Dodaj do ulubionych

Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili?

IP: 195.117.119.* 14.11.13, 01:51
wpisujmy TYLKO imiona i nazwiska, nie tylko kandydatow ktorzy byc moze sa juz pewni ze wystartuja ale osob ktore Wy widzielibyscie na tym stanowisku z naszego srodowiska, mniej lub bardziej znane ktorym na prawde zalezy na interesie miasta a nie wlasnym. dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: d_o Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: 195.117.119.* 14.11.13, 01:53
      przepraszam, nie napisalem ze chodzi mi o kandydata na prezydenta miasta Przemysla
    • fanka_online Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? 14.11.13, 07:44
      Z WASZEGO środowiska?
      Na Pysia.
      • Gość: Romek Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.13, 08:46
        Andrzej Zapałowski
        • Gość: Wyborca. Pysio i tylko Pysio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 09:07
          My mamy swojego sprawdzonego Pysia.Nadaje sie jak nikt inny
          A nie są nam potrzebni chłopcy z desantu "Jednej Rosji",którzy nie wyrosli na naszej ziemi i są produktem z importu.Wschodniego importu.Przeszło 20 lat temu zrezygnowaliśmy z produktów z importu i opieramy sie teraz na rodzimych produktach.
          • Gość: abc Re: Pysio i tylko Pysio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 09:09
            tylko Robert C. jest dobry w te klocki.
            • Gość: Wyborca Re: Pysio i tylko Pysio. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 09:50
              Nie przesadzaj.Pysio i tylko Pysio.
    • Gość: Też wyborca Najlepszy duet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 10:12
      Najlepszy duet tp pysio i Zapałowski.
      Czyli dwa w jednym.
      Oczywiscie pysio jako prezydent a Zapałowski jako wiceprezydent.
      • Gość: pysio Re: Najlepszy duet IP: 213.25.24.* 14.11.13, 10:25
        Ja nie jestem typem rzeźnika uwielbiającego taplać się w bagnie władzy! Widzę różnicę między rządzeniem i zarządzaniem. Polityka potrafi każdemu złamać kręgosłup moralny z człowieka zrobić świnię i po co mam się upodlić? Dla mnie obojętne jest kto rządzi w Przemyślu bo jeden wart drugiego! Znając życie, powiem jedno; każdy następny jest gorszy od poprzednika. Przyjdzie czas że chomę będziemy wspominać z rozrzewnieniem!
    • darino komu byscie postawili ? 14.11.13, 10:52
      Popieram kandydaturę pysia. Wprowadzi ustawy norymberskie, i wreszcie oczyści to ukraińskie gniazdo. Przemyśl dla Polaków ! :)
      • Gość: Też wyborca Tylko Pysio +1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 13:07
        W Pikulicach ich internuje.Żeby było im ciepło da im koce z jakimś choróbstwem i rozwiąże problem rozbudowując znacznie cmentarz ukraiński.
        • Gość: pro Re: Tylko Pysio +1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 13:24
          Pysio przyznał, że jest rzeźnikiem, to czemu ma być prezydentem?
          • Gość: pysio Re: Tylko Pysio +1 IP: 213.25.24.* 14.11.13, 14:30
            Ty, pro, naucz się czytać ze zrozumieniem bo cieniutko z tym u ciebie!

Gdyby prawo pozwalało mi na usunięcie banderowców i tylko banderowców bo przeciw uczciwym Ukraińcom nic nie mam /tylko czy się tacy znajdą?/ to chętnie dla tej jednej sprawy bym wystartował!!! Dzięki za pomysły i proszę o dalsze. Tylko dlaczego Pikulice? Dlaczego nie Sybir albo kosmos?
            • fanka_online Re: Tylko Pysio +1 14.11.13, 14:45
              ość portalu: pysio napisał(a): to chętnie dla
              > tej jednej sprawy bym wystartował!!!

Pysio, jesteś WIELKI!;)
            • Gość: Też wyborca Re: Tylko Pysio i po problemie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 15:03
              Pysiu.Sybir czy też kosmos jak piszesz to jest trochę za drogo.W kosmos to trzeba by było wydać miliony na jednego.Na Sybir to teraz najbogatszy region w surowce na świecie.

A jak byś się nauczył odróżniać Ukraińca od banderowca to może byś wybudował krematorium co znacznie by upraszaało rozwiązanie twoich bardzo ciekawych pomysłów.

• Gość: pro Re: Tylko Pysio +1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 15:21
              "Ja nie jestem typem rzeźnika uwielbiającego taplać się w bagnie władzy!"
              Skoro żaden rzeźnik nie może taplać się w bagnie, a raczej we krwi, to pierwsza część stwierdzenia musi być prawdziwa, a więc musisz być rzeźnikiem, tak wynika z logiki.
    • Gość: Observer Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: *.107.115.253.mediahost.pl 14.11.13, 15:06
      Podzielisz się kasą za ankietę?
      • Gość: pysio Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: 213.25.24.* 14.11.13, 16:43
        Ciekawa logika? Gdzieś ją nabywał? Może podasz adres tego bunkra? Całkiem zapomniałem z kim dyskutuję!
        • Gość: kontra Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 18:10
          Masz rację, że nie wiesz z kim rozmawiasz. Masz problemy ze wzrokiem, skoro nie potrafisz odpowiedzieć na właściwy wpis na forum. Czas udać się do okulisty panie pysio.
          Braki pamięci, słaby wzrok .... żebyś czasem nie przystąpił do neobanderowców przez pomyłkę.
          • Gość: Też wyborca Stawiamy na intelekt i wygląd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 18:31
            Ładne miasto to i prezydent powinien byc reprezentacyjny.
            A pysio to typowy konus kartoflak z dużym brzuchem piwnym
            .Nawet jak nałozy marynarkę/na codzień w swetrze/ to wyglada trochę komicznie jak stróż na Boze Ciało.A w krawacie i białej koszuli z krótkim rekawem wręcz przezabawnie.
            Musimy sie trochę zastanowić,czy pysio spełnia nasze oczekiwania pod względem wyglądu.
            Bo do strony intelektualnej pysia absolutnie nie mam żadnych zastrzeżeń.
            • Gość: pysio Re: Stawiamy na intelekt i wygląd. IP: 213.25.24.* 14.11.13, 19:04
              Zapewniam cię że bez trudu odróżnisz mnie od każdego banderowca chociażby po podniebieniu. Bo mnie nie obowiązuje zasada z dekalogu ukraińskiego nacjonalisty; będziesz podstępem rył pod każdym lachem! A od tego podniebienie czarnieje.
            • fanka_online Re: Stawiamy na intelekt i wygląd. 14.11.13, 19:34
              Pysio jest WYSOKi I PRZYSTOJNY....jak cała reszta forumków płci meskiej tutaj;)
        • Gość: Observer Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: *.107.115.253.mediahost.pl 14.11.13, 19:27
          To do Pysia.Ol...j tego bu...a.To forum nie dla wszystkich jest wygodne. 3maj się.
    • Gość: Observer Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: *.107.115.253.mediahost.pl 14.11.13, 19:50
      WSZYSCY NA FORUM W TO UWIERZYLI.yesYESyes
      • Gość: pysio Re: Juz za rok wybory, na kogo byscie postawili? IP: 213.25.24.* 14.11.13, 22:10
        fanka, czy zapluty karzeł banderyzmu też?
    • Gość: Też wyborca Jaki krawat do podniebienia pysia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.13, 08:31
      Moze dla podniesienia walorów zewnętrznych pysia zastanówmy sie jak ubrać naszego przyszłego prezydenta by się z niego tylko za ubiór wyborcy nie śmiali a podziwiali.

Na początek najważniejsze. Czyli dobór krawata do podniebienia.W tym wypadku do podniebienia pysia.Ze względu na duże braki w uzębieniu pysia bardzo widoczne to
      moim zdaniem najlepszy kolor krawatu dla pysia to błękit czyli niebieski.Pasuje do każdego garnituru i praktycznie do każdej postury.Ozywiście bez żadnych wzorków.

A na sportowo czyli w swetrze pysio wyglądał by w krawacie żółtym.Też bez wzorków.
      O elegancji i szyku właśnie decydują krawaty i to odpowiednio dobrane.
      Mam nadzieję pysiu,ze weźniesz moje sugestie pod uwagę.
      • Gość: pysio Re: Jaki krawat do podniebienia pysia. IP: 213.25.24.* 15.11.13, 10:26
        Jesteś w stanie wymyśleć coś od siebie? Musisz się wzorować na pysiu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka