Dodaj do ulubionych

demografia czyni cuda

22.03.12, 14:56
Ilość Ukraińców w Polsce (bez imigrantów z Ukrainy) wzrosła w ciągu 10 lat z 30 do 48 tysięcy, a ilość Łemków z 6 do 10 tysięcy ...
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: cuda- niewidy 22.03.12, 15:02
      Cieszymy się niezmiernie i witamy w Raju!;)

P.S. Tych pań przy drogach oczywiście nie liczyłeś?
      • darino Re: cuda- niewidy 22.03.12, 15:11
        > Cieszymy się niezmiernie i witamy w Raju!;)
        >
        > P.S. Tych pań przy drogach oczywiście nie liczyłeś?

Nie, to my, jako ludność miejscowa, witamy Panią w TuskoRaju :))
        PS. Panie przy drogach, jako cudzoziemki, nie podlegały spisowi, co wiadomo każdemu, kto cokolwiek słyszał o Spisie Krajowym.
    • Gość: Po zmywaku Re: demografia czyni cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.12, 16:30
      Nic nowego.
      Na zmywaku każdy kto tylko może to mówi,ze jest Litwinem,Słowakiem,Ukraińcem ale nie Polakiem.I wtedy traktują ciebie jako normalnego.
      • lechowski51 Re: demografia czyni cuda 22.03.12, 16:44
        I dla 48 tys dotacje do gazet,szkol,programy radiowe i telewizyjne.Do tego koscioly i domy dla stowarzyszen oplacane przez polskich podatnikow.Zyc nie umierac!
        • darino Re: demografia czyni cuda 22.03.12, 16:52
          > I dla 48 tys dotacje do gazet,szkol,programy radiowe i telewizyjne.Do tego kosc
          > ioly i domy dla stowarzyszen oplacane przez polskich podatnikow.Zyc nie umierac
          > !

Już nie płacz, Polacy mają podobnie, tylko opłacane przez ukraińskich podatników. I nie tylko ukraińskich ...
          • Gość: duupek Re: demografia czyni cuda IP: *.centertel.pl 23.03.12, 07:19
            Ludy prymitywne mnożą się najszybciej, demografia zna ten przypadek od dawna.
          • Gość: Kizior Re: demografia czyni cuda IP: *.tktelekom.pl 23.03.12, 08:01
            Co ty bredzisz biedaku, gdyby nie pomoc z Polski to nasi rodacy nie mieli by nic. To co ukradliście Polakom na wschodzie, uwłaszczyliście bandyckim prawem dzikich ludów, które nie mają szacunku dla własności prywatnej (podobnie z majątkiem kościoła katolickiego) i nie zmieni tych faktów cały potok twojego żałosnego jadu który wylewałeś i wylewac będziesz na tym forum. Co też jest przejawem zakłamania i chęci ukrycia faktów - szczekaja najczęściej te psy które się najbardziej boją. Uczcie się demokracji i poszanowania praw elementarnyh w cywilizowanym świecie to może trzecie pokolenie Ukraińców coś z tego zrozumie.
            • Gość: Po zmywaku Re: demografia czyni cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 08:12
              Ale na zachodzie to my Polacy uchodzimy za buszmenow.

Na zmywaku każdy kto tylko może to mówi,ze jest Litwinem,Słowakiem,Ukraińcem ale nie Polakiem.I wtedy traktują ciebie jako normalnego.

Czyli mamy p.......e u cywilizowanych.
            • darino Re: demografia czyni cuda 23.03.12, 10:02
              > Co ty bredzisz biedaku, gdyby nie pomoc z Polski to nasi rodacy nie mieli by ni
              > c. To co ukradliście Polakom na wschodzie, uwłaszczyliście bandyckim prawem dzi
              > kich ludów, które nie mają szacunku dla własności prywatnej (podobnie z majątki
              > em kościoła katolickiego)

Po pierwsze,pisałem, że w Polsce również mniejszości narodowe i etniczne składają się na polską większość.
              Po drugi naucz się zasad demokracji, o której tyle mówisz. Jedną z podstawowych zasad demokracji jest chronienie i poszanowanie mniejszości.
              Po trzecie, Polska również siedzi na kradzionym majątku (vide Ziemie Wyzyskane), również polski kościół rzymskokatolicki, który przejął majątki kościoła greckokatolickiego, jak również niemieckiego kościoła rzymskokatolickiego i kościołów protestanckich.
              • Gość: Po zmywaku Re: demografia czyni cuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 13:35
                W tej dziedzinie nasze dziewczyny się sprawdzają.
                Obsługują jako dziwki cały Londyn od najniższych grup społecznych poczynając.

A Ukrainki,Litwinki czy też inne sąsiednie nasze narody pracują normalnie w marketach,zakładach usługowych a nawet sprzątaczki.Jako dziwki bardzo sporadycznie to niestety nasze królestwo.

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110905/WEEKEND/352982283
    • gate.of.delirium Tak właśnie podejrzewałem, iż nie wszyscy... 26.03.12, 15:06
      ...opuścili bunkry techniczne. Dopiero powódź z 2009 załatwiła sprawę - wynurzyli się...
      • Gość: mat120 Re: Tak właśnie podejrzewałem, iż nie wszyscy... IP: *.ztpnet.pl 26.03.12, 21:32
        Cudów zatem nie ma.:)

• gate.of.delirium Re: Tak właśnie podejrzewałem, iż nie wszyscy... 27.03.12, 07:53
          Gość portalu: mat120 napisał(a):

> Cudów zatem nie ma.:)
          >
          Czy ja wiem... hmmm... mimo wszystko pozostaje pytanie: jak Oni się tam rozmnażali ?
          • Gość: Po zmywaku Re: Tak właśnie podejrzewałem, iż nie wszyscy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 08:27
            I pomyśleć tylko,ze na zmywak pojechały do pracy.
            A tam zaspakajają swoje hucie służąc jako wygódki seksealne tubylcom i innym rasom.
            A na święta wrócą do kraju pokazać się rodzinie z dorobkiem często w naturze.
            • Gość: pysio Re: Tak właśnie podejrzewałem, iż nie wszyscy... IP: *.alfaks.com 27.03.12, 15:55
              Może mykoła by się wypowiedział o swojej aktywności seksualnej bo chyba nie chodzi tu o cudowne rozmnożenie łemków. A dla ukraińców ich niedawny i najgorszy wróg jest chyba mniej uciążliwy od swoich współbraci i wieją z samostijnej która miała być rajem wg zapewnień bandery.
              • Gość: dark Tak właśnie podejrzewałem IP: 31.187.12.* 27.03.12, 18:09
                Z posuwania chłopców przyrostu nie będzie. Tym razem pasterze dają owieczkom nie najlepszy przykład.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka