Dodaj do ulubionych

Forumowym Kainom

28.09.13, 15:11
"Papież Franciszek skrytykował plotkarstwo i obgadywanie innych ludzi. – Kain zabił Abla kamieniem, dziś chrześcijanie zabijają swoich braci językiem – zauważył Ojciec Święty podczas mszy w Watykanie."
"Zauważył, że obgadywanie bliźniego jest groźne, ponieważ oznacza „dezinformację, zniesławienie i oszczerstwo, czyli mówienie nieprawdy”. Zachowania te są grzechem i są jak wymierzenie policzka Jezusowi, w osobach jego dzieci i jego braci – zakończył Ojciec Święty."
www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/847363,Papiez-nie-oczerniajcie-bliznich
Obserwuj wątek
    • Gość: jego dziecko Re: Forumowym Kainom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 17:44
      "...dziś chrześcijanie zabijają swoich braci językiem". I tu warto podać listę forumowych Kainów, szkoda, że nie zapoczątkowałaś chociaż...
      • fanka_online Re: Forumowym Kainom 28.09.13, 17:51
        Hmmm...na czele listy chyba Pysio, który znęca się werbalnie nad banderowcami?
        • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 28.09.13, 18:08
          Cieszy mnie fakt, fanka że doceniasz moje starania. Chętnie bym ich wysłał do diabła ale wiem że tam właśnie i tak trafią! A jeśli chodzi o moje notowania to na pierwszym miejscu jako plota i oczerniacz, bezsprzecznie króluje ika i to całe tałatajstwo banderowskie! Z ich strony nigdy - ale to nigdy - nie doczytałem się wpisu sympatyzującego z Polakami. Nie wiem czy to jakiś zbiorowy amok lub wpływ zakazanych środków albo jakaś okrutna indoktrynacja. Chętnie bym ustanowił jakąś nagrodę dla banderowca który pierwszy złamie to tabu.
          • fanka_online Re: Forumowym Kainom 28.09.13, 18:24
            A któż tutaj ma Cię docenić, antybanderowski Don Kichocie?;)
            Iczku jest bezideowe, ale chytre. Przekonać go nie przekonasz, bo ono poglądów i tak nie ma, a z czegoś żyć musi....bidne takie malutkie:(
            • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 28.09.13, 18:48
              Mogło by pisać książki w stylu; jak przestałem być banderowcem lub zdradzam kuchnię banderowskiej propagandy. W zasadzie praca ta sama, czyli walenie w klawiaturę. A profity mogłyby się okazać większe. Prowyd na wskutek wymierania starej kadry a tym samym coraz mniejsze wpływy ze sponsorowania a także ze względu na to że banderowcy, odwetowcom nie są już potrzebni, musi mieć coraz mniej forsy. Pewnego dnia dojdzie do tego że ta praca będzie uznawana jako czysto ideowa, bez wynagrodzenia i wtedy zobaczymy ilu banderowców, tak naprawdę jest na świecie?
              • fanka_online Re: Forumowym Kainom 28.09.13, 19:10
                Mogłoby, mogło.....podobno nawet pisze dwie, ale od pięciu lat!
                Gdyby nie ta chytrość na banderowskie hrywny mogłoby być już nawet bogate....no i szczęśliwe!
                Ech, bidne ono bidne ....:(
                • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 28.09.13, 19:56
                  Mam jeszcze jeden pomysł dla onego. Otworzyć w centrum Przemyśla strzelnicę pod hasłem; traf w banderowca! zdaję sobie sprawę że byłoby to zajęcie niezwykle ryzykowne ale z kolei wszelkiej maści nacjonaliści, faszyści i ryzykanci zawsze twierdzili że uwielbiają mocne życie. Zdjęcia można ściągnąć z netu lub jak przypuszczam z rodzinnych albumów. Rankingi trafień można edytować w necie i ustanowić honorowego zdobywcę miana; postrach banderowców. Sam bym chętnie na to całą rentę wydawał.
                  • fanka_online Re: Forumowym Kainom 28.09.13, 20:03
                    Pysiu, czy Ty kiedykolwiek tego banderowskiego Iczka widziałeś?!
                    Małe toto i chude jak pies ( bez urazy dla Twojej psinki;). Ciężko trafić w coś takie, no i po co trafić jak ono nie winowate tylko durnowate:(
                    • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 28.09.13, 20:18
                      No, wiem fanka że to musi być zapluty karzeł banderyzmu. Mnie chodzi nie o realistyczne celowanie do żywych banderowców lecz do ich podobizn. Oprócz tego można to uatrakcyjnić przez rzut siekierą.Najlepiej poświęconą z aktualnym atestatem od popa, lub nożem. Wideł nie polecam bo to symbol państwa ukraińskiego. Chociaż dla kasy takie błahostki można olać!
                      • fanka_online Re: Forumowym Kainom 28.09.13, 20:42
                        Zaplute, oplute, pijane, naćpane...na wozie , pod wozem.....Iczku nasze kocham tak bardzo, że zasłoniłabym je i zamiast banderowca ustrzeliłbyś Fankę !
                        • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 28.09.13, 20:56
                          Fanka przecież ciebie poznał bym od razu! Na pewno nie masz czarnego podniebienia. Ty nawet nie potrafisz porządnie kłamać a co dopiero działać z wyrafinowanym podstępem jak to oni mają we krwi i dodatkowo nakazane. A banderowca wyczuwam na przysłowiową milę.
                          • fanka_online Re: Forumowym Kainom 28.09.13, 21:41
                            No i co z tego, że byś mnie poznał? Gdybym uratowała życie
                            Iczkowi to już MÓJ CI ON! ;)

P.S. Całe życie czekam na tą chwilę;)
                            • Gość: cha, cha Re: Forumowym Kainom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.13, 22:14
                              Nobel za taki dialog!
                              • jesus33 Re: Forumowym Kainom 29.09.13, 15:03
                                Nobel przede wszystkim za 100% nie zrozumienie przytoczonych słów Franciszka I. Nie zrozumienie i postępowanie zupełnie odwrotne, najbardziej chyba widoczne jest to w kolejnych postach tego wątku. Umiejętność czytania niestety nie zawsze idzie w parze z umiejętnością zrozumienia tego co się czyta, niestety. Życzę Wam kochani miłego dnia, większej pogody ducha i mniejszej ilości kamieni w zaciśniętych piąstkach:-)
                                • Gość: obserwator ulic Re: Forumowym Kainom IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.10.13, 15:46
                                  I takie ble, ble, srata tata. Komu i czemu mają służyć takie bezsensowne wątki, takie idiotyczne przepychanki słowne(a pchnijcie się jak chcecie!). Jak k$%wa nie Ukraińcy, to śmieci, jak K&*wa nie jakiś Kocyłowski to dom we Lwowie, jak nie ku12wa urzędnicze nicości, to szukanie ginekologa!!!! Nic, ale to nic konkretnego i rozsądnego. Jakie miasto, taka władza, takie forum, a na plaże Wiaru..............................!!!
                                  • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 01.10.13, 15:51
                                    A od kiedy istnieje przymus czytania wszystkiego za chałom? Jak ci się nie podoba to zajmij się np. obserwowaniem ulic a nie forum!
                                    • Gość: obserwator ulic Re: Forumowym Kainom IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.10.13, 17:24
                                      No nie ku^&*a śmieszny ludzik!!! Czytaj satyrze, piszesz jakieś niewydarzone gówna i jeszcze nakazujesz je czytać!. Masz rację satyrze, że nie muszę czytać twych bredni, ale nie zmuszaj mnie(nas) do obrzucania cię inwektywami bo Bóg czyjś się na tobie zemści! Spadaj ku grawitacji, która nawet światła nie wypuszcza!!!
                      • Gość: obserwator ulic Re: Forumowym Kainom IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.10.13, 17:30
                        Nie wiem czy to pojawi się pod tym nacjonalistycznym wpisem tego....pysia, ale jeśli tak to faktycznie prokuratura winna zając się tym śmiesznym karłem nacjonalizmu! A na ziemie od dawna"pysiowe"!!!
                        • fanka_online Re: Forumowym Kainom 01.10.13, 17:41
                          Co Ci dolega, człowieku?
                          Zostaw naszego pysio- noblistę w spokoju....bardzo proszę.
                          • Gość: Igła Re: Forumowym Kainom IP: *.przemysl.hypnet.pl 01.10.13, 18:07
                            Fanka, mów za siebie :)
                            • Gość: pysio Re: Forumowym Kainom IP: *.alfaks.com 01.10.13, 18:17
                              Dzięki fanka! Ten nawiedzony nie może znieść prawdy o sobie i swoich ziomkach i dlatego tak się wścieka. Ale mnie to satysfakcjonuje bo wiem że to celna krytyka. Chyba jeszcze zamieszczę coś co mnie upewni o celowości takiego działania.Prawda zawsze boli zwłaszcza tych co mają podwójną moralność. Na dodatek takie objawy są słabiutką oznaką że coś do takiego młota dociera!
                              • fanka_online Re: Forumowym Kainom 01.10.13, 19:15
                                A jak tam jesienna depesja Twojej psiny?
                                • Gość: czułość Re: Forumowym Kainom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 19:41
                                  Matka Teresa.
                                  • fanka_online Re: Forumowym Kainom 01.10.13, 19:43
                                    ....od psiny pysiowej i wszelkich, innych psin;)
                                    • lechowski51 Re: Forumowym Kainom 03.10.13, 18:27
                                      Pysiu!.Jak uda Ci sie wprowadzic,rzut siekiera do banderowca,to przyjade chocby rowerem!
                                      • lechowski51 Re: Forumowym Kainom 03.10.13, 18:27
                                        Może być nie święcona przez popa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka