Dodaj do ulubionych

Prezydencie Choma czas odejść

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:22
Przemyśl > Żądają ustąpienia od prezydenta Chomy
Podczas wczorajszej sesji radny Zygmunt Majgier zażądał od prezydenta Roberta
Chomy ustąpienia.
Prezydencie Choma czas odejść
8-02-2007 Jak powód do złożenia urzędu podał fakt nieujawnieni przez Chomę
tego, że w latach 80. podpisał zobowiązanie o współpracy z „bezpieką”. Choma
przyznał się do tego dopiero niedawno.

- Jako człowiekowi przebaczam, jako prezydentowi nie – grzmiał radny, który
startował do rady z listy PiS.

Pozostali radni uznali jednak, że to, co się stało, to bardziej sprawa sumień
niż temat pod obrady i nie zgodzili się żeby Majgier wygłosił publicznie swój
apel na sesji.

– To wpływ byłych agentów, których widzę tu na sali – skomentował sprawę
radny.

Obserwuj wątek
    • Gość: gah26 Re: Prezydencie Choma czas odejść IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:44
      Nowiny nie podały do końca prawdziwej wiadomości. Radni nie zgodzili się na to
      aby Radny Majgier złożył swoje oświadczenie na początku Sesji m.in dlatego, że
      zgodnie z programem każdej sesji czas na oświadczenia radnych jest przewidziany
      pod jej koniec (na ostatniej był przewidziany jako punkt 15). I Radny Majgier
      swoje oświadczenie właśnie wtedy złożył. Podobnie jak, w punkcie wcześniejszym
      oświadczenie złożyli obecni przedstawiciele Rad Osiedli, którzy poparli Pana
      Prezydenta.
      • Gość: starski Re: Prezydencie Choma trzeba zostac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 18:49
        "Nowiny" od dawna manipuluja w sprawie Chomy. Co ten Majgier zrobil dla
        Przemysla oprocz tego ze zyje z kasy jego mieszkancow? Pytam serio bo nie wiem?
        • Gość: Imac Re: Prezydencie Choma trzeba zostac. IP: *.chello.pl 23.02.07, 19:28
          Ja też nie wiem czym mógłby się pochwalić wymieniony radny. Obawiam się, że
          niczym specjalnym.
          • Gość: SYKU Re: Prezydencie Choma trzeba zostac. IP: *.uninet.com.pl 23.02.07, 19:45
            Niech majgier bije strzałe, znalazł sie ostatni sprawiedliwy, przez 10 kadencji
            nie zrobił by tego co Choma przez jedną !!!!!!!

pozdrawiam
            • Gość: bv nie rozumiem jednego IP: *.ptvk.pl 24.02.07, 08:50
              Słyszałem, że Majgier to człowiek Kuchcińskiego. Nie rozumiem jednego, jak
              Kuchcinski (intelgentny człowiek) może takich ludzi jak Majgier wspierać,
              przecież to się odbija fatalnie na jego wizerunku !? Chociaż z drugiej strony p.
              Kuchciński pewnie myśli sobie tak: "występuję w telewizji, więc sprawę mojego
              wizerunku mam z głowy, więc w Przemyślu mi wszystko wolno " :)
              • Gość: Jeden taki... Re: nie rozumiem jednego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 07:50
                Przesada!Z tą inteligencją to przesadziłeś!!!
              • Gość: koko Re: nie rozumiem jednego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:05
                oj baaaaaaardzo przesadziłeś z tą inteligencją Kuchcińskiego
                • slon251 Re: nie rozumiem jednego 26.02.07, 18:06
                  Czy wiecie dokładnie które Rady Osiedlowe poparły Chmę i w czyim imieniu
                  występowały? Miernoty znów w akcji, bo wybory do tych Rad tuż, tuż!!!!!!!!!
    • rubinek5 Re: Prezydencie Choma czas odejść 28.02.07, 13:19
      Dlaczego ma odejść i kto nam daje prawo oceniać drugiego człowieka moralisto! Ty
      wiesz co ten człowiek zrobił, bo ja nie. I na jakiej podstawie możemy Go oceniać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka