Gość: Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:21 jak zauważlem dzisiaj kierowcy już zaczeli blokować ulice Przemyśla Czy uważacie że blokada ulic i dojazdu do granicy jest sluszna i co sądzicie o tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PSTRZELAZ Re: blokada Przemyśla IP: *.uninet.com.pl 28.01.08, 14:28 juz wczesniej zalozylem o tym post ale nioewiem czemu nie pojawil sie na forum.Mam nagraną relacje z tvn24 dzie pokazywany byl przemyśl na żywo.wrzuce ten film na youtube i podam link jesli beda chetni obejrzenia. wyslalem rowniez kilka fotek przemysla do tvn24 i zostaly pokazane na antenie :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: blokada Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 15:31 Mamy swoją chwilę i to na TVN24........pl czytelnik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSTRZELAZ Re: blokada Przemyśla IP: *.uninet.com.pl 28.01.08, 16:36 własnie jestem w trakcie ładowania filmu na youtube zaraz podam link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: blokada Przemyśla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 18:23 Albo masz słabe łącze albo ten plik strasznie waży bo ponad 2h czekac to tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znany Re: blokada Przemyśla IP: 195.117.172.* 28.01.08, 18:45 Prawde mowiąc nie lubie celnikow za ich arogancje i bucowatośc, Z drugiej strony podzielam ic chec do zarabiania na godne życie. Dlatego popieram ich niby strajk. Lecz jak zwykle to bywa - celnicy załatwiają swoje sprawy kosztem innych tzn,; przewożnikow, mrow czy zwykłych turystow. Jak zaznaczyłem ich arogancja i burakowatośc wzieła gore nad rozsądnym protestem ktory nie krzywdziłby innych. z kolei blokada miasta też jest nie bardzo uczciwa, bo to jest zwykła eskalacja protestow pozbawionych zdroworozsądlowych racji. Co nam mieszkańcom wypada czynic w tej sytuacji? Ano wymyślic coś rownie głupiego. Np -zamurowac magistrat . ustawic zapory przeciwczołgowe przed Przemyślem lub ogłosic separacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSTRZELAZ Re: blokada Przemyśla IP: *.uninet.com.pl 29.01.08, 07:11 pl.youtube.com/watch?v=52R48f-heYA No troche czekałem bo wrzucilem w dobrej jakosci plik mial 200mb a to i tak jest tylko fragment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSTRZELAZ Re: blokada Przemyśla IP: *.uninet.com.pl 29.01.08, 07:13 Najlepsze jest to że wyslalem im kilka fotek Przemyśla w tym jedno na którym widnial most kolejowy a reporter powiedzial ze jest to ten most który kierowcy tirów chca zablokowac hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś