opserwvtor 29.08.05, 10:01 Serwis UM ma nowy design: www.przemysl.pl/serwis/ ale część stron nadal po staremu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 80.51.255.* 29.08.05, 12:14 także informacja turystyczna jest zmieniona, dodano szlaki piesze i rowerowe, streszczono co warto zobaczyc itd, jednym słowem jest zaktualizowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cien Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 12:38 lepiej, lepiej oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubel Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:08 Zróbcie tylko 3 rzeczy: - podkreślcie galerię (np. napiszcie na czerwono, mrugająco...) - w galerii wszystko powinno iść od najświeższego wpisu, a nie jak jest teraz od najstraszego - opcje przewijania zdjęć w poszczególnych galeriach, teraz trzeba wyjść i wchodzić od nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 80.51.255.* 29.08.05, 18:34 w galerii można zrobić więcej fajnych zdjęć, np takie jak w e-kartkach sceneria nocna, przecież jest tyle możliwości fotografowania Przemyśla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.hexen.przemysl.net.pl 29.08.05, 22:37 Z galeria zgadzam sie cos wypadałoby poprawic przewijanie w przód i wstecz, to byłoby dobre, a jesli chodzi o wrzcanie takich zdejec jak w E-kartakach misa sie to chyba z celem, zeby dublowac takie rzeczy, ale spoko sądze ze autorom chodzilo o podkreslenie zdiec z bierzacych uroczystosci. Faktem jest ze zle sa sortowane. Mamy nadzieje ze to da sie jeszcze jakos poprawic. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
albida Re: Nowy wygląd serwisu UM 30.08.05, 07:02 Uważam, że "radoos" na serwisach www zna się lepiej niż poprzedni autor, więc jestem dobrej myśli ;o) Z oceną poczekam na efekt końcowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eddy Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:30 Widac juz jakies poprawy :-)hmmm :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DariO Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 13:39 No faktycznie nawet nie zauwazylem ze autorem strony jest Radoos - stary znajomy z Irca :) Mysle ze dobrze ze on sie tym zajal bo jest na prawde dobry w te klocki. Pozdrawiam Cie Radek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.vt.pl 31.08.05, 16:16 Ano pomagam conieco ;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
opserwvtor Re: Nowy wygląd serwisu UM 01.09.05, 16:48 Co nieco? Serwis zaczyna co raz lepiej wyglądać. Może by tak coś z mapką zrobić bo nie pokazuje całego obszaru miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
albida Re: Nowy wygląd serwisu UM 01.09.05, 22:51 Jakby co to mam namiary na kompletną mapkę narysowaną przez kolegę w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 213.25.171.* 02.09.05, 15:29 Mapkę zmieniłbym tam chętnie na bardziej "dostępną". No ale w tym zakresie póki co nie mam wiele do powiedzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:27 Ładny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 80.51.255.* 02.09.05, 10:45 Panie Radosławie dobrze, ale...? Dlaczego jest on taki niebieski?Nie mozna cos bardziej pastelowo?Wtedy byloby pysznie i miło.Sadzę, że by ują swoja szatą graficzną.A tak to smutno i nijako.Wierze w Pana.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radoos Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 213.25.171.* 02.09.05, 15:25 Niebieski bo... ubię niebieski;) Tego koloru jest najwięcej w naszym herbie, jest raczej neutralny a że nie miałem kiedy ani jak konsultować wyglądu czy też kolorystyki, która będzie bardziej odpowiadała naszemu miastu zdecydowałem się właśnie na niebieski. Może się zmieni, może nie... niektórzy muszą wrócić z urlopów a niektórzy (ja) muszą na nie pojechać. Jak już będzie komplet ludzi w UM to wtedy będą się zastanawiać nad szatą... bo szata to sprawa dwolona i nie zależna ode mnie. Jedynie zasugerowałem wygląd (który się spodobał) i dostarczyłem tam przede wszystkim kod. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Nowy wygląd serwisu UM IP: 217.113.224.* 06.09.05, 12:54 Wygląd stronki może i lepszy,ale kamerka?. ROZPACZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Czy naprawdę nas nie stać na coś lepszego?. Pozdrawiam. dede Odpowiedz Link Zgłoś