Gość: darek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 19:40 Dwa razy płakałem z powodu czyjejś śmierci - pierwszy, gdy umarł brat mojego kolegi (wątki dar-dar dawno temu), teraz z powodu małej, 6-miesięcznej Madzi, której już chyba na pewno nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Jestem cienis 04.02.12, 15:39 "The show must go on, a w imię tego show można oskarżać, insynuować, poniżać. Zaginięcie maleńkiego dziecka dobrze się w mediach sprzedaje, a jeszcze lepiej „sprzedaje się” rozhisteryzowana matka opowiadająca o jego śmierci w ogólnopolskim serwisie informacyjnym. Bardzo łatwo zająć uwagę społeczeństwa dramatem z Sosnowca. Zarówno zaginięcie dziewczynki, jak i jej tragiczna śmierć, przykuwa uwagę mediów i ich odbiorców jednocześnie spychając z czołówek gazet problemy realne – bezrobocie, niż demograficzny, załamanie finansów publicznych. The show must go on… " piotrstrzembosz.salon24.pl/387867,zdumienie-i-niesmak#comment_5672881 Odpowiedz Link Zgłoś