IP: *.toya.net.pl 11.02.14, 23:15
Nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne..
podzielę się refleksją.. wracałem dziś LOT-em z Wawy
i spotkałem tego co bronił pedofilii - leciał do Rzeszowa..
ma prawo.. ja tez..
ja pracuję i dobrze zarabiam więc stać mnie na to..
a ten pan nie pracuje a ktoś mu opłaca taki przelot..
spróbujmy odpowiedzieć
kto zapłacił za bilet arcychama?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Arcycham IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.14, 23:43
      Sądzę, że poszło z funduszu BOR
      • Gość: lokalny patriota Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 12.02.14, 09:42
        A o kim mowa o członku sekty pedofilskiej w skład której wchodzi legion H
        • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 10:32
          Wierni mu za sponsorowali, a Tobie bogaty człowieku ? kogo wyzyskałeś ? Kogo oszukałeś omamiłeś, kogo naciągnąłeś ? Kto w Twojej firmie pracuje po 12 h, abyś ty mógł sobie latać ?
          • Gość: olek Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 11:37
            A wierni to po ile pracują, że stać ich na sponsorowanie bajarza?
            Pytanie o bajanie postaw fluorescencji. On jest w tych sprawach fachowcem.
            • Gość: ... Cebulaki biedaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 11:51
              A co Cię to obchodzi ile zarabiają wierni ? może dużo, a może mało ? Wtykaj nos dalej w nie swoje sprawy....
              • Gość: olek Re: Cebulaki biedaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:06
                Jesteś hipokrytą. Gościa pytasz skąd ma pieniądze, ale jak ktoś pyta skąd wierni mają kasę, to odwracasz kota ogonem.
                Powiedz lepiej co tam w Kurii? Jak tam śniadanko?
                • Gość: ... Re: Cebulaki biedaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:11
                  Buahahaha.... Bół Dupy Ci mózg ściska... Cebulaku. Skąd mam biedaku cebulaku wiedzieć skąd mają wierni pieniądze ? Prawdopodobnie sobie zarobili, albo dostali po dziadku jebie mi to szczerze mówiąc. Facet wyskakuje z tematem, że jest BOGATY tak strasznie bogaty, że stać go na przelot z Warszawy do Mojrzeszowa i zadaje pytanie skąd Michalika na to stać. Odpowiedź prosta dali mu wierni i nic nikomu do tego.
                  I nagle Ty.... obrońca bogatych uciśnionych ? Może mu miejscówkę zajął... na którą tak ciężko pracował jak twierdził...
                  • Gość: olek Re: Cebulaki biedaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:20
                    Sprawdzian był dla ciebie zbyt trudny? A może to była klasówka i nie podeszły ci pytania? Teraz w szkołach jedynie stresują, a jak się nazbiera tej goryczy, to jakoś to trzeba wylać. Można wejść w kibolstwo, zgolić łeb, ubrać się jak pajac w te kretyńskie dresy, włożyć kaptur, żeby mózg się nie przeziębił, bo jak potem siedzieć na grach. Można też inaczej. Tylko że to wymaga nieco odwagi. Trzeba uruchomić martwe komórki. A tu już nawet ładowarka nie pomoże.
                    Współczuję.
                    • Gość: ... Re: Cebulaki biedaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:23
                      tja.... to niby ja odwracam kota ogonem, brak argumentu ? Typowe dla lewaków w ciasnych rurkach, jak się pali grunt pod nogami to spłycić temat i uciekać. Gość się pyta skąd Michalik ma pieniądze. Odpowiedź od wiernych. Ja się pytam skąd On ma pieniądze i się zaczyna....
                      • Gość: olek Re: Cebulaki biedaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:26
                        prawicowiec? tego się można było spodziewać, kończę rozmowę, bo tacy jak ty potrafią nawet z mędrca zrobić idiotę.
                        Ale w kościele za to pierwsi przy ołtarzu.
                        Żałosne.
                        • Gość: ... Re: Cebulaki biedaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:34
                          c3201142.cdn03.imgwykop.pl/comment_TWiJZPxMOFwjjjSi0o67L8ANdirueYDV.jpg
                • Gość: ... Re: Cebulaki biedaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:16
                  Wracając do tematu... skąd naszego formowego bogacza stać na przelot samolotem ? Może wracał ze zlotu partii ? Twój ruch teraz bogaczu.... zanim zapytasz publicznie to się ładnie przedstaw i powiedz, gdzie można takie miliony zarabiać ? W Przemyślu to albo u Kleru jak sam stwierdziłeś albo u władzy. A może jest ze Straży granicznej ? Może Przedsiębiorcą co ludzi dyma ? Opowiedz nam o tym jak ciężko pracujesz na swoje pieniądze... to mnie bardziej ciekawi jak to że Michalik ma pieniądze od wiernych. Michalika nie wygryzę ale Ciebie dał bym radę.
                  • Gość: przedsiębiorca Re: Cebulaki biedaki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 12:24
                    Ja to cię widzę w ochronie. Masz talent i zadatki na dobrego ochroniarza. U mnie zrobisz karierę. Zgłoś się do mojej firmy Cerber. Pracę masz od ręki.
    • Gość: SEkretarz Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 12.02.14, 11:12
      wiesz gościu.. może Ciebie szlag tylko trafić że nie radzisz sobie z samym sobą.. ja pracuję ciężko i nie mam postawy roszczeniowej i stać mnie nie tylko na to (czyli lot samolotem) w myśl powiedzenia kto bogatemu zabroni.... u Ciebie jest to zastanawiające.. zarobiona opodatkowana kase wydaję na przyjemności..
      • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 11:35
        Heh... typowa odpowiedź nowobogackiego ciula :) Po pierwsze to Ciebie szlag trafia, że Abp. Michalik lata samolotem, nie mnie. Po drugie nie próbuj mnie oceniać, bo byś się mocno zdziwił. Po trzecie tylko nowobogackie ciule z biednych domów dorabiają się pieniędzy na czyjejś krzywdzie latają później samolotami i są w szoku, że ktoś też może latać :)

Więc, zanim zabierzesz się za krytykę to wyjmij słomę z butów, bo musi Cię nieźle gnieść, że się tak wścikasz :)
        • Gość: olek Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 11:39
          Dziękujemy panu za przedstawienie się forumowiczom. A mówili, że Palikot obraził jaśnie pana. Jaki PAN takie jego owieczki.
        • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.14, 11:40
          * co do Twojego powiedzenia znam lepsze ;)
          kto BIEDNEMU zabroni udawania bogatego ?
          • Gość: jan bez ziemi Re: Arcycham IP: *.przemysl.hypnet.pl 12.02.14, 11:55
            Może niech i "bogaty' i "arcycham' zastanowią się nad sobą, zwłaszcza że zstapil duch i odnowił oblicze tej ziemi wiadomosci.onet.pl/rzeszow/6-procent-mieszkancow-regionu-korzysta-z-pomocy-spolecznej/0l82g
    • Gość: SEkretarz Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 12.02.14, 22:28
      poczytałem..
      tak w zasadzie watek sie rozmydlił..
      ale to katole potrafią..
      arcycham to lala i doopę go nalezy ale wibratorem
      przelot był prowokacją dla yeb.. katoli
      w europie taki goguś nie ma racji bytu tylko u polaczków
      niech się czepi roboty..
      a marzeniem moim jest jak katole beda zdychac z głodu a ostatni kezs będą oddawać arcychamowi
      bo ten ich postraszy że pójdą do piekiełka..
      piękne?
      czytajcie dalej i plujcie na mnie

• Gość: ... Re: Arcycham IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 14:58
        Szkoda śliny na Ciebie.... Od razu zauważyłem ze z pieniędzmi masz tyle wspólnego co z mózgiem... W którym poście popieram Michalika, ze nazywasz mnie katolem ? Masz chłopie jakieś paranoje urojone, wszędzie widzisz katoli... Ktoś Cię skrzywdził ? tutaj pomocy nie znajdziesz, ogon pod tyłek i uciekaj szczeniaku....
        • Gość: xyz Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 15:14
          No dobrze, rozumiemy, nie lubisz ludzi z kasą, co mnie nie dziwi. W końcu jesteśmy w Polsce. A tu nadal funkcjonuje mentalność komunistyczna. Wszyscy muszą być równi, dotyczy to także portfela. Ale co ty tak tego Michalika bronisz? Sponsorujesz mu loty? I boisz się, że urząd skarbowy się dowie, że za dużo dałeś i nie odprowadziłeś podatku od darowizny?
          Wiem jedno, jesteś jasnowidzącym. Przez łączą sieciowe potrafisz zobaczyć kim kto jest po drugiej stronie kabelka. Podziwiam.
          • Gość: .... Re: Arcycham IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 17:23
            W którym miejscu bronię Michalika ? Nauczcie się dzieciaki czytać ze zrozumieniem.

To, że gardzę cwaniakami, którzy próbują prowokować (sam napisał że to prowokacja) nie znaczy, że bronię kleru.

Szkoda, że wchodzisz na forum i czytasz to co byś chciał przeczytać... To bardzo płytkie.

Widzisz... Ja nic nie mam do ludzi z pieniędzmi. Mam coś do ludzi którym słoma z butów wystaje. A tak się zachował furomowicz, który założył ten temat.

Na koniec chciałbym Cię uświadomić, ze to właśnie za komuny tak nadawano na kler... Wiec jeżeli coś porownujesz do komuny to właśnie Twoje zachowanie takie jest :)
            • Gość: xyz Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 21:07
              :) No no, kolega chwyta za słówka, nie rozumiejąc czemu odniosłem się do mentalności komunistycznej. Pomyśl jeszcze raz. No i oczywiście nie omieszkałeś nawiązać do prześladowania kleru za komuny, jakbym w swym poście w jakiś sposób źle się wypowiedział o klerze. Spokojnie mogłeś nawiązać do mojego słowa "jasnowidzący" i też coś palnąć. Kolega lubi bawić się w grę "skojarzenia". Jakieś słowo podrzucić koledze? Znowu się czegoś dowiemy ciekawego.
          • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 17:30
            BTW pisz w swoim imieniu bo jak piszesz my, a później coś o komunie to strasznie mnie rozbawiasz, a chyba nie o to Ci chodziło ?
    • Gość: SEkretarz Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 17:20
      niestety każda obrona arcychama trąci katolem.. sporym.. wiadro pomyj wylewaj - nie zmieni to mojej opinii, że katole niestety ale to takie małe polaczki; zazdrosne, wścibskie widzącze wszytko ale nie siebie i swoje katolstwo; uwierz mi, zarabiam, czasem w opinii polaczków wyzyskuję ale interesuje mnie mój portfel i ile w nim jest; ja martwię się portfelem a Ty się martwisz jaki ja jestem; Ty się dalej zastanawiasz jaki ja jestem a ja sobie zmieniłem autko na najnowsza toyotkę; ja odjeżdżam z piskiem opon bo taki mam kaprys i to że jestem bogaty a TY w miesjcu stoisz i oglądasz folder z nowymi brykami. Różnca? TY poogladasz drugi folder a ja zastanowię sie nad kursem pilotazu black hawka
      • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 17:28
        Tak jak myślałem nowobogacki siurak.... Poszukaj w swojej rodzinie katola i powiedz mu to w twarz, bo na forum możesz być każdymi i możesz mówić wszystko. Na szczęście tylko na forum....
      • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.play-internet.pl 13.02.14, 17:33
        Jeszcze raz przeczytałem Twojego poeta i z tego bólu dupy wyczytałem, że bronię Michalika.... Możesz mi powiedzieć gdzie ?
    • Gość: SEkretarz Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 19:22
      to takie proste.. wystarczy że wylewasz pomyje na mnie tzn. bronisz arcychama.. kazdy pofałdowany berecik to zauważy..
      • Gość: gość Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 20:56
        No i mamy nowego pysia :) Nie uważasz? Facet zamiast zluzować to się piekli i niepotrzebnie denerwuje. Więcej dystansu winien mieć. Z tych nerwów to mu przybyła raz jedna kropka w nicku :) Zaczynam się bać o chłopa.
        • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 21:01
          brak argumentów ? :) Tak miło się to czyta :) zwykłe prowincjonalne Cebulaki szukające przygód w internetach :)
          • Gość: Wiesiek Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.14, 21:16
            No właśnie, te siuraki, cebulaki .... masz rację. Nie mają żadnych argumentów a pyszczą. I po co tacy siedzą w internecie? I po co prowokują i bluzgają na naszych księży? To bandyci z pod znaku SB. Musowo ich bronić, bo tak być nie może, że jakiś właściciel toyoty chce szukać kasy w kieszeni naszego arcybiskupa. A co? Nie może mieć portfela? A nie może wydawać na bilety lotnicze? Co ma jeździć Pekaesem? Nie rozumiem takich ludzi. Chwali się to, że się wstawiłeś za naszym pasterzem. Bóg ci zapłać. Oby więcej takich odważnych i kulturalnych osób było na tym forum, to ci od palikota przestaliby judzić i szczekać. Tylko tak dalej.
      • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 21:04
        "wystarczy że wylewasz pomyje na mnie tzn. bronisz arcychama" Buhaahaha xD a to dobre... Zacna logika tylko pozazdrościć. No ale jak ktoś ma TOYOTE ! bo jest bogaty to nie wolno się z nim nie zgodzić, bo się Michalika broni hahahaha.... czekam na więcej :)
    • Gość: SEkretarz Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 13.02.14, 21:41
      każdy ma prawo do własnego poglądu ale pod jednym warunkiem - jak "posprząta" wokół swojej przestrzeni; uwielbiam prowokację i obserwowanie intelektualistów mających jedynie słuszną receptę na życie (czyli katolską na polskim gruncie); trudne dla wielu jest zrozumienie mojego poglądu ale cóż - wypada mieć tolerancję na poziomie nie mniejszym niż K2 wtedy łatwiej osiągnąć dystans wokół powstających różnych refleksji; uśmiecham się do wywodów gościów, gościówek i gościówkowych i niech tak pozostanie.. ja wsiadam do toyoty i piernę sobie z rury oddalając się z zaściankowego szamba..
      jesli zrozumiecie moja treść to gratuluję!
      jesli nie zrozumiecie mojej tresci to współczuję! w nadziei własnego rozwoju osobistego..
      • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.toya.net.pl 14.02.14, 10:15
        "każdy ma prawo do własnego poglądu ale pod jednym warunkiem " jesteś bardzo mało tolerancyjnym człowiekiem... wsiądź w TOYOTE i tak jak napisałeś wyjedź stąd. Tak będzie dla Ciebie najlepiej. Dzieciaku masz tak mały dystans do siebie, że nawet nie zauważyłeś, że ta twoja jak to nazwałeś "prowokacja" Ci nie wyszła. A teraz, aż miło patrzeć jak się dławisz i kombinujesz żeby wyszło na Twoje :) Bawisz mnie, bo wydaje Ci słoma z butów i nawet tego nie widzisz innymi słowy broń, której użyłeś okazała się obusieczna.
        • Gość: pytam Re: Arcycham IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.14, 12:44
          Gdy się chce kogoś krytykować trzeba najpierw być samemu w porządku. Wyjaśnij nam jak to słoma "wydaje" z butów? Pewnie smród. To miałeś na myśli?
          No i nadal pozostaje do wyjaśnienia kwestia twojej wiedzy na temat osób, których nie widzisz. Jak to jest z tobą? Masz te zdolności paranormalne czy nie? Jeśli to prawda, że gość jeździ autem i nie ma skończonych odpowiednich lat, to chyba trzeba zawiadomić o tym organy ścigania. Niedopuszczalne jest to, że autem kieruje "dzieciak", jak to wyraziłeś. Ostatni wypadek z dzieckiem za kierownicą napawa nas zgrozą.
          • Gość: ... Re: Arcycham IP: *.play-internet.pl 14.02.14, 13:18
            A ty mu wierzysz we wszystko co napisał ? Gratuluje bystrości...
            Za błąd przepraszam oczywiście wystaje mu słoma z butów. Szkoda że musiałem Ci tłumaczyć tak prostą literówkę ale rozumiem...
    • Gość: ... odp. SEkretarz IP: *.toya.net.pl 14.02.14, 13:59
      img.sadistic.pl/pics/cf05b17b2187.gif
      • Gość: noe Bozia jest? IP: *.toya.net.pl 14.02.14, 14:07
        Bóg to wymyślony twór.Na tej zasadzie krasnoludki też istnieją. I smefry też.
        • Gość: Historyk Re: Bozia jest? IP: *.toya.net.pl 14.02.14, 16:41
          Bozia jest tylko noego nie bylo niema i nigdy nie bedzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka