Gość: Lublińczanin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:05 Czy zna ktoś linki to stronek z fotkami TESCO w Przemyślu??? plisss, to ważne. pzdr z Lublińca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krist Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:24 a kto mialby to fotografowac i po co? Wlasnie stamtad wracam, wyglada to tak: mały blaszany prostokatny budynek, parking na 10-15 aut a w srodku resztki po meinlu, taniocha leader price i porozrzucane wszedzie palety z towarem, malownicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reee Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:33 na tle tesco w Rzeszowie to cudo przemyskie wyglada jak mały magazynek podręczny a la społem. Małe może być piekne, ale niech zainwestują w wizualizację, a nie palety z towarami w przejściach. W dodatku brak koszyków, w sobotę ustawia się kolejka za wózkami, ale jazda! Wróciły pyskówki, pani bez kolejki zabrała wózek, ktos inny wchodzi do srodka bez wózka i sobie bierze do reki towar, a tu kolejna pani podnosi krzyk, gdzie ochrona, ludzie sami wchodzą. taki mały folklor haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:16 i brud i syf taki że sanepid powinien to zamknąć po minutach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:46 Minusy przemyskiego TESCO: 1) Beznadziejna wizualizacja z zewnątrz. 2) Beznadziejny dojazd (krzywa, dziurawa ulica - szkoda samochodu, krzywe chodniki) 3) Mało wózków - trzeba czekać... kto pierwszy ten lepszy. 4) Działa połowa kas - brakuje Wam pracowników? zatrudnijcie jeszcze dwie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: TESCO w przemyślu? IP: 212.160.138.* 23.02.06, 09:17 pipidówa pozostanie pipidówą jeśli nie powstaną tu normalne hipermarkety - centra handlowe. Czy powstaną? www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=L%2ETXT Może Żurawica i Medyka będą pierwsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:06 Szlag mnie trafi zaraz co Ci radni odpi...lają. Od ponad roku słyszę już i wciskają nam informacje o przygotowywaniu miejscowych planów zagospodarowania. RADNI!! ILE TA SYTUACJA DO JASNEJ CHOLERY JESZCZE POTRWA? Jako mieszkaniec tego miasta, chcę mieć wybór i chcę żeby powstały w nim sklepy wielkopowierzchniowe. Chcę niskich cen, a przyszłość małych sklepów w których ceny są zawyżone mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek050 Re: TESCO w przemyślu? 23.02.06, 14:38 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/gjge4hv93knpy06i.html Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Pytanie do wojtka050 23.02.06, 16:51 wojtek050 napisał: > www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/gjge4hv93knpy06i.html Czy Ty jesteś tym samym wojtkiem50, który umieszcza zdjęcia w przemysl24.pl ? www.przemysl24.pl/galerie/wojtek50 Jeśli tak, to muszę Cię pochwalić, Twoje zdjęcia są świetne. Proszę o jeszcze więcej! Pozdrawiam Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek050 Re: Pytanie do wojtka050 24.02.06, 10:13 rychu_z_przemysla napisał: > Czy Ty jesteś tym samym wojtkiem50, który umieszcza zdjęcia w przemysl24.pl ? > www.przemysl24.pl/galerie/wojtek50 > Jeśli tak, to muszę Cię pochwalić, Twoje zdjęcia są świetne. > Proszę o jeszcze więcej! > Pozdrawiam > Rychu > > > tak, wojtek50 z Przemysl24 to ja. Fajnie że sie komuś podoba to co robię - dzięki. Pozdrawiam Wojtek ps. to zjęcie sklepu TESCO nie jest moje Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Do wojtka050 raz jeszcze 24.02.06, 16:31 Bez problemu odróżniam Twpoje zdjęcia od innych. Po prostu Twoje zdjęcia są znacznie lepsze od innych w przemysl24.pl. Twoje zdjęcia z folderu "Przemyśl świątecznie" posłużyły mi wielokrotnie na różnych forach gazeta.pl do reklamy Przemyśla. (Oczywiście zawsze podaję, że nie jestem ich autorem oraz wstawiam tylko link do witryny). Pozdrawiam Rychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodak Re: Do wojtka050 raz jeszcze IP: *.mcon.pl 24.02.06, 17:16 Piszemy o Tesco, czy o zachwytach Rycha nad zdjeciami Wojtka? I znowu napisze, że mnie poszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:48 Tak się zastanawiam, czy Oni (Tesco) zamierza wogóle pomalować w całości ten budynek na odpowiednie barwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 06:46 po co malować, tu sie zaklei z przodu jakims banerem, tam sie postawi paletę. Najwazniejsze, zeby schodziły produkty tesco, orzeszki, krem do rąk i chipsy. Mam nadzieję, że przynajmniej schab jest od normalnej swinii. A tak poza tym to pracowników szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:35 Produkty sprzedawane w opakowaniach Tesco są tanie, ale nie oznacza to że są gorszej jakości. W środku znajdziesz to samo. Kupujesz w końcu opakowanie, czy produkt w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 25.02.06, 13:51 To smaczenego Ci życzę, bo ja przetestowałem już większość produktów a'la Tesco i dokładnie towar, który jest w środku różni się smakiem i jakością od ponoć tego samego towaru w opakowaniu producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 25.02.06, 14:42 Właśnie skończyłem "smakować" superśmietanę Tesco, z produktem z firmy Magda (bardzo cenię wyroby tej firmy). Konsystencja tej superśmietany jak i smak dziwnie przypomina kefir. Jeżeli nie wierzysz to sprawdź. Towar kupiłem dziesiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malarz Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:54 oczywiście, że produkty tesco to lipa, boje się cokolwiek kupować, np. budyń w proszku za 30 gr, jogurt poziomkowy. W makro kupowałem ich firmowe sledzie w śmietanie, padlina w porównaniu z lisnerem. Może są jakieś wyjątki, ale ja na takie cudownie towary nie natrafiłem. A pamiętacie za komuny polokoktę niby tak dobra jak cola haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 25.02.06, 20:22 No właśnie, zatem niech żyją hipermarkety, dużo miejsc pracy w nich, większe bezrobocie wokół i syfiaste żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieżyt Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:08 Tanie mięso,psy jedzą.To prawda,jakość tych produktów odpowiada cenie. Byłem tam raz,więcej nie dam się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
gorczes Re: TESCO w przemyślu? 26.02.06, 13:38 Przemyślowi gratulujemy sklepu TESCO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ₧ Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:42 Przynajmniej reklamówki mają duże i silne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:33 Prawie jak Tesco.....prawie robi wielką różnicę..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:53 Smakoszu śmietany!! z miesięcznym terminem gwarancji do spożycia. Poczytaj skład tej śmietanki a znajdziesz tam wszystko tylko nie zwyczjną śmietanę- czyli tzw. kożuch ze świeżgo mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cpp Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:46 pasztet firmowy - nie do zjedzenia. Pies to tylko powąchał ( a mówi się że tanie mięso psy jedzą). Sok firmowy to woda z dodatkiem czegos co przypomina sok. To nie jest żaden sklep - tylko buda z towarem niepełnowartościowym. Czym się wszyscy zachwycają ? - ja tego nie rozumiem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: TESCO w przemyślu? IP: *.eranet.pl 26.02.06, 19:28 > Czym się wszyscy zachwycają ? - ja tego nie rozumiem !!! A moglbys wskazac osobę, ktora jest zachwycona? bo nie widzę takich A dyskusje wywolal raczej sam fakt, ze oto jedna z najwiekszych sieci detalicznych w Europie otwiera swoj sklep, nic wiecej. Sklep jest brzydki i zrobiony jak najmniejszym kosztem, a asortyment ma ubogi. A propos rozmowy o produktach pod marką tesco, chcialbym zwrocic uwagę, ze są dwie marki: "korzystny zakup" - ta bialo-granatowa, oraz po prostu "tesco" "Korzystny zakup" to zawsze towary najtansze z danej branży A "tesco" ma byc w zalozeniu rozsadną jakościa za rozsądną cenę. Tyle teorii. W praktyce wiekszosc artykulow w bialo-granatowych opakowaniach raczej nie nadaje sie do jedzenia, natomiast tymi z logo "tesco" się jakoś bardzo nie rozczarowałem - wlasnie jem platki owsiane z owocami - wyprodukowane przez ta sama firme, z ktorej kupuje "produkt markowy" i nie ma zadnej roznicy w smaku ani jakosci :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matt Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:29 a ja nie narzekam kupuje w tesco towary bo są tanie i wcale nie takie zle jak się komuś nie podoba niech kupuje w mojrzeszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krist Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:46 smakosz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 27.02.06, 00:00 Przegapiłem skład, ale tam chyba nie ma kożucha ze świeżego mleka, to jest coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:11 Nic nie przegapiłeś. W produkcie pt."śmietana" jest guma, stabilizator, polepszacz, substancja konserwująca.... Na śmietanę w 200ml opakowaniu zabrakło miejsca. Data ważności krótka 1 miesiąc. Chemikalia są dłużej ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynathier Re: TESCO w przemyślu? 07.03.06, 18:07 Swietne zdjęcie!! Śmiać się czy płakać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voyto Re: TESCO w przemyślu? IP: 212.160.138.* 08.03.06, 09:28 wg "Nowin" w Przemyślu nawet kina nie ma: www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/events?Category=Events Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:07 W końcu szefostwo nowin jest w Rzeszowie. Ta propagandowa gazetka dba tylko o własne miasto. Za to w Życiu Podkarpackim jest pełny repertuar. Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: TESCO w przemyślu? 08.03.06, 12:16 Dlaczego przemyskie kina nie zainteresują się tym, żeby reklamować się w Nowinach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu z Przemysla Re: TESCO w przemyślu? IP: *.mcon.pl 08.03.06, 18:03 A zapytaj ich!!!Znowu marudzisz Rysiuuuuuunnnniiiu słodki jak miodzik sztuczny. Non est crimen perforatio hymen! Odpowiedz Link Zgłoś