03.06.02, 10:23
czy u Was też strony ładują się w nieskończoność???
wpadnę później, może łącza będą bardziej przyjazne :)))
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: koszmar! 03.06.02, 14:07
      Niech się ładują choćby nie wiadomo jak długo, byle w ogóle!
      • Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 19:28
        i gdzie tu koszmar? Jak się nie ładują albo zawieszają to dopiero koszmar! A na
        dodatek jak juz masz wypisanego posta cholerny komp zaczyna wariować to już nie
        koszmar to horrrrrooor :))))
    • m.a.r.y.s.i.a Re: koszmar! 03.06.02, 19:45
      U mnie zawsze działa wszystko ok. Może dlatego , że za nezłe pieniądze (tpsa).
      • wook Re: koszmar! 03.06.02, 21:30
        haha u mnie też za niezłe pieniądze, ale dzisiaj miało jakieś zatrzymania,
        tylko z gazeta.pl
        • Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:34
          U mnie tez tepsa ale marzę o SDI, i czekam, i czekam, i .... :(
          • beskider Re: koszmar! 03.06.02, 23:55
            Ja mam z telewizji kablowej i bardzo sobie chwale... To jednak nie zmienia
            faktu ze nawet kiedy inne strony laduja sie szybko, to Gazeta.pl
            niekoniecznie...
            • gosia-s Re: koszmar! 04.06.02, 09:27
              Sądząc po ruchu na forum, portal GW jest nieźle przeładowany, stąd też wymaga
              sprawnego serwera.
              • gofa Re: koszmar! 04.06.02, 15:38
                to chyba prawda z tym serwerem...wszystkie strony smigaja cudnie tylko GW
                laduje sie i laduje...a czasem sa nawet niespodzianki typu...trzeba sie
                zalogowac kilka razy...no a poza tym ja nie mam tepsy tylko dialog...:)
                • wook Re: koszmar! 04.06.02, 19:19
                  już przeszło, śmiga jak ta lala :))) nie zdążę mrygnąć ślipkami, a tu już
                  stronka otwarta - ciekawe jak długo tak będzie śmigało.
                  • gofa Re: koszmar! 04.06.02, 20:05
                    a ja chyba powiedzialam to w zlej godzinie...bo zaraz po tym poscie padlo
                    wszystko...znaczy serwer dialogowy...ale wykombinowalam i odfajkowalam proxy i
                    dziala :)))
                    • wook Re: koszmar! 05.06.02, 08:23
                      spryciula jesteś, jak go nie kijem to pałą :)))
                      • gofa Re: koszmar! 05.06.02, 09:40
                        wook, trzeba sobie jakos w zyciu radzic, problem w tym co zrobic jak i pala i
                        kij juz skutkowac nie beda ;)
                        • wook Re: koszmar! 05.06.02, 11:37
                          to już chyba przerabialiśmy, terapia młotkowa albo dochtor:)
                          • Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:16
                            Najgorsze że po takiej terapii nawet na skup złomu nie przyjma grata :)))
                            • gofa Re: koszmar! 06.06.02, 10:08
                              no ale mozna zrobic jakas dekoracje...albo doniczke z obudowy ;)
                              • Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 07:22
                                Jak on działac nie chciał to myślę że i kwiatki rosnąć w nie zechcą :))))
                                • gofa Re: koszmar! 08.06.02, 12:16
                                  no to sie zrobi martwa nature i bedzie sie ja artystom uzyczac, a co...
                                  • gosia-s Re: koszmar! 08.06.02, 13:35
                                    Śmiejcie się, proszę bardzo, a ja od wczoraj mam telewizor-atrapę.
                                    • Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:12
                                      NO i co sie smucisz przecież ciągłe patrzenie na programy telewizyjne jest
                                      męczące na oczy, teraz masz wreszcie okazje trochę odpocząć :)))))
                                      • gofa Re: koszmar! 09.06.02, 12:19
                                        gosia! nie martw sie, jak nikomu nie powiesz ze to atrapa to sie nikt nie
                                        domysli ;)mozesz teraz udawac ze nie lubisz telewizji, ogladasz malo etc etc :)
                                        • wook Re: koszmar! 09.06.02, 19:38
                                          możesz z niego też zrobić akwarium, hihi i na ekranie dalej będzie się coś
                                          ruszało, a gościom będziesz mówiła że to właśnie program o rybkach:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka