Dodaj do ulubionych

Kasowanie wątków

17.11.05, 23:05
Witam P.T. Forumowiczów!
aby ułatwić i umilić bilateralnie życie, postanowiłem, że założę wątek w
którym będziecie mogli podawać linki do postów i wątków które uznacie za
takie które należy skasować. Wiem, że wysyłanie maila jest kłopotliwe z
róznych względów, a w ten sposób zaoszczędzimy sobie czasu i jak sądzę, wiele
niepotrzebnych spięć. Zanaczam, że nie zrzekam się prawa do kasowania wątków
które uznam za konieczne do skasowania.

Pozdrawiam (-)rapapo
Obserwuj wątek
    • opserwvtor Re: Kasowanie wątków 17.11.05, 23:06
      Świetny pomysł.

PS. Zanim wyjdziesz z forum przeczytaj mejla, który do Ciebie przed chwilą posłałem.
      • rapapo Re: Kasowanie wątków 18.11.05, 05:19
        P.S.
        Nie ukrywam, że pomógł mi w tym Opserwvtor za co dziękuję :)

Pozdrawiam
        • Gość: S Re: Kasowanie wątków IP: 80.51.255.* 20.11.05, 12:24
          Sama słodycz, jak na urzędników przystało.
          • Gość: gamper Re: Kasowanie wątków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:17
            prawda!! sama słodycz urzędniczo-administracyjna:-)
            a mówią że jest wolność słowa.............................!!!!!
            • rapapo Re: Kasowanie wątków 25.11.05, 10:26
              Na szczęście wolności głupoty Konstytucja nie gwarantuje :]

Pozdrawiam
              • Gość: Jerry Re: Kasowanie wątków IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 28.11.05, 14:25
                Jeśli to dotyczy gampera to przyznaję Ci rację!!!
                • Gość: gamper Re: Kasowanie wątków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 06:23
                  myszur(jerry) jesteś "the best of disco polo live":-)
                  • Gość: Jerry [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:01
                    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: Dra Re: Kasowanie wątków IP: *.ptvk.pl 20.01.06, 01:02
                Odnośnie Konstytucji RAPAPO i wolności słowa to ty masz tu najmniej do powiedzenia, bo nawet do niej nie zajrzałeś
                • Gość: dr. Re: Kasowanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 17:24
                  Masz refleks dra to zawsze ttak jest?
                  • Gość: Dra Re: Kasowanie wątków IP: *.ptvk.pl 24.01.06, 16:34
                    Od czasu gdy RAPAPO napisał mija 2 miesiące i przez ten czas mógł do konstytucji zajrzeć. Jeżeli chodzi o kasowanie wątków to RAPAPO teraz nawet śladów nie zostawia na forum
    • Gość: czyścioch Do kasacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:39
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=32420044&a=32420044
      W całości.
      • Gość: czyścioch Re: Do kasacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 20:33
        Te od przemyślaków też skasuj.
    • Gość: autor Re: Kasowanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 13:34
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=33182463
    • Gość: DariO Re: Kasowanie wątków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 01:40
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=165&w=33314400
    • Gość: wook Re: Kasowanie wątków IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 18.12.05, 23:48
      rapapo,dzieki ze jestes...
    • Gość: tytus Re: Kasowanie wątków, o co chodzi cenzor ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 09:13
      www.google.pl/doodle10.html
      • szwedzki_kucharz Re: Kasowanie wątków, o co chodzi cenzor ? 06.01.06, 12:12
        rapapo tobie się już naprawdę w główce pierdzieli - najlepiej usuń wszystkie posty i będzie święty spokój. Prawda jest taka - kasujesz posty nie odpowiadające "politycznie" tobie. Spadaj bucu.
    • Gość: Doxa Re: Kasowanie wątków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:24
      rapapo
      • Gość: krist Dlaczego skasowany :"Bylem na stoku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:02
        No własnie, ktory punkt regulaminu zostal zlamany, serio, prosze o wyjasnienie,
        to nie jest forum prywatne.
        • Gość: Dra Re: Dlaczego skasowany :"Bylem na stoku" IP: *.ptvk.pl 18.02.06, 23:58
          Aleś się dowiedział.
    • rapapo Wątek o stoku 10.02.06, 22:22
      skasowałem dlatego, że za dużo tam było osobistych ataków PT Forumowiczów,
      szczególnie patrząc na ostatnie wątki.

Pozdrawiam
      • rapapo Re: Wątek o stoku 10.02.06, 22:27
        P.S. przeniosłem do oślej ławki
        P.S. II osobistych = wzajemnych do tego chamskich
      • Gość: krist Re: Wątek o stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:31
        To skasuj cale forum albo zrob obowiazek przeslania kopii dyplomu ukonczenia
        studiow przd wyslanim kazdego posta, ludzi esa rozni i troche sie kompleksow
        przed rzeszowem ujawnio ale na tej zasadzie to co 2 watek mozna usunac. Rola
        opiekuna polega na opiekowaniu sie forum a nie wychowywaniu forumowiczow
        • Gość: rapapo Wątek o wątku o skasowanym wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:05
          Ja wiem jaka jest moja rola i jak się już wiele razy PT Forumowicze przekonali
          to chamskie "utarczki słowne" będą wycinane czy to się podoba czy nie. Ja sam
          nie mam dyplomu ukończenia studiów i nie mam z tego powodu kompleksów ani innym
          kompleksów z tego powodu nie robię. Mam dość kompromitowania miasta wyuzdanymi
          i prowokowanymi animozjami z Rzeszowem. Jak ktoś chce kogoś obrażać to niech to
          robi poza Forum. Tyle w tej materii, bo mi już przemiana materii siada jak
          pewne posty czytam.

Pozdrawiam
          • Gość: Doxa Re: Wątek o wątku o skasowanym wątku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.06, 11:38
            To idź do gastrologa
          • Gość: feliks zza ściany Re: Wątek o wątku o skasowanym wątku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 21:36
            Aaa?! Powitać!
            Skąd ja ten Tfuj życiorys znam?
            I ten styl, słownictwo, składnię i no i tę buźkę uuuśmiechniętą zafsze.
            Panie Derektorze magistrze inżynierze.
            ---
            Pozdrowienia dla Stefki, eksagenta Staska i Mychajła. To ile w zeszłym roku
            zarobiła gofa? Z podliczeń mi wyszło ze ostatni zarobek był w 2003 roku w
            kwocie 12 730 PLN.
      • Gość: PPP Re: Wątek o stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:20
        Ty sobie mózg skasuj i przeprogramuj go na PO
      • Gość: Gość Re: Wątek o stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 14:33
        Tak z ciekawości...
        Pisząc "PT forumowiczów" chcesz nadać powagi sobie czy swojemu postowi? Bo
        brzmi trochę jak "chcę być ważny i mądrze pisać" czyli żałośnie ;)
        • Gość: advocate Re: Wątek o stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:18
          Jeżeli dla ciebie mądrze = żałośnie to współczuje twoim bliskim.
          • Gość: Gość Re: Wątek o stoku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 11:03
            Współczuj sobie braku umiejętności właściwego rozumienia tekstu :-)
            Poważnie nie zauważyłeś tej ironii, ujętej zresztą cudzysłowem? Marny z ciebie
            adwokat :-)
    • Gość: pitt Re: to forum takie nudne, że tylko Radio Maryja .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:53
      Tyle się mówi, że swoje przekonania religijne można a nawet należy głosić
      publicznie, nawet na rynku:

ide słuchać Radia Maryja
      www.radiomaryja.pl/gif/play.html
      w przemyslu dyskriminacja?;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka