yhwh 03.06.02, 19:28 sluchacie tego radyja? co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beskider Re: radio hot 04.06.02, 00:02 podpisuję się pod opinią powyższą. Dobrze że jeszcze nieprzypominają niektórych innych stacji lokalnych w innych miastach typu: 1000 utworów z komputera + zapowiedz mijającej godziny... W Radiu Hot są prowadzone klasyczne audycje, ale nie slucham ich zbyt często, bo nie mam możliwości, a poza tym czasem razi mnie tam brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 04.06.02, 19:31 coz...jesli moge powiedziec slow kilka...sluchałam chyba w kwietniu ostatnim razem i nie sadze zeby od tego czasu cos sie zmienilo ...po pierwsze: totalny nieprofesjonalizm - u niektorych prowadzacych oczywiscie, kwestia roznicy HOT a inne rozglosnie regionalne...to minie...audycje autorskie istnieja tutaj tylko dlatego ze trzeba czyms wypelnic czas antenowy, a poza tym to one w duzej mierze ugruntowaly pozycje radia,jak i to ze bylo to jedyne lokalne radio... a podobno cos jeszcze ma powstac w przemyslu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskider Re: radio hot IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 04.06.02, 22:29 gofa napisał(a): > a podobno cos jeszcze ma powstac w przemyslu... :) Moze ktos zna jakies szczegoly w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: radio hot 05.06.02, 08:09 były plany uruchomienia rozgłośni miejskiej, tzn pod skrzydełkami pana prezydenta, ale chyba się wycofali z tego idiotycznego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 05.06.02, 09:46 pudło :) to nie to :) chodzi raczej o radio katolickie ... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: radio hot 05.06.02, 11:33 jeden pomysł nie wypalił z antena nadawczą Radia Maryja na Lipowicy (protesty mieszkańców), czyżby jeszcze coś nowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskider Re: radio hot IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 05.06.02, 15:41 Czyli pierwszy pomysl rownie beznadziejny jak drugi.... ech.... samo zycie Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 06.06.02, 10:13 jeśli chodzi o nadajnik radia maryja na lipowicy to nie stanal tam ze wzgledu na protesty mieszkancow - i bardzo dobrze - mial "obslugiwac" tereny wschodnie...hmmm...jesli sie nie myle to powstac mialo, ma...powstalo??? radio fara...albo jakoś tak... poszukam czegos wiecej i dam Wam znac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskider Re: radio hot IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 06.06.02, 20:13 To dziwne... w Przemyślu wobec obfitosci kosciolow nie ma i nie bylo fary... Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 06.06.02, 23:56 no coz...racja...ale taki akurat 'cynk' dostalam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: radio hot 07.06.02, 08:25 Jest to wprawdzie Radio Archidiecezji Przemyskiej, ale nie wiem czy odbierane jest w Przemyślu (ale ja nie w temacie), siedzibę ma w Krośnie a słyszalne w Jarosławiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 07.06.02, 18:20 ooo! to chyba to...moze maja to przeniesc do Przemysla? albo zrobic tu studio??? jakis czas temu czytalam...mam nadzieje ze mnie pamiec nie zawodzi o dodatkowej czestotliwosci do rozdania w przemyslu... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: radio hot 07.06.02, 18:25 byc może, ale jak na razie to w Przemyślu mają tylko jednego korespondenta. Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: radio hot 07.06.02, 20:01 Pytałem o to radio bo mój znajomy tam pracuje, prowadzi min. program metalowy Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 09.06.02, 12:21 no wlaśnie chciałam prosic o to samo :) najwczesniej pozdrowie go pewnie na wakacjach...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: radio hot 09.06.02, 13:04 no coz, ja z przemysla nie jestem, zatem wczesniej tez nie sadze bym go byl w stanie spotkac :( Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: radio hot 09.06.02, 19:31 ale wakacje juz niedługo, więc go razem pozdrowicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: radio hot 11.06.02, 00:56 ano racja...tylko co ja powiem, ze ma pozdrowienia od yhwh? bedzie wiedzial o kogo chodzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś