22.05.16, 19:23
Na celowniku episkopatu znalazła się kolejna grupa-biegacze.Według ojców kościoła bieganie odciąga od kościoła,uczestnictwa we mszach.Jest samolubne i jeszcze coś tam.Uzbrojony w tę wiedzę na spacerze bacznie obserwowałem biegaczy.Człowiek nie świadomy pewnie nie zwracał by na nich uwagi,ale ja poczułem zapach siarki,może to złudzenie.Prośba nie wiedziałem jak się wobec tych biegaczy zachować bo na ten temat akurat nic nie było,a to ważne żeby człowiek wiedział jak się zachować.
Obserwuj wątek
    • Gość: maćko z bogdańca UB wiecznie żywy... IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.16, 22:51
      Wydawało by się, że UB to przeszłość, a tu proszę ciągle żyje i donosi:). Nieważne, że chyba pod wpływem marychy i z rażącym błędami gramatycznymi. Przecież nie matura lecz chęć szczera:)...
      • ub773 Re: UB wiecznie żywy... 23.05.16, 14:11
        Twoi nowi koledzy bez żenady powiedzieli mi kogo ostatnio wystawiłeś.Przed takimi jak ty broni mnie pancerz mej wiary.
        • Gość: maćko z bogdańca Re: UB wiecznie żywy... IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.16, 23:35
          ub773 napisał(a):

> Twoi nowi koledzy bez żenady powiedzieli mi kogo ostatnio wystawiłeś.

A więc moi koledzy donoszą na mnie do UB? A którzy?
      • berig123 Re: UB wiecznie żywy... 23.05.16, 15:27
        "Gdy ustaje tolerancja dla tolerancji, nastaje tolerancja przemocy". T. Kotarbiński

(Spychacz z Jurandowa).
    • Gość: michał Re: Biegacze IP: 185.18.135.* 23.05.16, 10:54
      na ten temat wiedze mam wątłą
      • Gość: xyz Re: Biegacze IP: *.lukman.pl 23.05.16, 11:32
        Gość portalu: michał napisał(a):

> na ten temat wiedze mam wątłą

Istotnie, ale na naukę nigdy za późno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka