Dodaj do ulubionych

PIS-Patologia i Synekury

IP: *.play-internet.pl 09.11.14, 09:16
niekompetencja,partyjniactwo i kolesiostwo w Muzeum i dawnej Przychodni kolejowej, WORD i innych. Afiszowanie się ze swoją wiarą jest obłudą pacjentów z nadania partyjnego. Pojęcie wstydu jest im obce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tutejszy Najlepiej idą do wyborów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 10:17
      Wystarczy tylko popatrzeć.
      Sami emeryci i renciści,którzy chcą dorobić sobie dietą radnego do marnej renty lub emerytury.

Ciekawe co taki może "swoją wiedzą i doświadczeniem" wnieść w rozwój naszego miasta.
      • Gość: Marek Re: Najlepiej idą do wyborów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 14:16
        A ten nowy co został dyrektorem biura co to niby blokował .sam roboty sobie nie umikał znaleśc i on ma pomóc innym
      • Gość: kowalski Re: Najlepiej idą do wyborów. IP: *.play-internet.pl 09.11.14, 14:22
        Młodzi ludzie nie mają pracy,gdyż tzw.politykom i ich koleżkom wciąż mało i mało. dorabiają w kilku miejscach zajmując etaty i dojąc państwo na różne sposoby. Pazerność nie zna granic. jeden ze sprawiedliwych i prawych, nie dość, że jest radnym i przewodniczącym, pracuje w belferku czyli ośrodku doskonalenia nauczycieli podlegającemu marszałkowi, i jak ćwierkają wróbelki dodatkowo pobiera rentę z sejmu. czyli trzy źródełka finansowe. On to właśnie patetycznie i w zależności od potrzeby boleje nad bezrobociem wśród młodzieży. cóż za obłuda.
    • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 14:36
      Zaloguj się i wtedy napisz. W innych partiach to jest dokładnie tak samo. Panie hufman czy jak ci tam przebierańcu.
      • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 14:37
        Info do Admina. To nie jest poniżanie godności człowieka?
        • Gość: hoffman Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 09.11.14, 14:47
          a niby czyja to godność została poniżona?
      • Gość: Igła Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.przemysl.hypnet.pl 09.11.14, 14:43
        Czemu nazywasz gościa przebierańcem? Przecież Ty też nie podpisujesz się z imienia i nazwiska.
        • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 14:49
          Bo jestem zalogowany, bo podaję swoje namiary. I dla przypomnienia
          www.youtube.com/watch?v=qCtYZ0jyaxQ
          • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 15:00
            A jakiś hufman to może oczerniać kogokolwiek? Nieważne czy to zły , czy też dobry człowiek. Taki hufman to napisze wszystko,bo ma w dupie swoje sumienie. Taki NIKT może sponiewierać wszystkie osiągnięcia wielu lat pracy zawodowej. Bo to tak prosto napisać : ZŁODZIEJ,IDIOTA. A pokaż/napisz/pochwal się hufman czego dokonałeś w swej karierze zawodowej. A potem oceniaj. I nikogo nie bronię. Wisi mi to równo. Mam swoją firmę i będę ją dalej miał. I będę płacił uczciwie ZUSY za pracowników. Bo tak mi nakazuje obowiązek i sumienie.Jestem Pracodawcą. Kumasz "hufman"?
            • Gość: ED Re: PIS-Patologia i Synekury IP: 195.238.75.* 09.11.14, 15:10
              > Mam swoją firmę i będę ją dalej miał.

To po co startujesz do rady miasta? :)
              • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 15:11
                Skoro jesteś pewien to dawaj tel. Pogadamy.
                • Gość: ED Re: PIS-Patologia i Synekury IP: 195.238.75.* 09.11.14, 15:24
                  Z Tobą rozmawiać? O czym? Może o wyborczych obietnicach PiS-u?
            • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 15:10
              A jak jest tobie pojęcie wstydu jest obce , to proponuję ściągnąć spodnie i stanąć na Placu Na Bramie. Może to nauczy pokory.
    • Gość: Marek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 16:38
      Już pan hofman ściągał spodnie a teraz w Madrycie udawał że sika dziwni ludzie w tym kaczolańdzie sie zebrali co jeden to większy defekt
    • Gość: Tutejszy Ideały moralistek z ku...dołków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 17:33
      Mój sąsiad w wieku mojego taty opowiada jak to kiedyś dziewczyny z przemyskich ku...dołków/istniały takie uznawane wówczas za totalne miejsca rozpusty/ obecnie jako matrony i aktywistki jedynej słusznej partii tym razem trudnią się obroną moralności w naszym grodzie.Potrafią nawet pouczać jak należy żyć i postępować.
    • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 18:34
      Wypalić zło z Madrytu do 7 pokolenia. Jeśli przyszli zarabiać a nie pracować wywalić na zbity pysk. Polityka to najpierw pieniądze a potem władza. Tak jest na zachodzie za wyjątkiem Afryki i Ameryki Południowej. I mądrość przychodzi z wiekiem a nie z wikipedią i googlami. Prywatnie nie przepadam za kotami,ale w tym przypadku - POPIERAM.
      • Gość: obserwator Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 19:57
        , zauważyłem, ze jesteś bardzo agresywny, oddychaj głeboko
        • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 20:03
          Dzięki, złapałem oddeeeeeech w 3 D.
        • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 09.11.14, 20:11
          I tęsknię za obserwatorką Elizabeth od cmentarzy. Tam to dopiero jest burdello. Pewnie się odezwie później bo jest na l4.:(
          • Gość: Josef Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 20:49
            Jak wróci Breivik to dama wróci w glorii i chwale. Zobaczysz, i poustawia tych, co teraz robią w urzędzie rewolucję. Dostanie się najbardziej tym, co kradną cudze pomysły i się nimi chwalą przed gendyr. Trochę mnie to dziwi, że gendyr jest tak naiwny i nie widzi, kto tak naprawdę sprząta bo bałaganiarzach, ale to chyba już standard w tej firmie. Ktoś ma pomysły, ma ciekawy sposób na coś, a drugi mu to kradnie, chwali się przed innymi i zbiera pochwały, nagrody i podwyżki.
            Wróci breivik to uszczęśliwi wszystkich, ma sposób i doświadczenie w tej dziedzinie. Na początek każdemu przyczepi do du.py mikrofon i kamerę i przyblokuje internet. Nagrodzi oczekujących na stanowisko. Bądź co bądź niektórym radnym z jego ugrupowania nie udał się ten zamysł w tej kadencji, więc nadal startują by z pomocy biurowej zrobić rasowego urzędnika. Niestety, nie każdy ma skończone studia stacjonarne, a to jest wartość największa i nim nie może zostać. I nie będzie tam jakiś kierowca po zaocznych studiach pomiatał pomocą biurową i kazał odbierać telefony w sekretariacie. Skończą się te czasy.
            • Gość: Marek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.14, 21:22
              Czas skończyć z pasożytami krętaczami i karierowiczami .Idź na wybory i pamiętaj dziad zawsze z ciebie zrobi dziada .Nie głosuj na kaczki i miłośników kawalerów z kotami Bo cofniesz nas do epoki chłopów pańszczyźnianych
              • Gość: kolor hasło reklamowe IP: *.centertel.pl 11.11.14, 08:54
                RYANAIR - z nami wyleci każdy polityk !
    • Gość: mieszacz Po co szukać daleko IP: *.toya.net.pl 11.11.14, 09:12
      ordynator i p.o. dyrektora szpitala w jednym; w obu przypadkach przyzwoita pensja; pis zaakceptowało ten układ i pozostali; jest to zgodne z prawem bo prawnicy tak uznali, ze powierzenie obowiązków dyrektorskich jest dopuszczalne prawnie; a gdzie rozsadek? ordynator pracuje minimum 8 godzin w szpitalu to kiedy ma czas na dyrektorowanie w ramach powierzonych obowiązków? obłuda obłuda i jeszcze raz obłuda. W najbliższa niedzielę trzeba usunąć od władzy tych którzy wytworzyli taki układ - pis, po i psl; pacjenta wszyscy maja w d...
      ludzie opamiętajcie się idździe do wyborów; jeden w przemyslu bedzie zwozić siostrzyczki zakonne do głosowania; drugi zapewne powtórzy casus z "kupowaniem" głosów od meneli - sam zreszta wywodzi się menelsko-sutenerskiego srodowiska; kolejnego wspieraja neobanderowcy.. może czas najwyższy postawić na tych którym jest obca praca w radzie?
    • Gość: adaś Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 11.11.14, 18:53
      ciekaw jestem czy członek miał takie delegacje jak pozostałe towarzystwo.. beda jaja jak bizona kanadyjskiego gdy sie okażę że.. może jest bardzo uczciwy.. ale lewą panienkę gdzieś gościł - święta połowica sporo czasu spędziła na poszukiwaniach..
      • Gość: hoffman Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 13.11.14, 06:23
        Mnóstwo posad w Izbie Celnej, Straży Granicznej,Sok i innych otrzymali tzw.swoi i ich rodziny. Dlatego polityka prorodzinna jest na ustach wszystkich partyjniaków od PIS i PO(wcześniej AWS) po PSL i SLD. Polityka ta oczywiście była wspierana przez KLER, który też brał udział w tym patologicznym procederze.
      • 2seth Re: PIS-Patologia i Synekury 13.11.14, 08:08
        Szkoda ci czy czy ci nie... stać?
      • Gość: leon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 14.11.14, 21:35
        uśmiałem się czytając ulotki niektórych kandydatów m.in. lucy z nazaretu-zawód dyrektor. Czyli idea PZPR skądinąd bliska jej nie poszła w las .Jacy oni piękni, uczciwi, katolicy itp. itd.
        • Gość: Kamiński Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 25.07.15, 19:48
          To co wyrabiali i wyrabiają z obsadą stołków to wypisz wymaluj PZPR z tą różnicą, że na naprawdę merytoryczne stanowiska powoływali ludzi wykształconych i posiadających wiedzę w danym kierunku. Przykład lokalny,ś.p. dyrektor Kunysz- Muzeum Narodowe. A teraz Lucy czy Władyk i inni dyletanci brylują na różnych "odcinkach" nie mając elementarnej wiedzy o instytucjach którym "dyrektorują" . Partia ich wyzwała na ostatni bój....etc.etc.
          • Gość: marsjanin Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 25.07.15, 21:40
            Czyli polityka prorodzinna istnieje? Rodzina na swoim to hasło przewodnie PSL,PIS,PO SLD czy innych odnóg partyjnych. SG,IC,SOK,wszelkie Inspekcje i ich hybrydy o to Polska właśnie, także UM czy Starostwo.
            • Gość: jarek k. Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 27.07.15, 22:54
              faktycznie patologia, którą powinienem zwalczać, ale nietety zasady zobowiazują. Chyba utraciłem kontakt z rzeczywistością- alik mi to powtarzał. Co ten Marek K. wyrabia w tym Przemyślu. Lucy,władyk, mazurek z WORD,cap z CK,Jolanta Hit,mandzyn z WUP i inni to oni mnie chyba wykorzystują nieprawdaż? Klakierując i podlizując się do mnie i mojej partii. ja im pokażę i wyślę antka,mariusza, pawłowicz oraz technicznego premiera beatkę. a marka opie... jak mam to w zwyczaju.
              • Gość: tadek_42 Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.07.15, 18:35
                Kaczyści są dobrzy w stawianiu pomniczków innym kaczystom, zbieraniu się pod fallicznymi figurkami pomnażanych szamańskich bożków nazywanych maryjkami od wszelkich możliwych czynności, jeszcze nie ma maryji od obierania cebuli i ziemniaka... Ciemnota aż dziw że na komputerach ten motłoch się zna
                • Gość: jarek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 09.09.15, 21:33
                  Z tymi kadrami to szydło i duda faktycznie uzdrowią czyt.sponiewierają Polskę. Wybitne postacie i profesjonaliści w swoim rodzaju zawód:Dyrektor.
                  • Gość: leon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 10.09.15, 21:31
                    PO i PIS mogą sobie rękę podać. Kadrowa,partyjna polityka w jednostkach samorządowych i rządowych jest znamienna. statut nietykalności dla towarzyszy partyjnych i ich znajomych sięgnął dna. kuchciński,rząsa i inni partyjni towarzysze byli i są kadrowwymi w instytucjach i urzędach państwowych. sugestie wobec ludzi doświadczonych, pełniących funkcje są nie do przyjęcia. ch.je wpływali na obsadę w instytucjach, a przy okazji pie...li o przejrzystości konkursów i nnych naborów.Oni "tzw" władza wobec nas są "nikim". wylizać dupę prezesa czy ewy to klakierstwo pospolite i w przyszłości procentujące. włazidupstwo i klakierstwo jest cenione przez tzw. polityków.
                    • Gość: armagedon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.net.voice-net.pl 28.09.15, 20:36
                      PO-PATOLOGIA OLIGARCHICZNA czy PIS- PATOLOGIA I SYNEKURY to jedno i to samo. NEPOTYZM,KUMOTERSTWO,KOLESIOSTWO to standard. Posady dla swoich, niszczenie ludzi i nienawiść to u PARTYJNIAKÓW-KATOLIKÓW jest normalne i zgodne ze społeczną nauką kościoła, którego biskupi nie od parady nazywani są KADROWYMI LUB PATRONAMI w zatrudnianiu swoich np. w Straży Granicznej, Urzędzie Celnym czy w Izbie, Policji czy innych instytucjach samorządowych, wojewódzkich i rządowych. nieprawdaż PSLowcy? panie Bury,Kasprzak,Pączek czy inny Karapyta.
                      • Gość: Korwin Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.net.voice-net.pl 20.10.15, 22:16
                        zapomniałeś o innych instytucjach, czy firmach uzależnionych od skarbu państwa. Partiokracja wyznawana przez PO,PIS,PSL,SLD czy inne interesowne twory jest zarazą toczącą POLSKĘ. Wstydzę się za WIPLERA peregrynującego po partiach czy ugrupowaniach. pacjent interesowny, który dzięki PIS został posłem i wiceministrem. Teraz jest u Nas. nie wiem dlaczego Janusz toleruje taką typowa -domniemam-MENDĘ, która nie umie nawet wypić gorzały.
                    • Gość: jarek k. Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 23.10.15, 22:50
                      nic nie mogę zrobić, z tą bandą klakierów, która przed spotkaniem ze mną smaruje się wazeliną. No i co mam z nimi zrobić? najgorsi są ci młodzi jak sobolewski czy łapiński-łysy i mały. Klakierują mi non stop od rana do wieczora. Ale kiedyś ich wypie... i jak mówi mój kochany Alik - DAMY RADĘ.
    • Gość: frank sinatra Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 07.02.16, 15:11
      skok na synekury i stanowiska tak jak ich poprzednicy doprowadzili do perfekcji. Obowiązuje model BMW-bierny, mierny ale wierny.
      • Gość: leon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 24.02.16, 20:44
        Kamiński-jak temat niżej
    • Gość: 3kropki Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 25.02.16, 20:58
      W tym mieście na każdym wysokim stanowisku siedzi DEBIL.
      • Gość: armagedon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 25.02.16, 22:37
        czyli mówiąc oględnie każdy ch... na swój strój.
        • Gość: kreska Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.16, 10:48
          z Twojej wypowiedzi wyziera Twoja zyciowa mondrosc:):) bo na pewno nie wykształcenie:):)
          • Gość: armagedon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 21.03.16, 22:21
            Kamiński i Lucy oraz inni partyjniacy rzuceni tym razem na odcinek służby zdrowia z potężnymi poborami, które nijak się mają do ich wykształcenia i doświadczenia są szczególną patologią zżerającą Polskę.Walka z Kolesiostwem, kumoterstwem i nepotyzmem to sztandarowe hasło PiS z kampanii wyborczej. Patologia więc rodzi patologię.
            • Gość: cezar Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 10.04.16, 19:39
              Z Bogiem na ustach i lukrowaną wiarą partyjniacy z dobrej zmiany doją państwo w sposób bardziej bezczelny niż poprzednicy.
              • matlak2 Re: PIS-Patologia i Synekury 02.05.16, 19:47
                "Poszła jedna banda, przyszła druga - jeszcze gorsza od tamtej" - raz jeszcze okazało się jak wiele mądrości tkwi w starych ludowych przysłowiach?
    • Gość: armagedon Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.play-internet.pl 01.05.16, 21:16
      jak niżej i wyżej!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bartłomiej m. Re: PIS-Patologia i Synekury IP: 185.38.225.* 01.12.16, 19:18
        Koryto zostało to samo tylko się świnie zmieniły. Dojna zmiana tych co mieli walczyć z nepotyzmem,kumoterstwem i kolesiostwem. co się ku... porobiło!!!!!!! a tacy wszyscy Święci i rozmodleni!!!!!!! Obłuda do potęgi!!!!!!!!!
        • Gość: gucio Re: PIS-Patologia i Synekury IP: 185.38.225.* 17.06.17, 22:42
          dla odświeżenia jak poniżej.
          • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.jmdi.pl 14.07.17, 18:57
            Dużo się wydarzyło w ostatnich dwóch dniach..Po ostatnich wyczynach kaczystów jestem niestety przekonany o tym, że dojdzie do rozlewu krwi...Liczę tylko że wojsko i policja postawione przeciw Polakom walczącym o wolną ojczyznę się w porę zbuntują i dojdzie do odmowy wykonania rozkazów Pierwszego Towarzysza PIS, Naczelnika Państwa PIS - głównego bohatera zdrady narodowej, człowieka opętanego nienawiścią i podłego obywatela, mam nadzieję - wkrótce oskarżonego obywatela K.
            • Gość: gosc Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 14.07.17, 19:52
              Tadziu zwal sobie gruchę bo Ci zyłko pełkni i zyjdzisz z tygo świato
              • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 14.07.17, 20:39
                O tym czy ustawa o Sądzie Najwyższym jest zgodna z Konstytucją zadecyduje ewentualnie niezależny Trybunał Konstytucyjny, a nie zadna opozycja. Wiadomo przecież od dawna (o tym przez miesiace przekonywała nas opozycja) że powołani do TK sędziowie zawsze odkładają na bok swoje poglądy polityczne i kierują się tylko prawdą i zapisami prawnymi. :) Żeby był zamach na coś , musiałoby zostać złamane prawo. Na przykład zmiana Konstytucji bez wymaganej większości. Pisanie ustaw, nawet zmieniajacych zasady funkcjonowania różnych instytucji, jest prawem parlamentu Powiedział bym nawet że jest jego psim obowiązkiem. A z tym wsadzaniem do więzien tych co grożą więzieniami to Kaczor ma w stu procentach rację. Podobnie jak z tym , że ktoś na przejęcie władzy liczy nie przez to że wygra w wyborach, tylko przez to iż wywoła zamieszki na ulicach albo zagranica przyjdzie mu z pomocą. Cóż, pazdziernik coraz blizej i w wielu przypadkach listonosze bedą mieli znacznie lżejsze torby. :). Agentury w instytucjach coraz mniej, wpływy słabną....Staje się więc coraz bardziej nerwowo.
                • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.jmdi.pl 15.07.17, 19:33
                  Panowie, jakiś człowiek podpisujący się tak jak ja pisze co chce...i może...wolno mu. Tylko wiedzcie że to jest jakiś człowiek, musiałem to napisać
                  • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.jmdi.pl 15.07.17, 19:40
                    ps. Polecam poczytać:
                    wyborcza.pl/magazyn/7,124059,22096189,jacek-fedorowicz-mam-motor-do-dzialania-przezyc.html
                    natemat.pl/212577,po-sadach-wezma-sie-za-media-pawlowicz-wzywa-do-otwarcia-kolejnego-frontu
                    wyborcza.pl/7,75398,22096478,masz-19-lat-powinna-cie-zainteresowac-reforma-sadow-bo-to.html
                    ja rodził się faszyzm obiektywnych mediów brakowało
                    • Gość: gosc Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 15.07.17, 19:55
                      Tadziu zwal sobie gruchę bo Ci zyłko pełkni i zyjdzisz z tygo świato
                      powiedz mi oświecona sierotko w jakim kraju kasta sędziowska wybiera sama siebie
                      • Gość: gosc Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 15.07.17, 20:09

Tadziu oświecona sierotko specjalnie dla Ciebie
                        wiadomosci.onet.pl/swiat/jak-wybierani-sa-sedziowie-w-panstwach-ue/ghbzlzb
                        • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 15.07.17, 21:11
                          Biję się w piersi i przepraszam wszystkich ze żle pisałem o PiS
                          Jako żywo dzisiejsze Deuche Welle pisze że w Niemczech sędziów do Sądu Najwyższego wybiera Minister Sprawiedliwości i Ministrowie poszczególnych Landów i nie ma udziału samych sędziów wiec nawet PIS nie idzie tak daleko jak to jest od lat w Niemczech...więc cały ten wrzask Bóg raczy wiedzieć o co jest bo na pewno nie chodzi o sądy bo tu merytorycznie nie mają kompletnie racji.......szkoda że nie mamy merytorycznej opozycji a bandę półgłówków
                          • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 16.07.17, 09:05
                            To ja i moi sąsiedzi z powiatu powinniśmy sobie wybierać sędziego rejonowego, prokuratora i rejenta. Nikt inny. Teraz działa w tym zakresie jakiś kastowy twór, który obok demokracji nawet nie stał.
                            • Gość: Jolka Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.jmdi.pl 16.07.17, 15:23
                              wojna nas czeka, prymitywne pisiory trzeba będzie wybić, to plugawe chamskie śmieci, nic więcej. Faszyści i sataniści, będzie się działo....I Polska będzie miała max 20 mln ludzi, jestem za!
                              • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 16.07.17, 17:19
                                Już samo imię Jolka mówi b dużo czyli pusty łeb
                                a PiS ma za zadanie ZAORAĆ to całe towarzystwo
                                Przeciw zaklamaniu
                                W Niemczech, zgodnie z ustawą zasadniczą, sędziów federalnych mianuje i odwołuje prezydent federalny. O powołaniu sędziów najwyższych trybunałów decyduje właściwy dla danego zakresu spraw minister federalny wraz z komisją do spraw powoływania sędziów, składającą się z właściwych dla danego zakresu spraw ministrów krajowych i członków wybieranych w równej liczbie przez Bundestag. Sędziowie najwyższych trybunałów są powoływani przez właściwego ministra federalnego wspólnie z komisją ds. powoływania sędziów i są mianowani przez prezydenta federalneg
                                • Gość: Robert_42 Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.07.17, 21:19
                                  Jest zamach stanu, pis doszedł dna. Śmierć w imię Boga wszystkim pisowcom, AMEN. Będą się opiekać w piekle, kreatury podludzkie
                                  • Gość: Tadek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: *.toya.net.pl 18.07.17, 21:24
                                    A ja tak z ciekawości pytam , gdzie jest to piekło
                                    • Gość: antek Re: PIS-Patologia i Synekury IP: 185.38.225.* 18.07.17, 22:05
                                      Prawy i Sprawiedliwy mecenas-grzywka to wstyd Przemyśla. Razem z komuchem Piotrowiczem -jako jego zastępca i zarazem sprawozdawca i wnioskodawca w sprawie ustawy o Sądzie Najwyższym- demontuje ustrój naszej Ojczyzny oraz łamie Konstytucję. Rano nie może spojrzeć w lustro, gdyż zobaczyłby swoją żałosną gębę partyjnego,tępego kacyka i klakiera kaczora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka