rapapo Re: Co daje Ci uczestnictwo w Forum - Przemyśl ?? 18.11.04, 17:12 albo raczej na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: Co daje Ci uczestnictwo w Forum - Przemyśl ?? IP: 80.51.255.* 18.11.04, 17:46 Jak możesz mój drogi Ra.....zadawać takie pytanie.Ja,ułomny człek mam zaszczyt poznać i poczytać myśli,które emanuje mózg naszego pana prezydenta. Nie czytam w myślach pana prezydenta,ale jestem z nim na dobre i na złe. PROPONUJĘ!!!!!Zakończyć czczą wymianę zdań.To nie to.Oczekuję innych rozsądnych propozycji.Z wielką estyma dla Was.Zbycho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rapapo Re: Co daje Ci uczestnictwo w Forum - Przemyśl ?? IP: 130.243.51.* 18.11.04, 17:53 Wiesz, ciesze sie, ze ktos RAPAPOfobie :))) Pozdrawiam, wiesz faktycznie odpoczne od tych glupot... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo RAPAPO MUSI ODEJSC!!! 18.11.04, 18:01 Dzieki Zbychowi czuje sie jak Kartagina albo Balcerowicz!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro z krakowa Re: RAPAPO MUSI ODEJSC!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:46 Hmm ... Balcerowicz musi odejść. A Kartagina ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemyśla Re: RAPAPO MUSI ODEJSC!!! IP: 80.51.255.* 18.11.04, 18:55 Rapciu!!!!!Ty odejść.Gdzie mianowicie.Bez Ciebie całe to forum można o kant d....y potłuc.Żartowałem!!!!Wracaj czynnie z ustami pełnymi zdań obiektywnych. Niech żyje jesień!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rapapo Kartagina 18.11.04, 20:28 Ale Ty mnie lubisz :/ "Poza tym uwazam, ze nalzey zniszczyc Kartagine", te slowa na kazdym posiedzeniu senatu wypowiadal Marek Porcjusz Katon, jakies 18 wiekow temu :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grypsio Re: Kartagina IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 09:41 ..a dokładnie kończył tymi słowami każde wystapienie. Przykład: "idę do kibla, a poza tym należy zniszczyć Kartaginę" Odpowiedz Link Zgłoś