03.06.02, 19:28
sluchacie tego radyja? co o nim sadzicie?
Obserwuj wątek
    • wook Re: radio hot 03.06.02, 21:00
      tego akurat rzadko, ale ujdzie w tłumie:)
      • beskider Re: radio hot 04.06.02, 00:02
        podpisuję się pod opinią powyższą. Dobrze że jeszcze nieprzypominają
        niektórych innych stacji lokalnych w innych miastach typu: 1000 utworów z
        komputera + zapowiedz mijającej godziny... W Radiu Hot są prowadzone
        klasyczne audycje, ale nie slucham ich zbyt często, bo nie mam możliwości, a
        poza tym czasem razi mnie tam brak profesjonalizmu.
        • gofa Re: radio hot 04.06.02, 19:31
          coz...jesli moge powiedziec slow kilka...sluchałam chyba w kwietniu ostatnim
          razem i nie sadze zeby od tego czasu cos sie zmienilo ...po pierwsze: totalny
          nieprofesjonalizm - u niektorych prowadzacych oczywiscie, kwestia roznicy HOT
          a inne rozglosnie regionalne...to minie...audycje autorskie istnieja tutaj
          tylko dlatego ze trzeba czyms wypelnic czas antenowy, a poza tym to one w
          duzej mierze ugruntowaly pozycje radia,jak i to ze bylo to jedyne lokalne
          radio... a podobno cos jeszcze ma powstac w przemyslu... :)
          • Gość: beskider Re: radio hot IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 04.06.02, 22:29
            gofa napisał(a):

> a podobno cos jeszcze ma powstac w przemyslu... :)

Moze ktos zna jakies szczegoly w tej sprawie?

• wook Re: radio hot 05.06.02, 08:09
              były plany uruchomienia rozgłośni miejskiej, tzn pod skrzydełkami pana
              prezydenta, ale chyba się wycofali z tego idiotycznego pomysłu.
              • gofa Re: radio hot 05.06.02, 09:46
                pudło :) to nie to :) chodzi raczej o radio katolickie ...
                • wook Re: radio hot 05.06.02, 11:33
                  jeden pomysł nie wypalił z antena nadawczą Radia Maryja na Lipowicy (protesty
                  mieszkańców), czyżby jeszcze coś nowego?
                  • Gość: beskider Re: radio hot IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 05.06.02, 15:41
                    Czyli pierwszy pomysl rownie beznadziejny jak drugi.... ech.... samo zycie
                    • gofa Re: radio hot 06.06.02, 10:13
                      jeśli chodzi o nadajnik radia maryja na lipowicy to nie stanal tam ze wzgledu
                      na protesty mieszkancow - i bardzo dobrze - mial "obslugiwac" tereny
                      wschodnie...hmmm...jesli sie nie myle to powstac mialo, ma...powstalo??? radio
                      fara...albo jakoś tak... poszukam czegos wiecej i dam Wam znac :)
                      • Gość: beskider Re: radio hot IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 06.06.02, 20:13
                        To dziwne... w Przemyślu wobec obfitosci kosciolow nie ma i nie bylo fary...
                        • gofa Re: radio hot 06.06.02, 23:56
                          no coz...racja...ale taki akurat 'cynk' dostalam...:)
                          • wook Re: radio hot 07.06.02, 08:25
                            Jest to wprawdzie Radio Archidiecezji Przemyskiej, ale nie wiem czy odbierane
                            jest w Przemyślu (ale ja nie w temacie), siedzibę ma w Krośnie a słyszalne w
                            Jarosławiu :)
                            • gofa Re: radio hot 07.06.02, 18:20
                              ooo! to chyba to...moze maja to przeniesc do Przemysla? albo zrobic tu
                              studio??? jakis czas temu czytalam...mam nadzieje ze mnie pamiec nie zawodzi o
                              dodatkowej czestotliwosci do rozdania w przemyslu...
                              • wook Re: radio hot 07.06.02, 18:25
                                byc może, ale jak na razie to w Przemyślu mają tylko jednego korespondenta.
    • yhwh Re: radio hot 07.06.02, 20:01
      Pytałem o to radio bo mój znajomy tam pracuje, prowadzi min. program metalowy
      • gofa Re: radio hot 08.06.02, 00:23
        ha...to pewnie mamy wspolnego znajomego :)))
        • yhwh Re: radio hot 08.06.02, 18:56
          Pozdrowionka dla niego!
          • gofa Re: radio hot 09.06.02, 12:21
            no wlaśnie chciałam prosic o to samo :) najwczesniej pozdrowie go pewnie na
            wakacjach...:)))
            • yhwh Re: radio hot 09.06.02, 13:04
              no coz, ja z przemysla nie jestem, zatem wczesniej tez nie sadze bym go byl w
              stanie spotkac :(
              • wook Re: radio hot 09.06.02, 19:31
                ale wakacje juz niedługo, więc go razem pozdrowicie :)
                • gofa Re: radio hot 11.06.02, 00:56
                  ano racja...tylko co ja powiem, ze ma pozdrowienia od yhwh? bedzie wiedzial o
                  kogo chodzi? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka