wook 03.06.02, 10:23 czy u Was też strony ładują się w nieskończoność??? wpadnę później, może łącza będą bardziej przyjazne :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia-s Re: koszmar! 03.06.02, 14:07 Niech się ładują choćby nie wiadomo jak długo, byle w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.polpak-karton.pl 03.06.02, 19:28 i gdzie tu koszmar? Jak się nie ładują albo zawieszają to dopiero koszmar! A na dodatek jak juz masz wypisanego posta cholerny komp zaczyna wariować to już nie koszmar to horrrrrooor :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.r.y.s.i.a Re: koszmar! 03.06.02, 19:45 U mnie zawsze działa wszystko ok. Może dlatego , że za nezłe pieniądze (tpsa). Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: koszmar! 03.06.02, 21:30 haha u mnie też za niezłe pieniądze, ale dzisiaj miało jakieś zatrzymania, tylko z gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 22:34 U mnie tez tepsa ale marzę o SDI, i czekam, i czekam, i .... :( Odpowiedz Link Zgłoś
beskider Re: koszmar! 03.06.02, 23:55 Ja mam z telewizji kablowej i bardzo sobie chwale... To jednak nie zmienia faktu ze nawet kiedy inne strony laduja sie szybko, to Gazeta.pl niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: koszmar! 04.06.02, 09:27 Sądząc po ruchu na forum, portal GW jest nieźle przeładowany, stąd też wymaga sprawnego serwera. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: koszmar! 04.06.02, 15:38 to chyba prawda z tym serwerem...wszystkie strony smigaja cudnie tylko GW laduje sie i laduje...a czasem sa nawet niespodzianki typu...trzeba sie zalogowac kilka razy...no a poza tym ja nie mam tepsy tylko dialog...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: koszmar! 04.06.02, 19:19 już przeszło, śmiga jak ta lala :))) nie zdążę mrygnąć ślipkami, a tu już stronka otwarta - ciekawe jak długo tak będzie śmigało. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: koszmar! 04.06.02, 20:05 a ja chyba powiedzialam to w zlej godzinie...bo zaraz po tym poscie padlo wszystko...znaczy serwer dialogowy...ale wykombinowalam i odfajkowalam proxy i dziala :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: koszmar! 05.06.02, 08:23 spryciula jesteś, jak go nie kijem to pałą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: koszmar! 05.06.02, 09:40 wook, trzeba sobie jakos w zyciu radzic, problem w tym co zrobic jak i pala i kij juz skutkowac nie beda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: koszmar! 05.06.02, 11:37 to już chyba przerabialiśmy, terapia młotkowa albo dochtor:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 16:16 Najgorsze że po takiej terapii nawet na skup złomu nie przyjma grata :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: koszmar! 06.06.02, 10:08 no ale mozna zrobic jakas dekoracje...albo doniczke z obudowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.polpak-karton.pl 08.06.02, 07:22 Jak on działac nie chciał to myślę że i kwiatki rosnąć w nie zechcą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: koszmar! 08.06.02, 12:16 no to sie zrobi martwa nature i bedzie sie ja artystom uzyczac, a co... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: koszmar! 08.06.02, 13:35 Śmiejcie się, proszę bardzo, a ja od wczoraj mam telewizor-atrapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: koszmar! IP: *.polpak-karton.pl 09.06.02, 07:12 NO i co sie smucisz przecież ciągłe patrzenie na programy telewizyjne jest męczące na oczy, teraz masz wreszcie okazje trochę odpocząć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: koszmar! 09.06.02, 12:19 gosia! nie martw sie, jak nikomu nie powiesz ze to atrapa to sie nikt nie domysli ;)mozesz teraz udawac ze nie lubisz telewizji, ogladasz malo etc etc :) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: koszmar! 09.06.02, 19:38 możesz z niego też zrobić akwarium, hihi i na ekranie dalej będzie się coś ruszało, a gościom będziesz mówiła że to właśnie program o rybkach:))) Odpowiedz Link Zgłoś