Dodaj do ulubionych

Nowy wygląd serwisu UM

29.08.05, 10:01
Serwis UM ma nowy design: www.przemysl.pl/serwis/
ale część stron nadal po staremu.
Obserwuj wątek
    • Gość: lex Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 80.51.255.* 29.08.05, 12:14
      także informacja turystyczna jest zmieniona, dodano szlaki piesze i rowerowe,
      streszczono co warto zobaczyc itd, jednym słowem jest zaktualizowana
    • Gość: cien Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:38
      lepiej, lepiej oby tak dalej
    • Gość: bubel Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:08
      Zróbcie tylko 3 rzeczy:
      - podkreślcie galerię (np. napiszcie na czerwono, mrugająco...)
      - w galerii wszystko powinno iść od najświeższego wpisu, a nie jak jest teraz
      od najstraszego
      - opcje przewijania zdjęć w poszczególnych galeriach, teraz trzeba wyjść i
      wchodzić od nowa
      • Gość: lex Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 80.51.255.* 29.08.05, 18:34
        w galerii można zrobić więcej fajnych zdjęć, np takie jak w e-kartkach sceneria
        nocna, przecież jest tyle możliwości fotografowania Przemyśla
        • Gość: Eddy Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.hexen.przemysl.net.pl 29.08.05, 22:37
          Z galeria zgadzam sie cos wypadałoby poprawic przewijanie w przód i wstecz, to
          byłoby dobre, a jesli chodzi o wrzcanie takich zdejec jak w E-kartakach misa sie
          to chyba z celem, zeby dublowac takie rzeczy, ale spoko sądze ze autorom
          chodzilo o podkreslenie zdiec z bierzacych uroczystosci. Faktem jest ze zle sa
          sortowane. Mamy nadzieje ze to da sie jeszcze jakos poprawic. Pozdrówki
          • albida Re: Nowy wygląd serwisu UM 30.08.05, 07:02
            Uważam, że "radoos" na serwisach www zna się lepiej niż poprzedni autor, więc
            jestem dobrej myśli ;o) Z oceną poczekam na efekt końcowy.
    • Gość: Eddy Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:30
      Widac juz jakies poprawy :-)hmmm :>
    • Gość: DariO Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:39
      No faktycznie nawet nie zauwazylem ze autorem strony jest Radoos - stary
      znajomy z Irca :) Mysle ze dobrze ze on sie tym zajal bo jest na prawde dobry
      w te klocki. Pozdrawiam Cie Radek.
      • Gość: Radoos Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.vt.pl 31.08.05, 16:16
        Ano pomagam conieco ;-)
        Pozdrawiam.
        • opserwvtor Re: Nowy wygląd serwisu UM 01.09.05, 16:48
          Co nieco? Serwis zaczyna co raz lepiej wyglądać.
          Może by tak coś z mapką zrobić bo nie pokazuje całego obszaru miasta.
          • albida Re: Nowy wygląd serwisu UM 01.09.05, 22:51
            Jakby co to mam namiary na kompletną mapkę narysowaną przez kolegę w zeszłym
            roku.
          • Gość: Radoos Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 213.25.171.* 02.09.05, 15:29
            Mapkę zmieniłbym tam chętnie na bardziej "dostępną". No ale w tym zakresie póki
            co nie mam wiele do powiedzenia ;)
    • Gość: basia Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:27
      Ładny
      • Gość: z Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 80.51.255.* 02.09.05, 10:45
        Panie Radosławie dobrze, ale...? Dlaczego jest on taki niebieski?Nie mozna cos
        bardziej pastelowo?Wtedy byloby pysznie i miło.Sadzę, że by ują swoja szatą
        graficzną.A tak to smutno i nijako.Wierze w Pana.Powodzenia.
        • Gość: Radoos Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 213.25.171.* 02.09.05, 15:25
          Niebieski bo... ubię niebieski;) Tego koloru jest najwięcej w naszym herbie,
          jest raczej neutralny a że nie miałem kiedy ani jak konsultować wyglądu czy też
          kolorystyki, która będzie bardziej odpowiadała naszemu miastu zdecydowałem się
          właśnie na niebieski. Może się zmieni, może nie... niektórzy muszą wrócić z
          urlopów a niektórzy (ja) muszą na nie pojechać. Jak już będzie komplet ludzi w
          UM to wtedy będą się zastanawiać nad szatą... bo szata to sprawa dwolona i nie
          zależna ode mnie. Jedynie zasugerowałem wygląd (który się spodobał) i
          dostarczyłem tam przede wszystkim kod.

Pozdrawiam.
    • Gość: dede Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 217.113.224.* 06.09.05, 12:54
      Wygląd stronki może i lepszy,ale kamerka?.
      ROZPACZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
      Czy naprawdę nas nie stać na coś lepszego?.
      Pozdrawiam.
      dede
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka