Dodaj do ulubionych

Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu

IP: 80.51.255.* 14.11.05, 11:52
Dziewczyny proszę piszcie o najlepszych przemyskich ginekologów, których
polecacie innym, bo pelno w naszym mieście lekarzy tej specjalności, wielu
niestety nastawionych jest tylko na zainkasowanie kasy i odwalenie roboty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 17.11.05, 21:39
      Najlepsi to są ci w szpitalu na Monte Cassino, choć zapewne Dyrektor Szpitala może zaprotestować: przy porodzie niejaki Mr Wąsik powiedział, że dziewczyna urodziła g....! I faktycznie, bo nie była przygotowana na poród. Na odpowiedź położnej , że pacjentce należy się jakiś szacunek Mr. W. odpowiedział, że ma w dupie szacunek do niej tak jak ona ma w dupie g...! Do tego bardzo dobry jest Docent, również z naszego szpitala (jest tylko jeden docent), który dwukrotnie przy jednym porodzie pomylił rozwarcie 3-centymetrowe z 9-cio cm. A tak , abyś się nie załamała , to chyba najlepsza jest pani i pan przy Grunwaldzkiej (przychodnia). Znajdź sobie ich sama, bo nie chcę robić jej reklamy. Po porodzie w przemyskim szpitalu stać mnie tylko na antyreklamy dla ginekologów.
      • Gość: efa Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 18.11.05, 13:15
        moją ciążę prowadził były ordynator / przyjmuje w Szpaku/ - byłam bardzo
        zadowolona. ciaża była zagrożona i dzięki szybkiemu działaniu lekarza udał się
        ją uratować. lekarzy z przychodni nie polecam!!! a o doktorze z postu wyżej
        słyszałam same najgorsze rzeczy.
        • kasmis Do : Ja 18.11.05, 19:41
          "Ja", a może nie podcieraj się nazwiskiem lekarza, gdy sama występujesz pod
          nickiem. Trochę kultury chyba się należy, albo minimum odwagi cywilnej Każdy
          może powiedzieć: jedna pani drugiej pani itd. A jeżeli masz coś konkretnego to
          się przedstaw.
          • Gość: Ja "Ja" do "kasmis" IP: *.ptvk.pl 24.11.05, 19:51
            A powiedz, czy można wykorzystywać fakt, że inni są uzależnieni od kagoś? A co mogłabym zrobić w szpitalu, w sytuacji gdy wspomniany tak się zachowuje? A może ta chamska odzywka "wspomnianego" dotyczyła właśnie mnie? A co miałam go postraszyć? Zwłaszcza , że za chwilę miał mnie zszywać? Nawet nie poczekał , aż znieczulenie zacznie działać, stwierdził, że nie ma czasu. Ujawnić się? Ja wykorzystuję sytuację , że mogę to opisać na forum. Pan W. wykorzystuje sytuacje w bardziej podły sposób. Niestety, jemu nic się nie stanie , a ja do szpitala mogę kiedyś wrócić. Mam tylko nadzieję, że wiadomość przeczyta dyrektor szpitala i pomyśli coś niecoś o swoich lekarzach. Jeszcze odnośnie odwagi cywilnej: będę ją miała gdy zacznie działać należycie prawo i gdy takiego chama za takie odzywki będzie można wypieprzyć z roboty z zakazem wykonywania zawodu.
            • aleks.sander Re: "Ja" do "kasmis" 01.01.06, 22:43
              Jeśli to prawda to takiego łobuza trzeba po męsku czyli od razu "po ryju" to może oprzytomnieje - albo do kamieniołomów bo stwarza zagrożenie dla życia i zdrowia .
        • Gość: Pytanie do efy Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: 80.51.255.* 18.11.05, 20:02
          O którym lekarzu pisałaś, bo w szpaku urzęduje dwóch.
          pozdrawiam
          • Gość: efa Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 19.11.05, 13:08
            ten, który przyjmuje w pon, śr i pt. :)
      • Gość: Igart Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 30.12.05, 15:13
        Do Ja: ja też miałam niestety wątpliwa przyjemność kontaktu z panem W. Gdy
        przyjechałam rodzic, zbadał mnie na izbie przyjęc, tak jak krowę. Nigdy w życiu
        nic mnie tak nie boleło (nawet poród) jak to badanie. Własciwie to powinnam go
        do sądu podac za sadyzm. Potem na szczescie badał mnie juz inny lekarz i już
        normalnie.
      • Gość: ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.toya.net.pl 30.01.15, 09:25
        Ja wprost przeciwnie nie mogę powiedzieć złego słowa o dr Wąsiku. Prowadził moją drugą ciążę, odbierał poród , a potem jeszcze dzwonił i pytał jak się czuję, jak dziecko. Ja jestem bardzo zadowolona. A jesli chodzi o kobiety ginekologów z Przemyśla to nie polecam. Straszne zołzy, badają tak że można się popłakać z bólu. Ale, co kto lubi.
    • Gość: mika Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 21.11.05, 16:08
      ten pan, którego dotyczy powyzszy post jest bardzo zakrecony. podczas jednej
      wizyty chcial mierzyc mi 2 razy cisnienie (zapomnial, ze zrobil to minute
      wczesniej), o recepty musialam sie upominac, zapomnial wpisac mi do karty ciazy
      wyniku z usg i takie tam. choic prowadzil moja ciaze,nie polecam.
      • Gość: Ilona Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 24.11.05, 01:22
        W jednej przychodni przy Boh. Getta oprócz pana W. , o którym była mowa przyjmuje lekarz na K. Dziewczyny , strzeżcie się tego idioty! 2 dni temu dziewczyna była u niego z ostrym bólem brzucha, ten stary idiota powiedział jej , że to kamyczki nerkowe i nie należy jej się USG. Wysłał ją do urologa. Więc urolog szpitalny na Mone Cassino po zbadaniu zauważył płyn w miejscu, w którym nie powinno go być i dziewczyna chwilę potem była operowana na ginekologii. Okazało się, że pękła jej torbiel przy jajniku!
    • luska16 Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu 01.12.05, 12:35
      Mną się zajmował zastępca ordynatora i jestem zadowolona.
      • Gość: Ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 01.12.05, 18:22
        A kto to jest zastępca ordynatora?
    • Gość: :-) Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 21:34
      a ja polecam pewnego miłego lekarza, który przyjmuje prywatnie w Zurawicy i
      (chyba) jest zastępcą ordynatora - przyjmował mój poród i był bardzo ok; oraz
      lekarza, który przyjmuje w Szpaku w czwartki i soboty - prowadził moją ciążę i
      naprawdę jest BARDZO ok. Obaj fachowo podchodzą do sprawy. Ten drugi nigdy nie
      zlekceważył żadnego, nawet najgłupszego, mojego pytania czy problemu, zawsze
      dokładnie wytłumaczył, zbadał i rozwiał wszelkie wątpliwości. Niektórzy chwalą
      też panią doktor o dwóch nazwiskach przyjmującą na 3-go maja, ale ja nie mam z
      nią żadnego doświadczenia. a z położnych na oddziale REWELACYJNA jest siostra
      Regina. Serdecznie pozdrawiam wszystkich wspomnianych :-)
      • Gość: Ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 08.12.05, 23:07
        Położne są faktycznie właściwymi ludźmi na właściwym miejscu. O Pani z 3-go Maja słyszałam dobre rzeczy, jest dokładna, ale i droga. Ordynator przyjmuje w Żurawicy - bo pewnie o nim mowa i trzeba przyznać, że jest dobry. Jeżeli chodzi o przychodnię przy Grunwaldzkiej i Panią H. to zacznę ją polecać ponownie wówczas, gdy przestanie olewać, za przeproszeniem, pacjentki. Nie zdarzyło mi się jeszcze widzieć, aby przyszła punktualnie - jest spóźniona 1,5 albo 2,5 godziny. Wówczas blokuje godziny przyjmowania ginekologowi, który przyjmuje po niej i trzeba czekać.
        • Gość: Manuela Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 31.12.05, 19:23
          Nie zgadzam się z dobrą opinią na temat pani przyjmującej na 3-go Maja. Nie
          jest wcale dokładna, bo nie zauważa podczas badania wielu ważnych rzeczy. Np u
          mojej koleżanki niezauważyła nadżerki, którą miała w czasie ciąży i po niej.
          Stwierdziło ją dwóch innych lekarzy, koleżanka poszła kolejny raz do pani dr i
          ta nadal twierdziła, że nadżerki nie ma. No i niestety koleżanka przez takie
          ewidentne zaniedbanie musiała mieć wycinaną nadżerkę operacyjnie, bo na inne
          metody było już zdecydowanie za późno. Całe szczęście, że tak to się skończyło,
          bo mogło się przecież skończyć rakiem, więc same powiedzcie jak tu można
          polecać kogoś takiego jak pani dr F.!?!
          • Gość: inesska Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:09
            A ja wprost przeciwnie!!Uważam , że jest świetna!! Pani Fudali ...bo o Niej tu
            mowa.... prowadziła całą moją ciążę...i przyjeżdżałam naprawdę z daleka właśnie
            do Niej...Jest miła, sympatyczna i delikatna, czego nie mogę powiedzieć
            o ...innym lekarzu którego dobrze zapamiętałam ze szpitala...p. Beresiu!!
            Koszmarny facet!Gbur!!
            I pozdrawiam na koniec położne ze szpitala!!! i choć w taki sposób chcę im
            bardzo podziękować!!!
            jeśli zdecyduję sie na 2 dziecko to na pewno wybiorę tą samą Panią doktor i ten
            szpital!!!
            • Gość: Manuela Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 11.01.06, 13:31
              Wcale nie twierdzę, że Pani Fudali nie jest miła i sympatyczna - tym bardziej,
              że jest droższa od samego ordynatora, jak tu więc nie być miłym i sympatycznym,
              skoro się inkasuje 70 zł. Ale to chyba nie jest najważniejsze - chodzi o to,
              żeby być dobrym specjalistą i zauważać takie rzeczy jak nadżerka, bo zaniedbana
              może się z czasem przerodzić w raka i wtedy ktoś taki miły i sympatyczny na
              niewiele się zda.Moja koleżanka też twierdziła tak samo, że Pani F. jest miła,
              sympatyczna, ale po wycięciu szyjki macicy, spowodowanym ewidentnym
              niedopatrzeniem lekarza zmieniła o niej zdanie.
              • Gość: inesska! Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 18:01
                I co uważasz,że 70 zł. to tak dużo?? to przyjedż do tych konowałów w
                Krakowie...dowiesz się jak może wyglądać wizyta za 100!!!zupełnie nie
                fachowa!!! Dla mnie Pani F. jest doskonałym lekarzem, u mnie nie zaniedbała
                żadnego najmiejszego problemu!!!(a było ich kilka) łącznie z z problemami które
                pojawiły się nagle...i przez nie miałam cięcie cesarskie!!I gdyby ich nie
                zauważyła...nie miałam bym dziecka...a jedynie bolesne wspomnienie!!! Jeśli o
                mnie chodzi nie znam lepszego lekarza...i współczuję tym , którzy uważają
                inaczej...bo bałabym się mieszkać w Przemyślu...bo do kogo bym chodziła się
                leczyć????Mam wiele koleżanek, które leczą sie u tej Pani...i których ciąże
                prowadziła...i żadna z nich nie miała złych dświadczeń, wręcz przeciwnie!!!
              • Gość: Ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 14.01.06, 23:21
                Zgadzam się z Tobą, ale nie wiesz o co chodzi z problemami z nadżerką konkretnie w Przemyślu? Pieniążki, pieniążki i pieniążki. I dokładnie w tym przypadku leczenie i profilaktyka nie jest w gestii zarówno Ordynatora jak i pani F. Gdyby udawało im się leczyć nadżerkę to nie było by zarobku. Co do szpitala, to kolejny raz stwierdzam , że lekarze z ginekologii przyjmują tam prywatnie za publiczne pieniądze. Pan W. robi to najczęściej w nocy - wtedy słychać jego chamskie odzywki (zapewne wiecie o kogo chodzi - dobry lekarz, który równie dobrze może powiedzieć do pacjentek: k...y jak wy śmierdzicie!). Pani F. też to robi - chata za grube pieniądze, a szpital i społeczeństwo naciąga na koszty.
            • Gość: Niunka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 14:04
              "Jest miła, sympatyczna i delikatna" Buhahahaha:)))))))
              Nie na tym polega fachowość lekarza. Co z tego, że ładnie się uśmiecha jak nie
              zna się na fachu. A chyba o to chodzi i to jest najważniejsze!!! Otóz chcę Wam
              powiedzieć, że już nigdy nie pójdę do tej Pani.
          • Gość: Moniky Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: 212.244.155.* 18.01.06, 13:26
            A ja zdecydowanie polecam panią dr Fudali. Prowadziła moją ciążę i nigdy nie
            zlekceważyła moich pytań czy wątpliwości. Ciąża była zagrożona, trzy razy byłam
            w szpitalu, miałam zakładany szew, potem prowokowany poród sporo przed
            terminem. Dziecko miało wadę wrodzoną o której dowiedziałam się od Pani doktor
            już w ciąży - dzięki temu mała żyje i chociaż po urodzeniu przeszła
            skomplikowaną operację teraz jest zdrowa. Bardzo polecam Panią doktor. A co do
            masażu szyjki macicy - rzeczywiście jest to niesamowicie bolesne ale żaden
            lekarz nie robi tego chyba dla swojej przyjemności. Też przez to przeszłam - dr
            Raba wykonywał masaż ale wcześniej mnie zapytał o zgodę. Wolałam pocierpieć
            przez 3 minuty niż rodzić pięć godzin więcej - a temu właśnie to służy.
            • Gość: efa Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 18.01.06, 13:36
              ja prawdopodobnie "dzięki" masażowi urodziłam dziecko przez cc. dziecko nie
              zdążyło się obrócić i źle wstawiało do kanału rodnego. błagałam lekarza, żeby
              przestał, ale on masował dalej / kilkakrotnie zresztą/. gdyby poród trwał
              dłużej, być moze mogłabym urodzic naturalnie, wiec nie pisz mi , proszę , o
              dobrodziejstwie masażu szyjki i szybkim porodzie. każda sytuacja jest inna.

od kolejnego masażu uratował mnie mąż, który ostro wydarł sie na lekarza
              dyżurnego. dlatego wszytskim polecam poród rodzinny.
        • Gość: ola Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ip.oxynet.pl 15.05.18, 08:07
          Pani H. konkretnie tylko czesze kasę, każda wizyta płatna, nawet za zdjęcie 1 szwa = stóweczka nie twoja. Wielu rzeczy nie zauważyła co 10 min. później w szpitalu inni widzieli !!!! Na fundusz już nie tak miła jak prywatnie......
    • Gość: Igart Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 30.12.05, 15:36
      Moja ciąże prowadził ordynator. Jest kulturalny i rzeczowy. Przyjmuje w Zurawicy.
      • Gość: Igart Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 30.12.05, 19:08
        Zapomniałam napisać, że położne na Monte były w porządku, szczególnie jedna
        bardzo mi pomogła. To pielęgniarka z prawdziwego zdarzenia.Wspaniała
        osoba.Gdyby w służbie zdrowia wszyscy tak pracowali to byłoby jak w serialowej
        ,, Leśnej Górze" opieka jak należy. ( ta pieęgniarka to B. Jeczalik)
        • Gość: Ola Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 10:30
          Rodziłam kilkanaście lat temu i również zapadła mi w pamięć pani Jęczalik,
          jasna postać na tym oddziale. Wtedy jedyna, serdecznie Pania Bożenkę (chyba)
          pozdrawiam, bezinteresownie pomogła mi przetrwać pierwsze dni po porodzie i Jej
          fachowe porady spowodowały, że drugie dziecko karmiłam piersią .Nie znałyśmy
          się, nie byłam żadną protegowaną, normalnie trafiłam na Anioła:))
          Polecam kobietom , zdecydowanym karmić naturalnie, na zwrócenie się do pani
          Jęczalik. Naprawdę potrafi pomóc.
      • Gość: PIA Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: 5.6.2D* / *.ruh.isu.net.sa 30.12.05, 21:15
        Ordynator dobrze pracuje, jeśli dasz mu w łapę. Ja nie dałam. Ponieważ rodziłam
        już siódmą godzinę, postanowił ręcznie poszerzyć mi szyjkę macicy. Kobiety,
        które rodziły, wiedzą o jakim bólu mówię. W weterynarii taki zabieg stosuje sie
        przy cielących się krowach. Po tym, co spotkało mnie w szpitalu na M. Cass. nie
        zamierzam urodzić tam drugiego dziecka. Pozdrawiam wszystkie panie, które stać
        na miłe i zgodne z regulaminem postępowanie pana R. Być może zostałyście
        przyjęte w godzinach jego urzędowania w szpitalu, w gabinecie, w którym sprzęt
        nie służy do prywatnych wizyt i badań, podczas gdy leczące się tam pacjentki
        musiały czekać w kolejce. I nie jest to wyłącznie pomysł pana R, by przyjmować
        prywatnie pacjentki w szpitalu korzystając np. ze szpitalnego USG.
        • Gość: Ja do PIA IP: *.ptvk.pl 30.12.05, 21:42
          Potwierdzam. Ostatnio leżałam troszeczkę w szpitalu i widziałam jak i słyszałam od pacjentek, że lekarze przyjmują prywatnie. Powtarzam: widziałam! Już też wiem, że dyrektor szpitala niewiele tam może zrobić, nie on rządzi szpitalem tylko lekarze i może im naskoczyć, tak jak osławionemu Bródce? Noskowi? czy jak mu tam było na nazwisko. Ordynator też bierze w łapę i ja też byłam przez niego po chamsku poszerzana. Poród nie rozpoczął się siłami natury tylko poprzez prowokację, a R. z 3 cm zrobił mi wymagane 7 cm. Polecam ten ból tym wszystkim, które w te opowieści nie wierzą. I odradzam szpital na Monte. Jedźcie do Rzeszowa, dojazdy są problematyczne, ale obsługa wspaniała.
          • kotek5050 Re: do PIA 31.12.05, 01:54
            Gość portalu: Ja napisał(a):

> Potwierdzam. Ostatnio leżałam troszeczkę w szpitalu i widziałam jak i
            słyszałam
            > od pacjentek, że lekarze przyjmują prywatnie. Powtarzam: widziałam! Już też
            wi
            > em, że dyrektor szpitala niewiele tam może zrobić, nie on rządzi szpitalem
            tylk
            > o lekarze i może im naskoczyć, tak jak osławionemu Bródce? Noskowi? czy jak
            mu
            > tam było na nazwisko. Ordynator też bierze w łapę i ja też byłam przez niego
            po
            > chamsku poszerzana. Poród nie rozpoczął się siłami natury tylko poprzez
            prowok
            > ację, a R. z 3 cm zrobił mi wymagane 7 cm. Polecam ten ból tym wszystkim,
            które
            > w te opowieści nie wierzą. I odradzam szpital na Monte. Jedźcie do Rzeszowa,
            d
            > ojazdy są problematyczne, ale obsługa wspaniała.
            No to NAPISZ nazwisko tego lekarza!!!!!!!Jesli nie to spadaj...!!!!!
            • Gość: efa Re: do PIA IP: *.mcon.pl 31.12.05, 13:37
              każda kobieta chyba wie, kto obecnie jest ordynatorem. pisanie nazwisk uważam
              za niewłaściwe - mimo wszystko. i z tym spadaniem chyba przesadziłeś/aś. może
              by tak więcej kultury?
              • Gość: Ja Re: do PIA IP: *.ptvk.pl 31.12.05, 14:39
                nie wymagaj kultury od lekarza zwłasza przy takiej informacji. Dwie osoby które robią prywatne interesy za publiczne pieniądze na Monte są już wymienione w tym wątku - jedna to kobieta, o drugiej wspomniała "efa"
              • Gość: Fakt Re: do PIA IP: *.mcon.pl 31.12.05, 20:21
                Przesadziłem, przepraszam.Ale dopóki wszyscy będą milczeć, dopóty taki stan
                bedzie trwał.
                Ja chcę wiedzieć kto zacz!!!!!Dlaczego pisanie nazwisk jest niewłaściwe?
                Czego się boisz?Kogo się boisz?
                • Gość: efa Re: do PIA IP: *.mcon.pl 01.01.06, 14:49
                  ale my nie milczymy! przecież mówimy o tym, co się dzieje. poród w naszym
                  szpitalu to ryzykowna decyzja. leżąc w szpitalu napatrzyłam się na wiele,
                  usłyszałam jeszcze więcej. podajemy tutaj tyle danych, ze każda kobieta, która
                  siedzi w temacie dobrze wie, o kim mowa.

polecam wszystkim oczekujacym przemyskim parom poród rodzinny. nie tylko z
                  powodów emocjonalnych.
          • Gość: Igart Re: do PIA IP: *.ptvk.pl 05.01.06, 17:51
            Ojej, to ja tak byłam ,,zbadana" przez pana W. ( jak juz pisałam) takie
            poszerzanie szyjki ( choć u mnie się nie poszerzyło w wyniku badania, tylko
            powoli w wyniku skurczów i podanej oksytocyny) powinno być zabronione. To ból
            potworny, gorszy od skurczów porodowych. Pan ordynator prowadził moją ciążę (
            wcale nie przyjmował mnie prywatnie w szpitalu, lecz zwyczajnie w gabinecie)i
            byłam raczej zadowolona.Nie oczekiwałam natomiast wcale jakiegoś specjalnego
            traktowania w szpitalu ( przecież ma dużo pacjentek, trudno wymagac, by latał do
            porodu każdej z nich). Zresztą to byłoby nie w porządku, gdyby pacjentki
            ,,prywatne" lekarze traktowali lepiej niż pozostałe. To nie o to chodzi. Co do
            badania rozwarcia, to myślę, że tylko kobiety lekarki , położne ( które same
            rodziły) beda delikatne, bo same znają ten ból.
        • Gość: Robert Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: 82.159.84.* 15.03.06, 13:35
          Dziwi mnie jedno w tych wszystkich postach.Opisujecie tutaj rozne zdarzenia
          zwiazane z porodem, czyli zwiazane z zyciem i zdrowiem Waszym i Waszych dzieci.
          Wszyscy wystepujecie anonimowo - dlaczego wiec boicie sie uzywac nazwisk tych
          lekarzy ktorzy Wam wyrzadzili krzywde ????????????

• Gość: marysia Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.01.06, 12:10
      polecam szkole rodzenia,napewno sie przyda przed porodem
      • Gość: uczennica Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.dialup.telenergo.pl 05.01.06, 17:14
        mądremu nie zaszkodzi,głupiemu nie pomoże
    • Gość: minimi prowadzenie ciąży IP: *.ptvk.pl 05.01.06, 13:49
      a kogo poecacie do prowadzenia ciąży?
      • Gość: :-) Re: prowadzenie ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:41
        jak już wcześniej napisałam, polecam lekarza ze Szpaka (przyjmuje we czartek i
        w sobotę) lub zastępcę ordynatora z Żurawicy. te pierwszy prowadził nie tak
        dawno (5 miesięcy temu) moją ciążę. pozdrawiam i życzę powodzenia.
        • lumpetka Re: prowadzenie ciąży 05.01.06, 15:50
          Obecne i przyszłe mamy zapraszamy na forum prywatne (Prywatne > Dziecko > Czy
          z Przemyśla jest tu ktoś) Pozdrawiam.
      • Gość: Manuela Re: prowadzenie ciąży IP: *.mcon.pl 11.01.06, 13:33
        Polecam ordynatora z Żurawicy - prawdziwy specjalista.
        • Gość: parents Re: prowadzenie ciąży IP: *.ip.oxynet.pl 15.05.18, 08:12
          Jaja sobie robisz, gdyby nie inni lekarze to stracilibyśmy dziecko. Po wizycie i ustaleniach ordynatora, 10 min. później pojawili się lekarze i od razu zmienili jego ustalenia !! Wszystko odbyło sie pomyślnie dzięki ich prowadzeniu ciąży od 6 miesiąca ! Ordynator to totalna porażka, może dobry dla tych co prywatnie sie u niego leczą !!
    • Gość: quba Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:37
      Dla pacjentek do 21 roku życia to zdecydowanie ja!
    • Gość: 50-cio latka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.06, 21:35
      Leczyłam się u kilku lekarzy w Przemyślu.Było coraz gorzej.Zapisywali rózne
      leki,hormony, leczył mnie nawet lekarz z tytułem profesora w Rzeszowie w
      prywatnej klinice a ja dalej cierpiałam .Wydałam mnóstwo pieniędzy na wizyty i
      leki. Zdesperowana ,cierpiąca poszłam do lekarza -p.B (w Szpaku w czw-
      sob).Jestem wdzięczna do końca życia temu lekarzowi ,z Przemyśla (to
      ważne),który postawił trafną diagnozę i zostałam uratowana.Cieszę się zdrowiem
      i życiem.
      • anik1980 Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu 21.01.06, 18:02
        witam Przemyślanki;) Niestety ja mam negatywne przeżycia związane z lek.B.Jego
        błędna diagnoza doprowadziła do tego ze w 15 tyg.ciąży poroniłam.Nie moge dojśc
        do siebie..Jak widać jednemu ten sam lekarz pomoże, drugiemu niestety
        zaszkodzi!!Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 22:19
      Pani dr Hanasiewicz jest the best.
      • Gość: a Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 09:24
        Jawna autoreklama !!!!!!
      • Gość: Ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 05.03.06, 00:55
        Zwłaszcza jej organizacja pracy; zwłaszcza, że nie spóźnia się 2 lub więcej godzin; zwłaszcza, że w trakcie przyjmowania pacjentek na kasę chorych nie przyjmuje prywatnie a inne panie czekają; zwłaszcza, że w swoim prywatnym gabinecie ma porządek; zwłaszcza itd
        • Gość: zwłaszcza Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:57
          > Zwłaszcza jej organizacja pracy; zwłaszcza, że nie spóźnia się 2 lub więcej
          god
          > zin; zwłaszcza, że w trakcie przyjmowania pacjentek na kasę chorych nie
          przyjmu
          > je prywatnie a inne panie czekają; zwłaszcza, że w swoim prywatnym gabinecie
          ma
          > porządek; zwłaszcza itd

Zwłaszcza, że w/w swiadczą o tym, czy lekarz jest dobry czy nie...
          • Gość: Ja Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 05.03.06, 13:40
            Czy ma w tyłku pacjentów, czy nie.
    • Gość: wiki Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 10.03.06, 20:05
      najlepszym ginem w Przemyślu jest Pan Marszał!
      Polecam wszystkim panią tego lekarza jest
      profesjonalistą.
      • Gość: efa Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.mcon.pl 12.03.06, 00:04
        ????????????????????????????????

a tak w ogóle - weź do ręki słownik.
    • Gość: mula Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 16.03.06, 15:08
      MARSZAł JEST THE BEST
      • Gość: kiełbasa Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 07:56

> MARSZAł JEST THE BEST

chyba rzeźnikiem......
    • Gość: mmmmmmmmmmmmm Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 01.04.06, 21:56
      mmmmmmmmmmmmmmmm
    • Gość: kaska z. Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 23:30
      Najlepszy jest Pan Dr. Sarzyńsk!!! Jeżdziłam do ginekologów w W-wie , we
      Wrocławiu i w Krakowie i mi nie pomogi, a Pna dr Sarzyński na Grunwaldzkiej
      wyleczył mnie!!! I w dodatku, pomijając wiedzę - jest bardzo sympatyczny.
      Pozdrawiam - Kaśka
    • Gość: Olka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.eranet.pl 22.12.06, 19:22
      Kogo polecicie na pierwszą wizyte u ginekologa? Najlepiej kobietę...
      • Gość: gosc Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 24.12.06, 22:33
        dr.kostere-wydre
    • Gość: Olka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.eranet.pl 25.12.06, 11:27
      Agdzie ona przyjmuje? :)
      • Gość: gosc Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ptvk.pl 27.12.06, 10:55
        w budynku przychodni kolejowej w poniedzialki i czwartki od 15 godz ale trzeba
        sie wczesniej umowic
        • Gość: Olka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.eranet.pl 28.12.06, 10:42
          Dzięki za informacje:)
    • Gość: pacjentka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:41
      Zdecydowanie polecam Monikę Hanasiewicz naprawde super babka z super podejsciem
      do pacjentek i naprawde bardzo delikatna w 100% polecam!:)
      • Gość: rodzaca Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:47
        a ostatnio miała coraz mniej pacjetek i ktos pomyslał ze strajki a ktos
        potrzebuje reklamy nieprawdaż
      • Gość: re: pacjentka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.ip.oxynet.pl 15.05.18, 08:14
        Chyba masz bardzo gruby portfel ! Za każde "dzień dobry" nawet 2 min. było minimum 100 zł !!! a paragony .... brak
    • Gość: eve Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 14.05.18, 20:01
      Czy ktos wie co sie stalo z Magdalena Kostera - Wydra. Kilka lat temu bylam jej pacjentka i chcialabym sie umówic na wizyte, jednak nie widze ostation zadnej wzmianki o niej, numer nie odpowiada...
    • Gość: Pacjentka Re: Ranking najlepszych ginekologów w Przemyślu IP: *.play-internet.pl 15.05.18, 22:48
      Idź do dr. Piotra Barana. Najmądrzejszy, najambitniejszy. Nie widzę na niego lekarza w Podkarpaciu. Jest numerem 1 w Przemyslu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka