Dodaj do ulubionych

dorywczo - można zarobić

IP: *.wist.com.pl 27.03.03, 13:15
Jeśli chcesz troszkę dorobić, jesteś pełnoletni i interesujesz się swiatem
wokół siebie. Pisz na adres: enok1@wp.pl - tam podam szczegóły

Obserwuj wątek
    • Gość: naiwny Re: dorywczo - można zarobić IP: *.krak.tke.pl 27.03.03, 14:05
      A ile należy wpłacić na początek?
      • rychu_z_przemysla Re: dorywczo - można zarobić 27.03.03, 14:19
        :)))))))))))))))))
    • Gość: gryps Re: dorywczo - można zarobić IP: *.mszana-dolna.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 15:18
      Urodziłam się 1-go maja w Nowej Hucie. Pierwsze co pamiętam to to, że odcięto
      mi pępowinę. To był spory kawałek mnie, i ja nie rozumiem dlaczego ktoś uważał,
      że mi się nie przyda.
      Szybko uznałam, że świat mnie nie lubi i chce się mnie pozbyć po kawałku.
      Postanowiłam nie dać się i umrzeć w całości popełniając samobójstwo. Nie tak od
      razu, wcześniej miałam ciężkie dzieciństwo: różyczkę, żółtaczkę, czerwonkę,
      białaczkę ... a telewizor czarno-biały.

Próbowałam cztery razy, cztery razy, cztery razy, cztery razy stosując różne
      narzędzia - nie wychodziło: albo narzędzia za słabe, albo ja za silna.
      Załamałam się i zdecydowałam się żyć, broniąc ocalałych części ciała. To nie
      było łatwe, niektóre z nich w ogóle się nie pojawiły. Nie zdałam matury -
      ojciec wyrzucił mnie z domu - przez balkon, mama wyskoczyła za mną. Myślałam ,
      że z miłości, ale ona po prostu zabrała mi klucze. I wtedy pojawił się on,
      piękny, wyrozumiały, czuły i nie chodziło mu wcale o seks. Ale co znaczy jedna
      wada przy tylu zaletach? Przygarnął mnie, załatwił mi pracę, wyprostował nogi.
      Teraz moje życie jest cudowne, pracę mam lekką i sprawia mi wiele satysfakcji.

Dlatego i ty uwierz w siebie! Jeżeli jesteś młodą kobietą o wymiarach 90 na 70
      na 90, lubisz nawiązywać nowe kontakty, możesz znaleźć ciekawą pracę przy
      zbiorze truskawek w Berlinie. Oferty z fotografią należy kierować na adres:
      Hans Kepke, Berlin, Nacht Ruren Restauration, z dopiskiem Polnische Medchien.

(Ze zbiorów kabaretu EK)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka