Dodaj do ulubionych

mam w dupie wybory

IP: 80.51.122.* 12.10.07, 23:17
bo zawsze wygrywają złodzieje
Obserwuj wątek
    • wampir35 Re: mam w dupie wybory 12.10.07, 23:22
      Ukradli Ci ulubiony serial? Tak mi przykro ;-)))
    • Gość: W. Re: mam w dupie wybory IP: *.mcon.pl 13.10.07, 08:27
      Anal Cię podnieca?Jak lubisz to czemu nie.
    • Gość: miki Re: mam w dupie wybory IP: *.mcon.pl 14.10.07, 12:05
      pokaż tych dobrych i uczciwych to zagłosujemy na nich
      • kmd_rohan Re: mam w dupie wybory 14.10.07, 12:12
        Można przyjąć, że zawsze wygrywają złodzieje, ale problemem obecnych
        wyborów jest doprowadzenie do tego, żeby ci złodzieje byli
        przynajmniej w miarę zdrowi psychicznie. Inaczej - jeśli już mam być
        okradziony (zresztą niezagłosowanie niczego nie zmieni), to wolę,
        aby złodziej zabrał mi tylko pieniądze, a nie poczęstował mnie kosą,
        krzycząc przy tym, że tylko "w nim jest samo dobro".
        • Gość: anty_komuch Re: mam w dupie wybory IP: *.toya.net.pl 14.10.07, 18:52
          chłopie bredzisz jak poparzony idz do lekarza a najlepiej go zmień
          bo ten Cię okłamuje - zdrowia zyczę .
          • kmd_rohan Re: mam w dupie wybory 15.10.07, 08:39
            Jak jak kocham taką rzeczową argumentację. Napisz jeszcze, że mam
            platfusa. Ulżyj sobie :)
        • temid Re: mam w dupie wybory 14.10.07, 21:34
          a ja mam w .....pisiorów i czerwonych, zagłosuję na PO !!!!!!!!!
          • Gość: znany Re: mam w dupie wybory IP: 195.117.172.* 15.10.07, 09:12
            Tez mam wybory głęboko... Prowadząc obserwacje na osobnikach
            sprawujących władzę dochodzę do wniosku że jestem świadkiem cudu!
            Normalni dotąd ludzie a nawet uzyteczni społecznie pod wpływem
            stanowiska przepoczwarzają się w aferzystów, złodziei, gnębicieli i
            tego wszystkiego co najgorsze. Normalnie to tego się nie da
            wyjaśnić. Tu musi działać jakaś siła wyższa. Dlatego mam dla
            wybieranych dużo współczucia i nie chodzę na wybory. Nie będę
            przykładał ręki do krzywdzenia przykładnych obywateli.
            • Gość: a jednak... Re: mam w dupie wybory IP: *.mcon.pl 15.10.07, 16:38
              Czyli oddajesz głos na PiS... Napewno tego chcesz?
    • Gość: kamasutra_1 Re: mam w dupie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 19:33
      popieram
    • Gość: pysio Re: mam w dupie wybory IP: 185.18.135.* 18.05.14, 18:32
      TYLKO UMYSŁOWO CHORY CHODZI NA WYBORY!!!
      TYLKO NIEBYWALE DURNY ŁAZI DO URNY!!!
      JAK ŻEŚ ZBÓJ TO IDŹ I GŁOSUJ!!!

Oto hasła wyborcze. Jeśli chcemy pokazać tym pazerniakom gdzie ich mamy to trzeba olać wybory i zastosować ostracyzm w stosunku do tzw. elyt. Niech się kiszą we własnym sosie!
      • Gość: kazik Re: mam w dupie wybory IP: *.bois.qwest.net 18.05.14, 19:05
        tylko jak nie glosujesz,to potem siedz cicho i nie domagaj sie zmian,az dopiero swym glosem przy nastepnych urnach[chociaz i to tak nic nie da,bo zaden rzadzacy nie bedzie sobie zawracal glowy jakas wiekszoscia,ktora na niego glosowala.a jezeli sie znajdzie jakis myslacy,to go do poziomu szybko doprowadza.maja na to sposoby].a z drugiej strony wszyscy narzekacze,powinni
        sposrod siebie wybrac kogos i niech startuje[jak wygra,to dopiero zrozumie na czym polega byc
        czlonkiem w UE].pisze to na zlosc zywym,by poszli po rozum do glowy.ale oni i tak nie dbaja.
    • Gość: rozbawiony Re: mam w dupie wybory IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 18:54
      Jakbyście rzeczywiście mieli wybory tam gdzie piszecie, to byście o nich nie pisali! Nie idźcie, po co? "Na złość mamie odmrożę sobie uszy" - ot, logika mądrych inaczej.
      • Gość: pysio Re: mam w dupie wybory IP: 185.18.135.* 18.05.14, 19:00
        Taki jesteś rozbawiony że stosujesz "rzeczowe" argumenty? Może masz jakieś inne to je napisz. Na pewno będzie z czego być rozbawionym! Dla niekumatych; nie chodzi o chodzenie na wybory uczciwe ale o pokazanie władzy gdzie ją mamy. Nie wiem czy dotarło ale odpisz.
        • Gość: gonzales Re: mam w dupie wybory IP: *.przemysl.hypnet.pl 18.05.14, 20:47
          Nic Pysio władzy nie pokażesz nie idąc na wybory. Maja to daleko w dupie. A to dlatego że dopracowali się już własnego elektoratu tworząc swoją mafijną organizacje/patrz miasto Przemyśl/ Wystarczy im nawet 10 %,chwile pociamkają i na tym się skończy Będą nadal robic to co robili dotychczas. Jedynym wyjściem jest zagłosowanie na tych którzy dają nadzieję na odsunięcie mafijnego układu. Olej PO,PiS,SLD,Psl i zagłosuj,może jeszcze kogoś znajdziesz pośród tych co startują,choćby na zasadzie że nie głosuję na tych co rządzą od 89 r. Należy jednoznacznie złodziejom,oszustom powiedziec NIE.
    • Gość: ja Re: mam w dupie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.14, 11:05
      a ja nie
    • Gość: gosc Re: mam w dupie wybory IP: *.free.aero2.net.pl 23.05.14, 08:26
      ja też
    • Gość: lion Re: mam w dupie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.14, 10:43
      SIO chce zmienić sytuację w kraju pressmix.eu/index.php/2014/05/03/rewolucje-czas-zaczac-przed-sejmem-sio-czyli-spoleczna-inicjatywa-obywatelska-bedzie-sie-snila-politykom-po-nocach/
      ?
      • Gość: gonzales Re: mam w dupie wybory IP: *.przemysl.hypnet.pl 23.05.14, 13:10
        Najwyższy czas aby Kukiz zrozumial że apelami nic od tej bandy nie wyciągnie. Są dwie drogi,jedna to zorganizować partię dla wszystkich którzy chcą zmian i przejąć władzę po to aby zainicjować zmiany; ordynacji wyborczej,konstytucji,modelu sprawowania władzy itd.
        Precz z POPiSSLDPSL!
        fakty.interia.pl/felietony/ziemkiewicz/news-media-na-froncie,nId,1431084
    • Gość: wyborca Re: mam w dupie wybory IP: *.free.aero2.net.pl 25.05.14, 10:39
      a ja sobie zagłosuję dzisiaj :)
      • Gość: kazik Re: mam w dupie wybory IP: *.bois.qwest.net 25.05.14, 18:44
        a potem i tak bedzie jak ma BYC! o tym sie zaczynaja juz przekonywac "majdanowcy",ktorych nie za bardzo nikt juz nie slucha,wrecz juz przeszkadzaja.zrobili to co im dano i teraz juz co innego
        sie dziac bedzie,ale bez nich.ale skoro ani uszu ani oczu gawiedz nie chce uzywac,wiec w to im graj.obserwujcie swiat i jego wydarzenia,moze sie jeszcze obudzicie przesmiewcy,venusy i cala reszta zaslepiona nie w tym czym powinna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powodzenia!!!!!!!!
        • Gość: prześmiewca Re: mam w dupie wybory IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.14, 19:52
          Kazik, a o co ciebie idzie, a? Ty jasnowidz jakiś ? To oświećże nas zaślepionych. A może ty na przepustce z Żurawicy, a? Taż nie nerwujsia tak, bo ci żyłka strzeli i dopiero bedzie pacałycha.
          • Gość: leon Re: mam w dupie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.14, 20:20
            Kazik to szczególny przypadek, jego metodą dotarcia do innych ze swoimi poglądami jest doprowadzenie ich do totalnego chaosu umysłowego i intelektualnego. Dla tego "proroka" narzędziem jest kilka wersetów biblijnych i parę książek, które przeczytał. Próbowałem go zrozumieć, ale przekracza to moje zdolności intelektualne. Nie wiem, może ktoś potrafi przełożyć jego bełkot na normalny język z korzyścią dla nas wszystkich. W odmiennym przypadku, niech się zajmą nim fachowcy, ja nie jestem lekarzem.
            • Gość: kazik Re: mam w dupie wybory IP: *.bois.qwest.net 26.05.14, 01:58
              niczego tajemniczego nie wprowadzam.tak jest,ksiazek przeczytalem i to nie pare.podalem wam kilka,ale co z tego,jezeli wam sie nie chce nawet jednej z nich przeczytac.a po przeczytaniu byscie nie psioczyli ani na p.Putina ani na nikogo z Ukrainy.sami byscie zauwazyli,ze oni ida reka w reke razem.tak jest tez pomiedzy panami Tuskiem i Kaczynskim.no,ale skoro wy wolicie podworkowy nacjonalizm,to w nim sie grzebcie.to samo dotyczy waszego stosunku do Biblii,a szczegolnie do ewangelii Pawlowej.a o niej ani katole ani ortodoksy wam nie powiedza[mam na mysli ich elity na gorze,lacznie z Frankiem I.jeden madrzejszy przez drugiego,myslac,ze wie,a tak naprawde,to nic nie wie.jak identyczna sytuacja ze SJ w stosunku do wszystkich i wszystkiego.
              • Gość: kazik Re: mam w dupie wybory IP: *.bois.qwest.net 26.05.14, 02:05
                a i Majdanowcy zaczynala przejrzewac,mowiac,ze to nie tak mialo wygladac i teraz nawet nie rozpoznaja tych,co obecnie wszystkim dyryguja.
                • Gość: kazik Re: mam w dupie wybory IP: *.bois.qwest.net 26.05.14, 19:24
                  leon,twa samokrytyka jest rozbrajajaca.widocznie teraz tez nie mozesz pojac wynikow wyborow do UE.a przeciez to wszystko proste.we wszystkich krajach UE doprowadzono do sytuacji,by kazdemu[partii walczacych o mandaty]bylo wolno mowic co chce i jak chce.i to obrodzilo w owoce,osiagniecia sukcesu przez tzw.eurosceptykow.teraz zachodzi pytanie,Dlaczego? juz 3 lata temu gazeta w Anglii napisala artykul,na temat tego,ze w Europie dojdzie do calkowitej zapasci,po ktorej to,do wladzy dojda ludzie,obecnie nikomu nie znani,ktorzy beda te zapasc odbudowywac jak Feniksa z popiolow.w UE zaczna sie dziac ciekawe zmiany po obecnych wyborach,ktore napewno doprowadza do jej rozkladu,by mogla potem powstac nowa UE.ciekawe tez beda posuniecia,jezeli chodzi o powstanie tej kolejnej Unii,Europejsko-Azjatyckiej,ktorej przewodzic bedzie Kreml.ktore kraje ja zawiaza? i potem,
                  ktore zaczna do niej przystepowac?ksiazke,ktora polecilem kiedys,ujmuje to wszystko,lacznie z granicami tych Unii.a wiec obserwujmy i n ie udawajmy,ze to dla nas za trudne i sie do tego nie nadajemy.tym tylko sami siebie oklamujemy.to samo dotyczy takze papieza i jego gesty i posuniecia[oj beda ciekawe i interesujace,a takze nie jednego mocno zaskocza].
                  • Gość: wojtek Re: mam w dupie wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.14, 21:57
                    Ty Kazik, a z tymi książkami to tak na serio? Czy po to by je sprzedać i zarobić? Dawaj jakiś link i nr konta to poczytam i pogadamy.
    • Gość: doradca Re: mam w dupie wybory IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 20:40
      kazik! Już po wyborach, następne za pięć miesięcy. Masz czas, wracaj na oddział, odpocznij, nabierz sił. Całkowite wyzdrowienie co prawda ci nie grozi, ale...
      • Gość: kazik Re: mam w dupie wybory IP: *.bois.qwest.net 26.05.14, 23:25
        tytuly i autorow podalem.reszta nalezy do was i prosze miec oczy i uszy otwarte na wszystko,by
        nie obudzic sie ktoregos dnia z reka w nocniku!!!!
    • Gość: apolityk Po wyborach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 10:29
      A teraz poczytajcie sobie co mówi wasz idol :
      wiadomosci.onet.pl/kraj/janusz-korwin-mikke-aneksja-krymu-byla-zupelnie-naturalna/6yp6b
      • Gość: kazik Re: Po wyborach IP: *.bois.qwest.net 29.05.14, 18:08
        ten "idol" nie jest sam jeden.takich w UE po wyborach jest wiecej.i nie jest to wcale niespodzianka,poniewaz atmosfera juz dlugo przed wyborami byla sztucznie nadmuchiwana.takze
        sprawa i Krymu i Ukrainy.wszystko to idzie zgodnie z planem i"politykow"wszystkich ugrupowan[oni sa tylko pionkami w wykonywanym planie]i proroctw biblijnych[niewazne czy ktos to akceptuje czy nie],do ustanowienia nowej UE[bedzie miala tylko 10],i w tym najwazniejsza sprawa bedzie ustanowienie pokoju[ktory to cel nie osiagnal jak dotad nikt]pomiedzy Izraelem a Arabami.kto sie smieje,niech sie smieje,ale mi pozostalo tylko radzic,by wszystko dokladnie obserwowac.i to nie tylko na niwie politycznej,ale religijnej[papieza posuniecia],gospodarczej,kulturalnej,sportowej i rozrywkowej takze.wszystko ma tylko jeden cel i do tego zmierza i to bardziej przyspieszonym krokiem niz w
        latach przeszlych.powodzenia w obserwacji i mysleniu.i prosze pamietac o ewangelii ap.Pawla
        [1 Kor.15:1-4].to ona kazdego obowiazuje i na jej podstawie czlowiek zyjacy w okresie Laski Bozej sadzonym bedzie.zwrocic nalezy z tego powodu uwage na to, ze Bog nigdy sie nie zmienia,ale Jego postepowanie z ludzmi TAK.jest bezwzglednym Suwerenem i wszystko Mu wolno.miejcie wiec szacunek do Jego Slowa i nie lekcewazcie.jeszcze raz,POWODZENIA!!!!
        • Gość: pysio Re: Po wyborach IP: 185.18.135.* 29.05.14, 19:02
          czlowiek zyjacy w okresie Laski Bozej sadzonym bedzie.

Kaziu! To bóg ma laskę? Może masz zdjęcie? Ładna chociaż? I dlaczego jak i za co mają mnie posadzić? A też jeszcze spytam czy będę siedział tyle ile wynosi czas trwania związku laski z bogiem i ozy wystarczy mi życia?
        • Gość: gonzales Re: Po wyborach IP: *.przemysl.hypnet.pl 29.05.14, 19:06
          To nie Bóg tylko Stalin i trochę Chruszczow namieszał tworząc granice państw wg własnego widzimisię. Krym nigdy nic z Ukrainą i wcześniej z Rusią wspólnego nie miał /no może z wyjątkiem kilku sojuszy zawartych miedzy książętami ruskimi a chanem krymskim/.Ukraińcy dostali w prezencie po rozpadzie ZSRR olbrzymie państwo z dyskusyjnymi granicami i udowodnili przez 20 lat że nie są zdolni do jego zarządzania. To jest przyczyna ich problemów. Korwin powiedział głośno to co większość myśli.
          • Gość: kazik Re: Po wyborach IP: *.bois.qwest.net 29.05.14, 20:32
            pysio,nie podoba ci sie co czytasz,twa sprawa.lepiej jednak bylo by bys jednak wszystko sobie dokladnie obserwowal,bez naigrywania sie,wiecej na tym skorzystasz,no ale to tez twa sprawa.
            patrz na UE[na obecna jej sytuacje i walke o nia inna],to wazniejsze niz Krym czy Ukraina.odrzuc
            podworkowy nacjonalizm i przyjrzyj sie rzeczywistosci,tak z politycznego jak i religijnego[a raczej
            wiary]punktu widzenia oraz tego co coraz szybciej dziac sie bedzie[nie mam na mysli np.jakiegos konca swiata].powodzenia i pogladania na wszystko pokora.
            • Gość: pysio Re: Po wyborach IP: 185.18.135.* 30.05.14, 06:36
              Kaziu nie nerwujsa! Ja tylko zinterpretowałem to co wyczytałem w twoim poście. Wzorowałem się na tobie. Jeśli myślisz kaziu że jesteś jedynym i nieomylnym interpretatorem to się grubo mylisz. Ja też potrafię kombinować... cbdu!
              • Gość: pysio Re: Po wyborach IP: 185.18.135.* 30.05.14, 06:50
                A co ty gonzales myślisz o takiej polityce ruskiej?

Odwrócony Afganistan! Ruski poczeka do czasu przybycia bratniej pomocy z USA a potem urządzi tam ruch oporu i pokaże światu jak się bierze odwet za niedawne baty? Przy okazji przetestuje się nowe bronie, pokaże światu swoją demokratyczną mordę a wrzask o walce za wolność rozniesie się hen po świecie i zajmie tym głupków. A w tym czasie cichaczem i pod pozorem bycia w obliczu wroga wprowadzi się dalszy zamordyzm.
                • Gość: gonzales Re: Po wyborach IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.05.14, 10:38
                  Chyba mielismy szczęście Pysio żyjąc kilkadziesiąt lat w tzw komunie. Wszyscy mieli po równo i nie było nienawiści. O wojnie słyszeliśmy w Wietnamie,czyli daleko. Upadek bloku wschodniego otworzył puszke Pandory,wypełzło z niej wszelakie zło i jak widać jest ono nadzwyczaj plenne.Haos i wojna zatacza coraz większe kręgi i jest już bardzo blisko.
                  Irak żołnierze amerykańscy zajęli bowiem wiceprezydent chciał mieć irackie złoża ropy naftowej a właściciele koncernow zbrojeniowych zyski ze sprzedaży broni i amunicji wszelkiego rodzaju.Nie chce pisać tu o rzeczach oczywistych,o których doskonale wiesz.
                  Przerażające jest to że ludzka cywilizacja dotarła do momentu w którym nie problemu z wywoływaniem kryzysow ,wojen w imię zysku nielicznej grupy,nalezy dodac w większości wywodzącej się z "narodu wybranego" Na Ukrainie ,W Rosji, w Polsce czy innych krajach bloku wschodniego w ciągu dwudziestu kilku lat "wyrośli " miliarderzy,/przy czy w Rosji za twarz złapał ich Putin,nieposłusznych eliminując dosłownie lub pozbywając czasowo w kryminale/Ale Rosja jest wyjątkiem. A Ukraina ? Już jej nie ma, prywatne armie opłacanych najemników,włacznie z nacjonalistami, w naszych mediach nazywane armią ukraińską starają się wyeliminować z gry Rosję. Przy czym Rosja występuje tu jako państwo a nie żydowscy miliarderzy.To państwo ma taki sam interes jak oni,przejąc złoża gazu i innych surowców,przemysł w tym zbrojeniowy wytwarzający dla Rosji, złoża gazu i ropy na Morzu Czarnym wokół Krymu i nie tylko. Jest jedna rzecz ,w tym wypadku to państwo realizuje tez inne cele a nie tylko do własnej kieszeni jak to jest w przypadku miliarderów. Mimo że jest to sprzeczne z polska racja stanu/ strefa niezależnych państw jako bufor oddzielający od Rosji/ to uważam ze lepiej byłoby narodowi ukraińskiemu gdyby wygrała strona rosyjska.wiadomosci.onet.pl/prasa/biden-i-kwasniewski-usamodzielnia-kijow/fq3s0
                  Co do scenariusza który przedstawiłeś , nie wydaje mi się aby wielki brat zza oceanu zdecydował się na bezpośrednią "pomoc", moim zdaniem będą to robic wspólnie z ukraińsko-żydowskimi miliarderami za pomocą dolara.Biedny naród ukraiński będzie prowadził bratobójcza wojnę za judaszowe srebrniki. Jeśli można się tak w tym nieszczęściu wyrazić to ciekawą rozgrywke prowadzą nacjonaliści ukraińscy ,na razie biora dolary za walke z Rosją mając nadzieję ze po wygranej rozprawią się z tymi co ich teraz opłacają,moim zdaniem złudna to nadzieja.
                  • Gość: pysio Re: Po wyborach IP: 185.18.135.* 30.05.14, 11:39
                    Gonzales! Sprawa bratniej pomocy dla Ukrainy z USA już jest faktem! Przekazano im na "rewolucję" od 5-ciu do 7-miu miliardów dolarów. To wcale nie musi być żołdak. Równie dobrze zastąpi go kasa. W wypadku Ukrainy forsa ich bardziej cieszy niż materialna pomoc. Znając ten kraj wiemy że co najmniej połowa dotacji trafi do prywatnej kieszeni a ogłupieni patryjoci za darmo wykonają robotę. Putin ma już wystarczającą ilość pretekstów do wkroczenia ale tego nie robi. Pytanie dlaczego? Jemu tak samo jak USA zależy na konfrontacji i przeciąganiu jej w czasie. Ostatecznie rzecz nie dotyczy ich terytoriów i obywateli. Po rozpadzie zachód stał się bezczelny i chamski w stosunku do przegranej strony i prowokuje ją jak może. Reakcja ruskich jest wymuszona i oby nie doszło do światowego konfliktu bo następny będzie na maczugi.
                    • Gość: gonzalles Re: Po wyborach IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.05.14, 12:18
                      Pisalem o dolarach, ponadto są tam opłacani najemnicy z firmy ochroniarskiej w skład której wchodzą byli zołnierze,najczesciej z elitarnych jednostek, armii amerykańskiej. Zabijają dla dolarów. Dlaczego Putin już nie wchodzi? Nie mogl powtórzyć wersji krymskiej ponieważ jest tam za mało Rosjan, sprawa dyskusyjna czy nie jest to terytorium rosyjskie,Donbas został przekazany Ukrainie przez Chruszczowa. Putin czeka aż zdarzenia które nastąpią spowodują masowy sprzeciw zamieszkałych tam Ukraińcow / a może czeka aż Ukraincy z całej Ukrainy zawyją : Rosjo pomóż!/ On chce usprawiedliwienia moralnego do wejścia i zapewne się doczeka. A nacjonaliści? w najgorszym przypadku Putin odetnie z przyszłej Ukrainy obwód lwoski i tarnopolski pozostawiając go wpływom polskim,węgierskim i rumuńskim.Jarosz dostał 0,7 % a Tiahnybok 1,2 % i zapewne byli to wyborcy z tych dwóch obwodów.
                      • Gość: Gonzales Re: Po wyborach IP: *.przemysl.hypnet.pl 30.05.14, 12:53
                        Gdyby ktoś miał wątpliwości co reprezentuje Rosja nt.interia.pl/raport-wojna-przyszlosci/lotnictwo/news-chiny-zbroja-sie-w-rosji,nId,1434160
                    • Gość: kazik Re: Po wyborach IP: *.bois.qwest.net 02.06.14, 18:17
                      dzieki dla przesmiewcy-luksa za jego dwa ostatnie wpisy na Rzeszowie o Ukrainie.nawet poszedl mym sladem i napisal co? ano---gawiedz.i ma racje.to cale zamieszanie[jeszcze ciekawe kto za to wszystko gawiedzi placil?].idac tropem p-luxa,widzimy,ze to co tam sie dzieje,nawet personalnie po roznych dziedzinach,jest z gory juz dawno ustalone i wiadome tylko wybranym,nie gawiedzi.z prasy mozna to latwo zauwazyc,ze decyzje sa robione w Berlinie i potem przez Bruksele oficjalnie przekazywane dalej.a nawet teraz i w tych dwoch miastach mamy goraczke co do tego jak ta Unia ma w koncu wygladac.ja o tym pisalem,nie bede sie powtarzal,bo gawiedz i tak sie z tego smieje,na wlasna zgube.ale to juz kazdego osobista sprawa.nic mi do tego.wiec zmiany ida,i to dosc szybko i na wschodzie i na zachodzie.
                      i tylko czekajmy,jak ktoregos dnia TV poda o pozwoleniu na budowe w Jerozolimie swiatyni,by w niej,jak za czasow Jezusa,ponownie wszystkie ceregiele sie zaczna odbywac.ale do tego najpierw jest potrzebna nowa UE i oto idziue teraz niby spor w samej Unii.gawiedzi wiec zalecam otworzenie oczu.bo zle jest byc niewidzacym,ale gorsza sprawa jest miec oczy zdrowe,a nie widziec! powodzenia!
                      • Gość: kazik Re: Po wyborach IP: *.bois.qwest.net 16.06.14, 19:26
                        coscie powybierali? no gawiedz wybrala balagan i jeszcze z tego dumnna.a z innej strony to
                        mial byc atakowany Iran,a tu odwrotnie,szykuje sie z nim wspolpraca.sledzicie?
                  • Gość: kazik Re: Po wyborach IP: *.bois.qwest.net 30.05.14, 17:56
                    gonzales,masz u mnie +-sa.dobrze napisales,a pysia pytanie"dlaczego"[podobne juz do przesmiewcyluksa],swiadczy tylko o tym,ze nie kojarzy i chyba nie zna historii przeszlosci.poniewaz prawie wszystkie wojny oraz zawirowania[szczegolnie roozpoczete w Europie],byly z gory planowane[tak samo z ich zakonczeniami].i czy to p.Putin czy p.Obama,a takze obecna UE robia to wszystko razem i kazdy wie jak ma swe zadanie powypelniac[tylko gawiedz jest zaslepiona i marzy o szczytnych celach].jak juz pisalem o UE[teraz tam zazarta walka o schede po Barosso[ale juz i tak z gory ustalona].tam beda nastepowac OGROMNE zmiany,
                    ktore maja doprowadzic do nowej UE z ktorej wydobedzie sie falszywy "zbawca swiata".i to mu sie UDA[szczegolnie zawarcie pokoju Izraela z Arabskim swiatem,czego jak dotad jeszcze nikomu sie nie udalo].oczywiscie to nie nastapi z dnia na dzien.wiec nalezy ubrac sie w cierpliwosci OBSERWOWAC.na tym samym wozku konia powozi obecny tez papiez i to w tym samym wspolnym celu.nadchodzi nowa tez Unia[tym razem EA]i po roznych zawieruchach gospodarczych bedzie sie powiekszac[z czasem i Polska tam bedzie].caly swiat bedzie
                    poszatkowany uniami,poniewaz,jak to powiedzial 2 lata temu p.Brzezinski:mniej rzadow-lepsza kontrola nad ludzmi.i wszystkie te unie wzoruja sie na UE.po pokoju na Bliskim Wschodzie,rozpocznie sie generalny atak nad podporzadkowaniem sobie calego swiata.to w koncu doprowadzi do ogromnej wojny,w ktorej bedzie zamieszany KAZDY kraj[bez wyjatku],a
                    najwieksza armie do tej wojny przygotuja Chiny[bedzie ich 200000000].to jest rozumiane nawet dla 6 klasisty[oczywiscie jak sie zainteresuje],a co dopiero dla ludzi zdolnych czytac i majacych chec z zapoznaniem sie o wszystkim[poniewaz to wszystko jest na wyciagniecie reki-
                    tylko komu to sie chce?].w gre tutaj takze wchodzi,KAZDEGO zycie osobiste[ale i w tym wypadku-KTO o to dba?].
    • chris1970 Re: mam w dupie wybory 30.05.14, 14:11
      Chyba jednak nie, skoro napisałeś o tym.
    • Gość: aadda Re: mam w dupie wybory IP: *.free.aero2.net.pl 31.05.14, 19:13
      a ja nie, było bardzo ciekawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka