Gość: nowaczek IP: *.przemysl.hypnet.pl 20.06.12, 20:17 Zlecę wykonanie studni na działce i szukam namiary na studniarza. Jak ktoś ma jakiś kontakt (numer tel.) to proszę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka_online Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:23 Hmmm....chyba najpierw potrzebny Ci różdżkarz;) Myślę, że Wampirek podrzuci Ci namiary na kogoś od czarów-marów;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:31 Namiary na czarownika to faktycznie mógłbym, ale studniarza nie znam ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:34 Ojjj...przecież aby kopać, trzeba najpierw wiedzieć GDZIE! Studniarz zryje mu całą działkę! Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:36 No tak... To może ten mój od voo-doo się nada? Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:40 Ten od Voo-doo nie szuka wody tylko kradnie duszę/osobowość ( niepotrzebne skreślić) i zrobił już swoje hokus-pokus na tym forum;) Musisz znać takiego faceta z widełkami, co mu się wychylają jak czują wilgoć!:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:45 A zwykła wróżka nie wystarczy? Taka na pewno wie, czy tam coś płynie i nie musi sie fatygować w taki skwar. Wystarczy, że w szklaną kulę popatrzy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:50 Wróżka w tym przypadku odpada! Brak kwalifikacji do namierzania wilgotności, niestety:( Zwróć uwagę, że różdżkarzami są wyłącznie mężczyźni:) Może na FP też jest jakiś ukryty talent?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 20:57 Może laryngolog? Przyłoży co trzeba do ziemi i ułyszy, czy bulgocze. Ma doświadczenie, na pewno da radę ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaczek Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.przemysl.hypnet.pl 20.06.12, 20:59 Bardzo dziękuję panstwu za żywiołową dyskusję, z której nic nie wynika. Do moderatora: wątek do ZAMKNIĘCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 21:01 Hmmm....jaka szkoda! A było tak miło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 21:05 Uhmm... nawet wujek Google miał ochotę coś powiedzieć, ale zmienił zdanie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_online Re: Szukam namiary na studniarza 20.06.12, 21:09 Cóż.....człowiek się poddał i zrezygnował ze studni albo postanowił ją sam sobie wykopać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaczek Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.przemysl.hypnet.pl 20.06.12, 21:14 Nie poddał się i nie zrezygnował tylko dyskusja była o czarodziejach i woo-doo a nie o wykonawcach studni. Jak ktoś ma jakies namiary, bo robił studnie u siebie lub jego znajomi to temat jest dalej aktualny, ale o studniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Szukam namiaru-odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 11:26 Od tych kretynów nic się nie dowiesz.Bardzo dobry studniarz i różdżkarz mieszka w połowie ulicy Grunwaldzkiej koło punktu sprzedaży okien kobi ,wzdłuż jego posesji leżą pustaki przy ogrodzeniu,powinieneś bez trudu trafić,nazwisko znam ale nie chce podawać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaczek Re: Szukam namiaru-odpowiedz IP: *.przemysl.hypnet.pl 21.06.12, 18:07 Dzięki dla "zadowolonego" za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zazulka Re: Szukam namiaru-odpowiedz IP: *.przemysl.hypnet.pl 23.06.12, 17:04 Pracuje w recepcji WSzAiZ (siedziba w dawnym kinie Bałtyk). Ma na imię Janek (nie upoważnił mnie do podawania nazwiska, ani nr telefonu)). Najlepszy kontakt bezpośrednio w pracy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józku Re: Szukam namiaru-odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 09:51 Fakt od Fanki trudno się dowiedzieć czegokolwiek o sprawach przyzwoitych. To najgorszy typ człowieka, co to sama nie potrafi a w drugiego bije. Tak to jest jak się komuś zycie nie układa to cały świat ma w "życii" i tak właśnie funkcjonuje. A tego studniarza akurat nie polecam, ma kłopoty ze znalezieniem wody a do tego bywa bardzo arogancki. Niestety nie pamiętam kto u mnie kopał studnię. Życzę powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Szukam namiaru-odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 11:53 Wydarł u mnie jamkę na 20m,wiec się trochę napracował,było tego kilka samochodów ciężarowych ziemi i kamieni o wadze 20-30kg.Koszt kopania nie jest tani ale w rozbiciu na lata i zimy i przy wzroście cen wody nie jest taki duży ,gdy nie ma innej możliwości .U mnie wodę dobrze wytyczył więc nie wiem skąd taka opinia,a co do arogancji ,to występuje ona w przypadku nieporozumień płatnościowych ,trzeba dokładnie ustalić koszt kopania ponieważ ta robota kieruje się swoimi prawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irena Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.alfaks.com 25.06.12, 21:27 Przeżyłam problem braku wody w studni to temat studniarzy jest mi dobrze znany.Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić studniarza mieszkającego przy Grunwaldzkiej obok baru po lewej stronie ulicy. Drogi ale bardzo solidny. Jest zarazem różdżkarzem i bezbłędnie określa miejsce gdzie jst najmocniejsze żródło Nr nie znam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.tktelekom.pl 20.06.12, 21:13 Nowaczek, popieram, a rózdżkarza nie znam. Rozdwojenie jaźni Fanki jest uciążliwe dla wszystkich,dziwne, że moderator aż tak litościwy. Forum zdycha przez jednostkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.107.114.23.mediahost.pl 22.06.12, 06:07 W Buszkowicach jest facet co wierci studnie.Należy pytać sołtysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.12, 15:39 panoramafirm.pl/szukaj?k=Studnia+g%C5%82%C4%99binowa&l=podkarpackie+Przemy%C5%9Bl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zródło Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 15:21 bardzo dobry studniarz mieszka w pikulicach górnych i nazywa się chyba Jan Bryk,robi w mzk.super szukanie kopanie gorę studni okłada kamieniami,cena mała.Jest jeszcze dobry studniarzw dolnych pikulicach, starszy i ma na imię zenek ,pracował kiedyś rzeżni nazywają go halbka bo zamiast kasy bierze winko ale też solidny, jak zacznie to skończy polecam tych panów bo kopali u mnie wdomu i na działce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaczek Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.przemysl.hypnet.pl 27.06.12, 18:27 Dzięki za namiary "źródło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żródło 2 Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 13:21 Nigdy bym nie wzięła ludzi którzy lubią hajcować podczas roboty.To jakby brać odpowiedzialność za dziecko i jego nieodpowiedzialne zachowanie.Zatrudniając odpowiadasz, i nie ma że to tylko winko jak mu kamień spadnie na główkę ,niektórzy tylko czyhają na takie okazje,wiadomo zaczyna się budować to ma kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędza Re: Szukam namiary na studniarza IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 18:03 Jeżeli ta informacja pomoże panu to proszę pojechać do miejscowości Laskówka jest to w kierunku Dynowa za Bachórcem nie znam nazwiska ale w tamtej okolicy wszyscy wiedzą o kogo chodzi, z tego co wiem od lat zajmuje się studniami zarówno szukaniem wody jak tez kopaniem studni, czasami trzeba pojeździć za fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś