Gość: przemyslanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 19:17 chetnie poswiece swoje wakcje od czerwca do wrzesnia na prace w Przemyślu, nie licze na kokosy, ale chcialabym sprobowac, gdzie szukac ofert dla mlodych ludzi w sytuacji takiej jak moja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: absolwetka liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.07, 00:00 za granicami kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemyslanka Re: absolwetka liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 10:24 wiesz, nie kazdy chce wyjechac za granice...pytałam o Przemyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oiu UK Re: absolwetka liceum IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.05.07, 03:31 To siedz tu i jedz na granice bo nic innego nie wymyslisz, no chyba ze jakis sponsoring zlapiesz patriotko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie spie Re: absolwetka liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 03:42 a ja mysle, że bez problemu znajdziesz prace sezonowa- w piwnych ogródkach, u warzywnikow, czy przy bawieniu dzieci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś