dudi139 15.03.03, 10:34 Witam! Hehe...Pzemyśl jest świetnym miastem, mieszkam tu, urodziłem się tu, ale nie wiedziałem, że to miasto ma FORUM :D Kto jest za CZUWAJEM??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gryps Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.visp.energis.pl 15.03.03, 13:56 ja jestem za Czuwajem.Przed Czuwajem, pod Czuwajem, nad Czuwajem i w Czuwaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 15:49 A co to Czuwaj ? Jakaś firma zajmująca się usługami wodno - kanalizacyjnymi ? !!!!!!!!promilek ******************** Żyje! Żyje ten, który umarł! - Dotknął go końcówką skrzydła i przywrócił mu życie! Syn Wielkiej Mewy! - Nie! On temu zaprzecza! To diabeł ! DIABEŁ! Przyszedł, żeby zniszczyć STADO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dudi139 Re: od Dudiego - CZUWAJ 22.03.03, 11:50 Gość portalu: gryps napisał(a): > ja jestem za Czuwajem.Przed Czuwajem, pod Czuwajem, nad Czuwajem i w Czuwaju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 12:02 co nieładnie? i więcej na mnie nie krzycz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.ultimo.masq 22.03.03, 12:21 Stary ... co ty pier****sz ??? Dzięki tej szmacie zwanej czuwajowi i poloni i tym podobnym ... jej miłośnikom ... między innymi spierd****** zx tego miasta ... Banda debili nie pozwalała mojemu kumplowi spokojnie przez moje osiedle przejść do mnie , bo był z osiedla "podporządkowanego" jakimśinnym cymbałom ... Dla mnie oba te szmaciarskie kluby mogły by nigdy nie istnieć ... Anie nie reprezentują sobą żadnego poziomu ... ba ... w ogóle nic nie reprezentują ... Swoją drogą ... któa to liga ??? 5 liga pszenno buraczana ??? Zdaje sie że WKS(wiejski klub sportowy) Purchawka z Łopuszki Dolnej gra lepiej ... Choć trenują na polu kartoflanym ... Sorry za poziom agresywności ... ale byłem cały czas zadowolony, że na tym forum nikt nie poruszał tak kretyńskiego tematu ... Co robić ... Nie ucieknie sie niestety od części tematów ... jeśli już albo wszystko albo nic .. zawsze należy spodziewać się w każdym miejscu pytania : Skąd jesteś, czy za kim jesteś..." Bądź uzdrowiony ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
dudi139 Re: od Dudiego - CZUWAJ 22.03.03, 14:29 Nie wszyscy kibice są tacy sami... OD: !!!!!!!!promilek przeczytałem takie cuda: > Stary ... co ty pier****sz ??? > > > Dzięki tej szmacie zwanej czuwajowi i poloni i tym podobnym ... jej > miłośnikom ... między innymi spierd****** zx tego miasta ... > > Banda debili nie pozwalała mojemu kumplowi spokojnie przez moje osiedle przejść > > do mnie , bo był z osiedla "podporządkowanego" jakimśinnym cymbałom ... > > > Dla mnie oba te szmaciarskie kluby mogły by nigdy nie istnieć ... Anie nie > reprezentują sobą żadnego poziomu ... ba ... w ogóle nic nie reprezentują ... > > > Swoją drogą ... któa to liga ??? 5 liga pszenno buraczana ??? > > > Zdaje sie że WKS(wiejski klub sportowy) Purchawka z Łopuszki Dolnej gra > lepiej ... Choć trenują na polu kartoflanym ... > > Sorry za poziom agresywności ... ale byłem cały czas zadowolony, że na tym > forum nikt nie poruszał tak kretyńskiego tematu ... Co robić ... > > Nie ucieknie sie niestety od części tematów ... jeśli już albo wszystko albo > nic .. zawsze należy spodziewać się w każdym miejscu pytania : Skąd jesteś, czy > > za kim jesteś..." > > > > Bądź uzdrowiony ... > > > > !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.ultimo.masq 22.03.03, 15:39 Tia ... Znam normalnych kilku ... Oni właśnie nie pytają za kim jesteś ... Może mają swoje zdanie , i się z nim nie zgadzają ... Niestety (chyba jak widzę) nie manifestują swego podejścia ... Bo po co ? ? Zresztą lipa ... Komentarza nie było ... !!!!!!!! promilek_unikający_debilnej_wymiany_zdań_na_wyjątkowo_debilny_temat_..._nawet_ni e_kontrowersyjny_... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: od Dudiego - CZUWAJ 22.03.03, 15:51 O !!! Promilek nam sie uaktywnil :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.ultimo.masq 22.03.03, 15:58 A do tego wkur*** ... Idę stąd na wrocłąwskie forum ludzi drażnić ... Tu pojawiły się tematy których nie toleruję ... P.S. Miło było się poprzekomarzać ... Pozdrawiam ... !!!!!!!!promilek_odejdzięty_... Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: od Dudiego - CZUWAJ 22.03.03, 16:00 Promilku nie odzchodz! A co z dycha? Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: od Dudiego - CZUWAJ 22.03.03, 19:28 o proszę, !!!!!!!promilek taki nerwowy? dawno kopca nie widział... ;) a we Wro... gdzieś się schował na forum, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.ultimo.masq 24.03.03, 02:35 Ad kretyńskich zespołów z p-śla ... Poczytajcie co sobą reprezentują kibice ... www.zso.radymno.ids.pl/dragon/d_2_2.htm Myślę, że to uraz mózgu nie tylko przemyskich ma na to wpływ ... jest to ogólne ogłupienie gówniarzy , którzy za bardzo nie mają pomysłu na własne życie ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: od Dudiego - CZUWAJ 24.03.03, 10:51 najwazniejsze dla "kibicow" sa zadymy "komu by tu wpieprzyc?" cytat z pewnego miasta nad sanem przed meczem zaslyszany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.ultimo.masq 24.03.03, 10:55 Wpieprzyć ??? Ostatnio placki w plackarni jakieś takie nie pikantne były ... !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_z_przemysla Re: od Dudiego - CZUWAJ 24.03.03, 10:56 pieprzu nie daja bo go Czuwaj wzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!promilek Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.ultimo.masq 24.03.03, 10:57 Jeden wniosek - zatem jest jakiś popieprzony ... Buahahahaha ;) !!!!!!!!promilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 16:50 do dupy....do dupy...... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: od Dudiego - CZUWAJ 24.03.03, 16:55 skoro "kibice" nie mogą odreagować na meczu, odreagowują poza stadionem, a co tamci mają być lepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryps Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 17:07 ...................przepraszam za tyle kropek ale nie wiem co napisać......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rerererererere Re: od Dudiego - CZUWAJ IP: 80.51.255.* 24.03.03, 18:17 ---Jestem kibicem Czuwaju-------chodze na kazdy mecz----nie jestem tym kibicem ktory chodzi na mecz tylko na zadyme interesuje mnie sport "tylko walka sportowa" bardzo mi przykro ze wsrod nas kibicow znajdzie sie ktos taki ktory ma w sobie agresje i nie ma jej gdzie wyladowac, tylko na meczu, bardzo mi jest tez smutno ze taki debil jak !!!!promilek pierdoli glupoty na forum (za ciebie tez jest mi wstyd) i nie wie o czym mowi!!!!. Sam napewno nie wie wogole co to jest pilka nozna!!!. Chcialbym tez abys nie wyzywal zespolu ktoremu kibicuje, jezeli jestes chociaz troche inteligentnym czlowiekiem uszanuj moja prosbe i kibicow. Tak samo jak wsrod kibicow znajdzie sie ktos INNY tak samo i TY jestes inny na tym forum, i tylko psujesz to forum i chanbisz nasze cale miasto. Jako ze przez twoje glupie wypowiedzi forum staje sie nudne i nie chce mi sie juz na nim wypowiadac . Swoja odpowiedz zostaw dla siebie bo ci nie odpowiem. ---------- --------- --------- Pozdrawiam wszystkich Trzymajcie sie mocno. --------- Odpowiedz Link Zgłoś