Dodaj do ulubionych

TESCO w przemyślu?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:05
Czy zna ktoś linki to stronek z fotkami TESCO w Przemyślu??? plisss, to ważne.

pzdr z Lublińca.
Obserwuj wątek
    • Gość: krist Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:24
      a kto mialby to fotografowac i po co? Wlasnie stamtad wracam, wyglada to tak:
      mały blaszany prostokatny budynek, parking na 10-15 aut a w srodku resztki po
      meinlu, taniocha leader price i porozrzucane wszedzie palety z towarem, malownicze.
      • Gość: Reee Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 19:33
        na tle tesco w Rzeszowie to cudo przemyskie wyglada jak mały magazynek
        podręczny a la społem. Małe może być piekne, ale niech zainwestują w
        wizualizację, a nie palety z towarami w przejściach. W dodatku brak koszyków, w
        sobotę ustawia się kolejka za wózkami, ale jazda! Wróciły pyskówki, pani bez
        kolejki zabrała wózek, ktos inny wchodzi do srodka bez wózka i sobie bierze do
        reki towar, a tu kolejna pani podnosi krzyk, gdzie ochrona, ludzie sami
        wchodzą. taki mały folklor haha
        • Gość: zzzz Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:16
          i brud i syf taki że sanepid powinien to zamknąć po minutach.....
          • Gość: korektor Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 20:46
            Minusy przemyskiego TESCO:
            1) Beznadziejna wizualizacja z zewnątrz.
            2) Beznadziejny dojazd (krzywa, dziurawa ulica - szkoda samochodu, krzywe chodniki)
            3) Mało wózków - trzeba czekać... kto pierwszy ten lepszy.
            4) Działa połowa kas - brakuje Wam pracowników? zatrudnijcie jeszcze dwie osoby.
            • Gość: voyto Re: TESCO w przemyślu? IP: 212.160.138.* 23.02.06, 09:17
              pipidówa pozostanie pipidówą jeśli nie powstaną tu normalne hipermarkety -
              centra handlowe.
              Czy powstaną?
              www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=L%2ETXT
              Może Żurawica i Medyka będą pierwsze?
              • Gość: Marek Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:06
                Szlag mnie trafi zaraz co Ci radni odpi...lają. Od ponad roku słyszę już i
                wciskają nam informacje o przygotowywaniu miejscowych planów zagospodarowania.

RADNI!! ILE TA SYTUACJA DO JASNEJ CHOLERY JESZCZE POTRWA?

Jako mieszkaniec tego miasta, chcę mieć wybór i chcę żeby powstały w nim sklepy
                wielkopowierzchniowe. Chcę niskich cen, a przyszłość małych sklepów w których
                ceny są zawyżone mnie nie interesuje.
    • wojtek050 Re: TESCO w przemyślu? 23.02.06, 14:38
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/gjge4hv93knpy06i.html
      • rychu_z_przemysla Pytanie do wojtka050 23.02.06, 16:51
        wojtek050 napisał:

> www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/gjge4hv93knpy06i.html

Czy Ty jesteś tym samym wojtkiem50, który umieszcza zdjęcia w przemysl24.pl ?
        www.przemysl24.pl/galerie/wojtek50
        Jeśli tak, to muszę Cię pochwalić, Twoje zdjęcia są świetne.
        Proszę o jeszcze więcej!
        Pozdrawiam
        Rychu

• wojtek050 Re: Pytanie do wojtka050 24.02.06, 10:13
          rychu_z_przemysla napisał:

> Czy Ty jesteś tym samym wojtkiem50, który umieszcza zdjęcia w przemysl24.pl ?
          > www.przemysl24.pl/galerie/wojtek50
          > Jeśli tak, to muszę Cię pochwalić, Twoje zdjęcia są świetne.
          > Proszę o jeszcze więcej!
          > Pozdrawiam
          > Rychu
          >
          >
          >
          tak, wojtek50 z Przemysl24 to ja. Fajnie że sie komuś podoba to
          co robię - dzięki.
          Pozdrawiam Wojtek
          ps. to zjęcie sklepu TESCO nie jest moje
          • rychu_z_przemysla Do wojtka050 raz jeszcze 24.02.06, 16:31
            Bez problemu odróżniam Twpoje zdjęcia od innych.
            Po prostu Twoje zdjęcia są znacznie lepsze od innych w przemysl24.pl.
            Twoje zdjęcia z folderu "Przemyśl świątecznie" posłużyły mi wielokrotnie
            na różnych forach gazeta.pl do reklamy Przemyśla.
            (Oczywiście zawsze podaję, że nie jestem ich autorem oraz wstawiam tylko link
            do witryny).
            Pozdrawiam
            Rychu

• Gość: Kodak Re: Do wojtka050 raz jeszcze IP: *.mcon.pl 24.02.06, 17:16
              Piszemy o Tesco, czy o zachwytach Rycha nad zdjeciami Wojtka?
              I znowu napisze, że mnie poszukuje.
      • Gość: Marek Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 21:48
        Tak się zastanawiam, czy Oni (Tesco) zamierza wogóle pomalować w całości ten
        budynek na odpowiednie barwy?
        • Gość: malarz Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 06:46
          po co malować, tu sie zaklei z przodu jakims banerem, tam sie postawi paletę.
          Najwazniejsze, zeby schodziły produkty tesco, orzeszki, krem do rąk i chipsy.
          Mam nadzieję, że przynajmniej schab jest od normalnej swinii. A tak poza tym to
          pracowników szkoda.
          • Gość: Marek Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:35
            Produkty sprzedawane w opakowaniach Tesco są tanie, ale nie oznacza to że są
            gorszej jakości. W środku znajdziesz to samo.

Kupujesz w końcu opakowanie, czy produkt w środku?
            • Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 25.02.06, 13:51
              To smaczenego Ci życzę, bo ja przetestowałem już większość produktów a'la Tesco i dokładnie towar, który jest w środku różni się smakiem i jakością od ponoć tego samego towaru w opakowaniu producenta.
            • Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 25.02.06, 14:42
              Właśnie skończyłem "smakować" superśmietanę Tesco, z produktem z firmy Magda (bardzo cenię wyroby tej firmy). Konsystencja tej superśmietany jak i smak dziwnie przypomina kefir. Jeżeli nie wierzysz to sprawdź. Towar kupiłem dziesiaj
              • Gość: malarz Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 14:54
                oczywiście, że produkty tesco to lipa, boje się cokolwiek kupować, np. budyń w
                proszku za 30 gr, jogurt poziomkowy. W makro kupowałem ich firmowe sledzie w
                śmietanie, padlina w porównaniu z lisnerem. Może są jakieś wyjątki, ale ja na
                takie cudownie towary nie natrafiłem. A pamiętacie za komuny polokoktę niby tak
                dobra jak cola haha.
                • Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 25.02.06, 20:22
                  No właśnie, zatem niech żyją hipermarkety, dużo miejsc pracy w nich, większe bezrobocie wokół i syfiaste żarcie.
                  • Gość: nieżyt Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 09:08
                    Tanie mięso,psy jedzą.To prawda,jakość tych produktów odpowiada cenie.
                    Byłem tam raz,więcej nie dam się nabrać.
                • gorczes Re: TESCO w przemyślu? 26.02.06, 13:38
                  Przemyślowi gratulujemy sklepu TESCO !!!
                  • Gość: ₧ Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 13:42
                    Przynajmniej reklamówki mają duże i silne.
                  • Gość: gość Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:33
                    Prawie jak Tesco.....prawie robi wielką różnicę..... ;)
              • Gość: aa Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 16:53
                Smakoszu śmietany!! z miesięcznym terminem gwarancji do spożycia. Poczytaj
                skład tej śmietanki a znajdziesz tam wszystko tylko nie zwyczjną śmietanę-
                czyli tzw. kożuch ze świeżgo mleka.
                • Gość: cpp Re: TESCO w przemyślu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:46
                  pasztet firmowy - nie do zjedzenia.
                  Pies to tylko powąchał ( a mówi się że tanie mięso psy jedzą).
                  Sok firmowy to woda z dodatkiem czegos co przypomina sok.
                  To nie jest żaden sklep - tylko buda z towarem niepełnowartościowym.
                  Czym się wszyscy zachwycają ? - ja tego nie rozumiem !!!
                  • Gość: Imac Re: TESCO w przemyślu? IP: *.eranet.pl 26.02.06, 19:28
                    > Czym się wszyscy zachwycają ? - ja tego nie rozumiem !!!

A moglbys wskazac osobę, ktora jest zachwycona? bo nie widzę takich
                    A dyskusje wywolal raczej sam fakt, ze oto jedna z najwiekszych sieci
                    detalicznych w Europie otwiera swoj sklep, nic wiecej.
                    Sklep jest brzydki i zrobiony jak najmniejszym kosztem, a asortyment ma ubogi.

A propos rozmowy o produktach pod marką tesco, chcialbym zwrocic uwagę, ze są
                    dwie marki: "korzystny zakup" - ta bialo-granatowa, oraz po prostu "tesco"
                    "Korzystny zakup" to zawsze towary najtansze z danej branży
                    A "tesco" ma byc w zalozeniu rozsadną jakościa za rozsądną cenę.
                    Tyle teorii. W praktyce wiekszosc artykulow w bialo-granatowych opakowaniach
                    raczej nie nadaje sie do jedzenia, natomiast tymi z logo "tesco" się jakoś
                    bardzo nie rozczarowałem - wlasnie jem platki owsiane z owocami - wyprodukowane
                    przez ta sama firme, z ktorej kupuje "produkt markowy" i nie ma zadnej roznicy
                    w smaku ani jakosci :).
                  • Gość: matt Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:29
                    a ja nie narzekam kupuje w tesco towary bo są tanie i wcale nie takie zle jak
                    się komuś nie podoba niech kupuje w mojrzeszowie
                    • Gość: krist Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:46
                      smakosz:)
                • Gość: Dra Re: TESCO w przemyślu? IP: *.ptvk.pl 27.02.06, 00:00
                  Przegapiłem skład, ale tam chyba nie ma kożucha ze świeżego mleka, to jest coś innego...
                  • Gość: a Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:11
                    Nic nie przegapiłeś.
                    W produkcie pt."śmietana" jest guma, stabilizator, polepszacz, substancja
                    konserwująca.... Na śmietanę w 200ml opakowaniu zabrakło miejsca.
                    Data ważności krótka 1 miesiąc. Chemikalia są dłużej ważne.
      • krystynathier Re: TESCO w przemyślu? 07.03.06, 18:07
        Swietne zdjęcie!! Śmiać się czy płakać ??
        • Gość: voyto Re: TESCO w przemyślu? IP: 212.160.138.* 08.03.06, 09:28
          wg "Nowin" w Przemyślu nawet kina nie ma:
          www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/events?Category=Events
          • Gość: ... Re: TESCO w przemyślu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:07
            W końcu szefostwo nowin jest w Rzeszowie. Ta propagandowa gazetka dba tylko o
            własne miasto.
            Za to w Życiu Podkarpackim jest pełny repertuar.
            • rychu_z_przemysla Re: TESCO w przemyślu? 08.03.06, 12:16
              Dlaczego przemyskie kina nie zainteresują się tym,
              żeby reklamować się w Nowinach?
              • Gość: Zbychu z Przemysla Re: TESCO w przemyślu? IP: *.mcon.pl 08.03.06, 18:03
                A zapytaj ich!!!Znowu marudzisz Rysiuuuuuunnnniiiu słodki jak miodzik sztuczny.

Non est crimen
                perforatio hymen!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka