Dodaj do ulubionych

P.Krzysztof S. gdzie on????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 12:45
Nie widzę ostatnio na Zasaniu bezdomnego p. Krzysztofa S. Czy ktoś
wie co się z nim dzieje? Zwykle siedzial na ławce przy
ul.Grunwaldzkiej na ławce..
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: P.Krzysztof S. gdzie on???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 23:40
      było się nim zająć NIE teraz głupoty pisać !
      • Gość: zenek Re: P.Krzysztof S. gdzie on???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 10:40
        Oczekiwałem zwykłej odpowiedzi, co się stało że nie widac p.
        Krzysztofa S., a nie pouczania mnie co powinienem robić...
        • Gość: on Re: P.Krzysztof S. gdzie on???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 22:39
          nie interesuje mnie czego oczekiwałeś ......
          • Gość: obserwator Re: P.Krzysztof S. gdzie on???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:04
            Wrócił.Widziałem na ławce koło Statoil wczoraj.Broda przycięta , jakby bardziej
            zadbany.
            • Gość: on Re: P.Krzysztof S. gdzie on???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 23:31
              to sie nim zajmijcie a nie niby troske na forum pokazujecie !!
              • Gość: zenek Re: P.Krzysztof S. gdzie on???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 14:16
                Usilowalem mu pomóc, jednak bezskutecznie. Jest to wykrztałcony
                mężczyzna, stomatolog, świetnie się z nim rozmawia, jednak na moją
                bardzo ciekawą propozycję gdzie postawiłem tylko jeden warunek ,zero
                alkoholu, powiedział mi ze jestem na pozycji przegranej.Bo on wie że
                alkohol jest od niego mocniejszy. Zatem zostalo to wszystko na
                poprzednim poziomie. Szkoda mi p. Krzysztofa, ale mimo moich chęci,
                nie mogę mu pomóc.
                • Gość: prezes wykształcony IP: *.toya.net.pl 29.12.08, 14:21
                  wykształcony
                  • angelshidetheirfaces wykształcony, i z brodą... 29.12.08, 15:33
                    ... znaczy, że jednak można zapuścić brodę w Przemyślu.

• Gość: zenek Re: wykształcony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 21:41
                    Sory, masz rację..wykształcony a nie wykrztałcony.. Tak mi się jakoś
                    kliknęło.
                    • jobrave Re: wykształcony 30.12.08, 02:30
                      No cóż broda Krzysztofa Sz. jest w świetle obowiązującego prawa
                      nielegalna. Wracają jednak do istoty sprawy - Zenek ma rację,
                      Krzyśkowi nie da się pomóc. Nie nznam człowieka, który od życia
                      otrzymał tyle szans - łatwy start, bo nie musiał się martwić o
                      kasę,rodzicebyli dobrze prosperującymi lekarzami, a szczególnie
                      matka, sam Krzysiek miał niebywałe predyspozycje do bycia dobrym
                      stomatologiem i był nim, o czym zaświadczyć moga jego byli pacjenci.
                      Znam historię jego życia i wierzcie dziesiątki razy probowalismy mu
                      pomóc, ale on nie chciał, a właściwie nie potrafił zrezygnować z
                      picia, więc pomoc ograniczała się do dawania mu jakichs drobnych sum,
                      które wiadomo na co przeznaczał. Według statystyk medycznych, tych
                      prawdziwych, tylko 1,5- 2 % alkoholików wychodzi z nałogu i
                      zawdzięczają to, nie pomocy z zewnątrz, lecz sobie samym. Krzysiek
                      jest arcywrażliwym człowiekiem, świadomym tego co się z nim dzieje,
                      ale jest bardzo słaby psychicznie. Byc może gdyby ktoś poswięcił
                      bezgranicznie próbie ratowania go, może by coś z tego wyszło, ale
                      wszelkie umoralniajace gadki na przystanku niczego nie załatwią, bo
                      Krzysiek i tak myśli tylko o jednym. PRawdopodobnie stracił już prawo
                      wykonywania zawodu więc pewnie też jest świadomy, że trudno mu będzie
                      na trzęźwo przeżyć resztę życia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka