Dodaj do ulubionych

Wesele w Karczmie u MARTY...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.08, 09:39
Planujemy właśnie tam zrobić nasze wesele (lipiec 2010r.), czy
orientujecie się może jak tam jest? I ewentualnie jakie są koszty?
Za wszystkie odpowiedzi będę wdzięczna bo bardzo mi zależy na Waszej
pomocy...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 13:21
      byłam tam na weselu koleżanki we wrześniu - mówiła, że płaciła chyba coś ok. 130
      zł (bez alkoholu i ciast)Jedzenie jak dla mnie było rewelacja - dużo i smacznie.
      To co jej zostało (bo nie sposób było wszystkiego zjeść) mogła zabrać do domu i
      miała na poprawiny.
      Na pewno dużo zależy od zespołu (żeby dobrze bawił gości), bo do lokalu ani do
      obsługi nie można się było przyczepić (jedyny minus (dla mnie plus :-), to że
      nie można palić w środku, ale nasi palacze od stolika wychodzili na taras i nie
      narzekali :-)
      • Gość: monika27 Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 13:38
        dziękuję bardzo za odpowiedź. A nie wiesz może czy są tam
        organizowane np. dwa wesela jednocześnie? (z tego co wiem lokal ma 3
        sale) Bo jeśli tak to trochę nieciekawie... :(
        • Gość: Ania Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 14:40
          Z tego co wiem i widziałam (jeżdżę tam dosyć często na kawę i obiadek) to nigdy
          nie ma więcej niż 1 wesela jednocześnie. Na 1 sali można jeść, na drugiej
          tańczyć (mam na myśli górę) i tak było na tym weselu na którym ja byłam;
          natomiast 3 sala na dole jest za mała na wesele, więc jeśli zajmiesz całą górę,
          to w niczym nie będzie Ci przeszkadzać, jeśli ja, lub ktoś inny wpadnie na dole
          na kawę lub obiad (na dodatek latem wszyscy siedzą na tarasach).No chyba,że
          wproszę się na lampkę szampana jak trafię właśnie na Twoje wesele :-)))
          • Gość: monika27 Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 14:45
            no to super :) jeśli dojdzie do tego ze faktycznie tam zrobimy nasze
            wesele (choć bardzo bym chciała) to oczywiście zapraszam :) dziękuję
            i pozdrawiam
            • Gość: Ania Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 14:57
              Dziękuję za zaproszenie i już teraz życzę Ci udanej imprezy i Wszystkiego
              Najlepszego na nowej drodze życia !!!
              • Gość: marta Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 15:04
                dziewczyny przyjeddcie po uzgodnioną kasę! reklama mi się podoba więc warunki
                tak jak uzgodniłyśmy.
                • Gość: monika27 Re: Wesele w Karczmie u MARTY... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 15:26
                  nie bardzo wiem o co chodzi...?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka