szczescie do bezczelnych palaczy tez
                                • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 20:47
                                  bo tych palacych jest po prostu więcej, gdzie się nie oglądniesz to zawsze
                                  zobaczysz dymek. Oni też terroryzują tych niepalących, bo my chcąc nie chcąc
                                  jesteśmy zmuszeni do wdychania tego paskudztwa.
                                  • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 12.03.02, 22:18
                                    wlasnie i to mnie wkurza, dlaczego ja mam ustapic palaczowi??? z jakiej racji?
                                    przeciez to on truje nie ja! szkoda tez zakaz palenia w miejscach publicznych
                                    i miejscach do tego wyznaczonych jest zakazem prawie martwym...
                                    • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 13.03.02, 20:59
                                      Tak, jest zakazem moim zdaniem całkowicie martwym, np. szpitale niby zakaz
                                      obowiązuje na terenie całego obiektu, i co? pali się na klatkach schodowych, w
                                      pokojach lekarzy dyżurnych, czy kanciapach pielęgniarek. Przy ogólnie
                                      panujących przeciągach odór dociera na sale. Czy nie prościej było by
                                      przeznaczyc jedno pomieszczenie na palarnię z dobrą wentylacją i niech wszyscy
                                      chętni trują się z lubością w swoich smrodkach.
                                      • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 13.03.02, 21:31
                                        no coz ...zgadzam sie w pelni, ale zdaje sobie tez sprawe ze do wielu rzeczy
                                        jeszcze nie doroslismy...
                                        • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 13.03.02, 22:22
                                          ten nałóg jest tak silny, że osoby te nie kontrolują siebie. zwróć uwagę na
                                          palacza jak on bezwiednie wyciąga paczkę, następnie papierosa, zapala, zapytaj
                                          się go co on w tej chwili robi, nigdy nie odpowie Ci że zapala. A czy nie
                                          dorośliśmy, nie wiem jak okreslić osobę 50 letnią palącą paczkę dziennie też
                                          nie dorosła? Co innego młodzież, tu można zwalić na pozerstwo i szpanowanie bo
                                          nie mozna powiedzieć że są nieuświadomieni.
                                          • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 14.03.02, 00:14
                                            piszac nie doroslismy mialam na mysli egzekwowanie pewnych nakazow i myslenie
                                            o konsekwencjach, no i o innych
                                            • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 14.03.02, 19:27
                                              Odnoszę wrażenie, że palacze świadomie łamią te zakazy. W miejscach gdzie jest
                                              zakaz palenia, palą więcej niż tam gdzie go nie ma. Swego czasu miałem kontakt
                                              z grupą, która raz na tydzień spotykała się w biurze i wg obowiązujących
                                              przepisów obowiązywał tam zakaz palenia. Możesz wierzyć lub nie na dwanaście
                                              osób jedna była niepaląca. Wyglądało to tak jakby się wyścigowali, kto więcej
                                              przez czas spotkania wypali.
                                              • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 14.03.02, 23:24
                                                oj lamia lamia, maja je w glebokim powazaniu, no i nas tez niestety... ja
                                                mialam metode uswiadamiajaca im jak bardzo smierdzi dym papierosowy -
                                                kupowalam najsmrodliwsze kadzidelka i jak zapalali papierosa to 1 fajka = 1
                                                kadzidlo...nawet dzialalo!
                                                • wook Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 15.03.02, 21:52
                                                  ha,ha super sposób, mnie też byś wykurzyła. Kadzidełka drażnią moje powonienie
                                                  prawie tak samo jak dym z papierosów.
                                                  • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 15.03.02, 22:44
                                                    ale mniej truja pluca ;)
                                                  • ssaczek Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 16.03.02, 00:28
                                                    Na temat palenia to mogę coś powiedzieć, bo paliłem prawie dwanaście lat, teraz
                                                    od siedemnastu miesięcy jestem wolny od tego przyzwyczajenia. I tu podkreślam
                                                    to przyzwyczajenie, bo raczej nie nałóg. Można się od tego odzwyczaić tylko
                                                    potrzeba trochę silnej woli i dobrego argumentu. Co do tych pomieszczeń to
                                                    pracowałem kiedyś w firmie, w której obowiązywał całkowity zakaz palenia na
                                                    całym terenie poza wyznaczonym miejscem i mogę powiedzieć, iż ciężko mi znaleźć
                                                    porównanie do zapaszku, który tam panował, więc bardzo szybko palacze znaleźli
                                                    inne miejsca do palenia np. windy towarowe. Nie chcę tu bronić palaczy, ale
                                                    znam tą stronę medalu i wierzcie, że dopiero teraz widzę i czuję jak jeszcze
                                                    niedawno dokuczałem ludziom w przekonaniu, że jak sobie zapalę na przystanku to
                                                    przecież nikomu to nie będzie przeszkadzało.

Przepraszam Wszystkich niepalących za trucie i smrodzenie!!! Moja wina! Moja
                                                    wina! Moja bardzo wielka wina!!! Obiecuję poprawę i walkę o świeże powietrze!
                                                  • gofa Re: KOBIECY PUNKT WIDZENIA 16.03.02, 10:57
                                                    a wiec to Ty byles na tym przystanku ? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka