Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy kat. A2, A

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.13, 12:06
Witam,
Pytam tutaj ponieważ dość prężnie działa to forum. Ktoś może jest zorientowany czy któraś ze szkół nauki jazdy prowadzi kurs na kat. A2, A na takich motocyklach jak są na egzaminie ? Do tej pory proponowano mi tylko naukę jazdy na 125 ccm, co mnie nie interesuje. Pokrętnie się jedynie tłumaczono, że nie maja takiego dużego motocykla jak w WORD. Druga sprawa czy w Przemyślu jest, możliwość nauczenia się jazdy na motocyklu ? Bo instruktorzy pozostawiają wiele do życzenia :/ (czyt. któraś ze szkół wyjeżdża chociaż na miasto) za konkretne odpowiedzi, wielkie dzięki ! z góry mówię, że w Mnisza, LOK, Gucio już byłem i odpadają, bo nie mają motocykla, jakie jeszcze szkoły mają na kat. A2 i A ?
Obserwuj wątek
    • Gość: honda600 Re: Prawo jazdy kat. A2, A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.13, 11:09
      urban koło wordu już szkoli
      • Gość: CBR Re: Prawo jazdy kat. A2, A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 07:13
        Dzieki Ci ! zgłoszę się do niego.
        • Gość: CBR Re: Prawo jazdy kat. A2, A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.13, 08:14
          Już jestem po kursie... no i egzaminie :) zgłosiłem się na Mniszą, ani oni ani Urban nie mają takiego motocykla jak jest na egzaminie, mają starszy model ER6N niż ten na egzaminie. Jedynie Wiraż ma taki jak na egzaminie ale za daleko miałem żeby do nich dojeżdżać. A wybrałem Mniszą, bo mają kumatego instruktora. Nikt też nie ma placu, ani pomiaru prędkości jak na egzaminie. Ogólnie więc kichawa można powiedzieć jeżeli chodzi o techniczna stronę. Mi się udało zdać ale wcześniej jeździłem długo na sprzęcie, na 4 zdałem tylko ja :) LWG
    • daj-mi Re: Prawo jazdy kat. A2, A 23.06.16, 13:50
      Chcemy się z Państwem przywitać, jeśli już powstał taki wątek to miło nam zakomunikować, że właśnie powstała w Przemyślu pierwsza i jedyna Szkoła Motocyklowa. Stworzona z myślą o motocyklistach, gdzie na pewno uda się zdobyć upragniony dokument :) zapraszamy na nasze fb: facebook.com/osk.psm oraz stronę www.oskpsm.pl

pozdrawiamy i zachęcamy do odwiedzin naszej szkoły
      Ekpia Przemyskej Szkoły Motocyklowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka