Dodaj do ulubionych

Kaczyński zrobił z Polski Tworki

03.07.16, 16:29
Niedługo zwykły śmiertelniku poczekasz aż będziesz się musiał modlić do portretów jak i pomników zmarłego bliżniaka a twoje pięniądze (skladki zus itd) pójdą na wyuzdane obietnice partyjne człowieka chorego psychicznie.
A jak nie będziesz płakał na ulicy za byłym preziem to wjadą Ci do chałupy i wezmą na przesłuchanie w najlepszym wypadku!

KTOŚ kto napisał (nie sam) tak kłamliwą autobiografię nie wartuje nawet splunięcia!
Widać jego zapędy! Zresztą próżno pisać, ma wspólnika z namiotu nad Sanem z lat 60 tych, który teraz ma stanowisko nie byle jakie!

Wiedzą o tym"
Miły, Laufer, Chołkins, Boguśkai inni Z RESZTY ĆPUNÓW z ulicy Grodzkiej i Chopina.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruina z Tatarskiej Re: Kaczyński zrobił z Polski Tworki IP: *.toya.net.pl 03.07.16, 18:49
      Dostałeś jakiegoś objawienia, a może jesteś prorokiem.
      A Tobie co si dzieje? cosik Ci na rozum pierdykło, tabletka ni działa.
      Durmoni , okropi martwię si o Ciebe.
      Cośik Cię za szybko wypuścili z tego zakładu na Różanej k/Zurawicy
      Twój kuliga Ruina z Tatarskiej
      • Gość: tur Re: Kaczyński zrobił z Polski Tworki IP: *.dynamic-ww-09.vectranet.pl 03.07.16, 22:01
        tu ciekawy wywiad o tym gadzie

koduj24.pl/przypomina-mi-sie-komunizm/
        • Gość: darek Re: Kaczyński zrobił z Polski Tworki IP: *.toya.net.pl 03.07.16, 23:19
          prof. Jadwiga Staniszkis zapomniała, gdy gloryfikowała Kaczyńskich? Krótka pamięć
        • demon1903 Re: Kaczyński robi z Polksi Rzeszę! 04.07.16, 10:00
          Idioto! Pisz pod swoim nickiem!

Ja wychowałem się z Markiem na "jednym podwórku" i pamiętam jak on był "ciągany" pod namiot nad San.
          Marka siostra też o tym wie, tyle, że ona teraz mieszka w Australli i nie przyznaje się do pojeba, który obkradał apteki.

wyborcza.pl/1,75398,3742026.html
          • Gość: Ruinaz Tatarskiej Re: Kaczyński robi z Polksi Rzeszę! IP: *.toya.net.pl 04.07.16, 12:42
            Twoje motto i słowa to tylko " pełowcy". Nic więcej nie potrafisz. Nawet waginy wylizać porządnie.

Twoje wypowiedzi kojarzą mi się z Edkiem z Tatarskiej, który miał brata zwanym "RUINA". Ty jesteś takim Ruiną, bez polotu zacofanym i po.je.banym, któremu nawet trepanacja czaszki nic nie pomoże.
            • Gość: demonium Re: Kaczyński robi z Polksi Rzeszę! IP: *.ip.oxynet.pl 04.07.16, 21:52
              Demon, jak Ci mozna pomóc????
              • Gość: brunno_34 Re: Kaczyński robi z Polksi Rzeszę! IP: *.jmdi.pl 05.07.16, 20:37
                Nie obrażajmy Tworek, to kołchoz bolszewicki w którym towarzysz naczialnik kaczysta pierwszy robi z całego narodu idiotów, a 30% idiotów i imbecyli słucha patałacha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka