Dodaj do ulubionych

SOLINA- DOMKI ....

IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.12, 12:05
Witam:) Czy ktos moze podac mi adres "sprawdzonych" domkow?Chce wynajac domek ,na pare dni,razem z narzeczonym...
Obserwuj wątek
    • fanka_online Re: SOLINA- DOMKI .... 24.08.12, 17:40
      Ok....sprawdzone;)
      W Cisnej jest świetny, z kominkiem w ośrodku "Natura".

Ale najpiękniej jest jest w Smereczku ( domki dawnego PKP). Niedrogie, ale wygodne.
      No i jaka cisza wokół.....:)
    • Gość: Kasia Re: SOLINA- DOMKI .... IP: *.przemysl.hypnet.pl 25.08.12, 12:41
      Ja byłam kilka lat temu w Bóbrce i polecam to miejsce:
      domki-solina.com.pl/
      • Gość: ona Re: SOLINA- DOMKI .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 12:52
        pensjonat Adrian, Polańczyk. polecam :)
    • Gość: mart Re: SOLINA- DOMKI .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 23:49
      w krasiczynie sa eleganckie tylko 4-osobowe ale to nic oprócz narzeczonego zapros 2 kolezanki i bedzie zabójczo i tanio wyjdzie na głowe
    • damageik Re: SOLINA- DOMKI .... 28.08.12, 19:45
      ja mam domek w bieszczadach. miejscowosc Bobrka. polozony poza wsia na skraju lasu, u podnoza gorki nasypowej. drewniany. pietro w poddaszu. na gorze dwa pokoje skosne w jednym lozko sypialne podwojne , drewniane-super!oraz poj sofa mozliwosc rozlozenia mi robi za fotel w drugim dwa pojedyncze mozliwosc zlaczenia oraz fotel rozkladany. na dole podwojna kanapa plus 2fotele, kominek dzialajacy, aneks kuchenny przylegajacy.mini taras drewniany z widokiem na gory. poranne kakao we wsch sloncu pieknie. pelne wyposarzenie lacznie z nowa mikrofala. przy wejsciu na gorke widac soline, gory, oraz www.bieszczady.popracy.pl/?dzial=atrakcje&id=327 :)
      20 min spacerkiem.do konca tyg mieszkam tu ja, w sumie mam wszystkie week do konca listopada juz zaplanowane, ale roznie bywa. na prosbe moge wyslac foto.
      dodam tylko ze domek kupilam w tym roku i mocno go dopieszczam.
      • Gość: Kredka Re: SOLINA- DOMKI .... IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.12, 12:57
        Dziekuje za odpowiedzi:D
        Krasiczyn to nie Solina:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka